Nyári igazolások v. álmok színháza?
Szerintem Riquelme már sosem fog ebben a Barcában játsznai, mégpedig azért, mert Ronaldinho-t vagy Guilyt ő nem tudja pótolni, ugyanis szélső játékra nem alkalmas (nem elég gyors és életében nem játszott szélső csatárt) a középpályára meg azért nem fér be mivel a védekezéshez annyit tudna hozzátenni mint Ronnie, hogy néha odaáll az ellenfél játékosa elé, márpedig a Barca sikereinek egyik kulcseleme idén a nagyon jó középpályás védekezés (amiben Deco nagyon-nagy segítség, őt ha másért nem ezért érdemes volt 20 millióért megvenni, figyeljétek meccsenként hányszor szerez labdát, vagy követ el taktikai szabálytalanságot mert a fault elkövetéséhez is odakell ám érni!), persze Xavi és Marques is nagyon jó a középpályán, csak itt néhányan még mindig nem látják mit csinál Deco és miért volt érdemes leigazolni. A Bojinov dologról meg annyit, hogy ha Maxi beválik és felépül Larsson, meg visszajön S.Garcia jövőre még nem lesz rá szükség, jövőre kinövi a Fiorentinát és 2006 nyarán megvesszük Larsson helyére akkor esetleg majd elpasszoljuk S.Garciát, vagy Maxi-t ha a 1,5 év alatt nem bizonyítanak eleget. Ja és valahol valaki azt írta, hogy Xavi bele fog szürkülni a Barcába, hárt nem tudom ha minden meccsen ad egy ilyen gólpaszt, mint az elmúlt kettőn akkor szerinted lehet olyat mondani, hogy beleszürkül? ezek a passzok a legnagyobbakra jellemzőek, pontosan olyan tökéletesek voltak, mint amilyeneket Ronnie oszt ki általában csak Xavi-t nem Ronaldinhonak hívják, de ő ugyanúgy a lelkét kiteszi minden meccsen a Barca-ért és ugyanolyan emblematikus egyénisége a Barcának mint Puyol, vagy Ronnie.
Na bocs mindenkitől a sok rizsáért.
Na bocs mindenkitől a sok rizsáért.
Laja
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Fáj a szívem!Anonymous írta:Bozsinov kapcsán (mivel nyáron már nem lesz a miénk biztos)...
Az átigazolási időszak utolsó napján a Fiorentina óriási üzletet ütött nyélbe, a firenzeiek 13 millió euróért megszerezték a Lecce 19 éves csatársztárját, a bolgár Valerij Bozsinovot. A pénzösszeg mellett a chilei támadó, Jaime Andres Valdes is Leccébe került. Bozsinov eddig 11 gólt szerzett a bajnokságban és a kupában is beköszönt háromszor, több nagycsapat is hívta, így kissé váratlan, hogy most négy évre aláírt a violákhoz...

Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
Én meg erre azt mondom, hogy csak jobbszélső kell nekünk Iniesta mellé, és esetleg valaki a bal szélre Ronnie alternatívájaként (mivel Messi azért még túl fiatal...). Védekező kp-unk már van egy pár, ha felépül Edmilson és Motta a 3 közép-közép helyre velük együtt 6-an (Deco, Xavi, Marquez és Iniesta) pályáznak. Inkább egy épkézláb középhátvéd kellene még. Riquelme túl lassú ennek a Barcának a játékához, felesleges pazarlás a játékjoga... Luque baloldali szélső-csatár, Joaquin-nek én is örülnék, de sajnos nem reális...Cooltiszo írta:Bojinov nyáron már biztosan nem jön. Viszont sztem elkéne egy nagyon jó vkp, most lehetne rá költeni rendesen. És a jobb oldalra egy szintén nagyon jó kis játékos. És Riquelmét se bánnám ha visszajönne. Ha lehetne vkinek eu-s útlevelet szerezni. Nagyon jól keni, és a MI játékosunk. Megküzdhetne a helyéért a csapatban Decoval( az sosem árt sztem ha nincs biztos helye egy játékosnak a csapatban). Ha esetleg a jobb oldalra összejönne Joaquin vagy Luque az nagyon baba lenne;)
Vkpnek Pirlonak örülnék a legjobban, bár ő lehetetlen.
Így nem gyenge csapatunk lenne!:O:D
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Bojinov nyáron már biztosan nem jön. Viszont sztem elkéne egy nagyon jó vkp, most lehetne rá költeni rendesen. És a jobb oldalra egy szintén nagyon jó kis játékos. És Riquelmét se bánnám ha visszajönne. Ha lehetne vkinek eu-s útlevelet szerezni. Nagyon jól keni, és a MI játékosunk. Megküzdhetne a helyéért a csapatban Decoval( az sosem árt sztem ha nincs biztos helye egy játékosnak a csapatban). Ha esetleg a jobb oldalra összejönne Joaquin vagy Luque az nagyon baba lenne;)

