Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
XaviMessifan
Capitá del Barça

2007.01.10. 09:44:11

bazz!mekkora golt akasztot gerard! :shock: van egy olyan érzésem,h ellenunk is fog egyet bombáazni!az lenne sztem a megoldás h az első félidőben Mottával kezdünk és megmonnya neki Franki h faragja Gerraredot,utána a második félidőben pedig jönne Edmilka és neki is megmondani ugyanezt és akkor nem lehet baj... :twisted:
Kép

Més qué un Club!!!
Subinho
Director del Fútbol

2007.01.10. 08:14:04

nem véletlenül akartuk megszerezni, de neki inkább a margó kellett... megkapta.
mindenesetre jó játékos és, hogy ki helyett szerepelhetne a kezdőben??? pl. aliadier!!! tőle azé csak jobb!
viszont a kupakiesések miatt a pool eléggé vérző oroszlán lesz a BL meccsen... ami persze még jól is jöhet, de kemény is lehet nagyon!!!
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.01.09. 23:54:29

lionelmessi19 írta:HÁT ez nem semmi, szivesen megnéztem volna élőben, rohadék sport-tv-k nem közvetítették.
Összefoglaló gondolom lesz majd azért, nem?

Baptista 4 góljára kiváncsi vagyok, nem néztem volna ki belőle...
Riijkaard csak tudta miert kell neki :) kellet volna neki :)
Tiziano Crudeli fan :!:
dali
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2007.01.09. 23:47:18

Hát én egy sport adón néztem,a Sport 1 cseh változata élőben nyomta :wink:
SEMPRE BARCA!
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
Andris
Adminisztrátor

2007.01.09. 23:43:06

HÁT ez nem semmi, szivesen megnéztem volna élőben, rohadék sport-tv-k nem közvetítették.
Összefoglaló gondolom lesz majd azért, nem?

Baptista 4 góljára kiváncsi vagyok, nem néztem volna ki belőle...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.01.09. 23:38:58

Liverpool már kiesett 2 kupából hála az Arsenalnak :wink: :) Baptistát idáig nagyon szidták, alig kapott lehetőságet :? De most ez a 4es nem rossz. Szivesen látnám az Arsenal kezdőcsapatában (csak hát ki helyett :?: )
Az összefoglalóra kiváncsi leszek.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
dali
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2007.01.09. 23:06:32

Liverpool- Arsenal 3-6 :shock: Nem volt egy rossz meccs.Baptista 4-et vágott,ráadásul kihagyott még egy 11-est is.Persze´azért mindkét oldalról hiányzott 1-2 alapember.Arsenálnál nem volt pl.Rosický,Henry.De liverpoolban játszott Gerard,rúgott is egy nagy gólt.a Pool még 1-5-nél sem állt le,nem adták föl :!: Ha holnap a fiúk csak fele annyira fognak hajtani,mint ma ez a két csapat nem lehet gond :wink:
SEMPRE BARCA!
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
el fuero
Entrenador del Barça

2007.01.09. 17:51:13

Game90 írta:
Kluivert55 írta:Nem tudja valaki, hogy a L'pool - Arsenal ligakupameccset adja e vmelyik tv?
Sport1-2 sztem tuti, hogy nem adja. Valamelyik külföldi biztos :roll:
Álltalában a DSF szokta közvetíteni a nagyobb rangadókat és a döntőt a ligakupából. De nem biztos h ezt adják , de azért nézd majd meg.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.09. 17:45:50

Game90 írta:A Chelsea-s témához:
A Chelsea csapata védőposztra keres új embert, és a sajtóértesülések szerint hatmillió fontba (8,9 millió euróba) kerülő Simunic mellett a Bolton izraeli védője, Tal Ben Haim, a Manchester City-ben szereplő, az angol válogatottban már bemutatkozott Micah Richards, valamint a PSV Eindhoven nyáron szerződtetett mexikói játékosa, Carlos Salcido iránt is érdeklődnek.
A Chelsea-hez kapcsolódó hír, hogy Vitalij Mutko, az Orosz Labdarúgó-szövetség elnöke nem engedi el Guus Hiddinket, aki José Mourinho utódjaként merült fel Londonban.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=130668
En ugy tudom, h az orosz szövetség is Abra kezében van, Hiddnket is ő hozta..
PCsabi
aka Game90

2007.01.09. 14:34:45

Kluivert55 írta:Nem tudja valaki, hogy a L'pool - Arsenal ligakupameccset adja e vmelyik tv?
Sport1-2 sztem tuti, hogy nem adja. Valamelyik külföldi biztos :roll:
Kluivert55
Barça B

