Barca vs. Real
-
- Jugador d'estrella
Subinho:egy nem túl bonyolult dolgot kellene felfognod,amit eddig úgy látom nem sikerült.Ezt nem bántásból mondom,úgyhogy béke.
A sport1,sport2,sportklub időpontra vásárolja meg a mérkőzéseket!tehát Szombat este egy a klubon,egy az egyesen van.Vasárnap este egy a klubon,egy a kettesen van.Mint azt megszokhattuk az elmúlt ÉVEKBEN szombaton a sport1 adta a spanyol meccseket,vasárnap pedig a sport2.Mindez független attól,h a Real vagy a Barca játszik!!!!!!Itt a kritikádat írd a spanyol szövetségenek,akik eldöntik,hogy melyik meccs,melyik nap lesz,és hánykor,ezzel eldöntve,hogy melyik magyar adó adja!
A sport1,sport2,sportklub időpontra vásárolja meg a mérkőzéseket!tehát Szombat este egy a klubon,egy az egyesen van.Vasárnap este egy a klubon,egy a kettesen van.Mint azt megszokhattuk az elmúlt ÉVEKBEN szombaton a sport1 adta a spanyol meccseket,vasárnap pedig a sport2.Mindez független attól,h a Real vagy a Barca játszik!!!!!!Itt a kritikádat írd a spanyol szövetségenek,akik eldöntik,hogy melyik meccs,melyik nap lesz,és hánykor,ezzel eldöntve,hogy melyik magyar adó adja!
- Subinho
- Director del Fútbol
real_funghi: Akkor néhány észrevétel így hirtelen
1. Real - meccset nézni nem kötelező.
- szeretek meccset nézni és kíváncsi vagyok a realra... a véleményem meg csak elmondhatom róla...
2. Minden Barça-meccs nézhető volt eddig Magyarországon. Nem érzem úgy, hogy a Real-on kellene elverni a port, mert te nem voltál hajlandó keresni egy helyet, ahol SportKlub van.
- sportklubom van és sport1-em... egyszerűen csak sajnáltam, hogy nema legnépszerűbb adón adták a barca meccset, mert sport1 sok lakásban van, ellenben a sport2-vel, vagy épp a sportklubbbal...
3. Ha szombaton lesz Barça meccs, akkor azt a Sport 1 fogja adni, ez már két éve is el lett mondva ezen a fórumon és azóta mindig felmerül a probléma.
- szombaton ismét a real meccsét adja a sport1... de vedd úgy nem mondtam semmit...
4. Levszki elleni meccseteket az Eurosporton láttam másnap. Azt sem értem, hogy miért mi lennénk a hibásak, hogy a Viasat3 és az m1 programjába ezúttal - hangsúlyozom: ezúttal!!! - nem fértetek bele. Ott is nézhetted nyugodtan a párhuzamosan közvetített meccset.
- nem ti vagytok a hibásak, egyszerűen csak elmondtam a véleményem!!! nem a REAL MADRID a hibás!!! így jó???
5. Most szólok, hogy szeptember 27-én 20:30 Viasat3; UEFA Bajnokok
Ligája: Werder Bremen - FC Barcelona (élő). Lelkiismeretfurdalásom lenne, ha Real-meccset kellene nézned megint.
- tudtam róla...
ne legyen lelkiismeret furdalásod!!! inkább nekem lehetne, ha neked megint végig kéne nézned kedvenc csapatod szenvedését...
6. Ilyen hülyeséget, hogy Capello direkt szabálytalanságra neveli a játékosokat... Erre nem is mondok inkább semmit...
- nem azt mondtam, hogy tuti ezt mondja, csak egy gondolat menet volt... a játékosok kitől tanulják ezt a favágást??? mert korábban nem ez volt rájuk jellemző (kivétel persze a diarra-emerson kettős)
7. Remélem, hogy nekem nem fogod azt mondani, hogy fogjam vissza magam, mert akkor hasonló stílusban fogom kezelni a kollégáidat odaát.

