Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Raziel
Entrenador del Barça

2007.06.11. 13:35:34

antiimperialista írta:Igazán abbahagyhatnátok már a Madrid fikázását. Nem velük kellene foglalkozni, az elkényeztetett, nagyképű sztárocskáinknak kellett volna kicsit összeszedniük magukat :evil:
Mákkal nyert a Madrid? Azért, hogy mákod legyen, tenni is kell! Ezek mindig az utolsó percig (és még tovább) hajtottak, meg is lett az eredménye!
Meg mivel jobb a mi keretünk? Van néhány minőségi játékos (ennek a fele motiválatlan, sz.rik az egészbe), a többi semmivel nem jobb a madridistáknál. Le kellene venni a szemellenzőt, és a saját csapatunk hibáit észrevenni... Azok, akik hajtogatják, hogy még mindig a Barca a világ legjobb csapata, csúnyán el vannak tévedve! Tavaly az volt, idén pedig egyetlen valamire való csapatot sem bírt megverni a banda. Ehhez pedig semmi köze a Madridnak, erről csak a Barca játékosai, edzője és vezetősége tehetnek!!!

Semmi köze hozzá,én úgy gondolom, ha Ronaldinho teljes erőbedobással játszott volna,és a többiek látták volna rajta h akar,akkor mindenki hajtott volna,mert azért az ő jelenléte sokat számít/számitana.Van pár játékos mint pl. Iniesta,Puyol,Xavi,Valdes...ők mindig kihozzák magukból a maximumot.Edző váltás kell és Ronaldinho remélem megtanulta a leckét,így nem lehet bajnokságot nyerni,ilyen hozzáállással.Persze nem csak az ő hibája,de azért ő benne szerintem nagyot csalódott mindenki.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.06.11. 13:30:49

Igazán abbahagyhatnátok már a Madrid fikázását. Nem velük kellene foglalkozni, az elkényeztetett, nagyképű sztárocskáinknak kellett volna kicsit összeszedniük magukat :evil:
Mákkal nyert a Madrid? Azért, hogy mákod legyen, tenni is kell! Ezek mindig az utolsó percig (és még tovább) hajtottak, meg is lett az eredménye!
Meg mivel jobb a mi keretünk? Van néhány minőségi játékos (ennek a fele motiválatlan, sz.rik az egészbe), a többi semmivel nem jobb a madridistáknál. Le kellene venni a szemellenzőt, és a saját csapatunk hibáit észrevenni... Azok, akik hajtogatják, hogy még mindig a Barca a világ legjobb csapata, csúnyán el vannak tévedve! Tavaly az volt, idén pedig egyetlen valamire való csapatot sem bírt megverni a banda. Ehhez pedig semmi köze a Madridnak, erről csak a Barca játékosai, edzője és vezetősége tehetnek!!!
Andris
Adminisztrátor

2007.06.11. 12:38:08

Vito írta: én csak remélni tudom, hogy az elnökötök is ugyanilyen elégedett a Madriddal, mint Ti, mert az azt jelentené, hogy minimális változás lesz a blancoknál és biztos vagyok benne, hogy mégegy ilyen idénye nem lesz a Madridnak (mármint nem fognak állandóan az utolsó 5-10 percben meccset nyerni).
Ennek Én is nagyon örülnék, de a Madridra soha nem volt jellemző, hogy nagy igazolás nélkül maradnak... még bl+bajnokság szezon után sem. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Vito
Llegenda del Barça

2007.06.11. 10:45:46

Keelhaul írta:Nem akarok flame-t, de igenis jobbak voltunk EDDIG, elég csak az egymás ellenit nézni.
ennél a Barcánál nem volt nehéz jobbnak lenni. itt csak egy kérdés van:
pár új igazolással, esetleg új edzővel, de mindenféleképpen új szemlélettel vissza tudják-e hozni a régi Barcat. ha igen, akkor nem félek a következő idénytől, mert a Madrid igazából 2-3 játékosra támaszkodhat ebből a keretből (Becks, Casi, RvN.)
és ez a tavalyi, azelőti, azelőtti Barca ellen nagyon kevés lett volna. lehet, hogy nagyképűségnek gondolod ezt is, de bizony ez az igazság. ezzel a kerettel egy a közepesnél picit jobb Barca már eldöntötte volna a Liga sorsát a saját javára.

