Eidur Gudjohnsen

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
visca el barca
Presidente del Barça

2007.07.31. 14:04:30

én azert megkérdezném guddy faterjat, hogy konkrétan kikre gondolt mikor azt mondta, hogy sok izlandi van a west hamben... tudtommal senki.... :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2007.07.31. 12:27:03

Na hát Guddy irány anglia, szerintem. Sokkal jobb lesz ott neked. Pénzt is kapunk érte, talán a fiatalok elöl sem vesz el helyet...
Másrészről meg a a West Ham-be megy akkor el lessz látva élete végéig sütivel. Ha jól tudon az ottani Izlandi tulaj valami sütigyáros vagy mi.
gajeraro
Jugador d'estrella

2007.07.28. 12:17:57

Vikke arra akartam célozni amit kilibarca írt válasznaka 2.ra gondoltam!Meg a Chelsea drukker ismerőseim is erre gondoltak!Nekem semmi bajom nincs a divatdrukkerekkel mert úgyis eltünnek! :D
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.27. 21:10:10

Én még olyat is olvastam, hogy Murinho szerint ha már 4-5 gól van egy meccsen, az már nem foci, hanem jégkorong... :oops:

:lol:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.07.27. 18:37:26

Vikke!
Először is egy kis nyelvtani javítás: a "higyjétek" helytelen, helyesen: "higgyétek".
Másodszor: szerintem az emberek azon része, akik nem szeretik a cselzit, azok nem elsősorban a csaptot nem komálják, hanem a légkört, és a vezetőket. Elsősorban az orosz olajmaffiózót, másrészt a beképzelt, nagyképű edzőtöket. Mourinhó jó edző, kiváló taktikus, de emberileg hhagy némi kívánnivalót maga után. Viselkedni nem tud, az etikettet nem ismeri. Ahonnan egykor lakmározott, oda nem belex@rnia kéne, hanem egy kis tisztelettel lennie iránta. Nem kéne úgy gondolkodnia, hogy előtte nem is létezett labdarúgás Angliában, és a nála sokkalta eredményesebb, és nem mellesleg idősebb kollégáit tisztelnie kellene. Majd ha 21 év alatt nyer 9 angol bajnokságot, akkor lehet nagy hangja, amíg nem addig egy picit húzza meg magát. Szerintem. Meg olyanokat nyilatkozni, hogy jobbak voltunk az ellenfélnél, amikor még a vak is látta, hogy a dolog sántít: pl. tavaly ellenünk.
noname
Llegenda del Barça

2007.07.27. 18:32:14

Vikke írta:Egy pillanat! "Divatszurkoló" esetén magyarokra gondolsz?
Magyarokra, angolokra,románokra(erdélyi vagyok...).Ezt tapasztalom nap mint nap az osztálytársaim egy részénél is.A nagy favoritok a Cselzi, a Real és a Barca.Erre volt h rákérdeztem néhány játékosra és 2-3 játékosnál többet nem tudtak mondani, de azért azt hangoztatták h ők milyen nagy szurkolók.Na ezek a divatdrukkerek.Volt h ismertek fifából néhány játékost,de h ki az a Zola,Hasselbaink,Rivaldo, gőzük se volt.
A Fifa egy szégyen
Vikke
Barça B

2007.07.27. 18:16:25

Egy pillanat! "Divatszurkoló" esetén magyarokra gondolsz? Mert szent igaz, hogy idehaza nem sokan ismerték a klubbot 2003 előtt, legfeljebb angol szurkolók. De azért 1998-ban KEK-et és Európai szuperkupát nyertünk (Real-t vertük) majd 2000-ben FA kupát, meg amúgy is 1995 óta minden évben ott voltunk a legjobb 6-ban a bajnokságban. De felhalmoztunk némi adósságot (80millió fontot) amit Abra zsebből kifizetett. Nélküle a Leeds sorsa várt volna ránk...