- nem mondom nyugi
az csak annak szól, aki olyan stílusban jön ide írogatni! én nem szoktam átmenni ugatni a madridistára, mindíg normális hangnemben írok oda! ezt sztem fordítva is elvárható!!! sajnos (és természetesen akinek nem inge ne vegye magára) páran tőletek ide járnak ku*va anyázni...
- szeretek meccset nézni és kíváncsi vagyok a realra... a véleményem meg csak elmondhatom róla...
2. Minden Barça-meccs nézhető volt eddig Magyarországon. Nem érzem úgy, hogy a Real-on kellene elverni a port, mert te nem voltál hajlandó keresni egy helyet, ahol SportKlub van.
- sportklubom van és sport1-em... egyszerűen csak sajnáltam, hogy nema legnépszerűbb adón adták a barca meccset, mert sport1 sok lakásban van, ellenben a sport2-vel, vagy épp a sportklubbbal...
3. Ha szombaton lesz Barça meccs, akkor azt a Sport 1 fogja adni, ez már két éve is el lett mondva ezen a fórumon és azóta mindig felmerül a probléma.
- szombaton ismét a real meccsét adja a sport1... de vedd úgy nem mondtam semmit...
4. Levszki elleni meccseteket az Eurosporton láttam másnap. Azt sem értem, hogy miért mi lennénk a hibásak, hogy a Viasat3 és az m1 programjába ezúttal - hangsúlyozom: ezúttal!!! - nem fértetek bele. Ott is nézhetted nyugodtan a párhuzamosan közvetített meccset.
- nem ti vagytok a hibásak, egyszerűen csak elmondtam a véleményem!!! nem a REAL MADRID a hibás!!! így jó???
5. Most szólok, hogy szeptember 27-én 20:30 Viasat3; UEFA Bajnokok
Ligája: Werder Bremen - FC Barcelona (élő). Lelkiismeretfurdalásom lenne, ha Real-meccset kellene nézned megint.

- tudtam róla...

6. Ilyen hülyeséget, hogy Capello direkt szabálytalanságra neveli a játékosokat... Erre nem is mondok inkább semmit...

- nem azt mondtam, hogy tuti ezt mondja, csak egy gondolat menet volt... a játékosok kitől tanulják ezt a favágást??? mert korábban nem ez volt rájuk jellemző (kivétel persze a diarra-emerson kettős)
7. Remélem, hogy nekem nem fogod azt mondani, hogy fogjam vissza magam, mert akkor hasonló stílusban fogom kezelni a kollégáidat odaát.

- nem mondom nyugi

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ha azt kéred,h mutassak rá,sosem zárjuk le ezt a témátelpaís írta:Témát lezárva én is:
Hol írtam hogy az elmúlt 3 évre fogom csupán? Mutass rá.
Szvsz nem túl bonyolult amit írtam...

nos barcafan írta,h nem az elmúlt 5hét miatt fügyültek,hanem az elmúlt 3évért,és te "jóváhagytad"!

Amúgy féleszűs részt úgy is lehet értelmezni ahogy én írtam nemde

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Témát lezárva én is:
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Elpais!
Akkor témát lezárva:
írtad,h 5hét alatt nem megy a szemetgyönyörködtető játék,és ezt minden féleszűnek fel kell fognia
erre én,h akkor a közönségetek is féleszű
,mivel kifügyülték ezt a játékot,nem fogják fel,h ez ennyi idő alatt nem megy? Na így értettem,szerintem nem túl bonyolúlt...
Barcafan: értem én,hogy [auto_cenzúra] a focijuk rég óta,de a jelenért is fügyülnek könyörgöm...nem csak a múltért! Elpais meg az elmúlt 3évre fogta a füttyöt,pedig a mostani pár hét is benne volt,ENNYI!
Akkor témát lezárva:
írtad,h 5hét alatt nem megy a szemetgyönyörködtető játék,és ezt minden féleszűnek fel kell fognia

