Rafael Marquez
-
- Hírhozó-cikkíró
Márquez: "Quiero terminar mi contrato en el Barcelona"
Mi van Márquez szerződésével? A "terminar" nem vmi megszüntetést, felbontást jelent? Vki aki tud spanyolul, pls fordítson...
Mi van Márquez szerződésével? A "terminar" nem vmi megszüntetést, felbontást jelent? Vki aki tud spanyolul, pls fordítson...
nyáron kipiheni, összekapja magát vagy nemtom micsinál magával h rendbe jöjjön
a lényeg h jövőre újra a régi Rafa játszon , akkor majd újra "beleábrándulhatsz" 

Més que un club. Forca Barca!
Úgy látom, nem érted, hogy mire célzok...
Valaki megkérdezte, hogy miért van anti-oleguer-front, mikor Deco és Rafa is rosszul teljesít, ráadásulus Rafa miatt már pontokat is vesztettünk, őket utáló klub mégsincs.
Én LG hsz-ére reagáltem, miszerint egyetértek, hogy Rafa és Deco sokmindent tettek a klubért, oli pedig csak kevesebbet hátráltatott legjobb formájában is -> eztért nincs antimarquez ill. deco front.

Valaki megkérdezte, hogy miért van anti-oleguer-front, mikor Deco és Rafa is rosszul teljesít, ráadásulus Rafa miatt már pontokat is vesztettünk, őket utáló klub mégsincs.
Én LG hsz-ére reagáltem, miszerint egyetértek, hogy Rafa és Deco sokmindent tettek a klubért, oli pedig csak kevesebbet hátráltatott legjobb formájában is -> eztért nincs antimarquez ill. deco front.

- Evilgrim
- Entrenador del Barça
Azért Marquezt és Oleguer nem említhetjük egy lapon.barca99 írta:Pontosan. És ezért van az, hogy olegurt egy gyenge teljesítmény után mindenki hamarabb küldi melegebb éghajlatra, mint Marquezt, vagy Deco-t. Ők, már nagyon sok mindent tettek a Barcáért. oleguer inkább kevésbé hátráltatott.
Marquez az útobbi évben sokkal magasabb teljesítményt nyújtott mint Oleguer.Sőt Deco-t meg tavaly a világ legjobb középályásának tartották.

Pontosan. És ezért van az, hogy olegurt egy gyenge teljesítmény után mindenki hamarabb küldi melegebb éghajlatra, mint Marquezt, vagy Deco-t. Ők, már nagyon sok mindent tettek a Barcáért. oleguer inkább kevésbé hátráltatott. 

Nagyon gyenge mostanában, de ahogy Deconak, neki is időt kell adni. Azért tavaly, tavalyelőtt mind2-n huzoemberek voltak a csapatban
Tul sokat tettek már le az asztalra, h csak igy elküldjük őket 

- Evilgrim
- Entrenador del Barça
Marquez egyre rosszab.Liverpool ellen is hibázott,és most is akkora paszt adott asszem(Nisterooynak),hogy majd nem gól lett.Egyetlen jó momentuma volt(gondolok a lővésre)..De azon kívül semmi.Nem csodálkoznék ha nyáron távozzna a Barcától.

-
- Llegenda del Barça
a Milan tavaly akarta a mexikóit.
ha még mindig áll az ajánlat, akkor akár el is mehet. nagyon szimpatikus és tisztelem, becsülöm, de nagyon gyenge teljesítményt nyújt az utóbbi évben.
örökre úgysem fog mindenki itt játszani.
szvsz a VV-Puyol-Thuram(ameddig bírja)-Zambi-Xavi-Ini-Eto'o-R10-Messi tengely maradjon itt jövőre még tutira, a maradék közül pedig bárkitől meg lehetne válni.
ha még mindig áll az ajánlat, akkor akár el is mehet. nagyon szimpatikus és tisztelem, becsülöm, de nagyon gyenge teljesítményt nyújt az utóbbi évben.
örökre úgysem fog mindenki itt játszani.
szvsz a VV-Puyol-Thuram(ameddig bírja)-Zambi-Xavi-Ini-Eto'o-R10-Messi tengely maradjon itt jövőre még tutira, a maradék közül pedig bárkitől meg lehetne válni.
-
- Hírhozó-cikkíró
Tegnapi gyenge teljesítménye szerintem vetekedett Oleguerrel! Állandóan a középkörben kóricált, mindig Xavi és Iniesta játszott mögöttte. védekezni nem tudott, labdát nem szerzett, irányítani nem irányított. gyakorlatilag lötyögött a pályán, és miatta a két irányítónk nem tudott irányítani...
-
- Eurobarca Staff
Én sem értem mi lett vele.Tavaliy önmaga a csapattal tűnt el...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Mi történt ezzel a gyerekkel
Tavalyelőtt a vkp. poxton a csapat 1ik legjobbja volt. Tavaly a védelemben olyan jo volt, h már-már Puyollal vetekedett. Idén meg
Ő lett Oleguer mellet a másik hibafelelős...bitos a hajpánt 

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Igen, az a 2-3 éve, amióta itt van!Lionel86 írta:Szerintem marquez sosem volt igazán nagy spíler csak volt 2-3 jó éve és kész!!! De eredetileg nem is védő hanem védekező középpályás!!!!

