2006.12.06. 00:12:08
Két hét után átugrottam a madridistára - neeem, a fórumba nem vagyok hajlandó benézni -, hogy lássam, hogy állnak az új Redondók (Gago), Roberto Carlosok (Marcello), Maradonák (Higuian), Pelék (heuréka, Robinhoként már ott játszik!) és Zidane-ok (Belluschi) leigazolásával, azaz az argentin és brail U19-es válogatott komplett felvásárlásával.
Nos, most már le kell írnom, mi az, amit képtelen vagyok odaát elviselni a tisztelt cikkíró kollégák stílusában, amit az alábbi szövegrész (Gago leigazolásával kapcsolatban) hűen tükröz:
"Az argentin középpályást egyébként a Chelsea, a Barcelona és a Milan is megkörnyékezte, de valamennyien tudjuk, mit jelent a madridizmus. Gago is. "
Kérdem én, mi ez?! Süt az ilyen és ehhez hasonló cikkekből a hihetetlen szubjektivizmus - oké, szurkolói oldal, de ez azért már sok. Az ilyen dagályos, fennkölt, és nem egyszer arrogáns fogalmazásmódtól feláll a hátamon a szőr. Nem azt mondom, hogy csak ilyen cikkek vannak odaát, de egyes írók/fordítók vsz példát vehetnének többek között ezen weboldal cikkíróinak objektivitásáról, higgadt tényközlésen alapuló információközléséről. Valszeg csak én fújom fel, és elnézést, ha ezzel valakit megsértettem...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Pedro 2006.12.06. 11:58:38-kor.
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17