Eidur Gudjohnsen
- visca el barca
- Presidente del Barça
én azert megkérdezném guddy faterjat, hogy konkrétan kikre gondolt mikor azt mondta, hogy sok izlandi van a west hamben... tudtommal senki.... 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Capon
- Llegenda del Barça
Na hát Guddy irány anglia, szerintem. Sokkal jobb lesz ott neked. Pénzt is kapunk érte, talán a fiatalok elöl sem vesz el helyet...
Másrészről meg a a West Ham-be megy akkor el lessz látva élete végéig sütivel. Ha jól tudon az ottani Izlandi tulaj valami sütigyáros vagy mi.
Másrészről meg a a West Ham-be megy akkor el lessz látva élete végéig sütivel. Ha jól tudon az ottani Izlandi tulaj valami sütigyáros vagy mi.
Vikke arra akartam célozni amit kilibarca írt válasznaka 2.ra gondoltam!Meg a Chelsea drukker ismerőseim is erre gondoltak!Nekem semmi bajom nincs a divatdrukkerekkel mert úgyis eltünnek! 

Én még olyat is olvastam, hogy Murinho szerint ha már 4-5 gól van egy meccsen, az már nem foci, hanem jégkorong...

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Vikke!
Először is egy kis nyelvtani javítás: a "higyjétek" helytelen, helyesen: "higgyétek".
Másodszor: szerintem az emberek azon része, akik nem szeretik a cselzit, azok nem elsősorban a csaptot nem komálják, hanem a légkört, és a vezetőket. Elsősorban az orosz olajmaffiózót, másrészt a beképzelt, nagyképű edzőtöket. Mourinhó jó edző, kiváló taktikus, de emberileg hhagy némi kívánnivalót maga után. Viselkedni nem tud, az etikettet nem ismeri. Ahonnan egykor lakmározott, oda nem belex@rnia kéne, hanem egy kis tisztelettel lennie iránta. Nem kéne úgy gondolkodnia, hogy előtte nem is létezett labdarúgás Angliában, és a nála sokkalta eredményesebb, és nem mellesleg idősebb kollégáit tisztelnie kellene. Majd ha 21 év alatt nyer 9 angol bajnokságot, akkor lehet nagy hangja, amíg nem addig egy picit húzza meg magát. Szerintem. Meg olyanokat nyilatkozni, hogy jobbak voltunk az ellenfélnél, amikor még a vak is látta, hogy a dolog sántít: pl. tavaly ellenünk.
Először is egy kis nyelvtani javítás: a "higyjétek" helytelen, helyesen: "higgyétek".
Másodszor: szerintem az emberek azon része, akik nem szeretik a cselzit, azok nem elsősorban a csaptot nem komálják, hanem a légkört, és a vezetőket. Elsősorban az orosz olajmaffiózót, másrészt a beképzelt, nagyképű edzőtöket. Mourinhó jó edző, kiváló taktikus, de emberileg hhagy némi kívánnivalót maga után. Viselkedni nem tud, az etikettet nem ismeri. Ahonnan egykor lakmározott, oda nem belex@rnia kéne, hanem egy kis tisztelettel lennie iránta. Nem kéne úgy gondolkodnia, hogy előtte nem is létezett labdarúgás Angliában, és a nála sokkalta eredményesebb, és nem mellesleg idősebb kollégáit tisztelnie kellene. Majd ha 21 év alatt nyer 9 angol bajnokságot, akkor lehet nagy hangja, amíg nem addig egy picit húzza meg magát. Szerintem. Meg olyanokat nyilatkozni, hogy jobbak voltunk az ellenfélnél, amikor még a vak is látta, hogy a dolog sántít: pl. tavaly ellenünk.
- noname
- Llegenda del Barça
Magyarokra, angolokra,románokra(erdélyi vagyok...).Ezt tapasztalom nap mint nap az osztálytársaim egy részénél is.A nagy favoritok a Cselzi, a Real és a Barca.Erre volt h rákérdeztem néhány játékosra és 2-3 játékosnál többet nem tudtak mondani, de azért azt hangoztatták h ők milyen nagy szurkolók.Na ezek a divatdrukkerek.Volt h ismertek fifából néhány játékost,de h ki az a Zola,Hasselbaink,Rivaldo, gőzük se volt.Vikke írta:Egy pillanat! "Divatszurkoló" esetén magyarokra gondolsz?
A Fifa egy szégyen
