Biztos még haragos hogy nem hozzánk jött

(hál' istennek

Biztos még haragos hogy nem hozzánk jött
elég szánalmas egy helyzetA szurkolók bocsánatáért esedezik Pablo Ibanez, az Atlético Madrid válogatott labdarúgója, aki a németországi világbajnokság alatt azt nyilatkozta: elképzelhető, hogy az ősi rivális Real Madridnál folytatja pályafutását. A 24 éves futballista Juan Palacios, a Real elnökjelöltjének ígéretei között szerepelt, ám végül Ramon Calderón lett a királyi gárda első embere. "A torna alatt az ügynökeim tájékoztattak róla, hogy keres a Real és amikor megláttam a konkrét összegekről szóló ajánlatot, komolyan elgondolkoztam a váltáson. Elnézést kérek a szurkolóinktól, nem lett volna szép dolog, ha az ősi ellenséghez szerződök. Remélem bebizonyíthatom nekik, mennyire szeretem a klubot" - nyilatkozta a 24 éves védő. (index)
1.Agüerot nem igazán láttam eddig játszani, csak egyszer-kétszer. Sztem egy kicsit túlsztárolják. Egy gyenge csapatban könnyű vezéregyéniségnek lenni, de mi lesz az Atleticoban.mrmonster írta:1. Az Atletico leigazolta Sergio Agüero-t, kíváncsi leszek erre a gyerekre, nagy tehetségnek tartják.
2. A Sevilla megvette Hinkel-t a Stuttgartból. Daniel Alves is jobbhátvéd és ő is. Talán már tudják, hogy Alves-t nem tudják megtartani?
3. A Villarreal-ból talán még bajnokesélyes csapat is lehet, ha összeáll egy Cani, Senna, Riquelme, Pires középpálya, elöl pedig a Nihat, Forlan kettős...
Nekem nem annyira szimpik talán a milosevics miatt is aki azért jól leosztotta a ramost: Eltöröm a nyakad azt nem mész a vbre! Na ez nem szép de ezt megszokhattuk néhányszor a szerbek büszkeségeitől a másik meg az a delporte akit az olegeur oda vissza kicselezi meg megforgatja az... (nem azt mondom hogy rossz a presas de nem vmi technikás kölök)Ronaldinho 17 írta:Lehet hogy itt a végén(Barca+Real elverése+UEFA-kupa) a Sevilla megérdemelte volna a BL-t,de mivel egész évben az Osasuna( is ) fantasztikus volt,és 2x!! megverte ezt a Sevillát,megérdemelte a BL-t,én nagyon örültem neki,szimpatikusak(Sevillaval sincs bajom)
Kozben már rájottem én is. Kár, pedig elnéztem volna oket a BLben, az Osauna nem hiszem h nagyot tudna alkotni, ha bejut a 1átalán a csoportkorbe.cps46 írta:Az egymás elleni számít, Osasuna oda-vissza verte a Sevillát.LG írta:Az Osa indulhat a BLbenHisz a Sevillának is ugyanannyi a pontja és jobb a golaránya, vagy rosszul tom
Az egymás elleni számít, Osasuna oda-vissza verte a Sevillát.LG írta:Az Osa indulhat a BLbenHisz a Sevillának is ugyanannyi a pontja és jobb a golaránya, vagy rosszul tom
Legyen 7, s akkor övé az aranycipő.noname írta: Legyen három.![]()
Legyen három.Charlie írta:Ezzel most mit akartál mondani?Szted örül egy játékos ha osztoznia kell egy ilyen címen?Szépen rámoljon 1-2-t Eto'o az utolsó fordulónkban.Los Banditos írta:Szerintem nem akkora baj hogy Villa gólt szerzett mert 24 volt neki akkor most van 25 és Samunak is 25 van.Legroszabb esetben osztoznak rajta
C.
Ezt már hallottam...fcjoc írta:Ezt nm teljesen értem..Badi írta:Amúgy, ha megnyerjük holnap a BL-t, a Sevilla így is -úgy is indul jövőre a BL-ben
Ezzel most mit akartál mondani?Szted örül egy játékos ha osztoznia kell egy ilyen címen?Szépen rámoljon 1-2-t Eto'o az utolsó fordulónkban.Los Banditos írta:Szerintem nem akkora baj hogy Villa gólt szerzett mert 24 volt neki akkor most van 25 és Samunak is 25 van.Legroszabb esetben osztoznak rajta
Ezt nm teljesen értem..Badi írta:Amúgy, ha megnyerjük holnap a BL-t, a Sevilla így is -úgy is indul jövőre a BL-ben