2007.01.08. 23:30:39

Nem tudja valaki, hogy a L'pool - Arsenal ligakupameccset adja e vmelyik tv?
elprat
Capitá del Barça

2007.01.08. 18:46:43

Én meg ezt úgy hallottam h Abramovics mondta azt, h ha Mourinho nem csinál valamit és nem nyeri meg idén a csapattal vagy a bajnokságot,vagy a BL-t,szedheti a sátorfáját....
Ekkora patkányt..........csakhogy sztem ha ez a hír igaz,Mourinho van annyira büszke h kicsivel előbb megy el minthogy az orosz kirakná a szűrét.
Továbbá Mourinho már korábban is mondta h az ő kapcsolata a maffiózóval nem baráti,kizárólag munkakapcsolat....
Szóval ki tudja h ez egy újabb koholmány-é a világnak vagy sem,az sztem tuti ha José eljön a Chelseatől,nagy "tűzijáték" kíséretében fog megtörténni,nem lesz sima ügy 8)
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
PCsabi
aka Game90

2007.01.08. 14:46:36

A Chelsea-s témához:
A Chelsea csapata védőposztra keres új embert, és a sajtóértesülések szerint hatmillió fontba (8,9 millió euróba) kerülő Simunic mellett a Bolton izraeli védője, Tal Ben Haim, a Manchester City-ben szereplő, az angol válogatottban már bemutatkozott Micah Richards, valamint a PSV Eindhoven nyáron szerződtetett mexikói játékosa, Carlos Salcido iránt is érdeklődnek.
A Chelsea-hez kapcsolódó hír, hogy Vitalij Mutko, az Orosz Labdarúgó-szövetség elnöke nem engedi el Guus Hiddinket, aki José Mourinho utódjaként merült fel Londonban.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=130668
PCsabi
aka Game90

2007.01.08. 14:44:26

Larssonnal nagyon jól járt az MU :wink: Főleg, hogy Saha (még ha kis ideig is), de sérült. Remélem angol bajnoki címmel fog távozni (még ha nem is szeretem annyira az MU-t 8) )
Rajmó
Capitá del Barça

2007.01.08. 14:19:52

craft
Barça C

2007.01.08. 14:09:17

Van benne valami de viszont még Crespo játszott Angliában is addig Sheva 5 vagy 6 idényt lehúzott a milánban szóval azért van egy kis különbség!!!-de mondjuk nekem olyan mind1 hogy Sheva, hogy játszik mert nem vagyok Chelsea drukker:)
Hajrá Barca!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.08. 13:39:17

Seva kérdéshez annyit szeretnék hozzátenni,mármint,h miért nem megy neki Chesleban,amikor Milan-ban Európa első 3 csatárában bent volt...meg,hogy nem egyszerű átállni,

akkor kérdem én,adott 1 bizonyos Hernan Crespo, szerintem sokkal többet csinált a Chelseaben,jól is játszott,majd elment a csalómilánba,ott is jól ment neki,egyáltalán nem lógótt ki a sorból...viszajött angliába,ugyancsak nem votl annyira semmit mondó ,mint Sheva,és most jelenleg ismét olaszban van az Internél,ahol szintén nem szürke ma..át játszik...

Akkor? Crespo ennyivel jobb lenne :?: :roll: :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.08. 12:50:12

Slither írta:Maga Mourinho nyilatkozta, hogy ha idén nem nyerik meg a bajnokságot vagy a Bl-t, akkor távozni fog, meg hát állítólag elég rossz viszonyban van Abraval. Tovább Guus Hiddink nyilatkozta nemrégiben, hogy meglátogatta őt Abra és sok mindenről beszélgettek, meg hogy jól megértik egymást. És azt is mondta, hogy elég nehéz orosz szöv. kapitánynak lenni. :wink:
Annak örülök,ha Mourinho elmenne,mivel talán kisebb lenne a pofája,de annak meg nem,ha ott kötne ki Hiddink :x Nagyon jó edzőnek tartom,a Chelseat meg rühellem :oops: Bár kitudja? Lehet,h Hiddink keze alatt nem lesz akkora tuskó egy társulat,mert az Abra-Jose korszak előtt semmi gondom nem volt a kékekkel...persze azért nem szurkoltam nekik,de nem is utáltam őket...
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.08. 12:45:23