Azt nem értem, hogyha csak Terry és Lampard neve ugrik be az angolok közül a csapatból, akkor milyen jogon kritizálod a csapatot? Nyilván nem sok meccset nézhettél ugyanis. (Bridge, Joe és Ashley Cole, Wright-Phillips, Sidwell, Glen Johnson, Scott Sinclair)

Higyjétek el, én sem értek sok dologgal egyet, de már undorítónak tartom ezt a népuszítást, ami manapság a Chelsea ellen zajlik. 2-3 éve az volt a baj, hogy nincsenek angolok. Tessék, vannak. Az Arsenal-ban még mindig csak kettő van. (Walcott, Hoyte) Az is probléma volt, hogy nincs utánpótlás. A tartalékcsapat 2. lett egy nagy nemzetközi tornán áprilisban, tele vagyunk nagyreményű fiatalokkal.
Az is baj, hogy José undorítókat nyilatkozik. Érdekes, amikor jókat, érdekeseket nyilatkozik, az nem jön le az nso-n...

Sajnos túl sokan olvassák a samsungsportot, nso-t, foci24-et, Sun-t stb... Rohadt szemét pletykalapok, egytől egyig!
One and only Chelsea!
noname
Llegenda del Barça

2007.07.27. 13:46:55

Vikke írta:Hát igen, tényleg többen lettünk az elmúlt 4 évben. Jóval többen. Jómagam a KEK győzelem óta (1998) szurkolok a Chelsea-nek és csakis nekik. Végignéztem ahogy három egymást követő évben kiestünk az UEFA kupából kis csapatok ellen, (St.Gallen, Hapoel, Viking) mégis szurkoló maradtam. (azért kevesen szurkolnak egy 6., még UEFA-s helyért hajtó csapatnak)
Viszont az összevásárolt dolgot egy kicsit túlzónak tartom. 2003-ban valóban ez volt a helyzet, meg tavaly nyáron is. De szerencsére idén sokkal visszafogottabbak voltunk, ráadásul jelenleg 9 angol játékosunk van, akiket bármikor be lehet venni, tehát már erre sincs panasz.

"Divatszurkolókból" meg semmivel nincs több nekünk, mint a Barcának...
Divatszurkoló az nagyon sok van mindkét csapatnak(ezt naponta tapasztalom), a nagy különbség az h a Barcának a divatszurkolókon kívül is rengeteg igzai szurkolója van, míg a cselzinek jóval kevesebb. Nálatok a szurkolók elnyomó többsége divat. Én a Chelseat is kedveltem, ameddig nem jött ABra.Lehet h nem vollt bajnokesélyes, de sokkal szebben játszott.Most Abra és Mourinho pont ugyanazt csinálja miont annak idején a Real, amikor azt hitték h bárkit megkaphatnak(ez még most is megy) és sikertelenség lett belőle. Az viszont érdekes, h mi lesz ha az orosz nem hajlandó több pénzt beleölni a cselzibe, mert így is hatalmas veszteségeitek vannak minden évben. :roll:
A Fifa egy szégyen
kilibarca
Capitá del Barça

2007.07.27. 13:31:23

Vikke írta:sokkal visszafogottabbak voltunk, ráadásul jelenleg 9 angol játékosunk van, akiket bármikor be lehet venni, tehát már erre sincs panasz.
Bocsi nem akarok kötekedni csak a véleményem. Visszafogottság most se lenne a ha Abra nyomatná a pénzt.9 angol játékos az jó de abból csak Lampard Terry aki játszik is mondjuk hírtelen nem is tudok többet mondani.
Vikke írta:"Divatszurkolókból" meg semmivel nincs több nekünk, mint a Barcának...
Barcát és a Chelseat azért össze sem lehet hasonlítani Chelsea Abra óta nagy csapat elötte körül belül 1/4-e volt a mostani szúrkolóknak.
mypeter írta:Sőt, rengetegen szeretik a Chelseat! Abramovic tudatosan épített egy csaatot, és nem esett "sztármániába". Kérdés, hogy csapat marad-e, vagy zsoldoshadsreggé válik :?:
Abra vett volna nagyobb sztárokat is csak nem tudott :wink: És így is óriási túlzásokat csinált amire most talán rá jött. Fizetéseknél is egekig ment Sheva Ballack ráadásul ők nem is teljesitenek.
Vikke
Barça B