Barcafan: értem én,hogy [auto_cenzúra] a focijuk rég óta,de a jelenért is fügyülnek könyörgöm...nem csak a múltért! Elpais meg az elmúlt 3évre fogta a füttyöt,pedig a mostani pár hét is benne volt,ENNYI!

ozsimiki: erre csak annyit mondanék, hogy nézz körül "hazai" pályán...
Azt tüzetesebben vizsgáld meg, hogy mi volt Barcelonában Rijkaard érkezésekor és mi lett később.
Még jó hogy elégedetlenek az emberek, nem fognak malmozni, hanem a tetszésüket-nem tetszésüket kifejezni.
Ezért mennek ki. És mert szeretik a csapatot, ha jól megy, ha nem...
Azt tüzetesebben vizsgáld meg, hogy mi volt Barcelonában Rijkaard érkezésekor és mi lett később.
Még jó hogy elégedetlenek az emberek, nem fognak malmozni, hanem a tetszésüket-nem tetszésüket kifejezni.
Ezért mennek ki. És mert szeretik a csapatot, ha jól megy, ha nem...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem meg benne volt az elmúlt 5 hét is bőven! Ez az én véleményem!elpaís írta:barcafannal van a pont...
És nem a Bernabeu közönségére értettem kedves ozsimiki a féleszű jelzőt
Miért fütyűlnének az elmúlt 3évért,amikor új edző,új elnök,új játékosok vannak,őket nem az elmúlt 3évért fütyülik,hanem az eddigi teljesítményükért,ami 5 hét

barcafannal van a pont...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Épp ezért nem lehet így játszani hosszú távon...márpedig egyik pillanatról a másikra nem fogtok tudni átállni...matthaus írta:hát azért mindig duzzogva is de megtelik a bernabeu..de sztem ha nem látnának kiutat a 3éves hullámvölgyből akkor capello már ment volna vszinű...a madridi közönség meg híresen finnyás...

hát azért mindig duzzogva is de megtelik a bernabeu..de sztem ha nem látnának kiutat a 3éves hullámvölgyből akkor capello már ment volna vszinű...a madridi közönség meg híresen finnyás...
Hala Madrid!Hajrá Olaj!Viva Les Blues!Allez Zizou!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Te most mi a francról beszélszmatthaus írta:Miki!helyesbítenék, Ti nem lesztek kiváncsiak a realra!Én személyszerint ha másodosztályban játszana a real is realszurkoló lennék, az meg más kérdés h magadból indulsz ki és csak akkor szurkolsz a barcának ha szépen és eredményesen játszik...

Ezt hol álmodtad? Hm? Miből következtettél arra,hogy én csak ilyenkor szurkolok a BARCÁNAK? Menj lefeküdni,késő van...

Nem tudsz értelmezni egy hsz-t sem! Probáldd meg nem nehéz!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szóval a Bernabeu közönsége mind féleszű,nemdeelpaís írta:A Bosque-féle Real nem tud lenni az idei, mert nincs Zidane. És nincs Figo és nincs Solari és nincs Makelele és nincs bombaformában lévő Raúl.
Egy másik Madrid lesz, ami játszhat improvizatív és eredményes, szemet gyönyörködtető játékot, de egyenlőre minden féleszűnek fel kell fognia, hogy nem megy 5 hét alatt. Addig meg jók azok a kiszenvedett 3 pontok

Ők se igen fogják fel ezt a játékot,nemhiába fütyűltek....
Márpedig a fociban már nem egy edző bukott el a közönséggel szemben....

