Barca vs. Real
-
- Llegenda del Barça
Mintha nem mindíg ezt csinálnák...Az igazolási időszak náluk egy ünnep, amikor azt a sok felesleges pénzt elverhetik.Sharkinho írta:
Nem volt annyira sz.ar a keretük, hogy ennyit igazoljanak...![]()
Egyébként nekem mind1, milyen nevekkel dobálóznak, 90%ukból semmi nem lesz. Majd ha bemutatták, akkor elhiszem, de addig nem izgat, hogy Calderon a nyilatkozataival hogy akarja betömni a szurkolók száját.
-
- aka Game90
Sylvinho, ez rohadt nagy volt
Szalacsi 4 ever
Lucho és Sneijder posztján pedig vannak egy páran ott. RvN, Saviola, Raúl, Soldado mellé még Huntelaar... 

Solari?Sharkinho írta:12:35 - Robbenen és Ballackon kívül is további két érkező lehet még a Madrid keretébe. A jelöltek: Solari, Lucho González, Sneijder, Huntelaar (marca).

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem meglesz nekik Ballack,és Robben is
Egyenlőre nem írom le őket,bár a Német angliai teljesítménye ocsmány,és nincs rá jel,h ez máshogy lehetne spanyolban is,ami technikásabb jóval...Ballack meg fizikailag ott van a toppon,de....
Viszont ha Hunti odamegy,akkor kumma ideges leszek

Viszont ha Hunti odamegy,akkor kumma ideges leszek

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
12:35 - Robbenen és Ballackon kívül is további két érkező lehet még a Madrid keretébe. A jelöltek: Solari, Lucho González, Sneijder, Huntelaar (marca).
Még két játékos
Nem volt annyira sz.ar a keretük, hogy ennyit igazoljanak...

Még két játékos

Nem volt annyira sz.ar a keretük, hogy ennyit igazoljanak...

vargatamás szerintem battya normális!
Többiről NoComment!
Többiről NoComment!
Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Én pedig ha jól akarom magam érezni, elmegyek egyet szórakozni. Te is elmehetsz szórakozni a margitpistára, ott sokkal alacsonyabb a színvonal. A sok 10 éves suhanc azt hiszi, h konyít vmit a futballhoz, aztán osztja az észt. Olyanok, mint te, de itt nem vagyunk rád és a fajtádra kiváncsiak. A honlapon normális madridistával még nem találkoztam, igaz a margitistán sem sokkal. Az, h ki a semmirekellő, ne egy majom, beképzelt, hülye madridista döntse el, hanem húzzon haza a [auto_cenzúra], és kussoljon. Nem kell idejönni, és kiosztani minket, nem vagyunk mi erre kiváncsiak. Majom.matthaus írta:Amikor röhögni akarok, mindig följövök a real-barca topikba az eurobarcára.Annyira szánalmasak vagytok(tisztelet a kivételnek) de a madridban minden [auto_cenzúra], mi csak [auto_cenzúra] játékosokat igazolhatunk, a barca pedig félisteneket tart a keretében!Csodálatos!Tavaly ki is lett a bajnok??és ne gyertek azzal h miylen körülmények között, mi lettünk a bajnokok..Kész, ennyi...Szval először a rijkaard féle semmirekellő bagázsban kell rendetrakni, nem pedig a realt fikázni mindenért...
-
- Capitá del Barça
És a Szalacsi Sándor interjú:
"A Real Madridhoz igazolt?"
"Nem, igen, nem...oda igazoltam"
"Tudja, hogy hány néző van a meccseken?"
"Úgy magyaráz...ta ki Árpi, hogy hetvenezer néző...vagy hétszázezer, nem tudom."
"Ismeri Bernd Schuster nővérét?"
"Hát a nővérje velem egykora születésű. Egyebet nem tudok mondani."
"És Bernd Schuster-ről mit tud elmondani?"
"Hát Schuster egy évvel fiatalabb, éntőlem talán egy évvel. Mer a ifi csapatban ő a nálam egy évvel fiatalabbak közt játszott."
"Mit gondol, megnyerik a bajnokságot?"
Biztos. Biztos megnyerjük...de mosmá kérem kapcsojja ki."
"A Real Madridhoz igazolt?"
"Nem, igen, nem...oda igazoltam"
"Tudja, hogy hány néző van a meccseken?"
"Úgy magyaráz...ta ki Árpi, hogy hetvenezer néző...vagy hétszázezer, nem tudom."
"Ismeri Bernd Schuster nővérét?"
"Hát a nővérje velem egykora születésű. Egyebet nem tudok mondani."
"És Bernd Schuster-ről mit tud elmondani?"
"Hát Schuster egy évvel fiatalabb, éntőlem talán egy évvel. Mer a ifi csapatban ő a nálam egy évvel fiatalabbak közt játszott."
"Mit gondol, megnyerik a bajnokságot?"
Biztos. Biztos megnyerjük...de mosmá kérem kapcsojja ki."
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.

