Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
wakii
Jugador d'estrella

2006.07.25. 19:48:46

ha te meg ilyen okos vagy akkor tudlak sajnálni... nem is ttudom ki kereste a legtöbb pénzt a reklámbevételekből...
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.25. 19:40:30

Ha egyszer reklám a margit akkor nem mondhat mást... lásd bekem: spanyolul focizni nem tud csak a pénzt hozza:DD

Ezen nincs mit finomítani.. ez van ezt kell szeretni :lol:
wakii
Jugador d'estrella

2006.07.25. 19:30:15

gabó írta:Egy kis adalék a real "reális" igazolásaihoz, a mai - persze mindig megbízható, és hiteles - nemzeti sportból: ilyen volt - ilyen lehet,
A reklám margit leggyakoribb felállása 2005 - 2006-os idényben: Casillas - Salgado (Cichino), Ramos (Woodgate :D ), R. Barvo (Helguera), Roberto Carlos (alias mr. genya) - Beckham, Gravesen (Guti), Zidane, J. Baptista - Ronaldo, Robinho (Raúl).

A reklám margit tervezett felállása a 2006 - 2007-es idényre - ha összejönnek a tervezett igazolások: Casillas - Cicihno, Cannavaro, S. Ramos (Woodgate), R. Carlos (R. Bravo) - Emerson, Fabregas - Beckham, Kaká (Guti), Robinho (Robben, J. Baptista) - Ronaldo ( V. Nistelrooy, Raúl)

Ebből eddig sikerült Cannavarot és Emersont leigazolni...
kedves gabó!

nem értem miért kell reklám margitozni!
Légszíves ne süllyedj le olyan szintjére mint a madridistán sok hülye hogy barkázik meg ilyenek... Nem értem miért nem tud a kétszurk. tábor meglenni annélkül, hogy fikáznák egymás csapatait...
Madridistán is irt egy kedves barcafan-nunez nevű felhasználó, hogy milyen jó lenne ha két honlap együttt ünnepelné a szülinapját... mért nem lehet igy felfogni a szurkolást?
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.07.25. 18:48:25

Rosszul tudod!
Ma 2006.júli 25.-e van :!: :) :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
sergi1989
Capitá del Barça

2006.07.25. 18:24:48

jah és ma van juni 25 ha jol tudom ,namár most majd szeptember elsején is ennyi marad majd lehet beszélni addig teljesen felesleges!

csak mondom tavaly SERGIO RAMOS agusztus 31, 22:30 kor esset le szoval ,rendesen van még idő minden megtörténhet és forditva is
gabó
Barça B

2006.07.25. 17:29:49

Egy kis adalék a real "reális" igazolásaihoz, a mai - persze mindig megbízható, és hiteles - nemzeti sportból: ilyen volt - ilyen lehet,
A reklám margit leggyakoribb felállása 2005 - 2006-os idényben: Casillas - Salgado (Cichino), Ramos (Woodgate :D ), R. Barvo (Helguera), Roberto Carlos (alias mr. genya) - Beckham, Gravesen (Guti), Zidane, J. Baptista - Ronaldo, Robinho (Raúl).

A reklám margit tervezett felállása a 2006 - 2007-es idényre - ha összejönnek a tervezett igazolások: Casillas - Cicihno, Cannavaro, S. Ramos (Woodgate), R. Carlos (R. Bravo) - Emerson, Fabregas - Beckham, Kaká (Guti), Robinho (Robben, J. Baptista) - Ronaldo ( V. Nistelrooy, Raúl)

Ebből eddig sikerült Cannavarot és Emersont leigazolni...
noname
Llegenda del Barça

2006.07.25. 16:58:44

A Real Madrid dán középpályását, Thomas Gravesent több híres klubbal is kapcsolatba hozták már, köztük a Celtic Glasgow-val is. A futballista ennek ellenére azonban, akár maradhat is a spanyol alakulatnál.
"Most úgy tűnik, Thomas a Realban marad, és harcolni fog a helyéért, de majd meglátjuk mi lesz." -nyilatkozta Gravesen ügynöke, John Sivebaek.
Szegények...Már tőle se tudnak megszabadulni.
Már kezdem sajnálni a Realt. :wink: :( 8)
A Fifa egy szégyen
noname
Llegenda del Barça

2006.07.25. 16:19:06

noname írta:
Ordog írta:Ez viszont össze jött nekik :arrow: Gianluca Zambrotta az elmúlt órákban visszautasította a Barcelona ajánlatát... (...) A játékos három esztendöre, három millió eurós fizetésért cserébe fog aláírni a királyi gárdához...

