Barça Igazolások 2007-08
Itt egy hír chivuval kapcs!
forrás:goal.com
Az interjút Morattival készítették.
A lényeg az, h készek megtenni ők is az ajánlatukat a románért, de ezt gazdasági szempontok is befolyásolják. Tehát nem minden áron kell nekik chivu és nem lesznek cslódottak, ha nem jön össze, hiszen az átigazolási piac agusztus végéig nyitva áll.
forrás:goal.com
Az interjút Morattival készítették.
A lényeg az, h készek megtenni ők is az ajánlatukat a románért, de ezt gazdasági szempontok is befolyásolják. Tehát nem minden áron kell nekik chivu és nem lesznek cslódottak, ha nem jön össze, hiszen az átigazolási piac agusztus végéig nyitva áll.
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Madrid igen csak zavaró tényező tud lenni! Szerintem nem lesz, gond hisz hamarosan Lyon is belátja engedni kell az árból! Ami fontos Abidal jönni akar!Slither írta:Hogy ez a Lyon milyen makacs. Ha augusztusig elhúzzák a dolgot, akkor a Real tutti beszáll, és ők simán megajánlják a 20 millát.barcamessi írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=338870
Hát eszerint a Lyon tartja a 20 millát!De Abidal kijelentette ha nem engedi el a Lyon akkor sztrájkolni fog
Emlékeztet engem tavaly Diarra esetére
Ot bevált, remélem itt is
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Hogy ez a Lyon milyen makacs. Ha augusztusig elhúzzák a dolgot, akkor a Real tutti beszáll, és ők simán megajánlják a 20 millát.barcamessi írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=338870
Hát eszerint a Lyon tartja a 20 millát!De Abidal kijelentette ha nem engedi el a Lyon akkor sztrájkolni fog

- noname
- Llegenda del Barça
Már olvastam a cikket és nagyon jót röhögtem.Mielőtt megírnak valamit legalább nézzenek utánaNóbi írta:ez a foci24.com egy nagy rakás fosh. ezt olvassátok el:
"Az olasz AC Milan együttese a spanyol Barcelona együttesétől kíván erősíteni a nyáron. A 24 éves brazil Thiago Motta, aki védőként és középpályásként is bevethető keltette fel a BL-győztes klub vezetését. A labdarúgónak lejár a szerződése, így ingyen kerülhet Milánóba. A dél-amerikai játékos 1999 óta tagja a katalán együttesnek, ahol eddig számítottak a játékára."

A Fifa egy szégyen
- Nóbi
- Capitá del Barça
ez a foci24.com egy nagy rakás fosh. ezt olvassátok el:
"Az olasz AC Milan együttese a spanyol Barcelona együttesétől kíván erősíteni a nyáron. A 24 éves brazil Thiago Motta, aki védőként és középpályásként is bevethető keltette fel a BL-győztes klub vezetését. A labdarúgónak lejár a szerződése, így ingyen kerülhet Milánóba. A dél-amerikai játékos 1999 óta tagja a katalán együttesnek, ahol eddig számítottak a játékára."
- barcamessi
- Jugador del Barça
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=338870
Hát eszerint a Lyon tartja a 20 millát!
De Abidal kijelentette ha nem engedi el a Lyon akkor sztrájkolni fog
Hát eszerint a Lyon tartja a 20 millát!

V I S C A E L B A R C A
- Lenzer
- Barça B
Remélem igaz, hogy Abidal érkezik. Chivu is fusson be és akkor teljes mértékben elégedett vagyok már csak azt kell kivárjam hogy lássak egy meccset ahol bemutatkoznak. Nagyon várom a köv szezont. Egyébként azzal, hogy Gio elment hosszú évek után NINCS holland a keretünkben, de Frenki még azért itt van!:)
- noname
- Llegenda del Barça
Ahogy elnézem már csak Lyon kell megerősítse a hírt és akkor biztos.Sztem most az van h szóban mind a Lyonnal, mind Abidallal megegyeztek, csak még nem írták alá a szerződést, de már csak idő kérdése. 

A Fifa egy szégyen
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Jó-jó, de miaz hogy Thuram elmegy ?? Az király... akkor csak 1 db minőségi hátvédcserénk lesz... marquez, én azért örülnék még vmilyen hátvéd érkezésének, pepe v heinze el is tűrné néha néha a padot, pláne h most Puyol sérült, és majd ugyis rotálni fogunk, meg lexx kupa, bl, liga... stbstb
Abidal és Chivu kell még meg Dos Santos a B csapatból,
Oleguer meg Ezquerro meg húzzanak vissza másodosztályba!
Ennél több nem kell jövőre
Oleguer meg Ezquerro meg húzzanak vissza másodosztályba!
Ennél több nem kell jövőre

- Mihu
- Director del Fútbol
Viszont ha már lefordította angolra akkor www.webforditas.hu és az angolt leforditja magyarraRumig írta:Közérdekű információ!
A spanyolul nem tudóknak (de angolul tudóknak!) tudom javasolni a google nagyszerű szolgáltatását: itt egy szöveg részletet, vagy egész weboldalt lefordít pillanatok alatt, és máris érthető lesz minden!![]()
![]()

-
- Entrenador del Barça
Közérdekű információ!
A spanyolul nem tudóknak (de angolul tudóknak!) tudom javasolni a google nagyszerű szolgáltatását: itt egy szöveg részletet, vagy egész weboldalt lefordít pillanatok alatt, és máris érthető lesz minden!

