Én ebből alig láttam valamit tőle az Arsenalban. De hát csak kiadtak érte 20 millió eurót. Sevillában pedig nem figyeltem őt annyira.grecki írta:Ezzel vitatkoznék:LG írta:EsAkkor sincs semmi extra a gyerekbe, 1 átlasos csatár.
- fiatal
- gyors
- remekül cselez
- kontratámadásoknál ideális
- kumma jó rúgótechnika (mind lövés, mind beadás)
- jól lát a pályán
- több poszton bevethető (balszél, csatár)
- ami negatívum sztem, hogy kicsit önző
Játékospiac
-
- aka Game90
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Charlie
- Öreg Harcos
Reyes jóval több mint 1 átlagos csatár, nagyon jó játékos, de nálunk az ő posztján játszik a világ legjobbja. Sose felejtem el amikor szinte egyedül, hathatós közreműködésével verte a Sevilla hülyére a reált.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- Hírhozó-cikkíró
Ezzel vitatkoznék:LG írta:EsAkkor sincs semmi extra a gyerekbe, 1 átlasos csatár.
- fiatal
- gyors
- remekül cselez
- kontratámadásoknál ideális
- kumma jó rúgótechnika (mind lövés, mind beadás)
- jól lát a pályán
- több poszton bevethető (balszél, csatár)
- ami negatívum sztem, hogy kicsit önző
összességében viszont én biztos nem mondanám átlagosnak
- Charlie
- Öreg Harcos
Nem fog ő a reálhoz igazolni
Marad a fenekén Londonban.
C.

C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- Hírhozó-cikkíró
Szerintem Gudjohnsen szerepére tökéletes lett volna, csakhát a kérdés az, hogy elfogadta volna -e a padozást. Szerintem nem... Épp ezért valószínű jól döntött a vezetőség, hogy meg sem próbálták leigazolni. Csak ilyenkor mindig fáj a szívem, hogy egy kedvencem, aki ráadásul sztem kivételes tehetség, és ráadásul spanyol is az ősi riválist választja...
Majd jól eltűnik a madridi süllyesztőben, mint már oly sokan előtte... R.I.P. José Antonio Reyes Cálderon
Majd jól eltűnik a madridi süllyesztőben, mint már oly sokan előtte... R.I.P. José Antonio Reyes Cálderon
-
- aka Game90
Ebbe a Barca csatársorba nem hiszem, hogy elférne. Ronaldinho cseréje lenne csak. Jó lesz ő a Realban. 

Es
Akkor sincs semmi extra a gyerekbe, 1 átlasos csatár.

-
- Hírhozó-cikkíró
Én viszont nagyon szívesen láttam volna az izlandi helyett...Game90 írta:Hát nem azért, de nem szeretném ha Reyes Barca mezben szaladgálna.grecki írta:másrészt mert akkor ő biztosan nem lenne Barca-játékos a jövőben. Amiért pedig sztem nagy kár lenne...
-
- Hírhozó-cikkíró
Első teljes Arsenal szezonjában (mivel télen érkezett) asszem 9 vagy 10 gólt rúgott a balszélről (4-4-2)... pedig ő nem igazi balszélső, nem úgy, mint pl Duff... Ő a 4-3-3-ban kumma jó, amit ugye mi is játszunk...LG írta:Lehet h a Sevillában király volt, de az Arsenalban nem sok vizet zavart, csak néha gusztustalankodott 1 kicsit h felhivja a figyelmet magára, jo lex a madrida
Lehet h a Sevillában király volt, de az Arsenalban nem sok vizet zavart, csak néha gusztustalankodott 1 kicsit h felhivja a figyelmet magára, jo lex a madrida 

-
- aka Game90
Hát nem azért, de nem szeretném ha Reyes Barca mezben szaladgálna.grecki írta:másrészt mert akkor ő biztosan nem lenne Barca-játékos a jövőben. Amiért pedig sztem nagy kár lenne...
-
- Hírhozó-cikkíró
Nem lenne kár érte??? Viccelsz??? Szerintem egy kumma technikás, gyors, és még mindig fiatal játékos. Ráadásul egy iszonyat ballábbal áldotta meg a sors, és a jobb lábát sem csak támaszkodásra használja...Nem úgy, mint pl Robben. Emléxem, amikor még a Sevillában játszott, a Barca egy kicsit "médiaszagú" 100 millió eurós ajánlattal ostromolta meg az andalúz vezérkart, amit ők sajnos elutasítottak...Én nagyon szívesen láttam volna Reyest Gudjohnsen helyett gránátvörös-kékben.dickricsi írta:Én vhogy egyáltalán nem tartanék attól, ha Reyes a mandrill-ba kerülne. Sztem nem olyan nagy szám. (remélem jó sokat ki fognak adni érte)
Fabregas-ért már sokkal inkább kár lenne.
Én vhogy egyáltalán nem tartanék attól, ha Reyes a mandrill-ba kerülne. Sztem nem olyan nagy szám. (remélem jó sokat ki fognak adni érte
)

