Eastern Promises
Folytathatnám kanty szavait, annp láttam ezt a filmet nem fogott meg akkor sem annyira, most újra megnézve, lapos lett főleg a vége, de azért nem húzom le teljesen, mert annyira nem volt rossz

Azt sajnálom, hogy nem találtam meg feliratosan, így szinkronnal néztem, rengeteg orosz dumát nem értettem, régen tudom felirattal láttam, ahol volt az orosz szövegekhez is felirat, na mindegy ez mellékzönge.
A papa jól játszotta a szerepét, az ő karaktere nagyon el lett találva.Volt 1-2 hatásvadász jelenet, azok azért kellettek a filmbe, hogy érzékeltessék a hangulatot, de egyébként a végét nagyon "gagyi" s a többi szereplő sem volt túl jó véleményem szerint.
Igazából nekem talán azért sem jött át annyira, mert kevésbé sikerült a vászonra vinni egy maffiás légkört, igazából úgy éreztem végig megy a sztori, rendben van, de a hátteret nem látjuk, milyen rideg belülről a család stb-stb.
Persze rendben van nem Keresztapa koppintást kell csinálni, de gyakorlatilag az elején volt egy meló, a többit már csak akkor tudtuk meg mikor el eltt intézve, arról nem is beszélek, hogy a papa mennyit foglalkozott a gyerekekkel stb stb, ezek nekem azért hiányoztak, mert ez a sava-borsa nálam, az idilli családkép, s paradox módon a mögöttes tettek, nekem ez kell egy Maffia filmben.S a mögöttes idilli családról akarok többet megtudni, nem arról, hogy kit hogy öltek meg.Egyszerűen ez az orosz maffia Londonban ötlet adná a dolgokat, s mégsem tudunk meg szinte semmit a belső dolgokról.Van 1-2 jelenet születésnap énekelgetés stb, de ott is rögtön lépünk tovább "jelentéktelen" dolgokra.Számomra nagyon kevés dolgot fektettek a filmben a mögöttes körítés felépítésére.
Értékelve 6/10 de azért aki még nem látta ne tántorítsa el, egyszer nézhető mindenféleképpen, de se gondolkodni se meghatódni, se megdöbbenni nem kell