A tegnapi vereségben az volt az egyik legfájóbb, hogy pont ezt a meccset adta a Sport1. Ott volt Barca-Espanyol 3 góllal, de a Barca-Bayern-t is szerintem sokan megnézték volna a 4 gól miatt. Erre tessék.... igaz a 3 gól megvolt de sajnos kaptuk őket.

Amúgy tényleg nagyon "anti-látványosan" játszott a csapat, mintha kedve sem lett volna az egészhez, a Sevilla pedig sztem jobban is, mint az elvárható lett volna. Végülis nembaj, ebből felmérheti Rijkaard a hiányosságokat, és hogy mennyit bírnak a fiúk. Remélem hétfő este egy egész más barca fog játszani; jobbanmondva a BARCA fog játszani. Sztem nem kell nagyon megijedni, tényleg nem volt sok a felkészülési idő, fáradtak is voltak, és nagy volt a teher is(meg kell nyerni mindent.) Mivel a játékoskeret kiváló, mehet nyugodtan a rotáció, lehet többeket egy kicsit pihentetni, játszattni minél több embert, h mindenki formába lendüljön. Továbbá nagyon meg kell húzni az elején
is, nem szabad előnyt hagyni a többieknek, mert ez később visszaüthet. Na remélem h ezekután egy remek Barcát láthatunk( és remélem h a S1-en)