Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.11.23. 18:04:31

R.M.C.F írta: A seggrepacsi előtt volt ám egy anyázás...azt nem vesszük észre?A jakuzzit nem tőlem olvastad.
A nagy pofád miatt volt anyázás,nem kedvtelésből..'azt nem vesszük észre?' :roll:

Emelett nem anyáztam..ha felhúzzák az ember agyát,akkor hajlamos az ilyenekre..s én mégsem aláztam,s nem volt egyik kedves modi piros figyelmeztetése sem a hszmben..ha észrevetted volna..csak nem szeretem az olyanokat,mint te,akik adják a mézesmázas,'nemisutáloma barcátannyira' szöveget,s van néhány olyan hszük,amitől falramászok.Ennyi.Ezzel lezártam az egész 'anyázós' témát. [de egyszer valaki anyázhatna veled,akkor legalább éreznéd a különbséget.. :roll: ]

ViScA eL BaRcA! 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Zidane 14
Barça B
Kapcsolat:

2006.11.23. 18:01:34

....és jönnek is....mer a Werder megverik 2 góllal.Ennyi van a két csapat közt.
Jah szerintem is ennyi van a 2 csapat közt, de lehet meglepetés. Az biztos hogy megünneplem vhogy ha nem jut tovább a barca. :D :lol:
Kép
Kép
Kép
R.M.C.F

2006.11.23. 17:56:04

Reyes és Raulű írta:Hú a BL legnyengébb csapatát megvertétek 2-0-ra!!
Mi legalább már biztos tovább jutók vagyunk, de ti akár ki is eshetek!!!!!!!!
és mint látjuk a bremen 1-0-ra leverte a chelseat!!
Most tijöttök !!!
....és jönnek is....mer a Werder megverik 2 góllal.Ennyi van a két csapat közt.
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.11.23. 17:55:59

Hú látom csúnyán elírtad a neved. Most te jössz!
Reyes és Raulű

2006.11.23. 17:52:57

Hú a BL legnyengébb csapatát megvertétek 2-0-ra!!
Mi legalább már biztos tovább jutók vagyunk, de ti akár ki is eshetek!!!!!!!!
és mint látjuk a bremen 1-0-ra leverte a chelseat!!
Most tijöttök !!!
Blanco
Barça C

2006.11.23. 17:43:17

Etoonak jobban megy ez tény de azért hogy nem lehet egy lapon emliteni Ronaldoval az erös tavly is ronaldo azért lött 20-on valahány golt és azért ez a Realnak is hiányzik :wink:
Vito
Llegenda del Barça

2006.11.23. 17:42:45

R.M.C.F írta:Igen,tényleg kövér és motiválatlan.Tavaly is már az volt.Azért hintett egy pár dugót ugy is.... :D
3 éve gólkirály volt.
Amugy én is haragszom rá,mert nem lenne nagy dolog lefogyni egy 7-8 kilót és tudna futni.Azt hogy Etoo jobb most senki sem vitatja,de majd meglátjuk a sérülése után milyen lesz...és majd 30 évesen milyen lesz.Szerintem jó lesz...de ez korán sem biztos.Ronaldora sem gondoltad 25 évesen hogy ez lesz nem?
na látod. ez a baj.

ki a francot érdekel most, hogy mi lesz Eto'o-val 5 év múlva.
srácok! érdekel valakit?
engem marhára nem!

az érdekel, hogy amíg a Barcaban van, addig teljesítsen hasonlóan, mint eddig.
minek kell állandóan hasonlítgatni és megmagyarázni?!
El Payaso
Capitá del Barça

2006.11.23. 17:39:41

R.M.C.F írta:Igen,tényleg kövér és motiválatlan.Tavaly is már az volt.Azért hintett egy pár dugót ugy is.... :D
3 éve gólkirály volt.
Amugy én is haragszom rá,mert nem lenne nagy dolog lefogyni egy 7-8 kilót és tudna futni.Azt hogy Etoo jobb most senki sem vitatja,de majd meglátjuk a sérülése után milyen lesz...és majd 30 évesen milyen lesz.Szerintem jó lesz...de ez korán sem biztos.Ronaldora sem gondoltad 25 évesen hogy ez lesz nem?
Sok igazság van benne...
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
R.M.C.F