Miki!helyesbítenék, Ti nem lesztek kiváncsiak a realra!Én személyszerint ha másodosztályban játszana a real is realszurkoló lennék, az meg más kérdés h magadból indulsz ki és csak akkor szurkolsz a barcának ha szépen és eredményesen játszik...
A Bosque-féle Real nem tud lenni az idei, mert nincs Zidane. És nincs Figo és nincs Solari és nincs Makelele és nincs bombaformában lévő Raúl.
Egy másik Madrid lesz, ami játszhat improvizatív és eredményes, szemet gyönyörködtető játékot, de egyenlőre minden féleszűnek fel kell fognia, hogy nem megy 5 hét alatt. Addig meg jók azok a kiszenvedett 3 pontok

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ezzel csak az a gond,h a ti szurkolóitok,még fél évig sem kiváncsiak a favágásra....matthaus írta:Subinho!Jó ez a csapat amit összeállitottál nekünk, csak egy a baj h sajnos
1.kakát nem tudták megszerezni(berlusconi kavarása miatt--->bl-indulás elintézésése),
2. az arsenal nemszívesen engedett volna el sztem még egy alap mebert+minek a realba még egy brazil??(kaka jöhetett volna azért) 3.oliviera a milanba ment...
és lehet h igazad van h kilett adva h míg a csapat védelme nem érti meg egymást addig rombolás legyen hátul...de ezzel nincs semmi gond (sztem), meglátod fél év és előbukkangat majd nem a bosque-féle real, de vmi olyasmi...

Subinho!Jó ez a csapat amit összeállitottál nekünk, csak egy a baj h sajnos
1.kakát nem tudták megszerezni(berlusconi kavarása miatt--->bl-indulás elintézésése),
2. az arsenal nemszívesen engedett volna el sztem még egy alap mebert+minek a realba még egy brazil??(kaka jöhetett volna azért) 3.oliviera a milanba ment...
és lehet h igazad van h kilett adva h míg a csapat védelme nem érti meg egymást addig rombolás legyen hátul...de ezzel nincs semmi gond (sztem), meglátod fél év és előbukkangat majd nem a bosque-féle real, de vmi olyasmi...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Subi!Subinho írta:én télleg nem személyeskedni akarok!!! csak egyszerűen szánalmas ami madridban megy az utóbbi években!!! az lenne mindenkinek jó ha egy frankó barca, real, valencia, stb. mérné össze az erejét a ligában! mert a bosque korszakban nagyon ment a realnak. könnyedén legyőztek mindenkit, de akkor a barca [auto_cenzúra]. aztán a barca rendezte sorait és évek óta európa elittjébe tartozik megint. sajnos ez a realnak nem jön az istennek se össze... fel kéne fogni, hogy az a korszak lezárult és ahogy nálunk sem játszik már rivaldo, kluivert, luis enrique, guardiola, sergi, reiziger, abelardo, nadal, cocu stb... úgy nem kéne rég ott lennie a keretben zidane és figo után ronaldonak, robi carlosnak, beckhamnek, gutinak, raulnak, salgadonak és nem emersont és diarrát kellett volna vennie a csapatnak...sergi1989 írta:sok mindenbe igazad van téleg nem ez a stilusa reálnak...csak hogy nem ez a szomoru hanem hogy 3éve nincs doske ota nincs igazi stilus ..viszont én nem irnám le pl diarrát valóban rosszul játszik de kinek nincs ien meccse!vagy mondok egy példát mire gondolok cannavaróó valóban kritikán alul jávot lionban elis lett küldve hogy meg kora [auto_cenzúra],de viszont a sevilla ellen a puyolal mit csináltak...mégse lett egyből falábu nah mind1!jah és ha tegnapi meccsen a bekem odragusára gondolsz az jogos lehet...de én másik hasonló szitura nem emlékszem..mi volt az?
ha okosan vásárolt volna a csapat, akkor lehetne ma pl. egy ilyen madrid:
casillas; cicinho, ramos, cannavaro, ashley cole; gilberto silva; reyes-kaká-robinho; nistelrooy, oliveira
és nem capello lenne a mester... hanem bárki más aki tud "spanyolul" játszani!!!
Nem értem,hogy miért "bánt" téged,h ilyen szánalmasak,nehogy már felhúzdd magad rajtuk...ő bajuk!
Ők sem sirattak meg minket,amikor a tabella alsó felében tanyáztunk,és tényleg nem volt se játék,se pont/ok...