Maga Mourinho nyilatkozta, hogy ha idén nem nyerik meg a bajnokságot vagy a Bl-t, akkor távozni fog, meg hát állítólag elég rossz viszonyban van Abraval. Tovább Guus Hiddink nyilatkozta nemrégiben, hogy meglátogatta őt Abra és sok mindenről beszélgettek, meg hogy jól megértik egymást. És azt is mondta, hogy elég nehéz orosz szöv. kapitánynak lenni. :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.08. 12:31:10

A Sunday Mirror című brit lap határozottan állítja, hogy a nyáron távozik a Chelsea-től José Mourinho, akivel az elmúlt két évben bajnok lett a londoni csapat, de nemzetközi sikert nem tudott elérni. A Chelsea informátorára hivatkozva azt is hozzáteszi a vasárnapi lap, hogy a portugál edző utódja Guus Hiddink lehet. Mourinho nem csak a nemzetközi eredménytelenségbe, de a nem túl átgondolt játékosvásárlásba is belebukhat.

Tudom,hogy ilyen hírek nap,mint nap vannak,de azért valami igazság van benne! Főleg,hogy idén nemcsak a Bl lehet ,h nem lesz meg ,de még a bajnokság is igencsak necces lesz nekik 8) De Abra legalább annyit ért a focihoz,h ki jó edző,nagyon nem szeretném ha Hiddink odamenne :evil:

Persze tudom,h ez egyáltalán nem biztos.

Mindenesetre GO M.U. :!: :twisted:

U.i.: nem is biztos,h nem biztos :) több honi,és külföldi lap foglalkozik ezzel a kérdéssel,elég mélyen... 8)
Kép
haze71
Entrenador del Barça

2007.01.07. 21:46:00

Mindkét játékos hozta a tőle megszokottakat (Király - Larsson) Nem is értem, hogy lehetett egy ilyen szélsőséges teljesítményt nyújtó kapus sok-sok éven a magyar vállogatott kapusa. Én sosem tartottam sokra. Ilyen tudású kapusból egy tucat védett Magyarországon, de valahogy neki volt szerencséje. De már hála a jó égnek, Várhidi nem benne látja a jövőt... Larsson pedig csúcs!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.07. 19:03:44

LG írta:
Ordog írta:Na majd meglátjátok... Most is ő fogja eldönteni a Getafe elleni meccset. Be fogja bizonyítani, hogy jóval többet ér, mint egy 30 akárhány éves "öregember" :wink:
Nem tetszik, ahogy Henkéről bexélt. Nem keveset tett ő csapatért. Megnyert nekünk 1 BL döntőt, csereként is rugdosta a golokat, és mikor kellett helyettesitette Etoot, jobban mint most Guddy. Amugy meg Gundjonsen ha fele anyira lenne golerős mint Henke, akkor lehet már eldőlt volna a bajnokság...
Most is megkezdte az öreg a golgyártást :D
hát Guddy nem döntötte el a meccset:) Hiányzott nagyon egy irányító aki osztogatja a labdákat...

Félreértés ne essék... Nem akarom én Larsson-t szidni. Tisztelem, meg nagyon nagy dolgot vitt véghez a bl-döntőn, tehát hatalmas nagy respect neki!
Azt mondom csak, hogy Henkét már el lehet felejteni. Túl öregecske ő már ahhoz, hogy idén akár egy Guddy-féle teljesítménnyel is előrukkoljon, főleg úgy hogy soxor 90 perceket kellett volna végigjátszania Eto'o sérülése miatt. Szoa nem kell olyanokkal jönni, hogy hűűűűűűű meg fúúúúúúúúú ha most ő lenne Guddy helyett még mindig akkor már minden a miénk lenne. Erről szó nics!

Ő idén lement egy 3-4 hónapos csere játékosra, jövőre már csak a finn bajnokságban lesz, aztán majd élheti nyugodt mindennapjait..

Szép volt, jó volt... köszönjük, ennyi!
PCsabi
aka Game90

2007.01.07. 18:14:55

Los Banditos írta:Megütött egy labdaszedő gyereket mert az lassan adta vissza a labdát...
Bárkinél elszakadhat a cérna :roll: De azért egy kisgyereket megütni :twisted: De gondolom nem volt egy Tyson-erejű ütés :P
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.07. 18:07:40

Megütött egy labdaszedő gyereket mert az lassan adta vissza a labdát...
in to exile
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.01.07. 17:53:01

Los Banditos írta:Azok után hogy a Herthában kisgyerekeket vert neis várd hogy éltessem. :) Egy sportember ilyet nem tesz szerintem...
Vhogy én ezt a 'gyerekverős' dolgot nem hallottam..emelett meg nem várom el,hogy éltesd,csak kisit több tiszteletet.. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Lezárt