A spanyolul nem tudóknak (de angolul tudóknak!) tudom javasolni a google nagyszerű szolgáltatását: itt egy szöveg részletet, vagy egész weboldalt lefordít pillanatok alatt, és máris érthető lesz minden!

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
-
- Llegenda del Barça
nem eccerű.EL CLUB GALO DESMIENTE LA INFORMACIÓN DE 'L'EQUIPE' SOBRE ABIDAL
El Lyon niega haber llegado a un acuerdo con el Barça
El Olympique de Lyon aseguró hoy que continúa sus negociaciones con el FC Barcelona sobre el posible traspaso de Eric Abidal al club blaugrana
a Lyon cáfolta a L'equipe információit. ergo Abidal még nem a Barcaé, de a tárgyalások folynak...
Sport.es
- Capon
- Llegenda del Barça
na nem is olvasok több átigazolási pletykát mert a végén kiderül, hogy Ronaldinho a miléné Eto'o-val együtt. Henry-t meg ajándékba adtuk a Realnak Capello elvesztése miatt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A Barcelona csapata leigazolta Eric Abidalt az Olympique Lyontól.
A katalán gárda 15 millió eurót fizet a 27 éves védőért, akivel négyéves szerződést köt. Ezt a francia bajnok jelentette be.
Abidalt elsősorban távozó honfitársa, Lilian Thuram helyére szerződtette a Barcelona, amely a héten már két új sztárt igazolt. A francia Thierry Henry az Arsenaltól, az elefántcsontparti Yaya Toure pedig az AS Monacótól érkezett.
-nb1.hu
Ma a fax??? Thuram elmegy???
A katalán gárda 15 millió eurót fizet a 27 éves védőért, akivel négyéves szerződést köt. Ezt a francia bajnok jelentette be.
Abidalt elsősorban távozó honfitársa, Lilian Thuram helyére szerződtette a Barcelona, amely a héten már két új sztárt igazolt. A francia Thierry Henry az Arsenaltól, az elefántcsontparti Yaya Toure pedig az AS Monacótól érkezett.
-nb1.hu
Ma a fax??? Thuram elmegy???

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az osztrák tv teletextje is azt írja, hogy Eric Abidal 4éves szerződést kötött a Barcelonával. Ott pedig ne szoktak mellébeszélni.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Hát ez érdekes--Wikipédián az áll, hogy 2007-től a Barcáé
:
http://en.wikipedia.org/wiki/%C3%89ric_Abidal
Na most már [auto_cenzúra] kiváncsi vagyok mi a halál az igazság...

http://en.wikipedia.org/wiki/%C3%89ric_Abidal
Na most már [auto_cenzúra] kiváncsi vagyok mi a halál az igazság...

-
- aka Game90
Vezetőségnek egy hatalmas grat
Abidalért 14-15 millió nem sok, jól lealkudták az árát. Már csak Chivu kéne és teljes a csapat.

Abidalért 14-15 millió nem sok, jól lealkudták az árát. Már csak Chivu kéne és teljes a csapat.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Capon
- Llegenda del Barça
Laporta egyik nem régi nyilatkozatában emlitette, hogy 4-6 igazolásunk lehet ezen a nyáron. Chivu-t, Abidalt leszámitva ki jöhet még?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az elmundo szerint is megvan Abidal, négy évre írt alá, 14 mió eurót kért a Lyon. Ez tudjátok mit jelent? Volt három kiszemeltünk, akiket mindenáron meg akartunk szerezni, és mindhárman a minálunk folytatják. Ez nem egy rossz arány. És szerintem Chivu is meglesz - a mi ajánlatunk jobb, mint az Interé, + Chivu inkább játszana spanyolban, mint olaszhonban, + Popescu is közbenjárt az érdekünkben. Ha meglenne a román, kész csapattal vághatnánk neki a következő szezonnak. Lenne 11 kiváló képességű kezdőnk, és 5-6 minőségi cserénk. Reszkess Madrid!
- barca0417
- Entrenador del Barça
remélem meglesz ő is. viszont még Pique jöhetne. egyrészt mert amíg Puyol sérült addig is lesznek meccseink három fronton is, és kellenek a friss emberek, jövőre meg már nem lesz Thuram se. addig Pique még beleszokhat a csapatba.Zozzy 5 írta:Még nem írunk júliust, de már megvan 3 emberMondtam én, hogy nem kel félni, tudják Txikiék is, hogy kellenek a változások. ha Chivut is megszerzik, akkor már készen is vagyunk

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Jólvan! Most már megvan Abidal is, de az egyik legfontosabb igazolás Chivu még nincs meg.
Gyerünk Txiki, gyerünk!!!

in to exile
Drogba szerint Touré lesz a következő Vieira...
Szerk: sajna nem értem, de sztem azt irják, hogy a Lyon is megerősitette:
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... 10714.html
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Várható volt, hogy nem megy sehova! Főleg hozzánk, hisz most is nagyon alkudozunk!Mihu írta:Azt hogy Lampart szeretne a Chelsea-nál maradni és elosztlatja azokat a feltételezéseket miszerint távozik...ennyi
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)