Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.09. 08:36:01

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:Majd holnap leírom, most így felvételről megnézve a meccset egy valamit had jegyezzek meg Grecki, Zozzy, Game, stb. :) : Fejet kell hajtanom! A 3-4-3 teljességgel működőképtelen.
:wink:
Már csak Frank komának kéne rájönnie, hogy a 3-4-3 nem hatásos. Sztem néhányan innen a fórumról jobban összetudnánk állítani a csapatot :roll:
Hát igen, jó lenne ha rájönne...De nem fog. A mostani nyilatkozatában is csak terelt, azért vesztettünk mert...El nem ismerné egyszer hogy rosz taktikai felállásban küldte ki a csapatot és így rögtön a mecs elején nagyot hibázott. Nem, ehelyett jön a kihagyott helyzetekkel meg elélvez hogy milyen jó volt a Zaragoza.
Ez az egész 3-4-3 egy nagy hülyeség, egyszer bejött, akkor Laporta agyondícsérte, hogy mekkora taktikus, hát tessék, itt az eredménye.
PCsabi
aka Game90

2007.04.09. 01:48:14

lionelmessi19 írta:Majd holnap leírom, most így felvételről megnézve a meccset egy valamit had jegyezzek meg Grecki, Zozzy, Game, stb. :) : Fejet kell hajtanom! A 3-4-3 teljességgel működőképtelen.
:wink:
Már csak Frank komának kéne rájönnie, hogy a 3-4-3 nem hatásos. Sztem néhányan innen a fórumról jobban összetudnánk állítani a csapatot :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.04.09. 01:21:35

Hjajj, hát most szerintetek erre mit lehet mondani???

Majd holnap leírom, most így felvételről megnézve a meccset egy valamit had jegyezzek meg Grecki, Zozzy, Game, stb. :) : Fejet kell hajtanom!

A 3-4-3 teljességgel működőképtelen. Eddig mindig rá lehetett fogni dolgokra azt, h nem lett jó a vége. Most is rá lehet. Gondolok itt Samu ismételt távollétére, Oleguer főszakácsmester-köténykirály teljesítményére, stb.-stb.
Ellenben most láttam valamit először meg igazán, mióta játszunk ebben a rendszerben is: A védők nem elég stabilak. A Barcelona játéka mindig is alapult a hátul adogatáson, a sok labdabirtokláson. Kellett a belső védőknek a magabiztos labdatartáshoz a két szélső. Ez kiesett ebben a variációban. És itt kezdődik a baj, vagy hátra kell adni a labdát, és VV előre vágja, vagy a védőnek kell előre vágni ijedtében, mert ugy letámadják, és nincs hova adni. Aztán már hiába van erős kp (so-so, gondolva Marquez és a többi vkp teljesítményére) , ezeket a kapkodós labdákat nem lehet nyugdotan megtartani, előre irányítani. Ezt a rendszert egyrészt:
-Nem képes jól játszatni Rijkaard, nem tudja, hogy mi lenne a kulcsa ennek a játéknak. Pedig illene. Én sem tudom, de nem is ülök a kispadon. :roll:

-Ilyen játékosokkal nem lehet ezt játszatni: Marquez egy labdát nem tud átjátszani védők és a kp közt normálisan, Thuram már lassu egyedüli hátsónak, Oleguert nem is részletezem. Puyol meg nem érhet oda mindenhova. :roll: Na nem mintha Szombaton a megszokott szinten teljesített volna...

Tartom a dolgot, hogy ha veszünk egy két jó védő szellemű játékost, legyen az szélső, kp v. akármi, tudunk így játszani. Csak ehhez tényleg kell egy két magabiztos védő még, de legfőképp egy edző. Ha Rijkaard nem tudja sürgősen kitalálni azt a taktikát, amivel a maradék meccsre 100%osak maradunk, akkor nyáron pá-pá. (Igen, már én is besokalltam kicsit... :roll: )

Na a játékról bővebben, meg a játékosokról majd holnap...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.08. 19:09:16

Xelt a Sevilla. Szánalmas ez az egész. Nem mintha nem örülnék neki, viszont bosszakodok mert már rég eldönthettük volna a bajnokságot. Ehelyett...Áhh...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.04.08. 19:00:46

sevilla-santander 0-0. Komolyan mondom, kezd nevetségessé válni a spanyol bajnokság. Még nagyobbat akkor röhögnék, ha a margit is betlizne, de nem fog - sajna.
Attya
Jugador d'estrella