Forca Barca!!!!
Bozsinov kapcsán (mivel nyáron már nem lesz a miénk biztos)...
Az átigazolási időszak utolsó napján a Fiorentina óriási üzletet ütött nyélbe, a firenzeiek 13 millió euróért megszerezték a Lecce 19 éves csatársztárját, a bolgár Valerij Bozsinovot. A pénzösszeg mellett a chilei támadó, Jaime Andres Valdes is Leccébe került. Bozsinov eddig 11 gólt szerzett a bajnokságban és a kupában is beköszönt háromszor, több nagycsapat is hívta, így kissé váratlan, hogy most négy évre aláírt a violákhoz...
-
- Barça B
150 milla isssszonyatosan sok pénz. Ennyit csak román Ábrahám és a cselszki adhat érte. Szerintem ennyit a Milan és a Real sem tudna kipengetni... A kérdés az, hogy menni akar-e. Szerintem nem. És remélem ezt nem csak érzelmi alapon mondomrhynn írta:Nos én úgy látom, hogy 150 millió már tényleg az a pénz, amiért el kell engednünk ha menni akar. Ennyi pénzből már el lehet hozni Joaquint, Bozsinovot, Militot és Terryt és még mindíg marad 40-50 millánk.
A világ sokat vesztene ezzel a tranzakcióval, hiszen nem hiszem, hogy bárhol képes lenne már erre a teljesítményre!

Szóval 100 szónak is 1 a vége, Dinhót szerintem megtartjuk

PS. Bocs ha sokat írtam!

Visca el Barça!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem is,ha 150millát adnának érte,akkor el kell engedni,ha Őis menni akar.rhynn írta:Nos én úgy látom, hogy 150 millió már tényleg az a pénz, amiért el kell engednünk ha menni akar. Ennyi pénzből már el lehet hozni Joaquint, Bozsinovot, Militot és Terryt és még mindíg marad 40-50 millánk.
A világ sokat vesztene ezzel a tranzakcióval, hiszen nem hiszem, hogy bárhol képes lenne már erre a teljesítményre!
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Nos én úgy látom, hogy 150 millió már tényleg az a pénz, amiért el kell engednünk ha menni akar. Ennyi pénzből már el lehet hozni Joaquint, Bozsinovot, Militot és Terryt és még mindíg marad 40-50 millánk.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
Rhynnblog:
Rhynnblog:
En is sok mindent akarok...maxim72 írta:Most olvastam a tribalfootball.com-on,hogy nyáron a Real és a Milan is megakarja szerezni magának Ronit.Remélem a vezetöségnek lesz annyi esze,hogy nem adják el a legnagyobb kincsünket.Az oldal ahol olvastam szerintem nagyon jó érdemes megnézni aki még eddig nem ismerte.
Forca Barca
red írta:A trágár szavakat ne használd!

