Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem azért, de még szerencse h él-hal a Real Madridér és egyáltal a madridistáér... Kitilthattok innen, de ez akkor is paraszt dolog volt!!!Charlie írta:Pedro! Megszokhattad volna, hogy a hírek nagy részét egy nyálas „nyüzüge” írja odaát, akinek az élete-halála a madridista, aztán ilyeneket szokott beleszőni a cikkekbe, hogy az ember fogja a fejét. Képtelen vagyok felfogni, hogy ilyen nyálas, undormán gondolatokat, amik a fejéből kipattannak, hogy képes beleírni 1 cikkbe. De hát odaát ezt szeretik, szóval irkálja csak szorgalmasan. Itt, és máshol is az embereket, a hányinger kerülgeti, a fogalmazgatásaitól.
Olvasd a fórumot! Főleg a Barcásat, itt jelenlévő kollega a legaktívabb ott is.
C.
Nem, nem, félreértesz. Biztos vagyok benne, hogy legalább annyian akarnak gyerekkoruk óta a Realban focizni, mint a Barcában, Isten tudja, akár még ez a Gago gyerek is. Itt nem is erről volt szó. És nem specifikusan ennek a cikknek a mondandójáról, hírértékéről, csak példaként linkeltem be a már-már jelenséggé váló, gyakran tömjénező írásokra a túloldalról. Még egyszer mondom, ha ezek mind-mind fordítások, akkor más a helyzet, akkor a Marca, AS, és tudomisén még milyen portálok írói a felelősek a kifejezésmódjukból sütő nyílt elfogultságért. És persze melyik szurkolói oldal nem elfogult, de speciel nekem sokkal jobban bejönnek a tárgyilagosabbnak tetsző írások, amelyek az eurobarcát jellemzik. Ennyi.R.M.C.F írta:Igen.Bármennyire is fura egy Barca szurkolónak,egy Real Madridban mindig nagy dolog focizni.
Hát ez a zsopás...még jó h van mind a három.real_funghi írta:Pont ez jutott eszembe nekem is. SportTV már idén is húzta a száját a közvetítési jogok miatt. Gondolom nem azért, mert olyan olcsók a PD meccsek. Durva összegeket kell ezek után kifizetni a két csapat meccseiért, a SportKlub már rá is rászállt a Barçára (itt most a Barça TV-re is gondolok, nemcsak arra, hogy a vasárnap 21-es meccseket vették meg "véletlenül"...). Rá lesz kényszerítve az ember, hogy meglegyen a Sport1-2, meg a SportKlub is.Boixos írta:visszatérve a közvetítésekről szóló kontraktusokra. mi jobb szerződést kötöttünk, mert öt évre kapunk 1 milliárdot, a madrid 7 évre szóló 1.1 milliárdos történetével szemben.![]()
amúgy ugyanaz a cég vette meg mindkét csapat jogait, remélem, nem fognak keménykedni a közvetítésekkel.
Pont ez jutott eszembe nekem is. SportTV már idén is húzta a száját a közvetítési jogok miatt. Gondolom nem azért, mert olyan olcsók a PD meccsek. Durva összegeket kell ezek után kifizetni a két csapat meccseiért, a SportKlub már rá is rászállt a Barçára (itt most a Barça TV-re is gondolok, nemcsak arra, hogy a vasárnap 21-es meccseket vették meg "véletlenül"...). Rá lesz kényszerítve az ember, hogy meglegyen a Sport1-2, meg a SportKlub is.Boixos írta:visszatérve a közvetítésekről szóló kontraktusokra. mi jobb szerződést kötöttünk, mert öt évre kapunk 1 milliárdot, a madrid 7 évre szóló 1.1 milliárdos történetével szemben.![]()
amúgy ugyanaz a cég vette meg mindkét csapat jogait, remélem, nem fognak keménykedni a közvetítésekkel.
Boixos írta:én ezt soha nem fogom és nem is akarom megérteni. mennyivel van beljebb azzal most az Öreg, h megemlékeznek a dolgairól?
akkor kell igazán törődni az emberekkel, amíg élnek.
Azért ezt meg lehet érteni...ha vki elm1, akkor mindenki visszaemlékxik, h miket csinált az illető életében. És igy ujra mindenkinek exébe jutott az Aranycsapat, a 3 BL, a több mint 300 gol a Realban stb...Boixos írta:egyébként szegény Öreggel kapcsolatban azért az bosszant, h most, amikor már elment, orrba-szájba jönnek a megemlékezések, az ilyen-olyan megmozdulások, a hamvait végigtologatják a városon, viszont amíg élt, szartak a fejére. még annak a meccsnek a pénzét amit nem akármilyen gesztussal termelt meg a madrid, na, még azt is sikerült úgy megmalmozni, h ki tudja, mennyi jutott végül az Öregnek. arról nem beszélve, h az utolsó öt évét egy "luxuscellában" élte le.
miért van az, h amikor meghal az ember, akkor "foglalkoznak" vele, ahelyett, h akkor pörögtek volna körülötte, amíg élt.
Rendes!jelen volt Txiki Beguiristan, a Barca sportigazgatója is!
ha nem másfél hete esett volna a mi hasonló kaliberű szerződésünk, akkor még meg is pödörném a nemlétező bajszomat, és azt mondanám, h "ejha, ez a fránya madrid, sej!"Cooltiszo írta:Mi is uanilyen szerződést kötöttünk, talán 100 millával kevesebb, vagy annyi se, mindkét csapatnak ugyanannyi időre, asszem 7 évre, úgyhogy ettől senki se essen hanyatt.
Tudod van amikor a józan parszti ész helyett a tényeket kell figyelembe venni...grecki írta:Na már most be ne akard már nekem mesélni, hogy csak a közvetítési jogokért ennyit kap a csapatotok?? Gondolj már bele egy kicsit, tod, józan paraszti ésszel...