2007.04.08. 15:26:08

Azon kívül, h kumma gyengén játszottunk az idegesített a legjobban, h az a hüe Világi Péter a meccs alatt eladta az összes játékosunkat (Ronaldinho-Milan, Messi-inter, Zambrotta-Milan stb) rosszabb volt mint 1 pletykalap, de ha már 1szer kinyitja a száját legalább annak utána nézhetne, h mennyi valóságalapja van ezeknek, Messinél azt mondta, h 2009-ig van szerződése de ezt minden BARCA drukker tudja, h 2014-ig van szerződése! Amúgy is naon feszült voltam végig a meccs alatt DE ettől a Világitól még jobban felment a pumpa az agyamba! Forca Barca
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.04.08. 12:06:07

Felsleges a támadósorhoz nyúlni, egyben a legnagyobb elkövethető hiba lenne.
A mostani idényre visszatérve azt kell mondanom, hogy még mindig nekünk áll a zászló, de most már hibázni nem lehet. A magam részéről mostantól csak egy döntetlent fogadok el-Madridban az Atletico ellen-a többit nyerni kell!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.08. 12:02:54

én egy dologban nem, értek egyet: a támadósor vérfrissítésével.
máshol szükség van új emberekre, de egy Messi- R10-Eto'o triót leváltani egyszerűen merénylet lenne az elmúlt két és, a szép foci és a Barca ellen.
ebben a tróban sokkal több van ennél, százszor inkább új edző, százszor inkább egy Deco helyettes. nekik együtt kell maradni.
persze savanyú a szőlő nekem is, amikor látom a CR brillírozását a MU-ban és azt olvasom, hogy az évad legjobb játékosam de ő sem fog állandóan a topon maradni.

a triónak maradnia kell!

a 3-4-3 egyszerűen vicc. ez manapság nem működhet, pláne ugyanaz a csapat ellen kétszer egymás után.
Ozzy
Barça C

2007.04.08. 11:49:20

Én akkor is azt vallom hogy még össze hozhatunk valamit! Igen! Talán megoldaná a gondot az edző váltás sőt biztos ! DE még mindig Rijkaard-van
úgy hogy amíg nem más az edző addig is azt kell "elviselni" amit ő produkál.
Oleguer ről meg csak annyit hogy nem a kezdő keret ben van a helye! Csomó jó játékosunk van a kispadon. :!: Meg Marqez sincsen formában ő neki nem kéne hely a kezdőben amíg nem nyújt valami elfogadhatót. :? :roll:
el fuero
Entrenador del Barça

2007.04.08. 11:44:55

De jó h nem láttam a meccset :roll: Nem olvastam h írtátok-e, de úgy hallottam h 3-4-3 ban játszottunk :!: Ha így van akkor sztem ez a felállás ezzel a meccsel végleg megbukott, ÁMEN.
Forza Lazio!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.04.08. 11:39:08

Ozzy írta:Na jó azért tekintsünk csak vissza! BL-t nyertünk és Bajnokságot! Rijkaard-al!
ÉS most is elsők a fiuk a tabellán! Kérdem én ha [auto_cenzúra] edző akkor EZ meg valósult volna? Azért némi tisztelet. Ne csak szapuljuk igaz most nem megy a csapatnak és az edző sem perfect DE Emlékezzetek csak vissza hogy játszottak a fiuk TUDNAK MÉG ÚGY játszani és az edző is össze fogja szedni magát!
Ozzy! A múlt elmúlt, abból megélni nem lehet! Az szép volt, jó volt, de most most van. A mában pedig akaratgyenge játékot, a küzdőszellem teljes hiányát láthatjuk. Mi, nem ezt érdemeljük. A múltból való merítés nem vezet eredményre, ezzel takarózni dőreség, és pszichológiailag elhibázott döntés. A magyarfoci is a múltat emlegeti, holott húsz éve nincs jelene. A csapatot új alapokra kell helyezni, ehhez pedig új emberekre van szükség - a kispadon is.
Rapika
Entrenador del Barça

2007.04.08. 11:29:48

Oleguer nem fog megsérülni,mert nem gyors a mozgása,szép komótos,nem lép oda jóidőben ,de nem is nagyot lép,így ahúzódni sem nagyon fog...:D

Giuly helyében én önként lemondtam volna a félidőben a játékról...
Inkább Ezquerro játszott volna centerben,az is hasznosabb lett volna...
Gyuszit vegye meg a Juve,könyörgöm!! :?
Kép
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.08. 10:50:02

Ozzy írta:Nem lehettek ennyire negatívok :D
Azok az őszi idők már rég elmúltak amikor még én is Rijkaardot védtem.
Igenis kénytelenek vagyunk negatívok lenni. Ebben az évben kiderült hogy Rijkaard a jó formában lévő sztárjai nélkül semmit sem ér! Én nem szapultam ameddig nem volt rá ok de mostmár lejárt a határidő! Mennie kell!!
Ozzy
Barça C