Most olvastam a tribalfootball.com-on,hogy nyáron a Real és a Milan is megakarja szerezni magának Ronit.Remélem a vezetöségnek lesz annyi esze,hogy nem adják el a legnagyobb kincsünket.Az oldal ahol olvastam szerintem nagyon jó érdemes megnézni aki még eddig nem ismerte.
Forca Barca
Forca Barca
red írta:A trágár szavakat ne használd!
Várjuk meg még azt a 1,5 évet, hátha még foljebb megy az ára!Enrique írta:"Mégis kell Rochemback?"
Nem hinném, ráadásul ha 8-10 M €-ért el tudjuk passzolni, az már 1 klasszis játékos fele!
Én biztos h nem tartanám meg.

rákerestem googleban:)Barcaforever írta:Badi az a kép naoon komoly.Honnan szedítek ezeket??
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Badi az a kép naoon komoly.
Honnan szedítek ezeket??

-
- Barça B
És Gabri? Ö is válogatott! Azért ne felejtsétek ki! 

Visca el Barça!
nem az számít, mennyi válogatottja van egy csapatnak, főleg spanyolországban nem, ahol a klubcsapatok fontosabban a válogatottnálBarcelinho írta:te tudod...Engem pl zavarCooltiszo írta:Engem nem nagyon érdekel a spanyol válogatott. Persze éerdekel hogy Xavi meg Puyol hogy teljesít de annyira nem izgat. És egyáltalán nem érzem cikinek, hogy csak 2 játékosunk sp. vál. Nekünk annál több Brazil válogatott playerünk van.Barcelinho írta:Meg azért az is ciki, hogy 2 ember képviseli a Barcát a spanyol válogatottban.Joaquin ebben is segitene minket.
- Barcelinho
- Jugador del Barça
te tudod...Engem pl zavarCooltiszo írta:Engem nem nagyon érdekel a spanyol válogatott. Persze éerdekel hogy Xavi meg Puyol hogy teljesít de annyira nem izgat. És egyáltalán nem érzem cikinek, hogy csak 2 játékosunk sp. vál. Nekünk annál több Brazil válogatott playerünk van.Barcelinho írta:Meg azért az is ciki, hogy 2 ember képviseli a Barcát a spanyol válogatottban.Joaquin ebben is segitene minket.
Visca el Barca!!!
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Engem nem nagyon érdekel a spanyol válogatott. Persze éerdekel hogy Xavi meg Puyol hogy teljesít de annyira nem izgat. És egyáltalán nem érzem cikinek, hogy csak 2 játékosunk sp. vál. Nekünk annál több Brazil válogatott playerünk van.Barcelinho írta:Meg azért az is ciki, hogy 2 ember képviseli a Barcát a spanyol válogatottban.Joaquin ebben is segitene minket.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
"Bojinov Leccéből Londonba vagy Moszkvába költözhet "
EZT NEM SZABAD HAGYNI!!!!
Ha 1x bekerül az orosz mókuskerekébe akkor onnan csak a saját klubjain belül fogja cserélgetni, és nekünk eélyünk sem lesz megvenni. Ezért is lenne "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" megvenni nyáron és kölcsönadni!
EZT NEM SZABAD HAGYNI!!!!
Ha 1x bekerül az orosz mókuskerekébe akkor onnan csak a saját klubjain belül fogja cserélgetni, és nekünk eélyünk sem lesz megvenni. Ezért is lenne "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" megvenni nyáron és kölcsönadni!
- Barcelinho
- Jugador del Barça
Meg azért az is ciki, hogy 2 ember képviseli a Barcát a spanyol válogatottban.Joaquin ebben is segitene minket. 

Visca el Barca!!!
Szerintem Bozsinov majd csak 2006-ban fog jönni, ugyanis akorra vonul vissza Larsson és addigra kaphatja meg Eto'o az útlevelet.Riquelme egyébként szerintem nem kell, mert nincsen olyan poszt a jelenlegi felállásban, ahová be lehet rakni.Joaquin szerintem nagyon jó lenne hiszen jobb szélen csak egy játékosunk van aki igazi szélső!
Visca el Barca