Keelhaul írta:Rivaldo11-en meg még mindig nagyon röhögnöm kell, és bocs. Nagy az arc, kicsi a mutatott teljesítmény. És ami a legfontosabb, mi madridisták nagyon ritkán nézzük le az ellenfelet.
Ti Madridisták az elmúlt 3-4 évben nem sok mindennek örülhettetek, így ha jól belegondolsz, akkor nem is lehetnétek semmire sem nagyképűek.
ha nektek is ilyen lett volna az utóbbi 3 szezonotok, akkor nyilván máshogy állnátok a dolgokhoz ti is. ezzel együtt én nem tartom nagyképűnek rivaldo11 hsz-ét. ő úgy gondolja, hogy a Madrid a mutatott játékot tekintve nem nyújtott semmi extrát. ezzel én is egyetértek, ha tetszik, ha nem. egy valamit becsülök az idei Madridban: mégpedig az utolsó 10 fordulóban látott akarást, alázatot, hajtást. azt, hogy a 80. perc után is felszántották a pályát és küzdöttek a gólért, eredménnyel. ...6-8 pontot szerzett így a Madrid az utsó 10 fordulóban. anélkül UEFA lenne...

én csak remélni tudom, hogy az elnökötök is ugyanilyen elégedett a Madriddal, mint Ti, mert az azt jelentené, hogy minimális változás lesz a blancoknál és biztos vagyok benne, hogy mégegy ilyen idénye nem lesz a Madridnak (mármint nem fognak állandóan az utolsó 5-10 percben meccset nyerni).
barca99
Llegenda del Barça

2007.06.11. 10:32:34

Persze nem Figót kell lenézni, amiért Barca csékáként elmegy, csakis a pénz miatt a leges legnagyobb riválishoz! :shock: Örülhet, hogy pár boixos nem tépte még szét... :?
Keelhaul
Jugador del Barça

2007.06.11. 07:46:46

Az egyetlen eset, amikor kicsit lenéztem a Barcát előtte, az a Figo- ügy kapcsán a disznófej, illetve dzsimi dzsámp műküdése volt, de gondolom ezt nem kell magyaráznom. Sose jó, ha egy nemzeti autonómiát kivívni akaró mozgalom ilyen dolgokkal véteti magát észre.
Andris
Adminisztrátor

2007.06.11. 00:15:11

Zozzy 5 írta:
Keelhaul írta:És ami a legfontosabb, mi madridisták nagyon ritkán nézzük le az ellenfelet.
Hát, az elmúlt 3 év madridi teljesítmény alapján még szép, hogy nem néztek le senkit :roll:
Ez az egyik. A másik pedig, hogy nem voltatok ti mindig ilyen feddhetetlenek. Amikor ti voltatok toppon, volt ám ott minden... ne mond azt nekem, hogy mondjuk a Laporta korszakot megelőző 1-2 évben nem volt a részetekről elég lenézés...
De ebbe ne menjünk bele.