-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Sylvinho_ írta:És végezetül a mester, Bernd Schuster nyilatkozata: "Tiszta szívből gratulálok Calderon-nak, hogy sikerült megszerezni ezt a két kivételes technikájú játékost. Sándor nagyszerű kettőst fog alkotni Van Nistelrooy-jal, míg Huszti a bal szélen fogja szédíteni az ellenfeleket. E két játékos leigazolásával szinte biztos vagyok benne, hogy jövő nyáron is a Cibelesen fogunk ünnepelni!"

már majdnem elhittem, hogy ez igaz a cím alapján
de jót nevettem rajta, aki ezt megírta annak jó a humorérzéke 

Sylvinho_ írta: Torghelle álma teljesült ezzel az átigazolással: "A Real Madrid volt mindig is a kedvenc csapatom, és hihetetlenül örülök, hogy ezentúl itt futhatok lesre, és kaphatok sárga lapokat reklámálásért."

-
- Capitá del Barça
Az AS szerint Huszti és Torghelle is a Real Madrid csapatához igazol!
A madridi AS sportnapilap értesülései szerint a spanyol elsőosztályú Real Madrid labdarúgóklub megszerezte a magyar szélső Huszti Szabolcs és honfitársa, a csatár Torghelle Sándor játékjogát, a két klasszisért összesen 40 milló eurót utalnak át a madridiak a londoniak bankszámlájára. A hírek szerint Huszti ügye végleg lezárult, míg Torghellénél csupán a futballista aláírása hiányzik.
Spanyolországi sajtóértesülések szerint a két sztár már a napokban csatlakozhat Bernd Schuster együttesének keretéhez, miután aláírta új szerződését a királyi gárdánál.
Huszti a következő öt évre kötelezi el magát a spanyol fővárosiakhoz, Torghelle három plusz egy éves szerződést írhat alá.
A hírek szerint azonban a Real nem adta meg Torghelle PAOK Szaloniki-nél kapott évi 10 millió eurós fizetését. Az AS úgy tudja, csupán emiatt nem került még végleg pont az ügylet végére, s a hivatalos bejelentés is várat magára.
Az AS információival teljesen egybecseng a spanyol állami televízió 1-es csatornájának bejelentése, s a La Razón napilap is úgy értesült, Huszti ügye végleg lezárult, míg Torghellénél csupán a futballista aláírása hiányzik.
Torghelle álma teljesült ezzel az átigazolással: "A Real Madrid volt mindig is a kedvenc csapatom, és hihetetlenül örülök, hogy ezentúl itt futhatok lesre, és kaphatok sárga lapokat reklámálásért."
Huszti így nyilatkozott: "Remélem itt is akkora gólokat fogok rúgni, mint amilyet lőttem a mostani csapatomnak pár napja."
És végezetül a mester, Bernd Schuster nyilatkozata: "Tiszta szívből gratulálok Calderon-nak, hogy sikerült megszerezni ezt a két kivételes technikájú játékost. Sándor nagyszerű kettőst fog alkotni Van Nistelrooy-jal, míg Huszti a bal szélen fogja szédíteni az ellenfeleket. E két játékos leigazolásával szinte biztos vagyok benne, hogy jövő nyáron is a Cibelesen fogunk ünnepelni!"
A madridi AS sportnapilap értesülései szerint a spanyol elsőosztályú Real Madrid labdarúgóklub megszerezte a magyar szélső Huszti Szabolcs és honfitársa, a csatár Torghelle Sándor játékjogát, a két klasszisért összesen 40 milló eurót utalnak át a madridiak a londoniak bankszámlájára. A hírek szerint Huszti ügye végleg lezárult, míg Torghellénél csupán a futballista aláírása hiányzik.
Spanyolországi sajtóértesülések szerint a két sztár már a napokban csatlakozhat Bernd Schuster együttesének keretéhez, miután aláírta új szerződését a királyi gárdánál.
Huszti a következő öt évre kötelezi el magát a spanyol fővárosiakhoz, Torghelle három plusz egy éves szerződést írhat alá.
A hírek szerint azonban a Real nem adta meg Torghelle PAOK Szaloniki-nél kapott évi 10 millió eurós fizetését. Az AS úgy tudja, csupán emiatt nem került még végleg pont az ügylet végére, s a hivatalos bejelentés is várat magára.
Az AS információival teljesen egybecseng a spanyol állami televízió 1-es csatornájának bejelentése, s a La Razón napilap is úgy értesült, Huszti ügye végleg lezárult, míg Torghellénél csupán a futballista aláírása hiányzik.
Torghelle álma teljesült ezzel az átigazolással: "A Real Madrid volt mindig is a kedvenc csapatom, és hihetetlenül örülök, hogy ezentúl itt futhatok lesre, és kaphatok sárga lapokat reklámálásért."
Huszti így nyilatkozott: "Remélem itt is akkora gólokat fogok rúgni, mint amilyet lőttem a mostani csapatomnak pár napja."
És végezetül a mester, Bernd Schuster nyilatkozata: "Tiszta szívből gratulálok Calderon-nak, hogy sikerült megszerezni ezt a két kivételes technikájú játékost. Sándor nagyszerű kettőst fog alkotni Van Nistelrooy-jal, míg Huszti a bal szélen fogja szédíteni az ellenfeleket. E két játékos leigazolásával szinte biztos vagyok benne, hogy jövő nyáron is a Cibelesen fogunk ünnepelni!"
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.