Legalábbis az AS szerint:))) by Boixos :!:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az AS szerint minden összejön. :lol:
De a marca se jobb. :roll:
A Fifa egy szégyen
noname
Llegenda del Barça

2006.07.25. 16:18:37

Ordog írta:Ez viszont össze jött nekik :arrow: Gianluca Zambrotta az elmúlt órákban visszautasította a Barcelona ajánlatát... (...) A játékos három esztendöre, három millió eurós fizetésért cserébe fog aláírni a királyi gárdához...

Az AS szerint minden összejön. :lol:
A Fifa egy szégyen
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.25. 16:13:37

noname írta:
www.eurosport.com

A Real Madrid és a Chelsea új lendületet vett érdeklődése ellenére sem hagyja el Kaká a Milant ezen a nyáron - szögezte le a játékos ügynöke, azaz az édesapja. A spanyol gárda elnöke, Ramon Calderon szinte kétségbeesetten próbálja begyűjteni a a brazil aláírását és kész 60 millió Eurot szánni az üzletre, ám Bosco Leite kizárta a költözés lehetőségét.
Az angol Liverpool csapatában futballozó spanyol középpályást, Xabi Alonsot ismét kapcsolatba hozták a Real Madriddal. A szigetországi klub edzője, Rafa Benítez kizárta annak lehetőségét, hogy a hispán labdarúgó elhagyja az Anfield Roadot
Egyes hírforrások szerint Ruud van Nistelrooy holland csatár megegyezett a német Bayern Münchennel, így tehát nem valószínű, hogy a támadónak Madrid lesz az új otthona
Úgy tűnik már semmi se jön össze a madridnak. Mondjuk sztem a hollanddal nem veszítettek sokat, de a másik két játékossal igen.
Ez viszont össze jött nekik :arrow: Gianluca Zambrotta az elmúlt órákban visszautasította a Barcelona ajánlatát... (...) A játékos három esztendöre, három millió eurós fizetésért cserébe fog aláírni a királyi gárdához...

noname
Llegenda del Barça

2006.07.25. 15:59:58

Silvanus írta:Hát igen, lassan úgy tűnik, hogy ez a Calderon máris bukik, legalábbis az ígéretei felét sem tudja tartani! Szégyen! :wink:
Én egyébként nem szeretem a kárörvendést, nem is szoktam, és jelen esetben sem Calderon, illetve a Real ellen szól a pici mosoly, hanem az ellen, hogy egyes emberek ne legyenek már annyira pofátlanok, hogy olyan nevekkel dobálóznak, és szereznek támogatást maguknak, akikkel még az életben nem beszélt, nem egyezkedett, és akikről milliószor elmondták, hogy: NEM HAGYJA EL JELENLEGI KLUBJÁT SENKIÉRT, ÉS SEMMIÉRT!!! Legyen az Real Madrid, vagy Bayern München elnök, mindegy... gusztustalan, ahogy egyesek fél Európát zaklatják, mert azt hiszik, hogy ők, illetve a klubjuk mindenek feletti, és 10 forintért is odamennek, csak mert az a ... !

Ha nem jön össze a Realnak Káká, Alonso, vagy épp Robben, és Nistelroy, akkor is találni fognak még vagy 3-4 balekot, hogy csak azért is megmutassák a világnak... és ha ez így lesz, akkor Capello ide vagy oda, ugyan olyan bohózat lesz az egész keretük...

