Na, most egy kis szóbeli értékelés, a játékosok mai teljesítményéről, és osztályzat amolyan mundosan, 1-4 ig.
Védelem:
Valdes (3): Azt kell h mondja, megmentett minket ismételten, egy hatalmas helyzetet mentett 1-1-nél. viszont ahogy a 11-eshez odaált, az nem tetszett. Aki nem 3 méter magas, az ne a labdát zugerálja, és próbálja nézni, h majd merre megy, hanem vetődjön el valamerre rendesen, mind1 merre, csak menjen, mielőtt még a labda túljutna rajta.
De azért dícséret illeti, jó volt.
Puyol (3) : lelkét kiteszi ismételten, fantasztikus, ha Canna a vb miatt kapott aranylabdát, akkor Puyolnak is kijárna mostanság egy, sokkal nagyobb mentései vannak néhol, és folyamatos a jó teljesítménye.
Oleguer (2): meglepően magabiztos, de azért sokszor furcsa mentési kísérletei voltak, és csak Zambi vagy Puyol segítette ki...
Gio (2): Védekezését illetően 1-est adnék, mert siralom, de a beadása, és a tizenegyes, amit ugy ahogy ő harcolt ki...szóval 2-es, de nekem ez kevés...és sztem nem vagyok egyedül, de legalább javuló tendencia.
Zambrotta (2): Nem mondhatni, h túl jól segítette pl. beadásokkal a támadást, de összjátékban jól részt vett, és védelem stabil pontja volt.
Középpálya:
Deco (3): Hatalmasat harcolt, zseniális mezőnymunka, finom cselek, jó passzok. Szerintem változatlanul a világ legjobb szervező kp-je.
Iniesta (3): Jól nyomta egy tőle viszonylag idegen poszton is, bár sokkal többet volt belül, mint szélen, de ez is jó. Szép cselek, sokszor 5 ember sem tudja megállítani, és a 6-odik is csak szabálytalanul, ráadásul az átlagosnál még gyengébb is volt a teljesítménye ma.
Xavi (3): Nagyban köszönhető neki is a győzelem, nagyon jól kötötte össze a csapatot a védelemmel, és jó labdabiztosan játszott. a végén amikor Edmilka lejött, még vkp-ként is jó volt, sokat szerelt.
Edmilka (2): Jobbat nyujtott, mint az elmult hetekben, hónapokban.
De még mindig Mottát favorizálom.
Motta: nem maradt, csak 2 perce. majd legközelebb
támadó sor:
Mivel Iniesta inkább kp volt, őt nem írom le mégegyszer.
Viszont:
Guddy (1): azért neki volt majd 15 perce, de nem is vártam tőle, h bármit is jól csináljon...
Saviola (3): az utóbbi 2 meccsen kisség halványabb a mezőnymunkája, de a gólját hozta, nem szabad elengedni, ha hajlandó padozni...jó volt Nyúl!!!
Ronaldinho (2,5): Ez egy nagyon erős 2,5ös, mert ugyan nem ment neki, tizenegyesből betalált, voltak jó cselei, sok jó passza, többekközött a tizenegyes előtti zseniális labda...
Sokat letámadott, bár a többiekhez képest még mindig keveset.
De előző meccshez képest sokat javul. Csak így tovább.
Giuly (2): Nagyon örültem a góljának, de azért elég egyszerű dolga volt, és nem is hagyta ki. Viszont az általános véleményem nem változott, Iniesta maradhat a helyén, amig nem jön Messi, és év végén pedig el kell küldeni.
Frissen azért még gyorsabb volt a védőknél, de ha ugyanannyi ideje játszik, már nem bírná otthagyni őket.
Kispad:
Neeskenst én nem láttam aktívabbnak, kb. ugyan azzal a bamba, grimaszoló fejjel ült ott, amivel szokott. Nem tudhatom, h mért ő a 2. edző, de kívülről semmi okát nem látom, csak azt, h nagy barca játékos volt valaha...
Frank viszont most jól csinált mindent: Jó kezdőcsapatot játszatott, Giuly Edmilson helyére a lehető legjobb csere volt talán, ami elsőnek jöhetett 1-1-nél. Aztán csak későn hozta le Saviolát, amikor már viszonylag biztonságban volt a 3 pont. Valamint Motta időhúzásos cseréje is jó időben jött, bár nélküle is meglett volan a 3-1.
Szerintem aki el akarta küldeni Franket, az most nyugodtan megdícsérheti. Nem mondom, h hirtelen taktikai fenomén lett, de mára jól összetette a csapatot, és jókat is cserélt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila