Hú nem is vettem észre.thierryhenry írta:Am lui megvannak a számok amiket linkeltem, mert nem nagyon reagáltál
Köszi, szedem is őket.

Hú nem is vettem észre.thierryhenry írta:Am lui megvannak a számok amiket linkeltem, mert nem nagyon reagáltál
Hát ez is nagy marhaság. Biztos sok divatarc is van, de mindenkinek más az ízlése, nehogy már az legyen a baj, hogy nem mindenki ugyanazokat hallgatja. Engem is sok fajta zene irritál, de ha van akinek az tetszik, akkor az az ő dolga.chonggy írta: Am valaki mondja már meg,a mai fiatalság a rock helyett miért a rappet hallgatja?Értem,hogy lázadás meg minden,de nem a rock volt anno a fiatalság kedvence?
Nem tudom,Szerbiában elég "menő" a rap...Csak az a szomorú,hogy nem az igazi,underground,hanem az a lé,az a "koksz,fű,csajok,kezetek az ééégbeeeeee" stílus,az igazi Hip-Hop kihalófélben van...socio66 írta:hát azért az túlzás hogy a mai fiatalság,egy átlagos társaságban szerintem kisebbségben vagy a rappel,legalábbis az én köreimben.chonggy írta: Most hallgattam meg.Óriási,főleg a refrén...
Am valaki mondja már meg,a mai fiatalság a rock helyett miért a rappet hallgatja?Értem,hogy lázadás meg minden,de nem a rock volt anno a fiatalság kedvence?
én régen amúgy a rockot szerettem,rengeteg koncertre jártam,meg ilyen rockkocsmákba,de aztán meguntam,kinőttem ezt a zúzós valamit,meg már inkább szánakoztam a bakancsos,zsíros hajú feketerucis tagoktól,meg az igénytelen szokásaiktól így kerestem valami mást.
aztán jött a reggae,meg copy con,utána meg a rap,amire azt hittem hogy csak időszakos lesz,de valahogy nem akarok elszakadni tőle és miután rájöttem,hogy mi is a lényege,azóta szeretem.
de amúgy engem főleg szövegileg fog meg a rap,ezért szinte csak magyarokat hallgatok,nekem az nem jön át ha egy fuxos néger madafakázik.
bírom a freestyleos arcokat is,battle-ökön nagyon ülnek a spontán oltások a másik képébe.
szóval így a mostani életemhez,meg problémáimhoz ez a stílus illik legjobban és ez a zene van a legnagyobb hatással rám.
Nálam is ez van,csak másképp. Engem nem 1 műfaj fog meg szövegileg,mert 1 műfajon belül lehet 65féle szöveg,üzenet,mondanivaló.de amúgy engem főleg szövegileg fog meg a rap,
hát azért az túlzás hogy a mai fiatalság,egy átlagos társaságban szerintem kisebbségben vagy a rappel,legalábbis az én köreimben.chonggy írta: Most hallgattam meg.Óriási,főleg a refrén...
Am valaki mondja már meg,a mai fiatalság a rock helyett miért a rappet hallgatja?Értem,hogy lázadás meg minden,de nem a rock volt anno a fiatalság kedvence?
Mert én a reppben találtam önmagamra, és nem a rockba. Én ezért hallgatom.chonggy írta:Most hallgattam meg.Óriási,főleg a refrén...
Most hallgattam meg.Óriási,főleg a refrén...
Ó igen. Hans nagyon tud... Amúgy mindegyik szám megvan...lui1698 írta:Ha már ilyen "komolyságosságosabb" zene akkor Hans Zimmer!
http://www.youtube.com/watch?v=vHAvjaHtlMA
http://www.youtube.com/watch?v=BWAhVbayGv4
http://www.youtube.com/watch?v=-xah54i2u7c
Hát igazából ez nem volt egy komplikált darab, bármelyik filmben találsz ilyen betétet.palesz77 írta:És csak nekem jön be a szó szerinti zene?
Gyakorlatilag napi 3 ilyen van, de fejlődésként értékelem, h már Lady Gaga is szerepel benneGame90 írta: Last.fm-en találtam egy kommentet:
God, bring back 2Pac and we will give You Lady Gaga and Justin Bieber.
ezt mire véljem?
Keli ebbe a suliba járt még tavaly ahová én még most is. Tényleg jó volt.
Volt oszttársam ilyeneket tolt 0-24-be. személyszerint nekem nem jön be.palesz77 írta:És csak nekem jön be a szó szerinti zene? Nem a klipet kell nézni, hanem hallgatni... Csak engem fog ez meg manapság? Tényleg kíváncsi vagyok, hogy valaki hallgat-e ilyen stílust is, vagy csak a hipi-hopi megy, meg a többi hasonló - ne értsetek félre, nem leszólom azokat a zenéket, csak nem kedvelem általában(kivétel is van azért jópár), de mindenki mást hallgat... Csak érdekel, hogy ezt a stílust hallgatja-e valaki egyáltalán manapság... Előre is ksöz a válaszokat.