Persze az éremnek másik oldala is van, amit nekünk be kell látnunk, mégpedig azt, hogy Emerson és Cannavaro már eleve nagy erősítések, és ha még leesik nekik Káká, akkor bizony akár bivalyerősek, és egységesek is lehetnek Capello keze alatt!!!
Capellót, Emersont és Kannát is csak a bundabotránynak köszönhetik. Mondjuk mi is így vagyunk Z-vel meg Thurammal. :roll:
Mindenesetre elég ostoba dolog h gazdag csapatoktól akarnak olyan játékosokat venni, akik nem akarják otthagyni az illető csapatot.
Ha mindenáron igazolni akarnak valakit, akkor vagy egy gyengébb csapattól kéne vegyenek valakit vagy olyan játékost, aki csak csereként kap lehetőséget és még fiatal. Így volt ez nálunk Gudjohnsennel, és így akarja ezt a margit Nisterroyyal, a gond csak az h a hollandnak mostanában nem igazán megy a játék... :roll:
A Fifa egy szégyen
Silvanus
Director del Fútbol

2006.07.25. 15:47:43

Hát igen, lassan úgy tűnik, hogy ez a Calderon máris bukik, legalábbis az ígéretei felét sem tudja tartani! Szégyen! :wink:
Én egyébként nem szeretem a kárörvendést, nem is szoktam, és jelen esetben sem Calderon, illetve a Real ellen szól a pici mosoly, hanem az ellen, hogy egyes emberek ne legyenek már annyira pofátlanok, hogy olyan nevekkel dobálóznak, és szereznek támogatást maguknak, akikkel még az életben nem beszélt, nem egyezkedett, és akikről milliószor elmondták, hogy: NEM HAGYJA EL JELENLEGI KLUBJÁT SENKIÉRT, ÉS SEMMIÉRT!!! Legyen az Real Madrid, vagy Bayern München elnök, mindegy... gusztustalan, ahogy egyesek fél Európát zaklatják, mert azt hiszik, hogy ők, illetve a klubjuk mindenek feletti, és 10 forintért is odamennek, csak mert az a ... !

Ha nem jön össze a Realnak Káká, Alonso, vagy épp Robben, és Nistelroy, akkor is találni fognak még vagy 3-4 balekot, hogy csak azért is megmutassák a világnak... és ha ez így lesz, akkor Capello ide vagy oda, ugyan olyan bohózat lesz az egész keretük...

Persze az éremnek másik oldala is van, amit nekünk be kell látnunk, mégpedig azt, hogy Emerson és Cannavaro már eleve nagy erősítések, és ha még leesik nekik Káká, akkor bizony akár bivalyerősek, és egységesek is lehetnek Capello keze alatt!!!
"Més Cuen un Club"
noname
Llegenda del Barça

2006.07.25. 15:37:12

www.eurosport.com

A Real Madrid és a Chelsea új lendületet vett érdeklődése ellenére sem hagyja el Kaká a Milant ezen a nyáron - szögezte le a játékos ügynöke, azaz az édesapja. A spanyol gárda elnöke, Ramon Calderon szinte kétségbeesetten próbálja begyűjteni a a brazil aláírását és kész 60 millió Eurot szánni az üzletre, ám Bosco Leite kizárta a költözés lehetőségét.
Az angol Liverpool csapatában futballozó spanyol középpályást, Xabi Alonsot ismét kapcsolatba hozták a Real Madriddal. A szigetországi klub edzője, Rafa Benítez kizárta annak lehetőségét, hogy a hispán labdarúgó elhagyja az Anfield Roadot
Egyes hírforrások szerint Ruud van Nistelrooy holland csatár megegyezett a német Bayern Münchennel, így tehát nem valószínű, hogy a támadónak Madrid lesz az új otthona
Úgy tűnik már semmi se jön össze a madridnak. Mondjuk sztem a hollanddal nem veszítettek sokat, de a másik két játékossal igen.
A Fifa egy szégyen
sergi1989
Capitá del Barça

