Semmi. Ennyit tudtok. Ha téged nem zavar,hogy a csapatod már nem a támadó focit nyomja, engem miért zavarnaZidane 14 írta:sima real győzelem volt. És akkor meg mi van ha kontráztunk???
Azért ez nem egészen így van hogy túl vagytok a nagyobb rangadókon,de az tény hogy a realnak nehezebb meccsei lesznek, az utcsó mondat meg elég nagy hülyeség.Hmm. Érdekes, még így is, Eto'o, Messi nélkül, Roni rossz formájával, sok sérülttel is vezetjük a spanyol bajnokságot, úgy, hogy a nagyobb rangadókon már túl is vagyunk, nem úgy, mint Ti. Wink Mi lesz ha ismét belelendülünk? Uncsi bajnokság.
Már megint a múlt! Ha már te is felhozod 0-3-at akkor ennyi erővel mi is jöhetnénk a 4-2-vel, ahol meg mi vágtunk be nektek 4 gólt, és a 2-0-ás real győzelemnél pedig nem kéne arra fogni hogy nem lőttétek be a helyzeteiteket, 2 kapufánk is volt plusz egy ruud ziccer is, ha csak a fontosabbakat mondjam. És persze azt is tudom hogy volt nektek is 3-4 nagy helyzet, de összeségében sima real győzelem volt. És akkor meg mi van ha kontráztunk???Hát R.M.C.F. nem én hoztam fel a 0-3-at, de ha már így szóba került, azért volt egy kis különbség a 0-3 és a 2-0 között: nevezetesen, hogy a 0-3-nál a Barca szó szerint LEMOSTA a reált, és az eredmény még hízelgő volt rátok nézve, a 2-0-ás vereségünknél pedig a meccs 75 %-ban is mi fociztunk, csak nem rúgtuk be a helyzeteinket. Nem tudom emlékszel-e, de kontráztatok hazai pályán. De nem akarom elvenni a győzelmetek örömét, tény, kikaptunk. Ennyi.
Most kivételesen nincs szükség rásergi1989 írta:annyira tudsz mindent hogy hogy lesz és mi mért van!nem is értem mit keresel itt köztünk!![]()
uncsi bajnokság:elég durva..és nem is a realra célzok...van még rajtunk egy két csapat aki simán beleszólhat!sztm![]()
u.i:miki fordíts kérlek![]()
Boixos írta:nem akarok indulatokat szítani, de mi a túrót kéne tisztelni a madridon? úgy utálják egymást a két klubnál, mint a sz.rt, ott tartanak be a másiknak, ahol csak tudnak. nem tudom, miért kéne nekünk "összeborulni".![]()
az más, h az ember elismeri azt, h sok díjat nyert már a real, úgyis elég sűrűn halljuk mostanában, amikor nem annyira gömbölyű a dolog, de hogy ezért le kéne menni hídba...
Én itt..veled ellentétbenR.M.C.F írta: Hú.Ezt megmondtad.Nekem volt nagy pofám? Te mégis miről beszélsz?Azt pedig hogy mézes mázas lennék...hát nem tudom te hol élsz.
Azt pedig végképp nem akarom hogy még a végén megkedvelj ugyhogy nem írok többet...
Hú.Ezt megmondtad.Nekem volt nagy pofám? Te mégis miről beszélsz?Azt pedig hogy mézes mázas lennék...hát nem tudom te hol élsz.Saviola írta:A nagy pofád miatt volt anyázás,nem kedvtelésből..'azt nem vesszük észre?'R.M.C.F írta: A seggrepacsi előtt volt ám egy anyázás...azt nem vesszük észre?A jakuzzit nem tőlem olvastad.![]()
Emelett nem anyáztam..ha felhúzzák az ember agyát,akkor hajlamos az ilyenekre..s én mégsem aláztam,s nem volt egyik kedves modi piros figyelmeztetése sem a hszmben..ha észrevetted volna..csak nem szeretem az olyanokat,mint te,akik adják a mézesmázas,'nemisutáloma barcátannyira' szöveget,s van néhány olyan hszük,amitől falramászok.Ennyi.Ezzel lezártam az egész 'anyázós' témát. [de egyszer valaki anyázhatna veled,akkor legalább éreznéd a különbséget..]
ViScA eL BaRcA!
Ezt ne csak neki mondd. Jelen helyzetben semmivel sem vagytok előrébb Eto'o-Ronaldo dologban, mivel mindkettő sérült, így garantáltan egyikük sem lő 1 darab gólt sem. És így van, az összehasonlítás értelmetlen.Vito írta:na látod. ez a baj.
ki a francot érdekel most, hogy mi lesz Eto'o-val 5 év múlva.
srácok! érdekel valakit?
engem marhára nem!
az érdekel, hogy amíg a Barcaban van, addig teljesítsen hasonlóan, mint eddig.
minek kell állandóan hasonlítgatni és megmagyarázni?!
Igazad van!R.M.C.F írta:....és jönnek is....mer a Werder megverik 2 góllal.Ennyi van a két csapat közt.Reyes és Raulű írta:Hú a BL legnyengébb csapatát megvertétek 2-0-ra!!
Mi legalább már biztos tovább jutók vagyunk, de ti akár ki is eshetek!!!!!!!!
és mint látjuk a bremen 1-0-ra leverte a chelseat!!
Most tijöttök !!!
Nagy stósz abból a csoportbűl továbbjutni...Ha 1. lettetek volna még vhogy elmegy de igy...Reyes és Raulű írta:Hú a BL legnyengébb csapatát megvertétek 2-0-ra!!
Mi legalább már biztos tovább jutók vagyunk, de ti akár ki is eshetek!!!!!!!!
és mint látjuk a bremen 1-0-ra leverte a chelseat!!
Most tijöttök !!!