Márquez igenis jó játékos, másként nem figyelt fel volna rá a Barça Monacóban!
-
- Llegenda del Barça
szerintem fejben nincs ott Marquez mostanában. -a fizikai állapotával nincs semmi gond, de fejben láthatóan nincs a pályán.
Rijkaardnak le kellene vele ülnie és egy pár meccsre padoztatni, hogy szedje össze magát. egy védő ezt sokkal jobban fel tudja dolgozni, mert tudja, hogy ha ő hibázik, akkor annak bizony gól a vége és, ha egy védő nincs formában, akkor nem szabad megsértődnie egy ilyen edzői húzáson.
U.I.: a fejpánt óta nem megy neki, úgy, mint Ronnienál volt...
Rijkaardnak le kellene vele ülnie és egy pár meccsre padoztatni, hogy szedje össze magát. egy védő ezt sokkal jobban fel tudja dolgozni, mert tudja, hogy ha ő hibázik, akkor annak bizony gól a vége és, ha egy védő nincs formában, akkor nem szabad megsértődnie egy ilyen edzői húzáson.
U.I.: a fejpánt óta nem megy neki, úgy, mint Ronnienál volt...

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Amióta azt a fejpántot (/hajpántot vagy micsodát) viseli azóta ilyen.
Egyszerűen nem tud rendesen koncentrálni. Eddig is voltak rizikós megoldásai, de most ezek valahogy nagyon kijönnek.

-
- Director del Fútbol
Nem értem Rafa teljesítményét az utóbbi pár meccsen, teljesen indiszponált! Ezt nem lehet fáradtságra fogni... Saviola után őt bírom a legjobban a csapatból, úgyhogy nem bánnám, ha összekapná magát 

- Andris
- Adminisztrátor
És pontosan hány éve van a barcánál???Lionel86 írta:Szerintem marquez sosem volt igazán nagy spíler csak volt 2-3 jó éve és kész!!! De eredetileg nem is védő hanem védekező középpályás!!!!

Azt hiszem 4, illetve 3,5. Javítsatok ki, ha tévedek!
3,5-ből 3 jó év szerintem nem olyan rossz...
Abban egyet értünk, h a barca is a vkp. poszton járna vele a legjobban, hisz már van egy Thuramunk, és nem sokára ismét szolgálat kész is lesz, de azért egy kicsit elkapkodtad azt a kijelentést, h "nem nagy spíler"...
Előbb gondolkodj, aztán....

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Nos, Marqueznek a teljesítményét nem tudom hova tenni.
Getaffe ellen ő adta az ellennek a gólpaszt, pedig azon a meccsen nagyot játszott ezen kívül végig, de a sajtó elintézte, h az önbizalma csökkenjen, és az elmult két meccs után pláne nem maradt neki semmi.
Nekem az az érzésem, h ez itt az egyetlen gond.
Ammondó lennék, h nem őt, hanem Puyolt kell leghátsó embernek hagyni, illetve mivel harmat gyenge a vkp., feltolni őt, s helyére Thuramot.
Nem kell őt pihentetni, nem az a könnyen fáradó fajta...
Getaffe ellen ő adta az ellennek a gólpaszt, pedig azon a meccsen nagyot játszott ezen kívül végig, de a sajtó elintézte, h az önbizalma csökkenjen, és az elmult két meccs után pláne nem maradt neki semmi.
Nekem az az érzésem, h ez itt az egyetlen gond.
Ammondó lennék, h nem őt, hanem Puyolt kell leghátsó embernek hagyni, illetve mivel harmat gyenge a vkp., feltolni őt, s helyére Thuramot.
Nem kell őt pihentetni, nem az a könnyen fáradó fajta...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- aka Game90
Sztem Marquezre ráférne egy kis pihenő. Ma is kezdhetett volna középen Oleguer
Thuram remélem minnél hamarabb felépül és akkor mehetne a kp-ra 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Marquez nem volt nagy spíler??? Na ne idegijjé:)Lionel86 írta:Szerintem marquez sosem volt igazán nagy spíler csak volt 2-3 jó éve és kész!!! De eredetileg nem is védő hanem védekező középpályás!!!!
Volt mikor még Puyolnál is stabilabb és hidegvérűbb volt. Ketten ott hátul áthatolhatatlan kettőst alkottak, és még fognak is! Védő létére kiváló a teknikája, labdabiztos, fejjátéka is krva jó a rugóteknikájáról nem is beszélve. Nem véletlenül a kulcsembere és csapatkapitánya a mexikói vállogatottnak... IS
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Na jó azért ne túlozz, hogy nem olyan jó.Lionel86 írta:Szerintem marquez sosem volt igazán nagy spíler csak volt 2-3 jó éve és kész!!! De eredetileg nem is védő hanem védekező középpályás!!!!
Meg sztem alapból védő, csak a mexikói válogatottban kezdtek el vele vkp-t játszatni.