Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Magyarokra, angolokra,románokra(erdélyi vagyok...).Ezt tapasztalom nap mint nap az osztálytársaim egy részénél is.A nagy favoritok a Cselzi, a Real és a Barca.Erre volt h rákérdeztem néhány játékosra és 2-3 játékosnál többet nem tudtak mondani, de azért azt hangoztatták h ők milyen nagy szurkolók.Na ezek a divatdrukkerek.Volt h ismertek fifából néhány játékost,de h ki az a Zola,Hasselbaink,Rivaldo, gőzük se volt.Vikke írta:Egy pillanat! "Divatszurkoló" esetén magyarokra gondolsz?
Divatszurkoló az nagyon sok van mindkét csapatnak(ezt naponta tapasztalom), a nagy különbség az h a Barcának a divatszurkolókon kívül is rengeteg igzai szurkolója van, míg a cselzinek jóval kevesebb. Nálatok a szurkolók elnyomó többsége divat. Én a Chelseat is kedveltem, ameddig nem jött ABra.Lehet h nem vollt bajnokesélyes, de sokkal szebben játszott.Most Abra és Mourinho pont ugyanazt csinálja miont annak idején a Real, amikor azt hitték h bárkit megkaphatnak(ez még most is megy) és sikertelenség lett belőle. Az viszont érdekes, h mi lesz ha az orosz nem hajlandó több pénzt beleölni a cselzibe, mert így is hatalmas veszteségeitek vannak minden évben.Vikke írta:Hát igen, tényleg többen lettünk az elmúlt 4 évben. Jóval többen. Jómagam a KEK győzelem óta (1998) szurkolok a Chelsea-nek és csakis nekik. Végignéztem ahogy három egymást követő évben kiestünk az UEFA kupából kis csapatok ellen, (St.Gallen, Hapoel, Viking) mégis szurkoló maradtam. (azért kevesen szurkolnak egy 6., még UEFA-s helyért hajtó csapatnak)
Viszont az összevásárolt dolgot egy kicsit túlzónak tartom. 2003-ban valóban ez volt a helyzet, meg tavaly nyáron is. De szerencsére idén sokkal visszafogottabbak voltunk, ráadásul jelenleg 9 angol játékosunk van, akiket bármikor be lehet venni, tehát már erre sincs panasz.
"Divatszurkolókból" meg semmivel nincs több nekünk, mint a Barcának...
Bocsi nem akarok kötekedni csak a véleményem. Visszafogottság most se lenne a ha Abra nyomatná a pénzt.9 angol játékos az jó de abból csak Lampard Terry aki játszik is mondjuk hírtelen nem is tudok többet mondani.Vikke írta:sokkal visszafogottabbak voltunk, ráadásul jelenleg 9 angol játékosunk van, akiket bármikor be lehet venni, tehát már erre sincs panasz.
Barcát és a Chelseat azért össze sem lehet hasonlítani Chelsea Abra óta nagy csapat elötte körül belül 1/4-e volt a mostani szúrkolóknak.Vikke írta:"Divatszurkolókból" meg semmivel nincs több nekünk, mint a Barcának...
Abra vett volna nagyobb sztárokat is csak nem tudottmypeter írta:Sőt, rengetegen szeretik a Chelseat! Abramovic tudatosan épített egy csaatot, és nem esett "sztármániába". Kérdés, hogy csapat marad-e, vagy zsoldoshadsreggé válik
Az utolsó mondatodba van a lényeg Én azért nem szeretem a Chelseat mert összevásárolt mindenkit és elvesziti ilyenkor 1 klub a szellemiségét és sajnos ez történt a Chelseavel nekem vannak ismerőseim akik régóta Chelsea drukkerek jónak tartják,h nyernek de hiányzik nekik az ami régen volt!De nekem mind1 mit csinál a Chelsea csak a Barca soha ne tévedjen erre az útra!grecki írta:Én sem szeretem, de, akik korábban rajongtak értük, azok ezek után sem hagyták őket cserben. Gondolom te sem fordulnál el a Barcától, ha jönne mittomén Bill Gates és összevásárolna mindenkit...mypeter írta:Sőt, rengetegen szeretik a Chelseat! Abramovic tudatosan épített egy csaatot, és nem esett "sztármániába". Kérdés, hogy csapat marad-e, vagy zsoldoshadsreggé válik
Meg gondolom lett egy csomó olyan szurkolójuk is, akik a mostani sikerek/nagy nevek miatt kedvlték meg őket.
