2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
oh azt a filmet még 6x átvariálják addig (lásd a harcos c filmet)sjd írta:http://www.imdb.com/title/tt1959490/
Fogadunk?![]()
Rossz példa volt egyébként, inkább úgy mondanám, hogy egy látványosan is megcsinálható jó sztorira mondanád-e azt, hogy inkább ne legyen látványos, mert a történet jó és az elég?
Feliratosan már meg lehet nézni, de hát Csuja Imrével az igazi, szinkronosan április 19-én lesz a mozikban.Messidona10 írta:Torrente 4-et április 1-re ígérték szinkronnal, de egyelőre nyoma sincs. Valaki nem tud valami közelebbit?
Szerintem már ugyanazok a köröket futjuk, de azért leírom még:visca el barca írta: a titánok harcát 100 emberből 90 biztos nem azért nézni meg, mert érdekli a történet. ezek a filmek a látványvilággal hozzák a sok pénzt. ha meg mellette még van egy olyan történet ami jó, az csak dob a filmen.
http://www.imdb.com/title/tt1959490/visca el barca írta:aronofsky meg a büdös életben nem fog látványos filmet csinálni. de neki nem is kell. nem azért szeretjük
sjd írta:...
Nyilván nem azért, de valamiért A gyűrűk urát mégis szívesebben nézném/nézem meg újra, mint A titánok harcát. És attól, hogy nem a történet az elsődleges motiváció, még meg lehetne azt is elfogadhatóan csinálni. (még csak nem is kell, hogy jól, csak legalább ne ilyen Transformers-szintű legyen)visca el barca írta: jó, persze fantasyben is talál az ember jő történettel rendelkezőt (gyűrűk ura, faun labirintusa), de valljuk be egy 300-at vagy egy titánok harcát senki nem azért néz meg, hogy megtanulja a görög mondakört...
Tanulásra ott van a dokumentumfilm, a játékfilmeket nem azért csinálják, hogy beléd verjék a történelemanyagot. Egyébként szerintem az sem annyira kritikus, ha eltérnek a történelmi hűségtől a film céljából, ha nem nagyon banálisan vagy ordító hibákkal teszik (mostanában futott A három testőr repülő hajókkal meg hasonlókkal, elég is volt, hogy ne nézzem meg).messideco írta:Filmekből tanulni nem igazán lehet amúgy sem szerintem. Adnak helyenként egy-egy jó korrarjzot és annyi.
A történelmi filmeket ezért nem szeretem egyáltalán: homályosan vagy csak részlegesen követik a történelmi hűséget, kiragadnak egy szereplőt aki köré építik a történetet.
fantasybe nálam az ilyen mesés/szörnyes/kitalált világos/szuperhősös vonal tartozik, nem nolan...sjd írta:Akkor Te sem láttál még filmet Christopher Nolantől....visca el barca írta:a történet az ami szerintem teljesen lényegtelen ezekben a filmekben... soha nem is értem mikor a nagy "kritikusok" osztják az észt, h hát a képi világ jó, de a történet 0... ilyen ez a popszakma
De említhetném tavalyról a Majmok bolygója prequel-t, abba is fért azért történet...
Nekem eléggé úgy tűnt, hogy általánosságban beszélt ("ilyen ez a popszakma"). Márpedig szerintem nem evidens, hogy ha valami látványos, akkor egyben bűnrossz film is legyen.kurdt írta: Egyrészt visca el barca (szerintem) nem erre gondolt, hanem az általa meg is nevezett filmre; másrészt Nolan épp most készül el a harmadik Batman-filmjével, tehát ő is tudna mesélni erről...
Egyrészt visca el barca (szerintem) nem erre gondolt, hanem az általa meg is nevezett filmre; másrészt Nolan épp most készül el a harmadik Batman-filmjével, tehát ő is tudna mesélni erről...sjd írta:Akkor Te sem láttál még filmet Christopher Nolantől....visca el barca írta:a történet az ami szerintem teljesen lényegtelen ezekben a filmekben... soha nem is értem mikor a nagy "kritikusok" osztják az észt, h hát a képi világ jó, de a történet 0... ilyen ez a popszakma
De említhetném tavalyról a Majmok bolygója prequel-t, abba is fért azért történet...
Akkor Te sem láttál még filmet Christopher Nolantől....visca el barca írta:a történet az ami szerintem teljesen lényegtelen ezekben a filmekben... soha nem is értem mikor a nagy "kritikusok" osztják az észt, h hát a képi világ jó, de a történet 0... ilyen ez a popszakma
én szeretem az ilyen látvány fantasyket, de nekem az első rész óriási csalódás volt. ez már csak a trailer (látvány) alapján is sokkal jobbnak tűnik... a történet az ami szerintem teljesen lényegtelen ezekben a filmekben... soha nem is értem mikor a nagy "kritikusok" osztják az észt, h hát a képi világ jó, de a történet 0... ilyen ez a popszakmasoadroli írta:Wrath of the Titans
bátran merem mondani, hogy a valaha készített legrosszabb folytatás. az első nekem nagyon-nagyon bejött, viszont a második vmi förtelem. engem nem is az zavar, hogy átmentek ilyen vallási meg mit tudom én milyen témába , hanem maga a kivitelezés. sikongatóslövöldözősműgagyi. áh... még a hideg is kiráz... az első részt meg már láttam vagy 20-szor...Rinku írta:a Rec nem rossz kis horror, de a második része óriási csalódás...
nem,én ezt a forumot használom csak. ebből a listából csak a bérgyilkosok viadalát nem láttam,szóval akkor azt is betervezemmessideco írta:Még jön egy pár:
Eredet, Eli könyve- bár az kissé lassú, Nyolc tanú, Bérgyilkosok viadala, A halálraitélt, Crank
Ezek nekem tetsző filmek, talán neked is bejönnek majd
off: a madridistán nem vagy regisztrálva?
Közellenség Will Smith és az Orvlövész Mark Wahlberg főszereplésével. Mindkettő nagyon jó, pörgős film, fognak tetszeni, ha még nem láttad őket.daffy írta:srácok,kérhetnék pár pörgős és nézhető akciófilmet az elmúlt 10 évből?
nincsenek különösebb igényeim,pörgős legyen,kevés párbeszéddel,hogy el ne aludjak rajta.
köszi
Láttam mind a 2 részt, várom a ->harmadikat<-kurdt írta: Rec. Biztos, hogy láttad; de az elmúlt 20 évben nagyon kevés nézhető horror készült és ez a legfrissebb, amiről tudok...
Rec. Biztos, hogy láttad; de az elmúlt 20 évben nagyon kevés nézhető horror készült és ez a legfrissebb, amiről tudok...soadroli írta: Valaki tud egy új horrort ajánlani így estére? Lehet feliratos is, sőt inkább az legyen