Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zidane 14
Barça B
Kapcsolat:

2006.11.23. 21:35:04

Na de ne vitázzunk többet. :) Mert semmi értelme nincs, és csak az időnket pazaroljuk. :wink:
Kép
Kép
Kép
Pedro
Jugador d'estrella

2006.11.23. 21:35:00

A topic címe is Barca VS Real... Ne legyünk már demagógok 8)
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Zidane 14
Barça B
Kapcsolat:

2006.11.23. 21:33:01

Semmi. Ennyit tudtok. Ha téged nem zavar,hogy a csapatod már nem a támadó focit nyomja, engem miért zavarna
Mikor hogy.... Van amikor 4 gólt is lövünk idegenben, meg van amikor csak 1-el nyerünk! A lényeg a győzelem! A Barca se vmi gólerős az utobbi időben... :wink:
Kép
Kép
Kép
cruyff
Entrenador del Barça

2006.11.23. 21:32:15

Ez hihetetlen. Tipikus madridista beszólás. Mint írtam, NEM én hoztam fel a 0-3-at... Eto'o-val pedig SIMÁN vezetnénk a spanyol ligát még így is, hogy nem vagyunk a topon. Klasszis góllövő csatár nélkül vezetünk jelenleg, és igen, ha csak fele annyira feljavulnánk mint a tavalyi formánk, akkor igenis uncsi lenne a spanyol liga, akárcsak tavaly, mikor simán bedöcögtünk az első helyre, úgy, hogy az utolsó 6 fordulóban már szinte kizárólag a BL-re koncentráltunk. Mi vagyunk a bajnokok, mi vagyunk a BL címvédők. Milyen múlt??? :?: :?: :?: Hol van itt a múlt? :wink: Ti szeretnétek mindezt múlttá tenni. De tudod Laporta úgy tervezte, hogy kb. 4-5 éven belül összehoz egy világverő csapatot. Ehhez képest már regnálása 3-ik évében BL cím! Nincs itt vége semminek. Csak most kezdődik.... :!: :!: :!:
VISCA EL BARCA!
Boixos
Llegenda del Barça

2006.11.23. 21:30:40

milyen veszekedést? miért kéne egy real és egy barca szurkolónak ugyanazt mondania? a két csapattal kapcsolatban mi az, amiben egyetérthetnek? elég kevés ilyen dolog lehet.
természetesen az ordenáré bunkó stílust el kell felejteni, az ellentétektől függetlenül meg lehet ezeket a dolgokat dumálni normálisan is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
PCsabi
aka Game90

2006.11.23. 21:26:41

Sergi csak így tovább :!: :wink:
De tényleg abbalehetne hagyni már ezt a veszekedést :!: Majd meglátjuk ki lesz a jobb a bajnokságban ill a BL-ben :!:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Boixos
Llegenda del Barça

2006.11.23. 21:25:28

Zidane 14 írta:...az utcsó mondat meg elég nagy hülyeség. :)
neked nagy hülyeség, nekünk kellemes perspektíva :D 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2006.11.23. 21:25:22

Semmi nincs ha kontráztok hazai pályán.Egy erősebb,jobb ellenfelet általában kontrákkal lehet megverni. :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
Pedro
Jugador d'estrella

2006.11.23. 21:24:44

Zidane 14 írta:sima real győzelem volt. És akkor meg mi van ha kontráztunk??? :roll:
Semmi. Ennyit tudtok. Ha téged nem zavar,hogy a csapatod már nem a támadó focit nyomja, engem miért zavarna :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pedro 2006.11.23. 21:25:45-kor.
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Zidane 14
Barça B
Kapcsolat:

2006.11.23. 21:22:10

Hmm. Érdekes, még így is, Eto'o, Messi nélkül, Roni rossz formájával, sok sérülttel is vezetjük a spanyol bajnokságot, úgy, hogy a nagyobb rangadókon már túl is vagyunk, nem úgy, mint Ti. Wink Mi lesz ha ismét belelendülünk? Uncsi bajnokság.
Azért ez nem egészen így van hogy túl vagytok a nagyobb rangadókon,de az tény hogy a realnak nehezebb meccsei lesznek, az utcsó mondat meg elég nagy hülyeség. :)
Kép
Kép
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2006.11.23. 21:21:09