Egy pillanat! "Divatszurkoló" esetén magyarokra gondolsz? Mert szent igaz, hogy idehaza nem sokan ismerték a klubbot 2003 előtt, legfeljebb angol szurkolók. De azért 1998-ban KEK-et és Európai szuperkupát nyertünk (Real-t vertük) majd 2000-ben FA kupát, meg amúgy is 1995 óta minden évben ott voltunk a legjobb 6-ban a bajnokságban. De felhalmoztunk némi adósságot (80millió fontot) amit Abra zsebből kifizetett. Nélküle a Leeds sorsa várt volna ránk...
Azt nem értem, hogyha csak Terry és Lampard neve ugrik be az angolok közül a csapatból, akkor milyen jogon kritizálod a csapatot? Nyilván nem sok meccset nézhettél ugyanis. (Bridge, Joe és Ashley Cole, Wright-Phillips, Sidwell, Glen Johnson, Scott Sinclair)
Higyjétek el, én sem értek sok dologgal egyet, de már undorítónak tartom ezt a népuszítást, ami manapság a Chelsea ellen zajlik. 2-3 éve az volt a baj, hogy nincsenek angolok. Tessék, vannak. Az Arsenal-ban még mindig csak kettő van. (Walcott, Hoyte) Az is probléma volt, hogy nincs utánpótlás. A tartalékcsapat 2. lett egy nagy nemzetközi tornán áprilisban, tele vagyunk nagyreményű fiatalokkal.
Az is baj, hogy José undorítókat nyilatkozik. Érdekes, amikor jókat, érdekeseket nyilatkozik, az nem jön le az nso-n...
Sajnos túl sokan olvassák a samsungsportot, nso-t, foci24-et, Sun-t stb... Rohadt szemét pletykalapok, egytől egyig!
Azt nem értem, hogyha csak Terry és Lampard neve ugrik be az angolok közül a csapatból, akkor milyen jogon kritizálod a csapatot? Nyilván nem sok meccset nézhettél ugyanis. (Bridge, Joe és Ashley Cole, Wright-Phillips, Sidwell, Glen Johnson, Scott Sinclair)
Higyjétek el, én sem értek sok dologgal egyet, de már undorítónak tartom ezt a népuszítást, ami manapság a Chelsea ellen zajlik. 2-3 éve az volt a baj, hogy nincsenek angolok. Tessék, vannak. Az Arsenal-ban még mindig csak kettő van. (Walcott, Hoyte) Az is probléma volt, hogy nincs utánpótlás. A tartalékcsapat 2. lett egy nagy nemzetközi tornán áprilisban, tele vagyunk nagyreményű fiatalokkal.
Az is baj, hogy José undorítókat nyilatkozik. Érdekes, amikor jókat, érdekeseket nyilatkozik, az nem jön le az nso-n...
Sajnos túl sokan olvassák a samsungsportot, nso-t, foci24-et, Sun-t stb... Rohadt szemét pletykalapok, egytől egyig!
One and only Chelsea!
- noname
- Llegenda del Barça
Divatszurkoló az nagyon sok van mindkét csapatnak(ezt naponta tapasztalom), a nagy különbség az h a Barcának a divatszurkolókon kívül is rengeteg igzai szurkolója van, míg a cselzinek jóval kevesebb. Nálatok a szurkolók elnyomó többsége divat. Én a Chelseat is kedveltem, ameddig nem jött ABra.Lehet h nem vollt bajnokesélyes, de sokkal szebben játszott.Most Abra és Mourinho pont ugyanazt csinálja miont annak idején a Real, amikor azt hitték h bárkit megkaphatnak(ez még most is megy) és sikertelenség lett belőle. Az viszont érdekes, h mi lesz ha az orosz nem hajlandó több pénzt beleölni a cselzibe, mert így is hatalmas veszteségeitek vannak minden évben.Vikke írta:Hát igen, tényleg többen lettünk az elmúlt 4 évben. Jóval többen. Jómagam a KEK győzelem óta (1998) szurkolok a Chelsea-nek és csakis nekik. Végignéztem ahogy három egymást követő évben kiestünk az UEFA kupából kis csapatok ellen, (St.Gallen, Hapoel, Viking) mégis szurkoló maradtam. (azért kevesen szurkolnak egy 6., még UEFA-s helyért hajtó csapatnak)
Viszont az összevásárolt dolgot egy kicsit túlzónak tartom. 2003-ban valóban ez volt a helyzet, meg tavaly nyáron is. De szerencsére idén sokkal visszafogottabbak voltunk, ráadásul jelenleg 9 angol játékosunk van, akiket bármikor be lehet venni, tehát már erre sincs panasz.
"Divatszurkolókból" meg semmivel nincs több nekünk, mint a Barcának...

A Fifa egy szégyen
- kilibarca
- Capitá del Barça
Bocsi nem akarok kötekedni csak a véleményem. Visszafogottság most se lenne a ha Abra nyomatná a pénzt.9 angol játékos az jó de abból csak Lampard Terry aki játszik is mondjuk hírtelen nem is tudok többet mondani.Vikke írta:sokkal visszafogottabbak voltunk, ráadásul jelenleg 9 angol játékosunk van, akiket bármikor be lehet venni, tehát már erre sincs panasz.
Barcát és a Chelseat azért össze sem lehet hasonlítani Chelsea Abra óta nagy csapat elötte körül belül 1/4-e volt a mostani szúrkolóknak.Vikke írta:"Divatszurkolókból" meg semmivel nincs több nekünk, mint a Barcának...
Abra vett volna nagyobb sztárokat is csak nem tudottmypeter írta:Sőt, rengetegen szeretik a Chelseat! Abramovic tudatosan épített egy csaatot, és nem esett "sztármániába". Kérdés, hogy csapat marad-e, vagy zsoldoshadsreggé válik

Hát igen, tényleg többen lettünk az elmúlt 4 évben. Jóval többen. Jómagam a KEK győzelem óta (1998) szurkolok a Chelsea-nek és csakis nekik. Végignéztem ahogy három egymást követő évben kiestünk az UEFA kupából kis csapatok ellen, (St.Gallen, Hapoel, Viking) mégis szurkoló maradtam. (azért kevesen szurkolnak egy 6., még UEFA-s helyért hajtó csapatnak)
Viszont az összevásárolt dolgot egy kicsit túlzónak tartom. 2003-ban valóban ez volt a helyzet, meg tavaly nyáron is. De szerencsére idén sokkal visszafogottabbak voltunk, ráadásul jelenleg 9 angol játékosunk van, akiket bármikor be lehet venni, tehát már erre sincs panasz.
One and only Chelsea!
Az utolsó mondatodba van a lényeg Én azért nem szeretem a Chelseat mert összevásárolt mindenkit és elvesziti ilyenkor 1 klub a szellemiségét és sajnos ez történt a Chelseavel nekem vannak ismerőseim akik régóta Chelsea drukkerek jónak tartják,h nyernek de hiányzik nekik az ami régen volt!De nekem mind1 mit csinál a Chelsea csak a Barca soha ne tévedjen erre az útra!grecki írta:Én sem szeretem, de, akik korábban rajongtak értük, azok ezek után sem hagyták őket cserben. Gondolom te sem fordulnál el a Barcától, ha jönne mittomén Bill Gates és összevásárolna mindenkit...mypeter írta:Sőt, rengetegen szeretik a Chelseat! Abramovic tudatosan épített egy csaatot, és nem esett "sztármániába". Kérdés, hogy csapat marad-e, vagy zsoldoshadsreggé válik
Meg gondolom lett egy csomó olyan szurkolójuk is, akik a mostani sikerek/nagy nevek miatt kedvlték meg őket.
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Hova igazolna? Már így is a legjobbak vagyunk!grecki írta:Én sem szeretem, de, akik korábban rajongtak értük, azok ezek után sem hagyták őket cserben. Gondolom te sem fordulnál el a Barcától, ha jönne mittomén Bill Gates és összevásárolna mindenkit...
Meg gondolom lett egy csomó olyan szurkolójuk is, akik a mostani sikerek/nagy nevek miatt kedvlték meg őket.

