Mr. Master írta:bizonyitani bizonyitott. épp itt a probléma, hogyha nem láttuk volna, hogy mikre képes abban a három évben, akkor a tavalyi teljesitménye miatt egy szot sem szotlunk volna. mert sok fontos golt rugott.
Továbbra sem értjük egymást. Itt van példának a magyar férfi pólóválogatott. Nyert 2 olimpiát, világbajnokságot, 2 EB-t, meg számtalan címet. Végigverte a világot. 2004 óta ezüstérmek sikerülnek, ennek megvannak az okai, de ettől még: ugyanaz a csodálatra méltó, szimpatikus csapat, amelyik előtte volt. És én biztos vagyok benne, hogy Pekingben az ezüst arannyá fog változni.
Tehát: a Barcának és Ronaldinhónak is volt 3 csodálatos éve, és az idei nem úgy sikerült, ahogy szerették volna. De, - könyörgöm értsd már meg -: nincs mit bizonyítania. Június közepén, mikor vége lett a szezonnak, én ilyen hevesen estem neki Decónak - aki Dinhónál lényegesen gyengébb teljesítményt nyújtott -, s akkor Andris meggyőzött arról, hogy adjunk neki még egy esélyt, mert megérdemli. Én igazat adtam Andrisnak, s ma is tartom a véleményem: Deco tett annyit a csapatért, hogy még egy esélyt megkapjon. Hát, akkor R10!
Szomorúan olvasom az efféle hsz-ket. Továbbra is mondom: GONDOLKODJUNK!