Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Léfe
Entrenador del Barça

2007.02.16. 07:35:44

Nem hiszem, hogy megoldodott minden, csak a fátylat rá elv érvényesült.
Majd a nyári átigazolásoknál minden kiderül. Etoo jó spiler, de szegény csoró kameruniként most agyonajnározva nem tudja magát kezelni. Amit nyilatkozott tök röhej.Most áll elő Rosellel aki 2 éve nincs ott, meg a két klikkel, amikor vele van gond- mert lehet hogy igaza van, de attól még beállhatott volna. Másrészt ha tényleg vannak klikkek rég rendezni kelltt volna. Eddig miért nem érezte szükségéthogy megszólaljon.
Fecó
Rumig
Entrenador del Barça

2007.02.15. 23:26:18

Van fórum! :)
Szóval Eto'o....Úgy tűnik, szerencsésen rendeződtek a dolgok, bíztam is benne. Kérdőjelek persze még mindig vannak, amiket a cikkben Iván fel is sorolt. Kiváncsi lennék a válaszokra, de a lényeg, hogy már nyugi van.
A büntetés elmaradásáról meg az a véleményem, hogy remélhetjük, ez volt a legjobb megoldás. A nyilatkozatáért nem kell büntetni, de a játékmegtagadásért?...
Ráadásul az egész ügyet Eto'o a nyilatkozatával elterelte az alapvető kirobbantó okról, hogy történetesen megtagadta a játékot.
Nyugtalanít továbbá, h egy ilyen tulajdonképpen semmiségen képes ennyire kiakadni Dinho-n, pedig állítólag nagy cimborák.
A lényeg azonban, h végre nyugi van, kibékültek a felek, tisztázódott minden (remélem, tényleg így van, nem csak a külvilágnak mutatják ezt), mert a csapategységre nagy szükség lesz a következő nehéz meccseken.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Andris
Adminisztrátor

2007.02.15. 23:20:17

Hajjajj.
Eto'onak nem kéne ilyeneket csinálni.
Én megértem, hogy lelkileg a sok rasszista gyökér miatt nem a legjobb lelkileg, de azért akkor is...
Mindenesetre örülök hogy megoldódott, és még az is lehet, hogy ez összébb kovácsolja a csapatot.

remélem Valencia ellen már kap bőven időt....

Gyerünk, gyerünk!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2007.02.15. 23:48:14-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.02.13. 15:42:40

sasi1 írta: Messi : " Nem lepett meg. Tényleg nem. Samuel már csak ilyen, az edzéseken és a meccseken is. Nem tisztel se istent, se embert, mindig azt teszi, amit helyesnek gondol. Öntörvényű játékos."
Hát nem tudom, van benne igazság, de azért nem kéne ilyet nyilatkozni :roll:
Már kavarnak :? 40 millió. Sztem megbeszélik ezt a dolgot Rijkaarddal aztán elvan intézve :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
igeorgy
Jugador del Barça

2007.02.13. 15:41:58

Félő, hogy az a baj, h ezzel ő is tisztában van, tehát, h a barcának azért égető szüksége van egy jó eto'o-ra, vagyis joggal gondol6ja úgy, h önfejűen hisztizhet, hiszen a többi csatár a nyomába sem ér, talán a nyuszi, de...szóval nekünk nagy szükségünk van a játékára, de ő is sokat kapacitálhat abból h a barca mezét húzhatja fel 7ről 7re...azért lehet h mindenki túl lihegi a dolgot egy kicsit.
Vito
Llegenda del Barça

2007.02.13. 15:41:17

a juve rögtön lecsap. várható volt.

nem akarom újra elmondani, amiket Ti írtatok, de Rijkaard nagyon "bután" kezelte ezt a helyzetet, Eto'o viszont így sem csinálhat ilyet.
bár meg lehet érteni én is pipa lennék és a nagy meccsek előtt 30 percet simán lehetett volna neki adni.
nem lesz itt semmi gond, volt már ilyen a világtörténelemben, az okosok odafent BCN-ban nyilván meg tudják oldani a helyzetet.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.02.13. 15:36:20

Hát azért ez kemény: "majd találunk helyette mást"
Tudod te mit beszélsz? Nem egy Ezquero kalaiberü játékosról beszélünk. Ilyen játékos mindt Eto'o nem terem minden bokorban. Kár hogy kicsit önfejü.
Subinho
Director del Fútbol

2007.02.13. 15:30:04

Attya írta:Már vinnék is Eto'o-t :(

http://www.fcbarcelonaclan.com/news,la- ... ,4903.html
ez várható volt! ha valakivel problémák vannak, egyből gyűlnek a hiénák... :evil: főleg a Juve, akik nagyon meg akarnak erősödni jövőre! eto'o meg van annyira hirtelen ember, hogy rosszul döntsön...
ennek ellenére frankie meg fog egyezni eto'o-val mert nagy szükség van rá! ha meg nem, akkor majd találunk helyette mást! 2 éve a betisben oliveira is nagyon jó volt! spanyolban tuti megint jól tolná!!!
Attya
Jugador d'estrella

2007.02.13. 15:12:52

"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.02.13. 11:44:07

RolandinhoFCB írta:Oleguer kivételével a Barca sztárok alacsony iskolai végzettségű, egyszerű ösztönlények.
Ezt meg honnan szedted? Én ugyan nem tudom melyik játékosnak mi a végzettsége, de attól még, hogy valaki nem végzett főiskolát vagy egyetemet még nem "egyszerű ösztönlény"! :evil:
Kép
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.02.13. 11:20:28

Azért azt nem tudom hogy samu mit hitt hogy visszatér a sérülésből és akkor egyből ő lesz a kezdő, vagy mit? Azért áljunk már meg egy pillanatra, egy sérült játékost nem lehet egyből beküldeni a közepébe, szépen fokozatosan kell beilleszteni. Mondjuk 5 percnél kaphatott volna többet is, de akkor is. Kicsit elgondolkozhatna a srác.
Azért ezt leszámítva semmi bajom nincs Eto'oval, és remélem nem lesz ebből komolyabb összezörrenés, ami távozást eredményez.
RolandinhoFCB
Barça C

2007.02.13. 11:08:27

Samuel Eto'o elképesztően sokat tett ezért a csapatért, de a Barcelona tette azzá aki! Ezt egy pillanatig sem lehet megkérdőjelezni. Lehet szídni a trénert is, én is egyre többször csak fogom a fejem a döntésein, de ő a vezetőedző! Ezt meg nekünk kell tiszteletben tartanunk. Grecki is utalt rá, hogy olyan pedagógiai érzékről tett már többször tanúbizonyságot, ami szintén nagyon sokat jelent ennek a csapatnak. Oleguer kivételével a Barca sztárok alacsony iskolai végzettségű, egyszerű ösztönlények. Sírnak, nevetnek, hisztisek, sértődékenyek és egy "apára" is szükségük van, aki ha kell néha szétcsap közöttük. Samu pedig az egyik "legrosszabb gyerek"! Öntörvényű géniusz, aki magát imádja a legjobban a világon, magának focizik és a siker tartja életben. Ugyanakkor viszont a megoldás világosabb a Napnál is! Játszon! Sokat! Én is tudom milyen 5 percre beállni és tényleg sokszor már be sem mentem volna... Az orvosok szerint Eto'o jól van, akkor játszon meg azért a pénzért, amit kifizetnek neki! Giuly formán kívül játszik, Gudji is gyenge, nem értem miért ne játszhatna minimum egy félidőt meccsenként?

Legyünk viszont tárgyilagosak! Ha Samuel újra hozza a régi formáját, lövi a gólokat és ennek (is) köszönhetően jönnek majd az eredmények akkor mindannyian szemet húnyunk majd Eto'o "sztáralűrjei" felett.

Én azt mondom jöjjenek az eredmények, az nem fontos, hogy ki játszik és mennyit, a lényeg, hogy nyejünk! Mindíg, mindenhol győzzünk! Bara drukker vagyok, és nálam a csapat az első!!!
Mental_Theo
Capitá del Barça

2007.02.13. 10:05:01

lehet azért melegítette mindkétszer Eto'ot nehogy véletlenül megsérüljön. 5 percnyi melegités után nagyobb az esélye hogy sérülés éri.vagy lehet nem igy van.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.02.13. 09:46:48

Samu a csapat legfontosabb láncszeme, szerintem Ronaldinhónál is nagyobb szerepe van az elmúlt pár év sikersztorijában. De ilyet akkor sem tehet! Én megértem a lelkivilágát, de egy profi játékos, egy alkalmazott nem tehet ilyet. Józsi bácsival mi történik, ha aznap reggel egyszerűen nem hajlandó elindulni a 82-es trolival, mert előző este Joci néni túl kackiásnak találta mondani bajuszát? Kivágják, mint a taknyot, esetleg jó kis fizu megvonással térítik észhez. Mindenkinek szét kell tudnia választani a személyes nézeteltéréseket és a csapat érdekeit. Elítélem, amit tett, de meg tudom érteni. Meg kell büntetni, hogy észhez térjen. Én mondjuk nem egy csekket nyomnék a kezébe, hanem valamilyen karitatív feladatot bíznék rá. Ahol egy kicsit el tud gondolkodni, ugyanakkor ki is tud kapcsolni.

Viszont én is kritizálnám Rijkaardot. Korábban azt mondtam, hogy taktikailag közepes felkészültségű, de az átlagnál jobb pedagógiai érzékkel megáldott edző. Nos, a taktika terén jelentkező hiányosságait egyre inkább tetézi az ilyen apró bakiaival. Sajnos. Korábban az ilyen helyzeteket simaliba megoldotta, mostanában pedig egyre inkább rosszul jön ki belőlük. A cseréiről meg inkább ne is beszéljünk, mert egy katasztrófa...

Összességében, szerintem mindkét félnek be kell látnia, hogy hibázott, csak akkor lehet ezt tüske nélkül kezelni. Mindkettőjüknek a csapat érdekeit kell szem előtt tartania, és akkor minden rendben lesz!!!
sasi1
Entrenador del Barça

2007.02.13. 09:25:43

Ezt olvastátok már ??

"Mit szól ahhoz, hogy nem volt hajlandó vasárnap pályára lépni (ETO)?"
Messi : " Nem lepett meg. Tényleg nem. Samuel már csak ilyen, az edzéseken és a meccseken is. Nem tisztel se istent, se embert, mindig azt teszi, amit helyesnek gondol. Öntörvényű játékos."

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ez tetszik
:wink:

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=133721
xatary
Jugador del Barça

2007.02.13. 08:41:50

Számomra azért érthetetlen Frank döntése, mert egy ilyen sérülés után az 5 percnek semmi értelme, csak a sérülésveszély óriási. Beáll 5 percre és talán kétszer labdába ér ezalatt?? Profi játékos, ismeri a légkört, az edzéseken gyakorolja a taktikai elemeket (mondjuk ez Franknél erős túlzás lehet :) szóval nem sok értelme van. 20-25 perc viszont már elég arra, h elkezdjen visszaszokni a társak mozgásához éles környezetben!! Itt mindenki azt várja, h egyből kezdők lesznek ??? Szerintem sokkal többet nyerünk azzal, h a félidőben beállva 45 perc alatt szétzilálják az ellenfelet. Gondolom emlékeztek arra, h INI is ugyanezt csinálta. Beállt 20-30 percre és a lendületével, kiismerhetetlenségével fordítottuk meg a meccseket. Aztán szép lassan félidőt kapott, most meg ki sem lehet robbantani a kezdőből !!!! Szóval ebben Franknek adok igazat, de az 5 perc akkor is értelmetlen és pont egy olyan emberrel csinálja meg, aki köztudottan lelkis és nincs benne semmi megalkuvás.

Szóval én Etonak adok igazat, de a viselkedése nem elfogadható!!! Meg kell büntetni de úgy, h ne legyen belőle sértődés. Ilyen csatárt nem fogunk találni, mint ő !!!!!
Subinho
Director del Fútbol

2007.02.13. 08:26:29

eto'o-ra szükség van, mint egy falat kenyérre, de nem minden áron!!! kicsit gondolkodhatna, mielőtt bármit tesz!!! szerencsénk, hogy frankie az edző és le tudja kezelni ezeket a szitukat, mert egy capellonál, vagy egy murinnyónál, de ide sorolhatnám akár még sir alexet is tuti mehetne isten hírével!!! remélem megoldják, mert kell eto'o nagyon!!!
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.02.13. 07:49:58

Aprieto írta:Ez nem az első esete Eto'onak és engem ez dühít. Volt már ilyen nem is oly rég... ha úgy dönt Rijkaard, hogy rotálja majd Saviolával akkor öngyilkos lesz? :shock:
rijkaard nem fog úgy dönteni.
Ami Eto'ot illeti, nem ez az első eset, és nyilván nem is az utolsó. Viszont amikor a vezetőség megvette, valószínűleg tisztában volt azzal, hogy ilyen, ezért nincs min meglepődni. rijkaardnak kell tudnia kezelni, ha nem tudja, valamelyiküknek előbb-utóbb távoznia kell, még ha ez fájdalmas is lesz...
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.02.13. 06:27:49

A hiszitije elfogadhatatlan,ez kijelenthető,ami nem tesz jót a csapategységnek.Ez nem így működik,jó lenne,ha észrevenné magát..DE,Rijkaard is legalább ugyanannyira hibás,mint Eto'o..ezen a meccsen Giuly helyett nyugodtan beküldhette volna..emelett az ilyen hisztiket nem szabad hagyni.. :roll:

Remélem megoldódik,mert a Liverpool elleni meccs előtt nagyon nem tesz jót ez a cirkusz. :oops: :cry:

FoRcA BaRcA! 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
petomi
Barça C

2007.02.13. 01:42:51

Ami Rijkaard-ot illeti:

"A Barcát kritizálja Galeone

Udine, február 5., 11.40 Csak labdáztak a katalán csapat sztárjai.

z Udinese egykori edzője, Giovanni Galeone tudni véli, miért játszott az utóbbi időben olyan gyenge formában a Barcelona. Az olasz edző kötelező Pro-licences gyakorlatát töltötte a katalánoknál, ezen idő alatt tette megfigyeléseit.
- Semmit nem tanultam a Barcánál - mondta Galeone -, az edzéseiken nem akartam hinni a szemeimnek. Semmit nem csinálnak, nem futnak, nem dolgoznak taktikai elemeken, csak a labdával szórakoznak, zsonglőrködnek. Ha lett volna nálam egy kamera, felveszem az egészet, mert így senki nem hiszi el nekem ezt az egészet.
Csak emlékeztetőül: Galeonét a csapat rossz eredményei miatt menesztették…
Pedig ő biztosan sokat gyakoroltatta a felállt védelem elleni játékot."

Nemtom szivesen megneznek egy barca edzest de lehet olcsobban meguszom ha letoltok 1 joga bonitos videot es ugyanott vagyok, csak azt nem ertem hogy 10 csapatbol 9 betomorul a barca ellen so lehetne gyakorolni a felallt vedelem elleni jatekot nyugodt szivvel... de a 2 fo hibaja franki-nek szerintem 1 az egysikusag: 3eve ugyanazt jaccuk ugyanaz a felallas,taktika, stilus igazabol semmi sem valtozott az ellenfelek mar kiismertek hogy a rovid passzokbol ritmust valtunk es 3passzal ott vagyunk a mi 16osunkrol az oveken... nezzetek meg 1 meccset ahol letamadnak a terfelunkon nyoges van es 3paszt nem tudunk csinalni csak ivelgetunk elore = labdavesztes..... 2. cserelni tenyleg nem tud......

