Élő közvetítések 2006-07
- Charlie
- Öreg Harcos
Nagyon butaságokat beszél.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- Llegenda del Barça
Igen, eléggé felnyomta az agyvizem ez a bíró...Meg Farkas Norbi mondataitól kezdek a falramásznihuevos írta:kicsit harapós vagy ma este...Zozzy 5 írta:Jó, igazad van, akkor így utólag kicserélem azt az egy szót a kedvedért. De azt sztem te is beláthatod, hogy sokan úszták már meg az ilyet. Érdekes, mi sosem...Pedig minket rugdosnak
persze hogy van aki megúszta már, én nem ezt vitattam
ez bíró függő, de mindig piros...lenne

-
- aka Game90
Los Banditos írta:Elég gyanúsak voltak a hozzászólásai (mintha Madridista lenne), és beírtam a googleba a nevét, hátha a madridistára van regelve, de érdekes meglepetéseket találtam.![]()

Rákerestem

Los, nem írtál neki?

On: nyerünk

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2007.05.26. 23:07:03-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- huevos
- Jugador d'estrella
kicsit harapós vagy ma este...Zozzy 5 írta:Jó, igazad van, akkor így utólag kicserélem azt az egy szót a kedvedért. De azt sztem te is beláthatod, hogy sokan úszták már meg az ilyet. Érdekes, mi sosem...Pedig minket rugdosnak
persze hogy van aki megúszta már, én nem ezt vitattam
ez bíró függő, de mindig piros...lenne
never let the children cryin'!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Elég gyanúsak voltak a hozzászólásai (mintha Madridista lenne), és beírtam a googleba a nevét, hátha a madridistára van regelve, de érdekes meglepetéseket találtam.Charlie írta:Los Banditos írta:Zsé78: Te inkább maradj a társkeresőoldalaidnál...![]()
![]()
![]()
Így van varga tamás.
Vezetünk, tudjuk hozni a meccset.
HAJRÁ.
C.

in to exile
- Charlie
- Öreg Harcos
Los Banditos írta:Zsé78: Te inkább maradj a társkeresőoldalaidnál...

Így van varga tamás.
Vezetünk, tudjuk hozni a meccset.
HAJRÁ.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- Llegenda del Barça
Jó, igazad van, akkor így utólag kicserélem azt az egy szót a kedvedért. De azt sztem te is beláthatod, hogy sokan úszták már meg az ilyet. Érdekes, mi sosem...Pedig minket rugdosnakhuevos írta:hidd el, elég meccset nézek....Zozzy 5 írta:Nézz több meccset...Rengeteg ilyet láttam már, amiket sokszor [auto_cenzúra] kis sárgákkal intéznek el. Érdekes módon pont ez a bíró és pont nekünk ad pirosat
rengeteg és a szinte minden meccs...azért nem ugyanaz

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Zsé78: Te inkább maradj a társkeresőoldalaidnál...
in to exile
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Riva! Ez igaz! De mihhez kell a hatalmas erő? A kötelező győzelemhez az Espanyol,és a Tarragona ellenRivaldo11 írta:Eddig még nem. Ha ezt így hozzuk, hatalmas erőt adhat.Zsé78 írta:Vége! Eluszott a liga.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az a baj, h ez a bíró sokadszorra bizonyítja teljes alkalmatlanságát a játékvezetésre. Minden meccsen főszereplővé válik, vezessen bárkinek is mérkőzést, egy unszimpatikus hülye barom. A piros teljesen jogos, de a getafe játékos is megérdemelt volna egy sárgát. Sajna várható volt, mert a bíró a sok előnyszabállyal teret engedett a durvaságnak. És még örüljünk, h Bellettit nem küldte zuhanyozni, hisz ő is megérdemelte ellen. A bíró egy [auto_cenzúra], de ha nem higgadunk le még rosszabb vége lehet. A meccs ettől függetlenül meglesz. Viszont az espanyol ellen Ronnie nélkül nagyon nehéz lesz.
-
- Llegenda del Barça
Ha visszaolvasnál, akkor láthadnád, hogy szerintem is jogos Ronnie pirosa. De a Getafésnek is járhaze71 írta:Zozzy! Ne legyél már cinikus. Ez demagóg duma. A kiállítás jogosságához nem férhat kétség, akár mi is váltotta ki. Roni meg nem egyszer, hanem kétszer rúgott oda. Ez azért nincs minden meccsen...

- Charlie
- Öreg Harcos
Ezek a spanyol bírók nagy színészek. Bután vezetik a meccseket, nem mérlegelnek normálisan. Itt is 2 pirosat kellett volna kiosztani, mivel ez nem karate meccs hogy valakit hátulról "tongpóznak", és R10-nek se kell combon csűrni törlesztésként.
Nem az első meccs, ahol a bírók nagyon hülyén nyúlnak bele a meccsekbe, és ezek a hibák a végeredményt is befolyásolják.
C.
Nem az első meccs, ahol a bírók nagyon hülyén nyúlnak bele a meccsekbe, és ezek a hibák a végeredményt is befolyásolják.
C.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Érdemes volt hozzászolnod a ma estéhezZsé78 írta:Vége! Eluszott a liga.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
Még nincs vége a meccsnek és a bajnokságnak sem, szóval több optimizmust
R10 nélkül is behúzzuk ezt a meccset
Kötelező 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- huevos
- Jugador d'estrella
hidd el, elég meccset nézek....Zozzy 5 írta:Nézz több meccset...Rengeteg ilyet láttam már, amiket sokszor [auto_cenzúra] kis sárgákkal intéznek el. Érdekes módon pont ez a bíró és pont nekünk ad pirosat
rengeteg és a szinte minden meccs...azért nem ugyanaz
never let the children cryin'!
Zsé78
Eluszoottt Rogton hagyd már te is Abbba a hulyeségeket!!!!!!!!
Kérlek, ha csak enyit tudsz hozzá szolni neis irjál Inkáb!!!!Bocs!!!
Eluszoottt Rogton hagyd már te is Abbba a hulyeségeket!!!!!!!!
Kérlek, ha csak enyit tudsz hozzá szolni neis irjál Inkáb!!!!Bocs!!!
Zozzy! Ne legyél már cinikus. Ez demagóg duma. A kiállítás jogosságához nem férhat kétség, akár mi is váltotta ki. Roni meg nem egyszer, hanem kétszer rúgott oda. Ez azért nincs minden meccsen...
ilyeneket sztem tök felesleges beírnod. 1-0ra vezetünkZsé78 írta:Vége! Eluszott a liga.