Én nem értem Rijkaardot...
Először is, az hatalmas túlzás, hogy Ezquerro ilyen meg olyan [auto_cenzúra]. Nem is kapott szinte semmi játéklehetőséget kb két éve tétmeccsen, összesen néhány percet tölthetett a pályán olyan meccseken, amik már régesrégen eldőltek, esetleg a kupában vmi alacsonyabb vonalú ellenféllel szemben. Így pedig egy cseppet sem csodálkozhatunk, ha nem tud hozzátenni azalatt a néhány perec alatt a csapat játékához. Gondoljatok vissza arra az időre, amikor még a Bilbao alkalmazásában állt! Milyen jól tolta már?! Ráadásul a válogatott kapuján dörömbölt már. Pontosan abban a pozícióban játszott, ugyanabban a játékrendszerben, mint Ronaldinho nálunk: Ezquerro - Urzaiz - Etxeberria trió rohamozott az oroszlánoknál, uccsó Bilbaós idényében pl 11 gólt rúgott csak a bajnokságban. Szóval nem értem, hogy miért nem kaphatott több lehetőséget a holland mestertől.
Ami pedig Saviolát illeti, én tényleg nem értem mi folyik itt. Eto'o sérülése után én eleve mellette tettem volna le a voksot, de Gudjohnsen sérülése után aztán meg pláne. Erre jön Giuly, aki egy fikarcnyival sem jobb, sőt...Se nem magasabb, se nem gyorsabb, se nem gólveszélyesebb...Technikai képzettségüket alapul véve aztán meg pláne nem? Giuly nem egyszer képtelen egy tökéletesen pontos labdát lekezelni, ami pedig a helyzetkihgasználását illeti, arról inkább ne is beszéljünk. Szóval biztos, hogy kell lennie valaminek a háttérben, amiről mi nem tudhatunk, pl büdös a gyerek vagy ilyesmi...