Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem nevezhető siettetésnek,hogy 20-25 percet játszani akar.Replay írta:Év elején még ő nyilatkozta, hogy nem fogja elsietni a visszatérést...
Már most megsértődött, bűntetés nélkülozsimiki írta: De olyan nincs,hogy jajj nehogy annyira megbűntessük,hogy megsértődjön,Ő is 1játékos a többi közül,aki Barca mezben játszik! Rá is az vonatkozik ami a többiekre is! Nem lehet kivételezni,ha megérdemli,akkor kapjon olyan büntetést,mint más is kapna ilyen esetben!
Nagyon bírom Eto'ot egyik kedvencem,sokat köszönhetünk neki is! De olyan nincs,hogy jajj nehogy annyira megbűntessük,hogy megsértődjön,Ő is 1játékos a többi közül,aki Barca mezben játszik! Rá is az vonatkozik ami a többiekre is! Nem lehet kivételezni,ha megérdemli,akkor kapjon olyan büntetést,mint más is kapna ilyen esetben!Rumig írta:Én pont ezért nem értemPerrero írta:MOST megértem Etoot, 5 hónap után még jo h többet akar játszani...5 hónap után örülök, ha végre játszhatok, ha csak 5 percet is (vagy ismét 5 percet). Ráadásul már azért az ovációért megérte volna felmennie, amit kapott volna.
![]()
Mindenesetre szerintem valami bűntetést kell neki adni, persze csak jelképeset, ne akkorát, hogy aztán úgy besértődjön, h el is akarjon menni.
Én pont ezért nem értemPerrero írta:MOST megértem Etoot, 5 hónap után még jo h többet akar játszani...
Na ez az! Amikor elment melegíteni,még volt azt hiszem 20perc,és amikor egyre telt az idő,nem is mozgott,csak támaszkodott,szóval akkor már eldöntötte,hogy ő már pedig pár percre nem lép pályára...FCB_gábor írta:Csak azt nem értem, ha megtagadta a játékot akkor mi a francért melegített egészen a cseréig? Azt sem értem, ha Frank őt akarta beállítani minek küldött még el 2 embert melegíteni és azt sem tudom kinek a helyére állt volna be Eto'o. Nem hiszem, hogy Ronaldinhot hozta volna le Rijkaard amikor már 2 gólnál járt.
Így is van, ilyet egyszerűen nem lehet, erre ugyanúgy nincs kifogás, mint mior bemart azt elkezdett fattyúzni, vhogy rá kéne ileszteni, h tudja h nem csak ő van egyedül csatár a Barcánál, nehogy már azt képzelje ő itt a csatárIsten....Aprieto írta:Ez nem állapot. Valamit kezdeni kell Eto'o-val, mert az ilyen dolgai egyszerűen nem férnek bele a profi mentalitásba.
Megtagadja a játékot? Ilyet a magyar harmadosztályban is büntetik![]()
![]()
![]()
![]()