Abban természetesen egyetértek veled,hogy jobb lenne sokkal,ha egy erős,méltó ellenfél lenne a Real,akikkel óriási versenyfutásban lennénk az idény alatt,(persze lehet,h idén is ez lesz), de ha nincs így,hát majd viaskodunk a Valenciábal,vagy Sevillával akik jelenleg szebb focival szolgálnak...
Szóval bosszankodjanak a Real-osok csapatuk játékán,mi meg ne nézzük,ha csak ilyen focira képesek...

Akkor néhány észrevétel így hirtelen
5. Most szólok, hogy szeptember 27-én 20:30 Viasat3; UEFA Bajnokok Ligája: Werder Bremen - FC Barcelona (élő). Lelkiismeretfurdalásom lenne, ha Real-meccset kellene nézned megint.

5. Most szólok, hogy szeptember 27-én 20:30 Viasat3; UEFA Bajnokok Ligája: Werder Bremen - FC Barcelona (élő). Lelkiismeretfurdalásom lenne, ha Real-meccset kellene nézned megint.

- Subinho
- Director del Fútbol
én télleg nem személyeskedni akarok!!! csak egyszerűen szánalmas ami madridban megy az utóbbi években!!! az lenne mindenkinek jó ha egy frankó barca, real, valencia, stb. mérné össze az erejét a ligában! mert a bosque korszakban nagyon ment a realnak. könnyedén legyőztek mindenkit, de akkor a barca [auto_cenzúra]. aztán a barca rendezte sorait és évek óta európa elittjébe tartozik megint. sajnos ez a realnak nem jön az istennek se össze... fel kéne fogni, hogy az a korszak lezárult és ahogy nálunk sem játszik már rivaldo, kluivert, luis enrique, guardiola, sergi, reiziger, abelardo, nadal, cocu stb... úgy nem kéne rég ott lennie a keretben zidane és figo után ronaldonak, robi carlosnak, beckhamnek, gutinak, raulnak, salgadonak és nem emersont és diarrát kellett volna vennie a csapatnak...sergi1989 írta:sok mindenbe igazad van téleg nem ez a stilusa reálnak...csak hogy nem ez a szomoru hanem hogy 3éve nincs doske ota nincs igazi stilus ..viszont én nem irnám le pl diarrát valóban rosszul játszik de kinek nincs ien meccse!vagy mondok egy példát mire gondolok cannavaróó valóban kritikán alul jávot lionban elis lett küldve hogy meg kora [auto_cenzúra],de viszont a sevilla ellen a puyolal mit csináltak...mégse lett egyből falábu nah mind1!jah és ha tegnapi meccsen a bekem odragusára gondolsz az jogos lehet...de én másik hasonló szitura nem emlékszem..mi volt az?
ha okosan vásárolt volna a csapat, akkor lehetne ma pl. egy ilyen madrid:
casillas; cicinho, ramos, cannavaro, ashley cole; gilberto silva; reyes-kaká-robinho; nistelrooy, oliveira
és nem capello lenne a mester... hanem bárki más aki tud "spanyolul" játszani!!!
-
- Capitá del Barça
sok mindenbe igazad van téleg nem ez a stilusa reálnak...csak hogy nem ez a szomoru hanem hogy 3éve nincs doske ota nincs igazi stilus ..viszont én nem irnám le pl diarrát valóban rosszul játszik de kinek nincs ien meccse!vagy mondok egy példát mire gondolok cannavaróó valóban kritikán alul jávot lionban elis lett küldve hogy meg kora [auto_cenzúra],de viszont a sevilla ellen a puyolal mit csináltak...mégse lett egyből falábu nah mind1!jah és ha tegnapi meccsen a bekem odragusára gondolsz az jogos lehet...de én másik hasonló szitura nem emlékszem..mi volt az?
- Subinho
- Director del Fútbol
Öreg! azé fogd vissza sztem magad kicsit!!!sergi1989 írta:sibinho má nem azért de izléstelen sok baromságot mondtál
