Hát R.M.C.F. nem én hoztam fel a 0-3-at, de ha már így szóba került, azért volt egy kis különbség a 0-3 és a 2-0 között: nevezetesen, hogy a 0-3-nál a Barca szó szerint LEMOSTA a reált, és az eredmény még hízelgő volt rátok nézve, a 2-0-ás vereségünknél pedig a meccs 75 %-ban is mi fociztunk, csak nem rúgtuk be a helyzeteinket. Nem tudom emlékszel-e, de kontráztatok hazai pályán. De nem akarom elvenni a győzelmetek örömét, tény, kikaptunk. Ennyi. De azért ilyet mondani, hogy még kb. 5 évig kell sorozatosan BL-t nyernünk vagy mi....

A Barca az utóbbi 2 évben besöpört mindent. Spanyol bajnokság, európa-bajnokság. Mindezt iszonyatosan sz

rul védekezve, de FANTASZTIKUS támadójátékkal, úgy , hogy ez utóbbi maximálisan kompenzálta az előbbit, amelyre még talán nem is volt példa a modern labdarúgás történetében! Közben a fél csapatunk folyamatosan sérülésekkel küszködött, (és nem ám pár hetes húzódásokról van szó), helyenként az egész keretünket alig tudtuk feltölteni és Rijkaard kénytelen volt a fiatalokhoz is hozzányúlni. Mindezek ellenére nem csak a legeredményesebb támadófutballt prezentáltuk, hanem messze a leglátványosabbat is! Most mondják, hogy ilyen meg olyan szarok vagyunk. Hmm. Érdekes, még így is, Eto'o, Messi nélkül, Roni rossz formájával, sok sérülttel is vezetjük a spanyol bajnokságot, úgy, hogy a nagyobb rangadókon már túl is vagyunk, nem úgy, mint Ti.

Mi lesz ha ismét belelendülünk? Uncsi bajnokság.