Hova igazolna? Már így is a legjobbak vagyunk!grecki írta:Én sem szeretem, de, akik korábban rajongtak értük, azok ezek után sem hagyták őket cserben. Gondolom te sem fordulnál el a Barcától, ha jönne mittomén Bill Gates és összevásárolna mindenkit...
Meg gondolom lett egy csomó olyan szurkolójuk is, akik a mostani sikerek/nagy nevek miatt kedvlték meg őket.
Én sem szeretem, de, akik korábban rajongtak értük, azok ezek után sem hagyták őket cserben. Gondolom te sem fordulnál el a Barcától, ha jönne mittomén Bill Gates és összevásárolna mindenkit...mypeter írta:Sőt, rengetegen szeretik a Chelseat! Abramovic tudatosan épített egy csaatot, és nem esett "sztármániába". Kérdés, hogy csapat marad-e, vagy zsoldoshadsreggé válik
Miért ne lehetne szeretni ezt a Chelsea-t? Ugyanúgy szeretheti vki a Chelseat, mint mi a Barcát... Azért, mert van egy milliárdos befektető-tulajdonos, akkor elég sok mindenkit lehetne utálni. Pl Manchester, Liverpool, stb.noname írta:Nem értetted a lényeget.Valaki említette h Guddynak még mindig a cselziért dobog a szíve.A mai cselzit nem lehet szeretni, ez csak egy kirakatcsapat.A régi cselzit, még Zolával, Hasselbainkkel,azt lehetett szeretni, nekem az egyik kedvenc csapatom volt. Aztán jött az orosz.
Olyan csapat, hogy cselzi nem létezik. Esetleg egy klub de nem csapat. Milyen régi cselzi???? régebb sehol nem voltak szóvalnoname írta:Inkább az utóbbi.Láthatod h még a cselzi igazi szimbólumai(Lampard és Terry) is meggondolták h maradnak-e. A régi cselziért esetleg, de a maiért...
Idén rengeteget volt sérült Eto'o, ezért Guddytól várták a megváltást. Erre ő nem volt képes, de nem is ezért igazolták...Ezt esetleg majd Henry lesz képes teljesíteni. De nem igazolhatunk mindíg egy Henryt, kellene a "Guddyk" is, akik a meccsek végén beállva 20-30 percre, vagy kisebb csapatok ellen kezdőként tudják hozzátenni azt, amit tudnak.mypeter írta:Egyetértünk. Ezért kellene eladni. HA egy "rakkolós" erőcsatár nem rakkol, akkor nem csatár, hanem alibiman.
Ádám02 írta:Hát lehet hogy még mindig a csleszkiért dobog a szive+nem is fekszik neki a spanyol bajnokság!
Ádám02 írta:Hát lehet hogy még mindig a csleszkiért dobog a szive+nem is fekszik neki a spanyol bajnokság!
Hát lehet hogy még mindig a csleszkiért dobog a szive+nem is fekszik neki a spanyol bajnokság!mypeter írta:Az azért figyelmeztető jel, hogy a Barcában egyetlen meccsen sem tudta megközelíteni azt a szintet, amit a Chelseaben folyamtosan tartott, és amiért meg is vették. Minmtha lelketlenül félve játszana...
nem is az, hogy elszállt felette az idő...Nem olyan idős még, és még most is egy nagyon jó csatár, csak a mi focinkba nem nagyon illik bele. De csereként beállva ő is hozzátehet sok dolgot, szóval én marasztalom...Vikke írta:Bocs, csak annyit, hogy mikor Guddy annyi idős volt, mint most Krkic, már Ronaldo-val és Luc Nillis mögött volt harmadik számú csatár a PSV-ben... 13 meccsen, többnyire csereként 3 vagy 4 gólt szerzett.
Csakhát, felette is elszállt az idő...
Jöjjön vissza Angliába!