Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sikerült meghozni a filmhez a kedvem. Szóval listára került. Mára már beterveztem a Kapitány és Katonát. Viszont az Into the Wild főszereplője Emile Hirsch játszott még egy iszonyat jó filmben: Alpha Dog. Ajánlom mindenkinek, a semmitmondó címe ellenére.Rinku írta:Into the wild - Út a vadonba
Tegnap este néztem meg és még most is a hatása alatt vagyok... Leírhatatlan film, ezt látni kell, emberek! Mikor néztem, bennem is megfogalmazódott valami mélyen megbúvó érzés, hogy kicsit kimenekülnék a világból én is. A zenék, az elmélkedések, a háttérsztori, a cselekmény, mind egy remek filmet adnak, ha valami, akkor ez kiemelkedő produceri munka volt! Nagyon megfogott az egész, lenyűgözött, magával ragadott. Megkapja tőlem a max pontot, bármikor szíves örömest rászánnám újra ezt a két és fél órát!
10/10
Nagyrészt egyet értek, engem a főcímdal varázsolt el teljesen.Rinku írta:Into the wild - Út a vadonba
Tegnap este néztem meg és még most is a hatása alatt vagyok... Leírhatatlan film, ezt látni kell, emberek! Mikor néztem, bennem is megfogalmazódott valami mélyen megbúvó érzés, hogy kicsit kimenekülnék a világból én is. A zenék, az elmélkedések, a háttérsztori, a cselekmény, mind egy remek filmet adnak, ha valami, akkor ez kiemelkedő produceri munka volt! Nagyon megfogott az egész, lenyűgözött, magával ragadott. Megkapja tőlem a max pontot, bármikor szíves örömest rászánnám újra ezt a két és fél órát!
10/10
Mindjárt ajánlok. Kettőt isLM10 írta: Amúgy ajánljatok már valamilyen filmet srácok. Nagyon rég nem láttam már egy jó filmet. Leginkább ilyesmi témájúra vágyom, vagy kicsit logikaibb is jöhet, mint pl egy Nolan film.
Láttam. Maradandó nyomot nem hagyott bennem. Az elefánt, azért jófej volt.
Nem, de akkor lent írt sávban az is pótlásra kerül...visca el barca írta:kurdt!
multkor igérted h potolod a fegyverneppert! megtörtént már?
Milyen az ódivatú film? Régi film van, de ódivatú nem igen, szerintem.soadroli írta: Én is azt gondolom. Azért se fogom megnézni, utálom az ilyen ódivatú, ráadásul néma filmeket.
Azért klisé és klisé között is van különbség, láttam már olyan nagyon eredeti filmet, ami ettől független középszr lett, hogy a szavaiddal éljek.gergo9 írta:+1lui1698 írta: Sok helyről hallottam, hogy ez bizony '11 legjobbja meg stb., stb., ehhez képest számomra csak egy átlagosnál éppen jobb sportfilm.
Szegényt rendesen le is húztam anno közvetlenül a megnézés után, most így belegondolva azért egy nézésre bőven jó. Akkor a pillanatnyi csalódottság volt valszeg bennem, mert jóval többet vártam volna. Na
Abszolút középszrnak tartom továbbra én is sztori felejtős millió százszor látott klisével könnyen kiszámítható végkifejlettel.
A küzdősporthoz meg annyi köze van mint nekem az űrrepüléshez.
Kategóriájában az Ong-Bak is jóval reálisabb.
Én is azt gondolom. Azért se fogom megnézni, utálom az ilyen ódivatú, ráadásul néma filmeket.bence-barca írta:Némafilmes tényleg ilyen jó film vagy csak arra kapta meg, mert némafilm ill. ódivatú? Mert igazából nekem ez a gondolatom...
Tényleg remek film, én is pár napja néztem meg. Olyan,mint egy szép mese, de valahogy én kapható voltam rá és abszolút bevettem.lui1698 írta: A leggyorsabb Indian
Már kb. egy hete megnéztem, csak elfelejtettem akkor írni róla.
Abszolút kedvenc lett, zseniális film.
Kicsit olyan érzésem volt a film alatt, mint az Út a vadonban nézésekor.
10/10
+1lui1698 írta: Sok helyről hallottam, hogy ez bizony '11 legjobbja meg stb., stb., ehhez képest számomra csak egy átlagosnál éppen jobb sportfilm.
Szegényt rendesen le is húztam anno közvetlenül a megnézés után, most így belegondolva azért egy nézésre bőven jó. Akkor a pillanatnyi csalódottság volt valszeg bennem, mert jóval többet vártam volna. Na
Érdekes én a Warrior-ral voltam így.kurdt írta: Ellenben mielőtt megnéztem én mindenkitől azt hallottam, hogy "áááá", "váááá", "fúúúú", évfilmje, remekmű, stb...
Ehhez a szinthez képest pedig semmi különöset nem nyújtott a film. És az a baj, hogy mostmár meg sem tudnám úgy nézni, hogy elvonatkoztassak ettől...bár egyszer tán még meg fogom kísérelni.
Ebben én is teljesen biztos vagyok. De még nem tudom, hogy ez jó-e vagy sem. Erre térjünk vissza, amikor megnéztem a Melankóliát (tehát mondjuk március 3-án)...jelwaz írta: Egy ideje az az érzésem, hogy Lars von Trier megőrült. Szó szerint.
Hát a Melankólia és az Antikrisztus ég és föld szerintem. Pont tegnap néztem meg a Melankóliát (pont én is az Antikrisztus miatt vártam vele sokat), aztán csak pillogtam hogy ez mi. Azontúl, hogy maga történet sem tetszett (ami mondjuk nekem kb. 3-adrangú egy filmnél), nem tetszett sem az események kibontása, sem a karakterek, sem a jellemábrázolásuk, sem a film minősége. Míg az Antikrisztusnál érződik, hogy ez Trierben benne volt, és annyira azt az érzést kelti a film, amit Trier is érezhetett, hogy megcsinálja a filmet, addig a Melankóliánál sarkítva, de volt egy olyan érzésem, hogy ez most kényszerből készült (pénz, sikerhullám vagy akármi más).kurdt írta:A Take Shelter nem érdekel túlzottan, de ha ajánlod, akkor fontolóra veszem! A Melankóliára még mindig gyűjtöm az erőt (mint már ezerszer elmondtam, én még mindig nem vagyok túl az Antikrisztuson)...
Na! Hát nézőpont kérdése az egész, vaze!lui1698 írta:Leírnád konkrétan, hogy mi volt ami nem tetszett a filmben?kurdt írta:A Drive meg egyrészt nem Oscar-film (ha ez jelent egyáltalán valamit), másrészt még mindig tartom, hogy nem is jó...
Érdekel, mert a nyári felhozatal mellett nekem nagyon kellemes csalódás volt a film, nem mondom, hogy mostanában újranézem, de mindenképp kiemelkedett a nyári hulladék-dömpigből.
Másik meg Melankóliáva és a Take Shelter-rel, hogy állsz?
Láttad őket?
Leírnád konkrétan, hogy mi volt ami nem tetszett a filmben?kurdt írta:A Drive meg egyrészt nem Oscar-film (ha ez jelent egyáltalán valamit), másrészt még mindig tartom, hogy nem is jó...