Komáim!
Elgépeltem az időpontokat, bocsi!
Még egyszer: Eurosport2: november 27, 20:00: Real Madrid-F. C. Barcelona,
a spanyol kosárlabda-bajnokság mérkőzése!
Ismétlések: november 28: 10:00, 14:00 óra.
Aki tudja, nézze! Előre is jó szórakozást és Barca-győzelmet kíván Krojfotok.
Mellesleg nagyon méltatlan mindkét klubhoz, amilyen "eszmecsere" itt olykor
folyik! Sajnos, a mai nap sem kivétel ezalól!
Zidane 14
Barça B
Kapcsolat:

2006.11.23. 21:18:51

Hát R.M.C.F. nem én hoztam fel a 0-3-at, de ha már így szóba került, azért volt egy kis különbség a 0-3 és a 2-0 között: nevezetesen, hogy a 0-3-nál a Barca szó szerint LEMOSTA a reált, és az eredmény még hízelgő volt rátok nézve, a 2-0-ás vereségünknél pedig a meccs 75 %-ban is mi fociztunk, csak nem rúgtuk be a helyzeteinket. Nem tudom emlékszel-e, de kontráztatok hazai pályán. De nem akarom elvenni a győzelmetek örömét, tény, kikaptunk. Ennyi.
Már megint a múlt! Ha már te is felhozod 0-3-at akkor ennyi erővel mi is jöhetnénk a 4-2-vel, ahol meg mi vágtunk be nektek 4 gólt, és a 2-0-ás real győzelemnél pedig nem kéne arra fogni hogy nem lőttétek be a helyzeteiteket, 2 kapufánk is volt plusz egy ruud ziccer is, ha csak a fontosabbakat mondjam. És persze azt is tudom hogy volt nektek is 3-4 nagy helyzet, de összeségében sima real győzelem volt. És akkor meg mi van ha kontráztunk??? :roll:
Kép
Kép
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2006.11.23. 20:58:30

persze, nevetgélnek, amikor fényképezés van, viszont a háttérben meg olyanokat pakolnak egymás alá, mint az állat. biztos vagyok benne, h a barca sem patyolat tiszta ezügyben, de a madrid is ott van a szeren, amikor a barcának kell betartani. legutóbb pl. a tavalyi szezon elején, amikor messi ügyében "jártak el" többed magukkal a szövetségnél.
azért nem tudott a gyerek egy ideig játszani.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.23. 20:56:46

sergi1989 írta:annyira tudsz mindent hogy hogy lesz és mi mért van!nem is értem mit keresel itt köztünk! :wink:

uncsi bajnokság:elég durva..és nem is a realra célzok...van még rajtunk egy két csapat aki simán beleszólhat!sztm :!:

u.i:miki fordíts kérlek :!: :wink:
Most kivételesen nincs szükség rá :wink: Amúgy nemértem miért sértődtél be ennyire :!: :idea: Tény,h nagyon sokszor érthetettlenül írtál,amiót azt hiszem Game rádszólt,azóta érdekes, odafigyelsz erre :wink:
Így tovább :!: 8)

Boixos-nak igaza van! Mondtam ezt már R.M.C.Fnek is ,de mintha falnak beszélnék,azt hiszi,h ha mindenbe beleköt,akkor eléri,h szép véleménnyel legyünk a Madridról...
Mindig csak azt írja,h csak akkor ír,ha beszenyezik a Real nevét,itt 1 BARCA oldalon :!: :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
sergi1989
Capitá del Barça

2006.11.23. 20:55:16

Boixos írta:nem akarok indulatokat szítani, de mi a túrót kéne tisztelni a madridon? úgy utálják egymást a két klubnál, mint a sz.rt, ott tartanak be a másiknak, ahol csak tudnak. nem tudom, miért kéne nekünk "összeborulni". :?
az más, h az ember elismeri azt, h sok díjat nyert már a real, úgyis elég sűrűn halljuk mostanában, amikor nem annyira gömbölyű a dolog, de hogy ezért le kéne menni hídba...