2006.11.23. 17:34:40

Igen,tényleg kövér és motiválatlan.Tavaly is már az volt.Azért hintett egy pár dugót ugy is.... :D
3 éve gólkirály volt.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.11.23. 17:28:10

Ez a 30 éves dagadék már csak akkor rugdosna idényenként 20-24 gólt ha Capello minden gól után adna neki egy hamburgert.

Észrevehetnétek már, hogy a súlya meg motiválatlansága miatt (amelyekből következik hogy sokszor sérült) ő már soha nem lesz a régi margitban! Mostmár ha akarna se tudna végig robotolni egy szezonban még 30 meccset se!!!!!

Ronaldo a csúcsról szépen lassan visszacsúszott... Eto'o-hoz, Villahoz de akár még Nistelroyhoz képest már sehol sincs!!! Ez már nem játékos, hanem egy két lábon járó mozgóbüfé!! Hihetetlen, hogy még mindig ezzel az emberrel takarózik 1-2 madridista(meg az ő 20-30 góljával idényenként) mikor már 3 éve semmit sem mutat!! (mielőtt belekötnél rmcf ebbe az ucsó mondatba lehet hogy csak 2 éve)

Szoa szépen lassan fejeltsétek el ti is őt, és ami még jobb lenne: Eto'o-val ne említsétek egy lapon!!!!!!!!!!!(mármint ami a jelent illeti)
R.M.C.F

2006.11.23. 17:11:50

: Igenis hiányzik Eto'o, aki nektek előszeretettel beköszönget, és aki plusz húsz gólt jelent a barcának
Hidd el nekünk is hiányzik Ronaldo 20-24 gólja szezononként.
sergi1989
Capitá del Barça

2006.11.23. 16:35:32

ozsimiki írta:
sergi1989 írta:valóban miki: remek a poén de hsz-számod növeld vmi mással mert abban elég profi vagy!nem kellek ahhoz én neked :wink: sztm!

amugy kösz coltiszo énnis igy érzem!mert voltak télleg durvák!
Ha megbántottalak,akkor bocs :!: Amúgy ha megfigyelted,nem az egész hsz szólt erről a részről,hanem a privát véleményem írtam le,arról,amiről te is :arrow: Ronnie,Deco formája...

U.i.: miben vagyok profi :?: :roll:
abban amit irtam!és ez nem arról szól hogy megbántasz e!sztm ezzel nem kel foglalkozni te dolgod!
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.11.23. 16:18:04

Game90 írta::lol: Jaja :lol:
Méghogy jó nektek az x a Lyon ellen :) Azért hazai pályán vernetek kellett volna őket (jó szegény Ruud kihagyta a 11est :roll: ). De azért rendesen égtetek 0-2nél :wink:
En nem a madridnak az erdemeit akarom csokkenteni de egyedul csak a lyon hagyta h feljojjenek....
Tiziano Crudeli fan :!:
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.23. 16:12:52

sergi1989 írta:valóban miki: remek a poén de hsz-számod növeld vmi mással mert abban elég profi vagy!nem kellek ahhoz én neked :wink: sztm!

Ha megbántottalak,akkor bocs :!: Amúgy ha megfigyelted,nem az egész hsz szólt erről a részről,hanem a privát véleményem írtam le,arról,amiről te is :arrow: Ronnie,Deco formája...

U.i.: miben vagyok profi :?: :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
sergi1989
Capitá del Barça

2006.11.23. 16:02:02

valóban miki: remek a poén de hsz-számod növeld vmi mással mert abban elég profi vagy!nem kellek ahhoz én neked :wink: sztm!

