Premiership / The FA Cup
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
angoloknál ez tizi? 

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tavaly sem volt Henry. Illetve volt csak sérült. De azt sokat. Sztem a 4. hely ismét meglesz nekik.Ronaldinho 17 írta:Arsenal nem találja a játékát Henry nélkül!
(Amúgy ha jól emlékszem, rangadók ternén nagyon ott volt az Arsenál, inkább a kisebb csapatok ellen vesztett sok pontot. - még a végén meglepetés lesz

-
- Entrenador del Barça
Csak a kommentátor nem a meccsről van
de legalább látni
Most még összefoglalókat is nyomnak a tegnapi meccsekről

Most még összefoglalókat is nyomnak a tegnapi meccsekről

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Húú, ez télleg nagyon jó, s milyen gyorsan lejött, kösszzzRonaldinho 17 írta:http://stream.try.hu ---itt a a fórumban
Itt tökéletes minőségben nézem az angol bajnokikat!És még Vitray meg a többi balfácán sincs! Arsenal nem találja a játékát Henry nélkül!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
És az nem jobb, mint egy angol bajnokimerx írta:hol lehet nézni a meccset? mert elvileg az eurosport2-n van de gyakorlatilag nem, legalábbis nekem röplabda megy

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Entrenador del Barça
http://stream.try.hu ---itt a a fórumban
Itt tökéletes minőségben nézem az angol bajnokikat!És még Vitray meg a többi balfácán sincs! Arsenal nem találja a játékát Henry nélkül!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
hol lehet nézni a meccset? mert elvileg az eurosport2-n van de gyakorlatilag nem, legalábbis nekem röplabda megy 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ezt igazán én sem tudom. Igen, valami családi probléma miatt állt fel a boltoni kispadról, és tényleg úgy harangozták be, hogy végleg felhagy az edzősködéssel. Aztán egy hét múlva elfogadta a Newcastle felkérését. Szerintem 7 év után váltani akart. Mindannyiunk és az angol labdarúgás örömére, fejlődésére.ozsimiki írta:Egyetértek! Azt nem tudod,h miért ment el Boltonbólvarga tamás írta:Úgy tűnik, Big Sam ott folytatja, ahol Boltonban abbahagyta. Akárki, akármit is mond Sir Alex és Wenger mellett a legfelkészültebb edző a Premiershipben. Kiváló taktikus, jó stratéga, mentálisan a topon van, magas hőfokon ég. Számomra az egyik legszimpatikusabb angol edző. Azt gondolom, hogyha a Newcastle-val is olyan kiemelkedő eredményeket ér el, mint a közepes játékerőt képviselő Boltonnal, McClaren pozíciója könnyen megrendülhet.
Go Allardyce! Go MU! (hogy ne a Cselzi legyen a bajnok)![]()
Akkor úgy hallottam,h családi okok miatt hagyta abba az edzősködést,és úgy értelmeztem,h végleg,szomorkodtam is...de amikor megtudtam,h elfogadta a szarkák padját,kicsit érdekes arcot vágtam...szóval mi volt a gond a Boltoni paddal?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Egyetértek! Azt nem tudod,h miért ment el Boltonbólvarga tamás írta:Úgy tűnik, Big Sam ott folytatja, ahol Boltonban abbahagyta. Akárki, akármit is mond Sir Alex és Wenger mellett a legfelkészültebb edző a Premiershipben. Kiváló taktikus, jó stratéga, mentálisan a topon van, magas hőfokon ég. Számomra az egyik legszimpatikusabb angol edző. Azt gondolom, hogyha a Newcastle-val is olyan kiemelkedő eredményeket ér el, mint a közepes játékerőt képviselő Boltonnal, McClaren pozíciója könnyen megrendülhet.
Go Allardyce! Go MU! (hogy ne a Cselzi legyen a bajnok)

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Zozzy 5 írta: Liverpool meg nagyon megküzdött, de a lényeg, hogy nyertek. Össze kell még ennek a csapatnak érnie. Viszont a védelmükkel szerintem sok gond lesz. Nem posztra igazoltak most sem, csak megvették a neveket előre.
A kiemelt rész nem tudom mire fel gondolod. Poolnak mindig is erős volt a védelme, idén is az lesz. A góljukat is csak 11-esből kapták.
Rafa a maga elképzelései alapján veszi a játékosokat, nem pedig csak úgy. (lehet, hogy furák voltak a transzferei, de biztos, hogy nem csak úgy vette őket)

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Úgy tűnik, Big Sam ott folytatja, ahol Boltonban abbahagyta. Akárki, akármit is mond Sir Alex és Wenger mellett a legfelkészültebb edző a Premiershipben. Kiváló taktikus, jó stratéga, mentálisan a topon van, magas hőfokon ég. Számomra az egyik legszimpatikusabb angol edző. Azt gondolom, hogyha a Newcastle-val is olyan kiemelkedő eredményeket ér el, mint a közepes játékerőt képviselő Boltonnal, McClaren pozíciója könnyen megrendülhet.
-
- Hírhozó-cikkíró
Valóban! Köszi, mindenre én sem emlékezhetek jól...ozsimiki írta:Szerintem az nem az elmúlt idényben volt,hanem az azelőttibengrecki írta:Biztos megint felváltva fostak és rókáztak, mint az uccsó fordulóban, igaz??? Na, azért nem ment a játék a Sarkantyúsoknak...Ideges is voltam...