ha megnézed amugy itt mi köztünk sokkal nagyobb az elentét mint ott pl :a játékosok,vagy a vezetők közt!nevetgélve jönnek le ha kikapnak sokszor!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2006.11.23. 20:53:27

Komáim!
Most senki torkának nem esek, mint ahogy ez itt szégyenszemre szokás,
csak közlöm, hogy amelyikőtöknek van Eurosport2 nevű adója, akkor
az nézze november 25.-én, hétfőn, 20:00 órától, illetve 26.-án, kedden
10:00, illetve 14:00 órától a Real Madrid-F. C. Barcelona spanyol bajnoki
kosárlabda-mérkőzést!
Visca, Barca! Visca, Basketball!
Erre indít Krojf komátok, mielőtt kivájjátok egymás szemét.
sergi1989
Capitá del Barça

2006.11.23. 20:51:47

annyira tudsz mindent hogy hogy lesz és mi mért van!nem is értem mit keresel itt köztünk! :wink:

uncsi bajnokság:elég durva..és nem is a realra célzok...van még rajtunk egy két csapat aki simán beleszólhat!sztm :!:

u.i:miki fordíts kérlek :!: :wink:
Boixos
Llegenda del Barça

2006.11.23. 20:50:31

nem akarok indulatokat szítani, de mi a túrót kéne tisztelni a madridon? úgy utálja egymást a két klub, mint a sz.rt, ott tartanak be a másiknak, ahol csak tudnak. nem tudom, miért kéne nekünk "összeborulni". :?
az más, h az ember elismeri azt, h sok díjat nyert már a real, úgyis elég sűrűn halljuk mostanában, amikor nem annyira gömbölyű a dolog, de hogy ezért le kéne menni hídba...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2006.11.23. 20:55:32-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
cruyff
Entrenador del Barça

2006.11.23. 20:30:30

Hát R.M.C.F. nem én hoztam fel a 0-3-at, de ha már így szóba került, azért volt egy kis különbség a 0-3 és a 2-0 között: nevezetesen, hogy a 0-3-nál a Barca szó szerint LEMOSTA a reált, és az eredmény még hízelgő volt rátok nézve, a 2-0-ás vereségünknél pedig a meccs 75 %-ban is mi fociztunk, csak nem rúgtuk be a helyzeteinket. Nem tudom emlékszel-e, de kontráztatok hazai pályán. De nem akarom elvenni a győzelmetek örömét, tény, kikaptunk. Ennyi. De azért ilyet mondani, hogy még kb. 5 évig kell sorozatosan BL-t nyernünk vagy mi.... :?: :?: A Barca az utóbbi 2 évben besöpört mindent. Spanyol bajnokság, európa-bajnokság. Mindezt iszonyatosan sz :oops: rul védekezve, de FANTASZTIKUS támadójátékkal, úgy , hogy ez utóbbi maximálisan kompenzálta az előbbit, amelyre még talán nem is volt példa a modern labdarúgás történetében! Közben a fél csapatunk folyamatosan sérülésekkel küszködött, (és nem ám pár hetes húzódásokról van szó), helyenként az egész keretünket alig tudtuk feltölteni és Rijkaard kénytelen volt a fiatalokhoz is hozzányúlni. Mindezek ellenére nem csak a legeredményesebb támadófutballt prezentáltuk, hanem messze a leglátványosabbat is! Most mondják, hogy ilyen meg olyan szarok vagyunk. Hmm. Érdekes, még így is, Eto'o, Messi nélkül, Roni rossz formájával, sok sérülttel is vezetjük a spanyol bajnokságot, úgy, hogy a nagyobb rangadókon már túl is vagyunk, nem úgy, mint Ti. :wink: Mi lesz ha ismét belelendülünk? Uncsi bajnokság. :lol: :lol: :lol:
VISCA EL BARCA!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.11.23. 19:37:22

R.M.C.F írta: Hú.Ezt megmondtad.Nekem volt nagy pofám? Te mégis miről beszélsz?Azt pedig hogy mézes mázas lennék...hát nem tudom te hol élsz.
Azt pedig végképp nem akarom hogy még a végén megkedvelj ugyhogy nem írok többet...
Én itt..veled ellentétben :roll:

