Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen, jó lenne ha rájönne...De nem fog. A mostani nyilatkozatában is csak terelt, azért vesztettünk mert...El nem ismerné egyszer hogy rosz taktikai felállásban küldte ki a csapatot és így rögtön a mecs elején nagyot hibázott. Nem, ehelyett jön a kihagyott helyzetekkel meg elélvez hogy milyen jó volt a Zaragoza.Game90 írta:lionelmessi19 írta:Majd holnap leírom, most így felvételről megnézve a meccset egy valamit had jegyezzek meg Grecki, Zozzy, Game, stb.: Fejet kell hajtanom! A 3-4-3 teljességgel működőképtelen.
![]()
Már csak Frank komának kéne rájönnie, hogy a 3-4-3 nem hatásos. Sztem néhányan innen a fórumról jobban összetudnánk állítani a csapatot
lionelmessi19 írta:Majd holnap leírom, most így felvételről megnézve a meccset egy valamit had jegyezzek meg Grecki, Zozzy, Game, stb.: Fejet kell hajtanom! A 3-4-3 teljességgel működőképtelen.
Ozzy! A múlt elmúlt, abból megélni nem lehet! Az szép volt, jó volt, de most most van. A mában pedig akaratgyenge játékot, a küzdőszellem teljes hiányát láthatjuk. Mi, nem ezt érdemeljük. A múltból való merítés nem vezet eredményre, ezzel takarózni dőreség, és pszichológiailag elhibázott döntés. A magyarfoci is a múltat emlegeti, holott húsz éve nincs jelene. A csapatot új alapokra kell helyezni, ehhez pedig új emberekre van szükség - a kispadon is.Ozzy írta:Na jó azért tekintsünk csak vissza! BL-t nyertünk és Bajnokságot! Rijkaard-al!
ÉS most is elsők a fiuk a tabellán! Kérdem én ha [auto_cenzúra] edző akkor EZ meg valósult volna? Azért némi tisztelet. Ne csak szapuljuk igaz most nem megy a csapatnak és az edző sem perfect DE Emlékezzetek csak vissza hogy játszottak a fiuk TUDNAK MÉG ÚGY játszani és az edző is össze fogja szedni magát!
Azok az őszi idők már rég elmúltak amikor még én is Rijkaardot védtem.Ozzy írta:Nem lehettek ennyire negatívok
igen. én is remélem. jovore a levante, vagy a siena kispadján.Ozzy írta:az edző is össze fogja szedni magát!
azért ilyet csak ne mondjunk már, bár a minap énis azon gondolkoztam h ez a pali soha sem serul meg?FCB_gábor írta: Oleguert meg felrughatná valaki az edzésen egy jó 6 hónapos betegszabira, mert elúszik a bajnokság.
Így van, nagyon jól mondod. Viszont Rijkaard ezt nem teszi meg, egyszerűen nem olyan személyiség aki erős kézzel tudna "uralkodni" a játékosain. Ez volt ugye Henk...varga tamás írta:Léfe, azt írod, hogy a motivációt nem lehet Rijkaardhoz kötni. Hát, akkor kihez? Az edző azért ül a padon, azért tartja az edzéseket, hogy a fizikális és taktikai felkészítés mellett, megadja a mentális alapjait egy csapatnak. Az edző feladata a játékosok feltüzelése is, enélkül egy edző nem edző. Az nem dívik, hogy Rijkaard úgy ül a padon, mint egy rakás szerencsétlenség, hogy nem csinál semmit. Legalább úgy tenne, mintha izgatná a dolog. Emellett ott van az érem másik oldala. Ha én vagyok Rijkaard, és azt látom, hogy XY nem úgy hajt, mint kéne, akkor előbb elbeszélgetek vele, aztán ha ez kevés, akkor leültetem a kispadra. Aztán ha ekkor sem ébred fel, akkor kiteszem a keretből. Ezt kellett volna tennie kb. tavaly decemberben Decóval, akinek az idei teljesítménye nulla, és rajta igazán látszik a motiválatlanság, a gyenge hozzáállás, a hajtás teljes hiánya.
Számomra néha úgy tűnik, hogy minket szurkolókat jobban izgat a csapat sorsa, játéka, mint akiket kellene, akik a sok milliót felmarkolják. Én tegnap éjfél körül lefeküdtem, de még fél óra múlva is ezeken a fiúkon járt az eszem. Nem tudtam elaludni, mert dühös voltam, mert azon gondolkodtam, hogy tán még így is meg lehet a bajnoki cím, ha a margit ennyi meg ennyi pontot veszít. Hajnali egy óra körül aztán el is aludtam.
Száz szónak is egy a vége: új edző kell!!!