2007.04.08. 10:40:27

Nem lehettek ennyire negatívok :D
visca el barca
Presidente del Barça

2007.04.08. 10:21:20

Ozzy írta:az edző is össze fogja szedni magát!
igen. én is remélem. jovore a levante, vagy a siena kispadján.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2007.04.08. 10:20:09

FCB_gábor írta: Oleguert meg felrughatná valaki az edzésen egy jó 6 hónapos betegszabira, mert elúszik a bajnokság.
azért ilyet csak ne mondjunk már, bár a minap énis azon gondolkoztam h ez a pali soha sem serul meg? :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Ozzy
Barça C

2007.04.08. 10:17:59

Na jó azért tekintsünk csak vissza! BL-t nyertünk és Bajnokságot! Rijkaard-al!
ÉS most is elsők a fiuk a tabellán! Kérdem én ha [auto_cenzúra] edző akkor EZ meg valósult volna? Azért némi tisztelet. Ne csak szapuljuk igaz most nem megy a csapatnak és az edző sem perfect DE Emlékezzetek csak vissza hogy játszottak a fiuk TUDNAK MÉG ÚGY játszani és az edző is össze fogja szedni magát!
visca el barca
Presidente del Barça

2007.04.08. 10:10:55

egy szót alvilágirol:

ez az ember egy hulye. másfél ora alatt eladta a csapatbol thuramot, zambrottát, edmilsont, mottat, belletit, giulyt, decot, ronaldinhot, messit, meg guddyt...látszik a barmán h kereskedelmi radional edzodik...

a meccsrol:

egyértelmuen rijkaard hibaja. nem igaz hogy nem veszi észre, azt hogyha klasszikus csatar nelkul jatszunk, soha nem megy semmi. csomo meccset buktunk már ez miatt. ronnie egyedul keves elol. kezdettt volna guddyval akarmien [auto_cenzúra] formaban van, de legalabb lekotott volna két vedot és a középpályásoknak sokkal tobb lehetoseguk lett volna...
meg eldonnthetné már h mien taktikat alaklmaz...ez a 3-4-3 otthon egy gimnastic ellen jo, de zaragozaban nem...
a masik ami feltuno volt h télleg egy jatekosunk sem mutaott semmit...igy meg aztan elég nehez nyerni....fokent xavi, vagy legalabb iniesta jo megmozdulásaira vártam...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.08. 10:05:46

Atya Isten :?

Bár teljesen jogosak a jegyek...én kérek elnézést :?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.08. 09:58:11

A Mundo oszályozásai.:
Valdés (2)
Gio (1)
Oleguer (1)
Thuram (2)
Puyol (2)
Márquez (1)
Zambrotta (2)
Xavi (2)
Iniesta (1)
Deco (1)
Giuly (1)
Gudjohnsen (1)
Ronaldinho (1)
Messi (2)

Nemis tudom mikor voltak legutóbb ilyen siralmas értékelések :(
in to exile
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.08. 09:32:53

varga tamás írta:Léfe, azt írod, hogy a motivációt nem lehet Rijkaardhoz kötni. Hát, akkor kihez? Az edző azért ül a padon, azért tartja az edzéseket, hogy a fizikális és taktikai felkészítés mellett, megadja a mentális alapjait egy csapatnak. Az edző feladata a játékosok feltüzelése is, enélkül egy edző nem edző. Az nem dívik, hogy Rijkaard úgy ül a padon, mint egy rakás szerencsétlenség, hogy nem csinál semmit. Legalább úgy tenne, mintha izgatná a dolog. Emellett ott van az érem másik oldala. Ha én vagyok Rijkaard, és azt látom, hogy XY nem úgy hajt, mint kéne, akkor előbb elbeszélgetek vele, aztán ha ez kevés, akkor leültetem a kispadra. Aztán ha ekkor sem ébred fel, akkor kiteszem a keretből. Ezt kellett volna tennie kb. tavaly decemberben Decóval, akinek az idei teljesítménye nulla, és rajta igazán látszik a motiválatlanság, a gyenge hozzáállás, a hajtás teljes hiánya.
Számomra néha úgy tűnik, hogy minket szurkolókat jobban izgat a csapat sorsa, játéka, mint akiket kellene, akik a sok milliót felmarkolják. Én tegnap éjfél körül lefeküdtem, de még fél óra múlva is ezeken a fiúkon járt az eszem. Nem tudtam elaludni, mert dühös voltam, mert azon gondolkodtam, hogy tán még így is meg lehet a bajnoki cím, ha a margit ennyi meg ennyi pontot veszít. Hajnali egy óra körül aztán el is aludtam.
Száz szónak is egy a vége: új edző kell!!!
Így van, nagyon jól mondod. Viszont Rijkaard ezt nem teszi meg, egyszerűen nem olyan személyiség aki erős kézzel tudna "uralkodni" a játékosain. Ez volt ugye Henk...
Persze, a játékosok motiválatlansága nem csak rajta múlik hanem a játékosokon is. És aki már jóllakott és motiválatlan többszöri figyelmeztetés ellenére is attól el kell köszönni. Viszont egyenlőre ott tartunk hogy Rijkaard ül a padon és lapít mint...Magyarul sehol.
Én nem ragoznám ezt tovább. Nyáron Rijkaard mehet és az is aki nem akar többé Barca játékos lenni!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.04.08. 09:20:35