Véleményem szerint idén egyik csapat sem volt jobb a másiknál, minden foduló más képet mutatott. Azthiszem, hogy a szerencse a ti oldalatokon volt, és ez döntött, illetve... majd jövőhét hétvégén lehet ezt kijelenteni.
Hajszálnyi dolog dönti el idén, és sztem ez a szerencse. Ami a tiétek, legalábbis egyenlőre nagyon így néz ki.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.10. 22:46:12

Keelhaul írta:És ami a legfontosabb, mi madridisták nagyon ritkán nézzük le az ellenfelet.
Hát, az elmúlt 3 év madridi teljesítmény alapján még szép, hogy nem néztek le senkit :roll:
Keelhaul
Jugador del Barça

2007.06.10. 22:42:41

Nem akarok flame-t, de igenis jobbak voltunk EDDIG, elég csak az egymás ellenit nézni. Rivaldo11-en meg még mindig nagyon röhögnöm kell, és bocs. Nagy az arc, kicsi a mutatott teljesítmény. És ami a legfontosabb, mi madridisták nagyon ritkán nézzük le az ellenfelet.
Raziel
Entrenador del Barça

2007.06.10. 09:26:20

Amugy furcsa hogy pont Eto'o-t hozza fel példának,mikor visszajött és folyamatos kezdő lett,azóta majdnem minden meccsen lőtt egy gólt...az igaz hogy eldőlt a bajnokság szerintem,de ahogy szokták mondani "mindig a remény hal meg utoljára" .Nyáron jól kell erősiteni,2-3 uj játékos+új edző.Ez a szezon tanulság volt a játékosok számára is,nem szabad pontokat veszteni kis csapatok ellen.Ronaldinho is sokkal motiváltabb lesz és Eto'o is kipiheni majd magát,nem szabad ezen bánkódni,ez egy ilyen én volt sajna,de az élet megy tovább,mi igyis a Barcát fogjuk szeretni,nemigaz :?: :wink:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.10. 08:32:51

sergi1989 írta:nos tridente megnevezés gyönyörüen hangzik csak ép etto meg ronaldinho beleszarik az egészbe és egy messi se tud még csodát csonálni ,bár ő egyedül is képes lehet rá de a másik kettő erősen kérdéses valameik lehet távozik is szal.. :?: :!:
Ronaldinho tényleg motiválatlan volt, de az elmúlt 2 évben elfáradt.
Az meg, hogy Eto'o belexarik? Ő az, aki végig küzdött, hajtott, félpályáig visszajött labdát szerezni, és akarta ezt az átkozott ligát. Azt meg ne felejtsd el, hogy még mindíg kényes lehet a lába.
Andris
Adminisztrátor

2007.06.10. 00:50:59

sergi1989 írta:nos tridente megnevezés gyönyörüen hangzik csak ép etto meg ronaldinho beleszarik az egészbe és egy messi se tud még csodát csonálni ,bár ő egyedül is képes lehet rá de a másik kettő erősen kérdéses valameik lehet távozik is szal.. :?: :!:
Gyakorlatilag már kiderült, hogy nem megy egyikük sem sehova.

Ha Ronaldinhonak lesz egy jó pihenője, és felkészülése... de minek írjam lesz 100adszor. Tudod te is.

Eto'o pedig hajtott végig, nem tudom, miért mondod, amit mondasz...

Megaztán, ha már nincs is meg az az egység teljesen....
Ronaldinho [auto_cenzúra] formájával, Messi 3,5, és Samu 5 hónapos kiesésével együtt is ők a legjobb támadósor idén. Magasan.
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.10. 00:50:14

Eto'o beleszarik :?: :roll: Egyáltalán nem,hajt Ő eleget,nem azzal van a gond,Ronnienak meg kell a pihenő,ezt te is tudhatod! Szóval egyáltalán nem égett még ki ez a Tridente :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
sergi1989
Capitá del Barça

2007.06.10. 00:48:39

nos tridente megnevezés gyönyörüen hangzik csak ép etto meg ronaldinho beleszarik az egészbe és egy messi se tud még csodát csonálni ,bár ő egyedül is képes lehet rá de a másik kettő erősen kérdéses valameik lehet távozik is szal.. :?: :!:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.10. 00:44:48

