Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt nem tudtam. De az 5 pont nem változik.Barcaforever írta:Nyílván nem életünk filmje, de sztem az 5 pont fentébb is csúszhat, ha végig gondolod a jeleneteket és úgy nézed esetleg vissza, h a srác egyszer se használt kaszkadőrt, mindent ő csinált meg.kanty írta:Ong Bak
Thaiföldi csihi-puhi film. Volt pár látványos jelenet és egy-két poén is benne.
A legjobb: A csávó, aki doppingol tisztára olyan volt, mint Pacquiao.![]()
Ezek tudtak valamit már 2003-ban.![]()
5/10.Kemény.
Nyílván nem életünk filmje, de sztem az 5 pont fentébb is csúszhat, ha végig gondolod a jeleneteket és úgy nézed esetleg vissza, h a srác egyszer se használt kaszkadőrt, mindent ő csinált meg.kanty írta:Ong Bak
Thaiföldi csihi-puhi film. Volt pár látványos jelenet és egy-két poén is benne.
A legjobb: A csávó, aki doppingol tisztára olyan volt, mint Pacquiao.![]()
Ezek tudtak valamit már 2003-ban.![]()
5/10.
Számomra idegesítő. Érződik rajta, h azért beszél gyorsan, h valami plusz legyen az egészbe, inkább a tartalomra figyelne oda, mert amúgy nem mond rossz dolgokat. A folyamatos hadarás viszont eltereli a mondandóról a figyelmet.csababarca írta:http://www.youtube.com/watch?v=K8U6Gv57 ... ature=plcp
érdemes megnézni.
én amúgy is figyelemmel követem az összes videóblogját, szóval ismerem is ilyen szinten a tagot aki csinálja,és nagyjából egy az ízlésünk.
de a többi kritikáját is nézzétek meg, úgy jobban összeáll a kép,plusz meg kell szokni a stílusát
Világos, köszi szépen! Így már értem - asszem.. Szóval így nem mehetett volna vissza a mennybe, mert hogy van benne gonoszság is, és mivel egyszerre lenne gonoszság és jóság a "Városban" ezért újra kellene küldeni a jó és rossz "erőket" le, hogy "csatázzanak a lelkekért" ugye? Ezért inkább megölte magát, így megszüntetve a harcot. Bár igazából se arkangyal, se démon (vagy minek hívták magukat?) nem maradt a városban nem? Szóval így ki nyert? Senki? Nem lenne logikus, hogy így akkor újra küzdeni kell? Vagy mivel ő angyal volt, és ő maradt utoljára ezért a jóság diadalmaskodott?(hogy szépen mondjamDeus írta:
Azért mert benne volt a Mihály arkangyal gonoszsága, miután meggyógyította Gábrielt. Tehát adott magából egy kis szeletet. Ahhoz, hogy megtisztuljon a város, minden gonoszságnak (amely Mihály arkangyalnak van köze) meg kellett szűnnie. Ezért kellett meghalnia Gábrielnek is.
Én is láttam a filmet nagyon rég, meg is van DVD -n, sztem tényleg jó film ahhoz képest hogy nem amerikai. A világa, illetve a témája jött be nekem nagyon.
Ja és ezzel a filmmel kapcsolatban még elfelejtettem, hogy:Deus írta:A leggyorsabb Indián
palesz77 írta:Lenne egy kérdésem azokhoz, akik látták a Gabriel című filmet - Andy Whitfield.
A végén miért is KELLETT megölnie magát?
Anya-fia viszony. DE valahogy nem találják az összhangot, a gyermek csak az anyjával szemben viselkedik nagyon kiállhatatlanul ( nagyon finoman fogalmaztam) . Ha többet írok, akkor az már spoiler.palesz77 írta:Miről szól nagyjából? Mi a fő témája? Már ha van ilyen.. Csak mert kicsit felcsigáztál, ha olyan témát boncolgat ami érdekel akkor "meg is veszem"..kanty írta:We Need to Talk About Kevin
Miről szól nagyjából? Mi a fő témája? Már ha van ilyen.. Csak mert kicsit felcsigáztál, ha olyan témát boncolgat ami érdekel akkor "meg is veszem"..kanty írta:We Need to Talk About Kevin