-
- Hírhozó-cikkíró
http://home.skysports.com/list.asp?hlid ... ot+to+play
Reyes most akkor megint menni akar. Nem semmi ez a figura, 1x azt mondja jól érzi magát Londonba, egyszer meg nem...1ébként én nagyon sajnálnám, ha Madridba költözne, egyrészt mert a realt utálom, az arsenalt meg szeretem, másrészt mert akkor ő biztosan nem lenne Barca-játékos a jövőben. Amiért pedig sztem nagy kár lenne...
Reyes most akkor megint menni akar. Nem semmi ez a figura, 1x azt mondja jól érzi magát Londonba, egyszer meg nem...1ébként én nagyon sajnálnám, ha Madridba költözne, egyrészt mert a realt utálom, az arsenalt meg szeretem, másrészt mert akkor ő biztosan nem lenne Barca-játékos a jövőben. Amiért pedig sztem nagy kár lenne...
mindegy mit tud di canio egy csicskagrecki írta:Bemutatták Carricket manchesterben. Egész jól áll neki az új United-mez. De tudjátok, kiket sajnálok igazán? A West Hamet. És miért? Egyrészt mert egyik kedvenc angol csapatom, másrészt a szurkolókat, amiért egy olyan csapattal képesek voltak kiesni annó...Akkora sztárok kerültek ki onnan, hogy az ma a bajnoki cím egyik legnagyobb várományosa lenne. Nézzünk egy felállást.
Shaka Hislop (Láthattuk a vb-n mire képes a svédek ellen)
Glen Johnson (Chelsea, de kölcsönadták vhová asszem)
Rio Ferdinand (Asszem őt nem kell bemutatni)
Anton Ferdinand (A bratyóval király párost alkotnának)
Stuart Pearce (jelenlegi City szakvezető)
*
Michael Carrick (róla szól az eleje ugyebár)
Frank Lampard (Chelsea)
Joe Cole (Chelsea)
Trevor Sinclair (korábbi válogatott, jelenleg Man City)
*
Jermain DeFoe (Tottenham)
Fredrik Kanouté (Sevilla)
ÉS akkor még padozhatnának pl a mai remek játékosok, Harewood, Ashton, Reo-Coker, Benayoun, Konchesky, stb
És Di Canioról se feledkezzünk meg, igaz, hogy ő "nem rasszista, hanem fasiszta", de azért még tud egy két dolgot a labdával.
Zinedine Zidane
-
- Hírhozó-cikkíró
Utálom ezeket a firkászokat!!! Nem igazolt még sehová, olvassátok el angolul, úgy egy kicsit mást jelentenek ezek a mondatok. Csak megdícsérte a manchestert, magyarul nyitva hagyta ezt a lehetőséget, hogy mekkora klub, blablabla.
http://home.skysports.com/list.asp?hlid ... +admission
http://home.skysports.com/list.asp?hlid ... +admission
Vieira Manchesterbe szerződi??? az interhez már nem aláírt ???
http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=25737
http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=25737

-
- Hírhozó-cikkíró
Bemutatták Carricket manchesterben. Egész jól áll neki az új United-mez. De tudjátok, kiket sajnálok igazán? A West Hamet. És miért? Egyrészt mert egyik kedvenc angol csapatom, másrészt a szurkolókat, amiért egy olyan csapattal képesek voltak kiesni annó...Akkora sztárok kerültek ki onnan, hogy az ma a bajnoki cím egyik legnagyobb várományosa lenne. Nézzünk egy felállást.
*
Frank Lampard (Chelsea)
Joe Cole (Chelsea)
*
ÉS akkor még padozhatnának pl a mai remek játékosok, Harewood, Ashton, Reo-Coker, Benayoun, Konchesky, stb
És Di Canioról se feledkezzünk meg, igaz, hogy ő "nem rasszista, hanem fasiszta", de azért még tud egy két dolgot a labdával.
*
Frank Lampard (Chelsea)
Joe Cole (Chelsea)
*
A realnak mindenki kell akinek nagy a neve!Game90 írta:Akkor már inkább Materazzit vennék meg. A Realnak meg nem is tudtam, hogy kell Riquelme. De nem hülye, hogy oda igazoljon.
- Charlie
- Öreg Harcos
Carrick nagyon jó player! Bár sajnálom hogy otthagyta a Sarkantyúsokat, őket szeretem.
C.
C.