Léfe, azt írod, hogy a motivációt nem lehet Rijkaardhoz kötni. Hát, akkor kihez? Az edző azért ül a padon, azért tartja az edzéseket, hogy a fizikális és taktikai felkészítés mellett, megadja a mentális alapjait egy csapatnak. Az edző feladata a játékosok feltüzelése is, enélkül egy edző nem edző. Az nem dívik, hogy Rijkaard úgy ül a padon, mint egy rakás szerencsétlenség, hogy nem csinál semmit. Legalább úgy tenne, mintha izgatná a dolog. Emellett ott van az érem másik oldala. Ha én vagyok Rijkaard, és azt látom, hogy XY nem úgy hajt, mint kéne, akkor előbb elbeszélgetek vele, aztán ha ez kevés, akkor leültetem a kispadra. Aztán ha ekkor sem ébred fel, akkor kiteszem a keretből. Ezt kellett volna tennie kb. tavaly decemberben Decóval, akinek az idei teljesítménye nulla, és rajta igazán látszik a motiválatlanság, a gyenge hozzáállás, a hajtás teljes hiánya.
Számomra néha úgy tűnik, hogy minket szurkolókat jobban izgat a csapat sorsa, játéka, mint akiket kellene, akik a sok milliót felmarkolják. Én tegnap éjfél körül lefeküdtem, de még fél óra múlva is ezeken a fiúkon járt az eszem. Nem tudtam elaludni, mert dühös voltam, mert azon gondolkodtam, hogy tán még így is meg lehet a bajnoki cím, ha a margit ennyi meg ennyi pontot veszít. Hajnali egy óra körül aztán el is aludtam.
Száz szónak is egy a vége: új edző kell!!!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.04.08. 08:33:42

na, látom "sikeres" volt a tegnapi este...
nemrég azt írtam, h ha tré játékkal nyerünk, az nem érdekel, idegeskedjenek azon a szegények, lényeg a 3 pont, de most azért más a helyzet.
sajnos (vagy inkább szerencsére) nem láttam a meccset, de ha tényleg ilyen szarok voltunk (amit lazán elhiszek, mert ugye nem az első eset lenne idén), akkor innen szeretnék gratulálni a kisebb országok nemzeti jövedelmét szakító sztárjainknak, és az őket nagyszerűen motíválni tudó, és a csapatot hihetetlen érzékkel összeállító edzőnknek is, akinek a beceneve LÁMA. talán nem véletlenül.
menjenek oda, ahova gondolom.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Léfe
Entrenador del Barça

2007.04.08. 07:14:05

Reikardot sok mindenért lehet hibáztatni, de a motivácot nem lehet hozzákötni. Amit ezek keresnek és a mez a motiváció - kellene hogy legyen. Másrészt doki szerint nem lenne jó ha a Margit sorsára jutnánk. Már ott vagyunk, mert a 2 csapat között egyetlen nyert mecsnyi a külömbség. Már a bajnokság elején irtam - leszoltak -hogy ez lesz a vége.
Egy csapat az edzővel egyetemben 2-4 sikeres év után le szokott ülni.
Minden vonalon ujitani kell és még attól sem visszariadni, ha 1-1 nagymanő elmegy. Elment innen a fénykorában lévő Ronaldó, Romárió, Maradonn stb, - és lett uj nagycsapat. Ezek nem tudnak küzdeni. Minden ami a sikereket hozta eltünt. Pedig a képesség megvan - akarat nincs.
Fecó
PCsabi
aka Game90

2007.04.08. 01:18:13

Először is bocs, ha ugyanazokat írom, amiket ti, de nincs kedvem visszaolvasni :oops:

Nem láttam a meccset, de a kezdőből mindent lelehet szűrni :arrow:
- 3-4-3-as felállás
- Oleguer és Giuly a kezdőben
- Ronaldinho a középcsatár
- Saviola sehol
:idea: :idea: :idea:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Lezárt