Hát igen, lassan úgy tűnik, hogy ez a Calderon máris bukik, legalábbis az ígéretei felét sem tudja tartani! Szégyen!
Én egyébként nem szeretem a kárörvendést, nem is szoktam, és jelen esetben sem Calderon, illetve a Real ellen szól a pici mosoly, hanem az ellen, hogy egyes emberek ne legyenek már annyira pofátlanok, hogy olyan nevekkel dobálóznak, és szereznek támogatást maguknak, akikkel még az életben nem beszélt, nem egyezkedett, és akikről milliószor elmondták, hogy: NEM HAGYJA EL JELENLEGI KLUBJÁT SENKIÉRT, ÉS SEMMIÉRT!!! Legyen az Real Madrid, vagy Bayern München elnök, mindegy... gusztustalan, ahogy egyesek fél Európát zaklatják, mert azt hiszik, hogy ők, illetve a klubjuk mindenek feletti, és 10 forintért is odamennek, csak mert az a ... !
Ha nem jön össze a Realnak Káká, Alonso, vagy épp Robben, és Nistelroy, akkor is találni fognak még vagy 3-4 balekot, hogy csak azért is megmutassák a világnak... és ha ez így lesz, akkor Capello ide vagy oda, ugyan olyan bohózat lesz az egész keretük...
Persze az éremnek másik oldala is van, amit nekünk be kell látnunk, mégpedig azt, hogy Emerson és Cannavaro már eleve nagy erősítések, és ha még leesik nekik Káká, akkor bizony akár bivalyerősek, és egységesek is lehetnek Capello keze alatt!!!