2007.07.27. 13:08:20

Hát igen, tényleg többen lettünk az elmúlt 4 évben. Jóval többen. Jómagam a KEK győzelem óta (1998) szurkolok a Chelsea-nek és csakis nekik. Végignéztem ahogy három egymást követő évben kiestünk az UEFA kupából kis csapatok ellen, (St.Gallen, Hapoel, Viking) mégis szurkoló maradtam. (azért kevesen szurkolnak egy 6., még UEFA-s helyért hajtó csapatnak)
Viszont az összevásárolt dolgot egy kicsit túlzónak tartom. 2003-ban valóban ez volt a helyzet, meg tavaly nyáron is. De szerencsére idén sokkal visszafogottabbak voltunk, ráadásul jelenleg 9 angol játékosunk van, akiket bármikor be lehet venni, tehát már erre sincs panasz.

"Divatszurkolókból" meg semmivel nincs több nekünk, mint a Barcának...
One and only Chelsea!
gajeraro
Jugador d'estrella

2007.07.25. 17:13:20

grecki írta:
mypeter írta:Sőt, rengetegen szeretik a Chelseat! Abramovic tudatosan épített egy csaatot, és nem esett "sztármániába". Kérdés, hogy csapat marad-e, vagy zsoldoshadsreggé válik :?:
Én sem szeretem, de, akik korábban rajongtak értük, azok ezek után sem hagyták őket cserben. Gondolom te sem fordulnál el a Barcától, ha jönne mittomén Bill Gates és összevásárolna mindenkit...

Meg gondolom lett egy csomó olyan szurkolójuk is, akik a mostani sikerek/nagy nevek miatt kedvlték meg őket.
Az utolsó mondatodba van a lényeg Én azért nem szeretem a Chelseat mert összevásárolt mindenkit és elvesziti ilyenkor 1 klub a szellemiségét és sajnos ez történt a Chelseavel nekem vannak ismerőseim akik régóta Chelsea drukkerek jónak tartják,h nyernek de hiányzik nekik az ami régen volt!De nekem mind1 mit csinál a Chelsea csak a Barca soha ne tévedjen erre az útra!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.24. 13:17:46

grecki írta:Én sem szeretem, de, akik korábban rajongtak értük, azok ezek után sem hagyták őket cserben. Gondolom te sem fordulnál el a Barcától, ha jönne mittomén Bill Gates és összevásárolna mindenkit...

Meg gondolom lett egy csomó olyan szurkolójuk is, akik a mostani sikerek/nagy nevek miatt kedvlték meg őket.
Hova igazolna? Már így is a legjobbak vagyunk! :wink:
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.24. 13:16:31

Én sem szeretem, de, akik korábban rajongtak értük, azok ezek után sem hagyták őket cserben. Gondolom te sem fordulnál el a Barcától, ha jönne mittomén Bill Gates és összevásárolna mindenkit...

mypeter
Entrenador del Barça

2007.07.24. 12:34:24

Sőt, rengetegen szeretik a Chelseat! Abramovic tudatosan épített egy csaatot, és nem esett "sztármániába". Kérdés, hogy csapat marad-e, vagy zsoldoshadsreggé válik :?:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.24. 12:31:45

noname írta:Nem értetted a lényeget.Valaki említette h Guddynak még mindig a cselziért dobog a szíve.A mai cselzit nem lehet szeretni, ez csak egy kirakatcsapat.A régi cselzit, még Zolával, Hasselbainkkel,azt lehetett szeretni, nekem az egyik kedvenc csapatom volt. Aztán jött az orosz. :cry:
Miért ne lehetne szeretni ezt a Chelsea-t? Ugyanúgy szeretheti vki a Chelseat, mint mi a Barcát... Azért, mert van egy milliárdos befektető-tulajdonos, akkor elég sok mindenkit lehetne utálni. Pl Manchester, Liverpool, stb.
noname
Llegenda del Barça

