Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Azért Marquezt és Oleguer nem említhetjük egy lapon.barca99 írta:Pontosan. És ezért van az, hogy olegurt egy gyenge teljesítmény után mindenki hamarabb küldi melegebb éghajlatra, mint Marquezt, vagy Deco-t. Ők, már nagyon sok mindent tettek a Barcáért. oleguer inkább kevésbé hátráltatott.
Igen, az a 2-3 éve, amióta itt van!Lionel86 írta:Szerintem marquez sosem volt igazán nagy spíler csak volt 2-3 jó éve és kész!!! De eredetileg nem is védő hanem védekező középpályás!!!!
És pontosan hány éve van a barcánál???Lionel86 írta:Szerintem marquez sosem volt igazán nagy spíler csak volt 2-3 jó éve és kész!!! De eredetileg nem is védő hanem védekező középpályás!!!!
Marquez nem volt nagy spíler??? Na ne idegijjé:)Lionel86 írta:Szerintem marquez sosem volt igazán nagy spíler csak volt 2-3 jó éve és kész!!! De eredetileg nem is védő hanem védekező középpályás!!!!
Na jó azért ne túlozz, hogy nem olyan jó.Lionel86 írta:Szerintem marquez sosem volt igazán nagy spíler csak volt 2-3 jó éve és kész!!! De eredetileg nem is védő hanem védekező középpályás!!!!