Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én ezt értékeltem főnök, tessék jobban odafigyelnimessideco írta:Filmklub
Elmaradások: I am Sam: geridoss, Varatrix,
The Conversation: soadroli, geridoss, Faust, Samy
Ondskan: kurdt, visca el barca, sjay, geridoss, Varatrix, Samy
Nem szeretek hisztizni, de ez soknak tűnik.
Ha megütötte volna valamelyik diáktanácsost, akkor kirúgták volna, ezzel csalódást okozott volna az anyjának. Szerintem teljesen helyénvaló volt a viselkedése.soadroli írta: Hát az volt az érzésem, hogy ez a gyerek elég balférfinemiszerv. Veri a mostohafaterja, és tűri, ahogy azt is mikor az ebédlőben átrendezik az arcát, meg végignézi a haverja verését is....hát én tuti nem vártam volna ennyit, az első alkalommal szétszedtem volna az összes kis tetűt:twisted: No, de nem lehet mindenki ilyen higgadt, nyugodt lelkű ember, mint én![]()
A Kémes hármast tudnám ajánlani,ami ugyan nem katonás,hanem ilyen akcióvígjáték. Sztem egész jó,nemrég ajánlottam itt. Külön tetszettek benne a stílszerű zenék: Beastie Bosy- Sabotage pölö meg a Titanic filmzene nagyon ütött a jelenetekhezozsimiki írta:Please ajánljatok pár filmet
Jöhetnek zsír újak is, régebbiek is. Katonás,akció, ilyesmi...
köszönöm.
Statham új filmjei milyenek?
Hadak útján megvolt?ozsimiki írta:Please ajánljatok pár filmet
moovien nézd..már legalább 3 szor láttam.óriásiMessidona10 írta:Amerikai pite legújabb része (A találkozó) elvileg már megjelent magyar szinkronnal, de sehol sem találok hozzá letöltési linket. Amit a google kidobott, azok camosak voltak mind. Valaki le tudta már tölteni esetleg rendesen is?
Enter the Void c. Film nalam nagyon utott. Egyik kedvenc filmem. Olyan hatasa van a filmnek mintha be lettem volna droggozva (halkan megjegyzem, hogy milyen lenne mar ha valaki befuvezve nezi meg a filmet...), plusz az az elso 20 perc az eszmeletlenul jo. Az inside person kameramod miatt, azaz belso nezet. Rohadt jo. De utana mar lebegni fog a kamera es szellemkent latod az egesz tortenetet. Lesz jopar flashback is a filmben.visca el barca írta:üdvözöllek noé világábanFaust írta:Visszafordíthatatlan
(Irreversible, 2002)
ha sikerült megemésztened az irreversiblet, jöhet az enter the void. 2 és fél óra tömény hallucináció.
Faust írta:
A megerőszakolós jelenet igen naturális és durva, elképzelni nem tudom, nőként milyen lehet megnézni...de nem is akarom tudni, bevallom őszintén.
nem hiszem,hogy már megjelent. Magon sincs fent,úgyhogy egészen biztos.Messidona10 írta:Amerikai pite legújabb része (A találkozó) elvileg már megjelent magyar szinkronnal, de sehol sem találok hozzá letöltési linket. Amit a google kidobott, azok camosak voltak mind. Valaki le tudta már tölteni esetleg rendesen is?
üdvözöllek noé világábanFaust írta:Visszafordíthatatlan
(Irreversible, 2002)
Rendben köszi!Faust írta:A dobozos konkrétan egy unalmas hülyeség, viszont az Élet a film tükrében egy nagyon jó néznivaló, amennyiben érdekel Kubrick munkássága, ill. láttad már sok filmjét.Most látom Kubrickról van 2 film is. Gondolom az hülye kérdés, h érdemes-e megnéznem őket, inkább azt szeretném kérdezni érdemes-e mind2t ill milyen sorrendben?
Viszont néhol elég spoileres, szóval vigyázni kell vele.
A dobozos konkrétan egy unalmas hülyeség, viszont az Élet a film tükrében egy nagyon jó néznivaló, amennyiben érdekel Kubrick munkássága, ill. láttad már sok filmjét.Most látom Kubrickról van 2 film is. Gondolom az hülye kérdés, h érdemes-e megnéznem őket, inkább azt szeretném kérdezni érdemes-e mind2t ill milyen sorrendben?
Látom...közben fórumozni is van időd...messideco írta:Fúúj Kubrick... A dicsőség ösvényei még tűrhető volt. De a többi... na mindegy.
Most nézem a Békés harcos útja c. filmet, egész jó