Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha azt kéred,h mutassak rá,sosem zárjuk le ezt a témátelpaís írta:Témát lezárva én is:
Hol írtam hogy az elmúlt 3 évre fogom csupán? Mutass rá.
Szvsz nem túl bonyolult amit írtam...
Szerintem meg benne volt az elmúlt 5 hét is bőven! Ez az én véleményem!elpaís írta:barcafannal van a pont...
És nem a Bernabeu közönségére értettem kedves ozsimiki a féleszű jelzőt
Épp ezért nem lehet így játszani hosszú távon...márpedig egyik pillanatról a másikra nem fogtok tudni átállni...matthaus írta:hát azért mindig duzzogva is de megtelik a bernabeu..de sztem ha nem látnának kiutat a 3éves hullámvölgyből akkor capello már ment volna vszinű...a madridi közönség meg híresen finnyás...
Te most mi a francról beszélszmatthaus írta:Miki!helyesbítenék, Ti nem lesztek kiváncsiak a realra!Én személyszerint ha másodosztályban játszana a real is realszurkoló lennék, az meg más kérdés h magadból indulsz ki és csak akkor szurkolsz a barcának ha szépen és eredményesen játszik...
Szóval a Bernabeu közönsége mind féleszű,nemdeelpaís írta:A Bosque-féle Real nem tud lenni az idei, mert nincs Zidane. És nincs Figo és nincs Solari és nincs Makelele és nincs bombaformában lévő Raúl.
Egy másik Madrid lesz, ami játszhat improvizatív és eredményes, szemet gyönyörködtető játékot, de egyenlőre minden féleszűnek fel kell fognia, hogy nem megy 5 hét alatt. Addig meg jók azok a kiszenvedett 3 pontok
Ezzel csak az a gond,h a ti szurkolóitok,még fél évig sem kiváncsiak a favágásra....matthaus írta:Subinho!Jó ez a csapat amit összeállitottál nekünk, csak egy a baj h sajnos
1.kakát nem tudták megszerezni(berlusconi kavarása miatt--->bl-indulás elintézésése),
2. az arsenal nemszívesen engedett volna el sztem még egy alap mebert+minek a realba még egy brazil??(kaka jöhetett volna azért) 3.oliviera a milanba ment...
és lehet h igazad van h kilett adva h míg a csapat védelme nem érti meg egymást addig rombolás legyen hátul...de ezzel nincs semmi gond (sztem), meglátod fél év és előbukkangat majd nem a bosque-féle real, de vmi olyasmi...
Subi!Subinho írta:én télleg nem személyeskedni akarok!!! csak egyszerűen szánalmas ami madridban megy az utóbbi években!!! az lenne mindenkinek jó ha egy frankó barca, real, valencia, stb. mérné össze az erejét a ligában! mert a bosque korszakban nagyon ment a realnak. könnyedén legyőztek mindenkit, de akkor a barca [auto_cenzúra]. aztán a barca rendezte sorait és évek óta európa elittjébe tartozik megint. sajnos ez a realnak nem jön az istennek se össze... fel kéne fogni, hogy az a korszak lezárult és ahogy nálunk sem játszik már rivaldo, kluivert, luis enrique, guardiola, sergi, reiziger, abelardo, nadal, cocu stb... úgy nem kéne rég ott lennie a keretben zidane és figo után ronaldonak, robi carlosnak, beckhamnek, gutinak, raulnak, salgadonak és nem emersont és diarrát kellett volna vennie a csapatnak...sergi1989 írta:sok mindenbe igazad van téleg nem ez a stilusa reálnak...csak hogy nem ez a szomoru hanem hogy 3éve nincs doske ota nincs igazi stilus ..viszont én nem irnám le pl diarrát valóban rosszul játszik de kinek nincs ien meccse!vagy mondok egy példát mire gondolok cannavaróó valóban kritikán alul jávot lionban elis lett küldve hogy meg kora [auto_cenzúra],de viszont a sevilla ellen a puyolal mit csináltak...mégse lett egyből falábu nah mind1!jah és ha tegnapi meccsen a bekem odragusára gondolsz az jogos lehet...de én másik hasonló szitura nem emlékszem..mi volt az?
ha okosan vásárolt volna a csapat, akkor lehetne ma pl. egy ilyen madrid:
casillas; cicinho, ramos, cannavaro, ashley cole; gilberto silva; reyes-kaká-robinho; nistelrooy, oliveira
és nem capello lenne a mester... hanem bárki más aki tud "spanyolul" játszani!!!
én télleg nem személyeskedni akarok!!! csak egyszerűen szánalmas ami madridban megy az utóbbi években!!! az lenne mindenkinek jó ha egy frankó barca, real, valencia, stb. mérné össze az erejét a ligában! mert a bosque korszakban nagyon ment a realnak. könnyedén legyőztek mindenkit, de akkor a barca [auto_cenzúra]. aztán a barca rendezte sorait és évek óta európa elittjébe tartozik megint. sajnos ez a realnak nem jön az istennek se össze... fel kéne fogni, hogy az a korszak lezárult és ahogy nálunk sem játszik már rivaldo, kluivert, luis enrique, guardiola, sergi, reiziger, abelardo, nadal, cocu stb... úgy nem kéne rég ott lennie a keretben zidane és figo után ronaldonak, robi carlosnak, beckhamnek, gutinak, raulnak, salgadonak és nem emersont és diarrát kellett volna vennie a csapatnak...sergi1989 írta:sok mindenbe igazad van téleg nem ez a stilusa reálnak...csak hogy nem ez a szomoru hanem hogy 3éve nincs doske ota nincs igazi stilus ..viszont én nem irnám le pl diarrát valóban rosszul játszik de kinek nincs ien meccse!vagy mondok egy példát mire gondolok cannavaróó valóban kritikán alul jávot lionban elis lett küldve hogy meg kora [auto_cenzúra],de viszont a sevilla ellen a puyolal mit csináltak...mégse lett egyből falábu nah mind1!jah és ha tegnapi meccsen a bekem odragusára gondolsz az jogos lehet...de én másik hasonló szitura nem emlékszem..mi volt az?
Öreg! azé fogd vissza sztem magad kicsit!!!sergi1989 írta:sibinho má nem azért de izléstelen sok baromságot mondtál
1.tán nem ugy küldi ki őket hogy öljetek meg őket(nem lászló csaba)
2.irtad hogy náluk egyből kiálitás volt talán nézd meg a ma kezdődő spnyol öszefoglalót és mivel annyira értesz hozzá észre fogod venni hogy a csávó nem kicsit törte es sergio ramost haturól...
3.az hogy mien a játék 1 dolog valóban [auto_cenzúra]...de énn emlékeszem amikor ti váltotatok rosszab volt..se szép játék nem volt se pontok...ha jol tom 15helyen is volt a csapat nekünk most aelőbb kelenek a pontok és majd TALÁN a szép játék is meg jön bár kapelló miatt énnis félek ettől..
4.hogy nehogy azt hidd hogy a magyar tévék döntik el mint és hol és hogyan adnak..[auto_cenzúra] közük nincs hozzá csak nyomják a dellát és kapnak és kapnak négy mecset és azt ők osztják szét maguk közzött..