[szerk. 'a nagy pofád'-at arra értettem,hogy beleokoskodtál egy olyan 'beszélgetésbe' egy nulla érvvel,vagy mivel,amihez közöd nem volt..namost ez egy fórum,tehát a 'beleokoskodás',szokványos,de nem egy ilyen 'Megint egy kis Real ellenes csűrés-csavarás a szavakkal.' szánalom mondattal..ennyit rólad..utána meg még neked állt feljebb,hát nehogy már még te legyél felháborodva,hogy felajánlottam az eltakarodást,azok után,hogy itt osztottad nekem a semmit..siralmas..:roll: ]
,,Azt hitted, hogy mi történt."
R.M.C.F

2006.11.23. 19:23:53

Saviola írta:
R.M.C.F írta: A seggrepacsi előtt volt ám egy anyázás...azt nem vesszük észre?A jakuzzit nem tőlem olvastad.
A nagy pofád miatt volt anyázás,nem kedvtelésből..'azt nem vesszük észre?' :roll:

Emelett nem anyáztam..ha felhúzzák az ember agyát,akkor hajlamos az ilyenekre..s én mégsem aláztam,s nem volt egyik kedves modi piros figyelmeztetése sem a hszmben..ha észrevetted volna..csak nem szeretem az olyanokat,mint te,akik adják a mézesmázas,'nemisutáloma barcátannyira' szöveget,s van néhány olyan hszük,amitől falramászok.Ennyi.Ezzel lezártam az egész 'anyázós' témát. [de egyszer valaki anyázhatna veled,akkor legalább éreznéd a különbséget.. :roll: ]

ViScA eL BaRcA! 8)
Hú.Ezt megmondtad.Nekem volt nagy pofám? Te mégis miről beszélsz?Azt pedig hogy mézes mázas lennék...hát nem tudom te hol élsz.
Azt pedig végképp nem akarom hogy még a végén megkedvelj ugyhogy nem írok többet...
real_funghi

2006.11.23. 18:34:35

Vito írta:na látod. ez a baj.

ki a francot érdekel most, hogy mi lesz Eto'o-val 5 év múlva.
srácok! érdekel valakit?
engem marhára nem!

az érdekel, hogy amíg a Barcaban van, addig teljesítsen hasonlóan, mint eddig.
minek kell állandóan hasonlítgatni és megmagyarázni?!
Ezt ne csak neki mondd. Jelen helyzetben semmivel sem vagytok előrébb Eto'o-Ronaldo dologban, mivel mindkettő sérült, így garantáltan egyikük sem lő 1 darab gólt sem. És így van, az összehasonlítás értelmetlen.
Blanco
Barça C

2006.11.23. 18:25:41

Vagy nem én örülnék meglepetésnek még ha a barca az esélyes akkor is :wink: :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.23. 18:08:51

R.M.C.F írta:
Reyes és Raulű írta:Hú a BL legnyengébb csapatát megvertétek 2-0-ra!!
Mi legalább már biztos tovább jutók vagyunk, de ti akár ki is eshetek!!!!!!!!
és mint látjuk a bremen 1-0-ra leverte a chelseat!!
Most tijöttök !!!
....és jönnek is....mer a Werder megverik 2 góllal.Ennyi van a két csapat közt.
Igazad van!

Ennyi min van a két csapat között! És ki is kell,h jöjjön! Ilyen fantasztikus közönség előtt.. :!: :twisted:
Meghajtjuk,és meglesz :!:

FORZA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
XaviMessifan
Capitá del Barça

2006.11.23. 18:06:57

Reyes és Raulű írta:Hú a BL legnyengébb csapatát megvertétek 2-0-ra!!
Mi legalább már biztos tovább jutók vagyunk, de ti akár ki is eshetek!!!!!!!!
és mint látjuk a bremen 1-0-ra leverte a chelseat!!
Most tijöttök !!!
Nagy stósz abból a csoportbűl továbbjutni...Ha 1. lettetek volna még vhogy elmegy de igy...
megnéztem volna a margót a mi csoportunkban...
Kép

Més qué un Club!!!
Lezárt