Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Riijkaard csak tudta miert kell nekilionelmessi19 írta:HÁT ez nem semmi, szivesen megnéztem volna élőben, rohadék sport-tv-k nem közvetítették.
Összefoglaló gondolom lesz majd azért, nem?
Baptista 4 góljára kiváncsi vagyok, nem néztem volna ki belőle...
Álltalában a DSF szokta közvetíteni a nagyobb rangadókat és a döntőt a ligakupából. De nem biztos h ezt adják , de azért nézd majd meg.Game90 írta:Sport1-2 sztem tuti, hogy nem adja. Valamelyik külföldi biztosKluivert55 írta:Nem tudja valaki, hogy a L'pool - Arsenal ligakupameccset adja e vmelyik tv?
En ugy tudom, h az orosz szövetség is Abra kezében van, Hiddnket is ő hozta..Game90 írta:A Chelsea-s témához:
A Chelsea csapata védőposztra keres új embert, és a sajtóértesülések szerint hatmillió fontba (8,9 millió euróba) kerülő Simunic mellett a Bolton izraeli védője, Tal Ben Haim, a Manchester City-ben szereplő, az angol válogatottban már bemutatkozott Micah Richards, valamint a PSV Eindhoven nyáron szerződtetett mexikói játékosa, Carlos Salcido iránt is érdeklődnek.
A Chelsea-hez kapcsolódó hír, hogy Vitalij Mutko, az Orosz Labdarúgó-szövetség elnöke nem engedi el Guus Hiddinket, aki José Mourinho utódjaként merült fel Londonban.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=130668
Sport1-2 sztem tuti, hogy nem adja. Valamelyik külföldi biztosKluivert55 írta:Nem tudja valaki, hogy a L'pool - Arsenal ligakupameccset adja e vmelyik tv?
Larssonnal nagyon jól járt az MURajmó írta:Larsson maradhat Manchesterben
Annak örülök,ha Mourinho elmenne,mivel talán kisebb lenne a pofája,de annak meg nem,ha ott kötne ki HiddinkSlither írta:Maga Mourinho nyilatkozta, hogy ha idén nem nyerik meg a bajnokságot vagy a Bl-t, akkor távozni fog, meg hát állítólag elég rossz viszonyban van Abraval. Tovább Guus Hiddink nyilatkozta nemrégiben, hogy meglátogatta őt Abra és sok mindenről beszélgettek, meg hogy jól megértik egymást. És azt is mondta, hogy elég nehéz orosz szöv. kapitánynak lenni.
hát Guddy nem döntötte el a meccset:) Hiányzott nagyon egy irányító aki osztogatja a labdákat...LG írta:Nem tetszik, ahogy Henkéről bexélt. Nem keveset tett ő csapatért. Megnyert nekünk 1 BL döntőt, csereként is rugdosta a golokat, és mikor kellett helyettesitette Etoot, jobban mint most Guddy. Amugy meg Gundjonsen ha fele anyira lenne golerős mint Henke, akkor lehet már eldőlt volna a bajnokság...Ordog írta:Na majd meglátjátok... Most is ő fogja eldönteni a Getafe elleni meccset. Be fogja bizonyítani, hogy jóval többet ér, mint egy 30 akárhány éves "öregember"
Most is megkezdte az öreg a golgyártást
Bárkinél elszakadhat a cérnaLos Banditos írta:Megütött egy labdaszedő gyereket mert az lassan adta vissza a labdát...
Vhogy én ezt a 'gyerekverős' dolgot nem hallottam..emelett meg nem várom el,hogy éltesd,csak kisit több tiszteletet..Los Banditos írta:Azok után hogy a Herthában kisgyerekeket vert neis várd hogy éltessem.Egy sportember ilyet nem tesz szerintem...