2006.07.25. 00:14:18

énnis ezt mondom hogy legnagyobb huzása volt majdnem roni után hogy bekemet nem vitte hozzátok,csak azt akartam ezzel mondani hogy elsülhet jol is
sergi1989
Capitá del Barça

2006.07.25. 00:06:40

igazad van semmit nem teljesitett,abbol amit igért,de biztos vagyok benne hogy emlékszel 3 évvel ezelőtt laporta mit igért,nem tartotta be...és mien jot tet a csapatának hogy nem tartotta be.. ma meg már a legnagyobb ember és teljesen jogosan mert téleg nem semmi pali...ezzel csak azt akarom mondani hogy akkár még ezis elsülhet jol,/és arra is emlékszem nem rég láttam barcáról egy müsort laportáék kezdeti idószakáról..köpdösték az utcán meg minden ...ma meg aki ilyet tenne megölnék nagyjábol:Dszoval remélem de nagyon hogy a calderoné is vmi hasonló siker sztori lesz,jelenleg nem tünik annak de hátha!!ehhez hozzá tartozik még hogy vlaoban egy lapon nem emlithető bekem..és kaka :?
Boixos
Llegenda del Barça

2006.07.24. 22:15:21

azé' kezd kellemetlen helyzetbe keveredni calderón, bár még van cirka egy hónapja a nagy dobásokra.
eddig az ígéreteit nem tartotta be, legalábbis ami a játékosokat illeti:

kaká, robben, fabregas, chivu :lol:

ha nincs a nyári vásár a púposoknál, elég nagy kakiban lenne.
PUYOL-XAVI-INIESTA
doki
Entrenador del Barça

2006.07.24. 19:50:56

barca99 írta:http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 90&nyelv=0 Ezt nem értem... tnap vki nem olyan cikket linkelt be amiben Kaká apja azt nyilatkozta h a fia nem megy a Madridba :?: :!: :shock:
Össze-vissza írnak mindent,mindennap mást!A Milan lenne a legnagyobb balek,ha elengedné(ezt már írtam párszor) :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.07.24. 12:23:49

Asys írta:
Ordog írta:Meglepődtem volna, ha Woodgate kimarad a bugiból :lol: :lol: :lol:
Ja!

Bár úgy tudom Woodgate-nak jók a statisztikái:
- 30 millió euró
- 3 év
- 5 játszott meccs
- 2 öngól
- 3 piroslap
:lol:
Lehet nem is bánja annyira, zsét így is kap rendesen,+pihen amennyit akar, tudom,hogy egyik játékos sem szeret lesérülni,de ez már gyanús!
Nála kivételesen sok gond van,ha meg nincs,akkor meg a pályán van gondja... :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
noname
Llegenda del Barça

2006.07.24. 12:22:48

Az apja nevetségessé teszi magát. :evil: :x
A Fifa egy szégyen
sergi1989
Capitá del Barça

2006.07.24. 12:18:41

az apja még a marcánál,az asnél,és az nsonál.is hiteltelenebb lett ebben pár hétben..
barca99
Llegenda del Barça

2006.07.24. 12:14:43

http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 90&nyelv=0 Ezt nem értem... tnap vki nem olyan cikket linkelt be amiben Kaká apja azt nyilatkozta h a fia nem megy a Madridba :?: :!: :shock:
noname
Llegenda del Barça

2006.07.24. 12:01:33

Asys írta:Ja!

- 30 millió euró
- 3 év
- 5 játszott meccs
- 2 öngól
- 3 piroslap
- 1 gyomorfertőzés
- to be continued :wink:
A Fifa egy szégyen
Asys
Entrenador del Barça

2006.07.24. 11:57:06

Ordog írta:Meglepődtem volna, ha Woodgate kimarad a bugiból :lol: :lol: :lol:
Ja!

- 30 millió euró
- 3 év
- 5 játszott meccs
- 2 öngól
- 3 piroslap
sergi1989
Capitá del Barça

2006.07.24. 11:55:56

mondjuk az tény hogy woody amit lehet össze szed :?
Lezárt