Blanco
Barça C

2006.11.23. 16:02:00

ebben igazad van én is ugy érzem egy Real Madridnak hazai pályán az x nem lehet jo senki ellen még hogy ha ez a lyon 5 éve remek csapat de szerintem az elsö félidei katasztrofa után amit a srácok csináltak a 2. félidöben az nagyon jo volt és ha így kezdtük volna a meccset akkor tuti hogy nyerünk
PCsabi
aka Game90

2006.11.23. 15:45:24

:lol: Jaja :lol:
Méghogy jó nektek az x a Lyon ellen :) Azért hazai pályán vernetek kellett volna őket (jó szegény Ruud kihagyta a 11est :roll: ). De azért rendesen égtetek 0-2nél :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.23. 15:35:38

Cooltiszo írta:ozsimiki: nem kell túl dramatizálni sergi írását, voltak érdekes hszei, de az utóbbiak simán érthetőek.

Sztem nincs még egyszinten a 2 csapat, a madridistán viszont páran uagyanezt érzik, csak fordítva,:) de hát nem meglepő, sose leszünk egy véleményen.
Poénnak írtam csak...páran értik,h miért :)

Amúgy meg csak leírtam az én véleményemet is azokról,amiről ő. Ennyi :P
Kép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.11.23. 15:33:27

ozsimiki: nem kell túl dramatizálni sergi írását, voltak érdekes hszei, de az utóbbiak simán érthetőek.

Sztem nincs még egyszinten a 2 csapat, a madridistán viszont páran uagyanezt érzik, csak fordítva,:) de hát nem meglepő, sose leszünk egy véleményen.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.23. 15:15:44

sergi fordítok: 8)

szal,szerinte: ha a Csapatunk jó formában van,akkor Eto'o nélkül is győztünk volna ellenük :twisted: :arrow: Igen-Igen,jó,h 1 reálos is így látja 8)

Továbbá szerinte Deco 100x motiválatlanabbnak tűnik/tűnt,mint Ronnie.

Szerintem meg akkoriban (nem mintha rég lett volna :lol: ),mind2en eléggé formán kívűl voltak,motiváció terén sem tündököltek.

Viszont legnagyobb örömömre,ha nem is 100% osak,de látható jelei vannak,h kezd visszatérni a formájuk,és hajtani is jobban hajtanak :twisted:
Így tovább :!: 8)
Kép
sergi1989
Capitá del Barça

2006.11.23. 14:54:51

Pedro írta:sergi: nem kell felháborodni, és nem kell a szavaim mögé olyanokat odaképzelni, amik nincsenek is ott. Egy szóval sem említettem az El Classicót, meg hogy ott nem megérdemelten nyertetek volna. De nehogy már azt mond, hogy azon a meccsen dőlt el, hogy a RM jobb, mint a Barca... Ilyen alapon tavaly az atleticónak kellett volna nyerni a bajnokságot, mert oda-vissza jobbak voltak ellenünk. Ne fújd fel a felfújhatatlant.

Most azért vagytok közelebb hozzánk, mert
1: Capello nem [auto_cenzúra] edző, hatékonyabb (ha nem is szebb) lett a játékotok 2: elengedhetetlenül motivációs hullámvölgybe került a PD-ben duplázó, BL-címvédő Barca (most nem bontom le egyénekre), ez természetes
3: Igenis hiányzik Eto'o, aki nektek előszeretettel beköszönget, és aki plusz húsz gólt jelent a barcának (a maradék 10et Gudjohnssen is le tudja szállítani cserecsatárként

Hidd el, helyén tudom kezelni a csapatot, ez az értékeles duma nagyon alacsony kategóriás volt tőled.
Ja, és ne haragudj, de tényleg tanulj meg írni, mert hidd el, ilyen írással nem sokan fogják komolyan venni a mondandód..

píísz 8)
egyáltalán nem haragszom mert ebben igazatok van csak egyszerüen ez legtöbször ön hibámon kivüli!persze van hogy figyelmetlenség ezért elnézést is kérek :!:
amugy meg tudom hogy etto hiányzik csak akkor azon napon sztm ha nagyon jo fármába vagytok akkor ő nélküle is meglett volna!sztm!ha motivációról van szó akkor mindenki ronit mondja de nekem megkell mondjam deco 100x jobban annak tűnik!
Pedro
Jugador d'estrella

