Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én ebből alig láttam valamit tőle az Arsenalban. De hát csak kiadtak érte 20 millió eurót. Sevillában pedig nem figyeltem őt annyira.grecki írta:Ezzel vitatkoznék:LG írta:EsAkkor sincs semmi extra a gyerekbe, 1 átlasos csatár.
- fiatal
- gyors
- remekül cselez
- kontratámadásoknál ideális
- kumma jó rúgótechnika (mind lövés, mind beadás)
- jól lát a pályán
- több poszton bevethető (balszél, csatár)
- ami negatívum sztem, hogy kicsit önző
Ezzel vitatkoznék:LG írta:EsAkkor sincs semmi extra a gyerekbe, 1 átlasos csatár.
Én viszont nagyon szívesen láttam volna az izlandi helyett...Game90 írta:Hát nem azért, de nem szeretném ha Reyes Barca mezben szaladgálna.grecki írta:másrészt mert akkor ő biztosan nem lenne Barca-játékos a jövőben. Amiért pedig sztem nagy kár lenne...
Első teljes Arsenal szezonjában (mivel télen érkezett) asszem 9 vagy 10 gólt rúgott a balszélről (4-4-2)... pedig ő nem igazi balszélső, nem úgy, mint pl Duff... Ő a 4-3-3-ban kumma jó, amit ugye mi is játszunk...LG írta:Lehet h a Sevillában király volt, de az Arsenalban nem sok vizet zavart, csak néha gusztustalankodott 1 kicsit h felhivja a figyelmet magára, jo lex a madrida
Hát nem azért, de nem szeretném ha Reyes Barca mezben szaladgálna.grecki írta:másrészt mert akkor ő biztosan nem lenne Barca-játékos a jövőben. Amiért pedig sztem nagy kár lenne...
Nem lenne kár érte??? Viccelsz??? Szerintem egy kumma technikás, gyors, és még mindig fiatal játékos. Ráadásul egy iszonyat ballábbal áldotta meg a sors, és a jobb lábát sem csak támaszkodásra használja...Nem úgy, mint pl Robben. Emléxem, amikor még a Sevillában játszott, a Barca egy kicsit "médiaszagú" 100 millió eurós ajánlattal ostromolta meg az andalúz vezérkart, amit ők sajnos elutasítottak...Én nagyon szívesen láttam volna Reyest Gudjohnsen helyett gránátvörös-kékben.dickricsi írta:Én vhogy egyáltalán nem tartanék attól, ha Reyes a mandrill-ba kerülne. Sztem nem olyan nagy szám. (remélem jó sokat ki fognak adni érte)
Fabregas-ért már sokkal inkább kár lenne.
mindegy mit tud di canio egy csicskagrecki írta:Bemutatták Carricket manchesterben. Egész jól áll neki az új United-mez. De tudjátok, kiket sajnálok igazán? A West Hamet. És miért? Egyrészt mert egyik kedvenc angol csapatom, másrészt a szurkolókat, amiért egy olyan csapattal képesek voltak kiesni annó...Akkora sztárok kerültek ki onnan, hogy az ma a bajnoki cím egyik legnagyobb várományosa lenne. Nézzünk egy felállást.
Shaka Hislop (Láthattuk a vb-n mire képes a svédek ellen)
Glen Johnson (Chelsea, de kölcsönadták vhová asszem)
Rio Ferdinand (Asszem őt nem kell bemutatni)
Anton Ferdinand (A bratyóval király párost alkotnának)
Stuart Pearce (jelenlegi City szakvezető)
*
Michael Carrick (róla szól az eleje ugyebár)
Frank Lampard (Chelsea)
Joe Cole (Chelsea)
Trevor Sinclair (korábbi válogatott, jelenleg Man City)
*
Jermain DeFoe (Tottenham)
Fredrik Kanouté (Sevilla)
ÉS akkor még padozhatnának pl a mai remek játékosok, Harewood, Ashton, Reo-Coker, Benayoun, Konchesky, stb
És Di Canioról se feledkezzünk meg, igaz, hogy ő "nem rasszista, hanem fasiszta", de azért még tud egy két dolgot a labdával.
A realnak mindenki kell akinek nagy a neve!Game90 írta:Akkor már inkább Materazzit vennék meg. A Realnak meg nem is tudtam, hogy kell Riquelme. De nem hülye, hogy oda igazoljon.