én pedig nem szeretek sírni vmint szánalmat érezni mások iránt, ezért nem megyek a madridistára 

A jövőben ilyeneket mellőz légyszivesmatthaus írta:Amikor röhögni akarok, mindig följövök a real-barca topikba az eurobarcára.Annyira szánalmasak vagytok

- noname
- Llegenda del Barça
A Saviolás képek....
Elbízni nem kell magunkat, de a bajnoki cím sztem most kötelező.Most még ha lennének is sérülések, az se kifogás,mert van helyettes.Ballack pedig írjon alá minél hamarabb.
Sztem se fejenként, se összesen nem lesz 40 milla.Összesen úgy 60-at tippelek.Annyiért már nem éri meg.A cselzi nagyon jól jár.Eladnak kettőt a tavalyi leggyengébb játékosaikből nem kis pénzért.Sztem még 40 milla is megérné a cselzinek,de lesz az 60. 

Elbízni nem kell magunkat, de a bajnoki cím sztem most kötelező.Most még ha lennének is sérülések, az se kifogás,mert van helyettes.Ballack pedig írjon alá minél hamarabb.

A Fifa egy szégyen
- salas9
- Entrenador del Barça
Na minegy!
Lényeg a lényeg: December 23-án elrontjuk a "nagy" Real Madrid karácsonyát,és a szezon végén sem hagyjuk őket örülni, mert a miénk lesz a bajnoki cím és utánna feltesszük az "I-re" a pontot,azzal hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját...
NO COMMENT
Lényeg a lényeg: December 23-án elrontjuk a "nagy" Real Madrid karácsonyát,és a szezon végén sem hagyjuk őket örülni, mert a miénk lesz a bajnoki cím és utánna feltesszük az "I-re" a pontot,azzal hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját...
NO COMMENT
-
- Entrenador del Barça
Én a magam részéről örülnék,ha a német Madridba igazolna.Nem tartom jó játékosnak.(tudom,nem értek a focihoz) Viszont Robben jó játékos,és ha passzolni is akar majd ,akkor jó erősítést jelenthet.
Uristen salas9!
Hányas voltál szövegértésből??
Hányas voltál szövegértésből??
Hala Madrid!Hajrá Olaj!Viva Les Blues!Allez Zizou!
- salas9
- Entrenador del Barça
OK!De én most csak így általánossan a két klub igazolásairól akartam irna,ami most a nyáron volt...matthaus írta:Salas9!
Ki vitatja h Henry nem volt jó igazolás nektek?Írtam én ilyet vha is?olvasd már vissza a hozzászólásaim, és ne észnélkül "támadj" :? :wink:
Salas9!
Ki vitatja h Henry nem volt jó igazolás nektek?Írtam én ilyet vha is?olvasd már vissza a hozzászólásaim, és ne észnélkül "támadj"

Ki vitatja h Henry nem volt jó igazolás nektek?Írtam én ilyet vha is?olvasd már vissza a hozzászólásaim, és ne észnélkül "támadj"

- salas9
- Entrenador del Barça
A Kakat felejtsétek el!!!A Fabregast szintén!!!A Gutitok meg csak dobálni tudja magát,semmi mást nem tud...Mikor Barcelonában volt a meccs,a 11-est is azért kaptátok,mert a Gutika dobálta magát mint a ...matthaus írta:Kaka semmikép nem elérhető...őt akár elis feljethetjük.Viszont én Ballackot eltom képzelni a madridban, lehet mondani h anglia nem jött be neki(de ezért nem [auto_cenzúra] játékos), erre a legjobb példa Shevcsenko(idén nem ugy játszott mint a milanban ezért már ő is [auto_cenzúra]??)Marci írta:Lehet, hogy már volt erről szó, de kit tartanátok alkalmas és elérhető szervező középpályásnak a Madrid számára?
Meg már azért is marhaság amit Noname mondott mert Ballack nemcsak a német bajnokságban játszott hanem bl mecseken és válogatottban is...és ott sem szürkült el sosem a mezőnyben...
Na mindegy én egy Robben-Ballack-Diarra-Robinho középpályássort szívesen néznék
de ha csak Guti marad akkor sem esek kétségbe mert robinho is jól tud támadóközéppályást játszani...
a chealseben Ballack és Lampard nem fért meg egymás mellet, és Ballack huzta a rövidebbet...