Zsé78 írta:Normális védelemről.A támadó rész nem rossz.De a védelem nem világklasszis éppen.Ezt te is elismerheted.
Bal bekk?
Jobb bekk?
KHátvéd?
Vkp?
Hallottál már olyanról,h IGAZOLÁSOK :?: :roll: Úgyanis mind védőt,mind Vkp-t fogunk igazolni! Ebben teljesen biztos vagyok! Ráadásul nem is akármilyet...szóval védelem stabilabb lessz,és a középpálya sem lesz átjáróház,ehhez hozzájön,még a Tridente...Nos :?: :wink:
Kép
Zsé78
Barça C

2007.06.10. 00:43:23

Normális védelemről.A támadó rész nem rossz.De a védelem nem világklasszis éppen.Ezt te is elismerheted.
Bal bekk?
Jobb bekk?
KHátvéd?
Vkp?
sergi1989
Capitá del Barça

2007.06.10. 00:42:18

én szoltam hozzád.... :lol: és még fogok is.. 8) majd jókat röhögünk eggyütt :!: :wink: :lol: 8)
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.10. 00:41:42

Zsé78 írta:Eto nem volt olyan amit vártunk a sérülése után.Ronaldinho is leeresztett, csak Messi volt a toppon.
Mit vártok?
Ez az igazság.
Eto'o sérülése nem 1 perc múlva fog teljesen elmúlni,de ősztől már nem érződik :wink: Ronnienak nem volt x éve normális pihenőideje,most lessz :wink: Messi meg Messi marad :wink:

Szal miről beszélsz :?: + Még az igazolások....
Kép
Zsé78
Barça C

2007.06.10. 00:40:16

Eto nem volt olyan amit vártunk a sérülése után.Ronaldinho is leeresztett, csak Messi volt a toppon.
Mit vártok?
Ez az igazság.
Andris
Adminisztrátor

2007.06.10. 00:38:17

Azért Zsé, tényleg aludd ki magad, holnap ha átolvasod, sztem rájössz, h kicsit eltúloztad. MI is borúlátóak vagyunk, és szomorúak, de nem állítanám, hogy ők jobbak voltak. Azt meg pláne nem, hogy nem tudunk felülkerekedni rajtuk...
- József Attila
Zsé78
Barça C

2007.06.10. 00:36:13

Aludd ki magad, szerintem fáradt lehetsz.
inkáb ismerd el aztán nagyképüsködj velük.Ez van.Lehet hogy ez nem tul nagy öröm de a nagyképű korszaknak vége.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.10. 00:32:09

Zsé78 írta:Gratulálok a realnak. Jobbak mint mi.Ők azok akiket soha nem tudunk megverni.Max kis ideig vagyunk jobbak.
Aludd ki magad, szerintem fáradt lehetsz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.10. 00:31:11

sergi1989 írta:rivaldó törögy bele a sok demagóg [auto_cenzúra] szövegednek,elfogult,nagyképüségnek meglett az eredménye..és ezt rá értem nem többi ittenire!nem véletlen hogy második mecstek megy el igy a végén és mi meg sokadikat huzzuk be ennyi szerencse nincs ebbe ti is beletörödhettek ez két edző szakmai külöbsége ,nem szeretem kapelló fociját de sok köze van ahhoz hogy meglesz minden bizonnyal a :-----------------------------------------30.------------------------------------bajnoki cim!
1. Ki szólt hozzád?
2. Ennyi szerncse nincs??? [...].
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2007.06.10. 00:30:50

Zsé78 írta:Gratulálok a realnak. Jobbak mint mi.Ők azok akiket soha nem tudunk megverni.Max kis ideig vagyunk jobbak.

:cry: :cry:
Egyik szóval sem értek egyet. :roll:
max a gratulációval, de még azzal is várnék egy hetet...
- József Attila
Zsé78
Barça C

2007.06.10. 00:29:33

Gratulálok a realnak. Jobbak mint mi.Ők azok akiket soha nem tudunk megverni.Max kis ideig vagyunk jobbak.

:cry: :cry:
Lezárt