1.tán nem ugy küldi ki őket hogy öljetek meg őket(nem lászló csaba)
2.irtad hogy náluk egyből kiálitás volt talán nézd meg a ma kezdődő spnyol öszefoglalót és mivel annyira értesz hozzá észre fogod venni hogy a csávó nem kicsit törte es sergio ramost haturól...
3.az hogy mien a játék 1 dolog valóban [auto_cenzúra]...de énn emlékeszem amikor ti váltotatok rosszab volt..se szép játék nem volt se pontok...ha jol tom 15helyen is volt a csapat nekünk most aelőbb kelenek a pontok és majd TALÁN a szép játék is meg jön bár kapelló miatt énnis félek ettől..
4.hogy nehogy azt hidd hogy a magyar tévék döntik el mint és hol és hogyan adnak..[auto_cenzúra] közük nincs hozzá csak nyomják a dellát és kapnak és kapnak négy mecset és azt ők osztják szét maguk közzött..
nem tudom capello mit mond a srácoknak, de biztosan nem maguktól találták ki ezt a favágó stílust, mert eddig nem ez volt a jellemző a realra... tudtak ők igen szépen játszani...régebben...
nem mondtam, h nem volt jogos a piros, mert lenyomta nagyon ramost, csak épp túloldalon is volt ilyen és nem is egy...
te is belátod: a játékotok semmi!!! mi is voltunk kakiban, de mert gyengébb volt a csapatunk nem kezdtünk el rombolni!!! ezzel a capelloval nem lesztek beljebb, mint mi annak idején van gaal 2. korszakával... ki fog tartani mellette az elnök, csak a szurkolók is kitartanak??? ez a stílus nem a real stílusa!!! az ő stílusuk a könnyed, látványos játék, mint anno del bosque idejében...persze ahhoz keret is kéne, nem ilyen diarrák, emersonok, beckhamek, gutik!!! talán ha az elnök betartja amit ígért...Kakát, akkor lenne aki fazonírozzon...
tudom, hogy nem én/mi döntjük el, h milyen meccset adnak... én csak sajnáltam, hogy ezt a szenvedést kellett végig néznem. capellonak fel kéne végre fognia, hogy nem a serie A-ban van...
remélem a classico nem arról fog szólni, hogy minél több barca játékos szedjen össze minél több kék foltot...
Az teljesen mindegy, h [auto_cenzúra] játékkal vagy nem azzal nyer a real, a lényeg a győzelem. Hiába játszunk mi szépen meg gyorsan, h a real nyeri a bl-t vagy ligát, gratulálhatunk nekik meg viselhetjük a fricskát. Bár sztem ez a barca fantasztikus, számomra, mint magyar focirajongó, hihetetlen, hogy mennek az egyérintős passzok, a cselek, úgy hogy a nyakukon lógnak a védők, na erre nem képes még a real, bar sztem nem lesznek rosszak. Azt gondolom, hogy egy irányító játékos, egy "10"-es sok-sok problémájukat megoldaná. Az meg hogy pár játékos 30 körül van sztem nem gáz, persze hossú távra tervezve nincs értelme milliókat költeni ilyen játékosokra. Nem hiszem hogy canna vagy emerson sookal jobb focista volt két éve. Ott van pl. thuram, vazze [auto_cenzúra] jól játszik. Néztem ezt a levszki meccset. Nem volt rossz passza(egy se tényleg, direkt néztem), minden szerelése jó volt. Sztem marqezt üti, puyolnál meg higgadtabb(bár azért ő az etalon), gyors, bivalyerős és egyszerűen játszik, nekem rögtön kedvencem lett. Ja 34 éves! Egyszerűen most csapatként gyengébb a real, lehuzzák talán egymást. Egy jó formában lévő csapatban könnyebb jól focizni, aki valaha is játszott aezt a játékot az tudja! Lehet pl. lipcsei is [auto_cenzúra] jó lenne néha ronnie helyett
Hajrá barca, jöhet az erőfelmérő-Valencia

Hajrá barca, jöhet az erőfelmérő-Valencia