2006.11.23. 14:41:01

sergi: nem kell felháborodni, és nem kell a szavaim mögé olyanokat odaképzelni, amik nincsenek is ott. Egy szóval sem említettem az El Classicót, meg hogy ott nem megérdemelten nyertetek volna. De nehogy már azt mond, hogy azon a meccsen dőlt el, hogy a RM jobb, mint a Barca... Ilyen alapon tavaly az atleticónak kellett volna nyerni a bajnokságot, mert oda-vissza jobbak voltak ellenünk. Ne fújd fel a felfújhatatlant.

Most azért vagytok közelebb hozzánk, mert
1: Capello nem [auto_cenzúra] edző, hatékonyabb (ha nem is szebb) lett a játékotok 2: elengedhetetlenül motivációs hullámvölgybe került a PD-ben duplázó, BL-címvédő Barca (most nem bontom le egyénekre), ez természetes
3: Igenis hiányzik Eto'o, aki nektek előszeretettel beköszönget, és aki plusz húsz gólt jelent a barcának (a maradék 10et Gudjohnssen is le tudja szállítani cserecsatárként

Hidd el, helyén tudom kezelni a csapatot, ez az értékeles duma nagyon alacsony kategóriás volt tőled.
Ja, és ne haragudj, de tényleg tanulj meg írni, mert hidd el, ilyen írással nem sokan fogják komolyan venni a mondandód..

píísz 8)
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
sergi1989
Capitá del Barça

2006.11.23. 14:02:18

4. év: Nos, bár jelenleg vezetjük a PDt, itt van a sarkalatos pont, a támadószekciónk kiesése miatt egyelőre nincs akkora különbség a két csapat között, mint az azt megelőző években. De még van... :twisted:[/quote]

az a nincs akkora külömbséges dolgot fejcsd már ki nekem?
és ezzel arra célzol hogy pusztán et'oo kiesése miatt nyertünK??mert akkor még volt messi.saviola,elég csunya volna ha egy etoon mulanna csak ezzel akkor valahol a saját csapatodat értékeled!

mert ami most van az télleg isszonyu balszerencse de akkor azon a meccsen etoon kivül ha jool tom mindenki hadrafogható volt!
Pedro
Jugador d'estrella

2006.11.23. 11:14:35

Igen, ha úgy számítod, kedves RMCF, de ne is haragudj, akkor számoljunk "barcásan," Ha megengeded (gondoltam, hogy beleköttök). :D

1. (nem naptári, hanem szezonbéli) év: 2003-2004: A feltámadás éve, úgy zúztuk be a tavaszt, meg titeket is, hogy -20 ptból előztünk be, mutatott játékba pedig vertük a PD-t, csak hát az az ősz... 8)

2. év: 2004-2005: PD... Naggggyon Simán

3. év: 2005-2006: Sztem nem kell mondanom semmit :wink:

4. év: Nos, bár jelenleg vezetjük a PDt, itt van a sarkalatos pont, a támadószekciónk kiesése miatt egyelőre nincs akkora különbség a két csapat között, mint az azt megelőző években. De még van... :twisted:
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
R.M.C.F

2006.11.23. 10:59:45

Guti egyszer mondott a Barca ellen egy nyilatkozatban olyant ami sérthetne.Nem többször.Más nem mondott.Mindig nagy tisztelettel beszélnek a Barcáról.Azt hogy Guti pontosan mit mondott pedig...hát...a sajtó imádja kiforgatni az emberek szavait csak hogy érdekesebb legyen.

Ha 4 év akkor az 2002 nem? Akkor nyertünk pont BL-t.. :D Aztán 2003 -ban PD-t... :D akkor még nem volt egy sulycsoprtban a két csapat... :D

2 éve jobb a Barca....ez nem vitás.Reméljük idén már ez megfordul.
Lezárt