2007.07.24. 11:25:59

Nem értetted a lényeget.Valaki említette h Guddynak még mindig a cselziért dobog a szíve.A mai cselzit nem lehet szeretni, ez csak egy kirakatcsapat.A régi cselzit, még Zolával, Hasselbainkkel,azt lehetett szeretni, nekem az egyik kedvenc csapatom volt. Aztán jött az orosz. :cry:
A Fifa egy szégyen
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.07.24. 11:23:51

noname írta:Inkább az utóbbi.Láthatod h még a cselzi igazi szimbólumai(Lampard és Terry) is meggondolták h maradnak-e. A régi cselziért esetleg, de a maiért... :roll:
Olyan csapat, hogy cselzi nem létezik. Esetleg egy klub de nem csapat. Milyen régi cselzi???? régebb sehol nem voltak szóval
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.24. 11:10:58

mypeter írta:Egyetértünk. Ezért kellene eladni. HA egy "rakkolós" erőcsatár nem rakkol, akkor nem csatár, hanem alibiman.

Ádám02 írta:Hát lehet hogy még mindig a csleszkiért dobog a szive+nem is fekszik neki a spanyol bajnokság!
Idén rengeteget volt sérült Eto'o, ezért Guddytól várták a megváltást. Erre ő nem volt képes, de nem is ezért igazolták...Ezt esetleg majd Henry lesz képes teljesíteni. De nem igazolhatunk mindíg egy Henryt, kellene a "Guddyk" is, akik a meccsek végén beállva 20-30 percre, vagy kisebb csapatok ellen kezdőként tudják hozzátenni azt, amit tudnak.
mypeter
Entrenador del Barça

2007.07.24. 11:06:53

Egyetértünk. Ezért kellene eladni. HA egy "rakkolós" erőcsatár nem rakkol, akkor nem csatár, hanem alibiman.

Ádám02 írta:Hát lehet hogy még mindig a csleszkiért dobog a szive+nem is fekszik neki a spanyol bajnokság!
noname
Llegenda del Barça

2007.07.24. 11:05:51

Inkább az utóbbi.Láthatod h még a cselzi igazi szimbólumai(Lampard és Terry) is meggondolták h maradnak-e. A régi cselziért esetleg, de a maiért... :roll:
A Fifa egy szégyen
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.07.24. 11:01:24

mypeter írta:Az azért figyelmeztető jel, hogy a Barcában egyetlen meccsen sem tudta megközelíteni azt a szintet, amit a Chelseaben folyamtosan tartott, és amiért meg is vették. Minmtha lelketlenül félve játszana...
Hát lehet hogy még mindig a csleszkiért dobog a szive+nem is fekszik neki a spanyol bajnokság!
mypeter
Entrenador del Barça

2007.07.24. 10:55:28

Az azért figyelmeztető jel, hogy a Barcában egyetlen meccsen sem tudta megközelíteni azt a szintet, amit a Chelseaben folyamtosan tartott, és amiért meg is vették. Minmtha lelketlenül félve játszana...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.23. 22:23:14

Vikke írta:Bocs, csak annyit, hogy mikor Guddy annyi idős volt, mint most Krkic, már Ronaldo-val és Luc Nillis mögött volt harmadik számú csatár a PSV-ben... 13 meccsen, többnyire csereként 3 vagy 4 gólt szerzett.
Csakhát, felette is elszállt az idő...
Jöjjön vissza Angliába!
nem is az, hogy elszállt felette az idő...Nem olyan idős még, és még most is egy nagyon jó csatár, csak a mi focinkba nem nagyon illik bele. De csereként beállva ő is hozzátehet sok dolgot, szóval én marasztalom...
Vikke
Barça B

2007.07.23. 21:14:57

Bocs, csak annyit, hogy mikor Guddy annyi idős volt, mint most Krkic, már Ronaldo-val és Luc Nillis mögött volt harmadik számú csatár a PSV-ben... 13 meccsen, többnyire csereként 3 vagy 4 gólt szerzett.
Csakhát, felette is elszállt az idő...
Jöjjön vissza Angliába!
One and only Chelsea!
Lezárt