Eto-rol meg hat nemtom azert mar o sem 14 eves benohetne a feje igazan, azert mert volt 2jo szezonja meg nem korulotte forog egesz katalonia kicsit szanalmas ahogy viselkedik, de ezzel csak magat egeti majd rajon ha a szurkolok szivni fogjak a veret... maximum eligazol na bummmm ha nyaron tartunk nagybevasarlast a kovetkezo ev ramehet a csapatepitesre es a rakovetkezo szezonban mar remelhetoleg felhozzak krikic-et es szinte ugyanott vagyunk.... felre ertes ne essek imadom etot es nagyon jo jatekosnak tartom csak nem ertem miert kell ovodasan viselkedni mert nem az van amit o akar............................... VIVA BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! csocsi
elprat
Capitá del Barça

2007.02.13. 01:06:11

Ez "kezd olyan lenni"(erős túlzással) mint amit a Madriddal tett..............á de csak vicc volt.
5perc rohadt kevés,de most h kiderült a dolog....hm...moderál6ná magát....francba :cry:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Aprieto

2007.02.13. 00:38:49

Ha a Valencia ellen egy félidőt is játszana... sehogy sem kerül formába a Pool ellen. Akkor már inkább játszon az északi...

Ez meg, hogy egyedül gyakorolt a teremben... a pofám leszakad. Még akkor a társait is bünteti, hisz nem tud a csapatba visszailleszkedni... pedig ki kellene használni minden órát erre.

Ez nem az első esete Eto'onak és engem ez dühít. Volt már ilyen nem is oly rég... ha úgy dönt Rijkaard, hogy rotálja majd Saviolával akkor öngyilkos lesz? :shock:
Andris
Adminisztrátor

2007.02.13. 00:14:13

Istenem istenem.
Nem tudom hova tenni Eto'o viselkedését.
Megtagadni a játékot, amikor a visszatérésére nagyobb szükség van, mint egy falat kenyérre...

Nem hiszem, hogy a Valencia ellen kapna 15-20 percnél többet, ha egyáltalán nem lesz eltiltva, és hát akkor semmi esély hogy a pool ellen sokat játszon :cry:

Samunak nem szabadott volna ezt tennie, de remélem nem lesznek komolyabb problémák.

Ugyanakkor Rijkaardot is kissé hibásnak tartom, előző meccsen is játszott már 5 percet, most mért nem lehetett ez több????
Olyan nincs, hogy vki edz teljes értékűen, viszonylag rég, és nem képes 5 percnél többre, ha Osasuna ellen jó volt 5 percre, akkor most kis túlzással egy félidőt is játszhatott volna.

Ez a túlzott óvatoskodás az agyamra megy, főleg, hogy ez lett a vége.
elég óvatos volt így is mindenki, most már igazán játszhatott volna.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.02.12. 23:53:25

cruyff írta:Laporta meg az elnök, akinek most meg kellene büntetnie Eto'o-t pénzelvonással és ennyi. Rijkaardot viszont ki kellene b :oops: szni a csapatból mint macsakát sz :oops: rni mert nem ért ahhoz amit csinál.
Elképesztő, hülyeségnek tartom ezt a véleményt, de nem ez a lényeg.

Megtennéd, hogy legközelebb kultúráltabban fejezed ki a mondanivalód???
- József Attila
Rumig
Entrenador del Barça

2007.02.12. 23:46:41

cruyff írta: Én csak azt tudom, hogy Rijkaarddal a 13-ik volt a csapat (Ja, szegény Dinho sokáig sérült volt, nélküle úgy látszik nem volt akkora edző Rijkaard.) 2 évvel ezelőtt. Aztán Ronaldinho zsenialitása, margit [auto_cenzúra], és még pár játékos akarata volt az ami feljuttatott minket a második helyre. (Nemtom emlékeztek-e rá a Zaragoza akkor vert ki minket előszőr a kupából, mert a mesteredzőnk lehozta Dinhot) Olyan [auto_cenzúra] játékkal, hogy azt elképzelni is nehéz ma már. Aztán jött Laporta és hozta Eto'o-t...
Biztos mindenre jól emlékszel?? Meg talán az áldott, király Laporta, aki Eto'ot hozta, talán a f..z, szakmailag nulla Rijkaardot is ő hozta, nem?
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Lezárt