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
-
- Hírhozó-cikkíró
Én sem szeretem, de, akik korábban rajongtak értük, azok ezek után sem hagyták őket cserben. Gondolom te sem fordulnál el a Barcától, ha jönne mittomén Bill Gates és összevásárolna mindenkit...mypeter írta:Sőt, rengetegen szeretik a Chelseat! Abramovic tudatosan épített egy csaatot, és nem esett "sztármániába". Kérdés, hogy csapat marad-e, vagy zsoldoshadsreggé válik
Sőt, rengetegen szeretik a Chelseat! Abramovic tudatosan épített egy csaatot, és nem esett "sztármániába". Kérdés, hogy csapat marad-e, vagy zsoldoshadsreggé válik 

-
- Hírhozó-cikkíró
Miért ne lehetne szeretni ezt a Chelsea-t? Ugyanúgy szeretheti vki a Chelseat, mint mi a Barcát... Azért, mert van egy milliárdos befektető-tulajdonos, akkor elég sok mindenkit lehetne utálni. Pl Manchester, Liverpool, stb.noname írta:Nem értetted a lényeget.Valaki említette h Guddynak még mindig a cselziért dobog a szíve.A mai cselzit nem lehet szeretni, ez csak egy kirakatcsapat.A régi cselzit, még Zolával, Hasselbainkkel,azt lehetett szeretni, nekem az egyik kedvenc csapatom volt. Aztán jött az orosz.
- noname
- Llegenda del Barça
Nem értetted a lényeget.Valaki említette h Guddynak még mindig a cselziért dobog a szíve.A mai cselzit nem lehet szeretni, ez csak egy kirakatcsapat.A régi cselzit, még Zolával, Hasselbainkkel,azt lehetett szeretni, nekem az egyik kedvenc csapatom volt. Aztán jött az orosz. 

A Fifa egy szégyen
-
- Capitá del Barça
Olyan csapat, hogy cselzi nem létezik. Esetleg egy klub de nem csapat. Milyen régi cselzi???? régebb sehol nem voltak szóvalnoname írta:Inkább az utóbbi.Láthatod h még a cselzi igazi szimbólumai(Lampard és Terry) is meggondolták h maradnak-e. A régi cselziért esetleg, de a maiért...
-
- Llegenda del Barça
Idén rengeteget volt sérült Eto'o, ezért Guddytól várták a megváltást. Erre ő nem volt képes, de nem is ezért igazolták...Ezt esetleg majd Henry lesz képes teljesíteni. De nem igazolhatunk mindíg egy Henryt, kellene a "Guddyk" is, akik a meccsek végén beállva 20-30 percre, vagy kisebb csapatok ellen kezdőként tudják hozzátenni azt, amit tudnak.mypeter írta:Egyetértünk. Ezért kellene eladni. HA egy "rakkolós" erőcsatár nem rakkol, akkor nem csatár, hanem alibiman.
Ádám02 írta:Hát lehet hogy még mindig a csleszkiért dobog a szive+nem is fekszik neki a spanyol bajnokság!
Egyetértünk. Ezért kellene eladni. HA egy "rakkolós" erőcsatár nem rakkol, akkor nem csatár, hanem alibiman.
Ádám02 írta:Hát lehet hogy még mindig a csleszkiért dobog a szive+nem is fekszik neki a spanyol bajnokság!
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Hát lehet hogy még mindig a csleszkiért dobog a szive+nem is fekszik neki a spanyol bajnokság!mypeter írta:Az azért figyelmeztető jel, hogy a Barcában egyetlen meccsen sem tudta megközelíteni azt a szintet, amit a Chelseaben folyamtosan tartott, és amiért meg is vették. Minmtha lelketlenül félve játszana...
Az azért figyelmeztető jel, hogy a Barcában egyetlen meccsen sem tudta megközelíteni azt a szintet, amit a Chelseaben folyamtosan tartott, és amiért meg is vették. Minmtha lelketlenül félve játszana...
-
- Llegenda del Barça
nem is az, hogy elszállt felette az idő...Nem olyan idős még, és még most is egy nagyon jó csatár, csak a mi focinkba nem nagyon illik bele. De csereként beállva ő is hozzátehet sok dolgot, szóval én marasztalom...Vikke írta:Bocs, csak annyit, hogy mikor Guddy annyi idős volt, mint most Krkic, már Ronaldo-val és Luc Nillis mögött volt harmadik számú csatár a PSV-ben... 13 meccsen, többnyire csereként 3 vagy 4 gólt szerzett.
Csakhát, felette is elszállt az idő...
Jöjjön vissza Angliába!
Bocs, csak annyit, hogy mikor Guddy annyi idős volt, mint most Krkic, már Ronaldo-val és Luc Nillis mögött volt harmadik számú csatár a PSV-ben... 13 meccsen, többnyire csereként 3 vagy 4 gólt szerzett.
Jöjjön vissza Angliába!
Jöjjön vissza Angliába!
One and only Chelsea!