2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért én nem esnék hasra a madrid előtt. Otthon meg tudtak verni egy fáradt Osasunát. Ejha!
Speciel 0 vagy 1 pontot jósolnék nekik a Valencia, meg a Sevilla ellen.
Annyira elég ugyanis a csapatuk. ...
Menj ünnepelni a cibelesre. Max. bolondnak néznek, hogy minek ünnepled a 3-vagy a 4. helyet...
Bár megértem hogy lelkes vagy. Nektek nagy siker két pontra megközelíteni minket.
A Szurkolóknak valahogyan meg kell magyarázni maguk előtt is a szennyet, amit hétről hétre előadnak futball gyanánt. Én nem haragszom rájuk...csak sajnálom őket.
Sz*r lehet... Vehetnek akárkit ...
Király vagy Garay!!!
real...itt a döntőtök...
Hoppá. Úgy látom bejött capello cseréje. Hehehe
Szerintem ha a madrid dobogón végez, erőn felül teljesít.
Méghogy "vegyük célba a bajnoki címet..."
Hát célba venni mindent lehet.
Most majd megint megy a reménykedés, meg a döntőzés...kb 1 hétig. Utána megint letargia. És így tovább...
Megint egy rakás sz*r volt a madrid, de szerencséjükre a Valencia hullafáradt, csalódott, és ...
Hihetetlen mákja van a madrinak. A bilbao mindent kihagy, nekik meg még a f***ukról is befelé pattan...Nem baj. Jövő héten kinyírják egymást a Sevillával. Aztán döntőzhetnek.
Hihetetlen mákja van a madrinak.
Végül is négy gól az tényleg csak puszta véletlen lehet.
Nos, úgy látom, az én hsz.-ból ragadtál ki egy mondatot, ami később vitát eredményezett. Amikor írtam, arr ...
Na b+, ezekután a margó a legnagyobb ellenfelünk a bajnokságban. De ne féljetek srácok, úgy is mi nyerjük meg a PD-t.
Sőt...
ezért nyerjük meg a PD-t.
A Sevilla láthatóan elfáradt, sokat kivett bel ...
Én megértem végülis...annyit vártak, hogy legalább sanszuk legyen nyerni valamit...De jelenleg még az általunk mutatott, messze nem százszázalékos forma is sok nekik. És a remek sorozatuk is csak üldö ...
Egy dolog érdekes csak...mégpedig az, hogy mi mit játszunk. Ha hozzuk amit kell, nyerhetik a döntőiket sorra. Legfeljeb szépen csillog majd az ezüst a nyakukban.
Csak én nem tartok tőlük?
Kevesek a bajnoki elsőséghez. Ahhoz nekünk nagyon rosszul kell játszani.
Nem veszitünk több pontot, mint amennyit ők fognak. Ez elég is lesz.
Azért egyet nem árt leszögezni: Az, hogy még küzdhet a madrid a bajnoki címért, az nekünk köszönhető. Nekik ez a csúcs, nekünk meg...
De az a szép, hogy még így is elöl vagyunk. És maradunk is.
Azért real feltámadás ide vagy oda, ne feledjük: Ők azért hajtanak, hogy legyen még esélyük a bajnoki címre. De alapvetően tőlünk függnek. Nekünk semmi más dolgunk nincs, csak hozni a meccseinket. És ...
Egyszerű a képlet: Nyerni kell négyszer, és reménykedni a madridi botlásban.
Egy ilyen madrid mögött másodiknak lenni extra ciki.
Hihetetlen mákjuk van ezeknek a sz*rzsákoknak...pedig harmatgyengék. Ha nyernénk ma, tele lenne a nadrágjuk, mert majd Zaragozában nem lesz egyszerű az élet nekik.
Gratulálok a győzelemhez és az Atletico ma esti teljesítményéhez.
Köszönjük...azér' [auto_cenzúra] lehet, hogy bár vezetitek a tabellát, ilyen játékról még csak nem is álmodhattok...és az a tudat is [auto_cenzúra] l ...
Ahhoz képest, hogy kínkeservesen nyerik a meccseket, úgy beszélnek, mintha parádé lenne...Ehhez egy igen gyengécske esztedőt produkáló Barca is kellett, ezt elfelejtik a madridisták...Jövőre nem adunk ...
A real játékosai valószinüleg kakiban alszanak...ekkora mákot...de magunkat okolhatjuk kizárólag.
Mikor Tamudo belőtte a gólt gyorsan átkapcsoltam a TV-t és láttam, hogy a Madrid is egyenlített. Nem tudom leírni mit éreztem... Elössz9r hányingerem lett aztán kivert a víz és a földön feküdve fogtam ...
Márpedig szerintem nincs bennük több. Cannavaro, Nistelrooy, Beckham-ő ugye távozik-, Guti, Raul-nem új gyerekek, jobbak már nem lesznek. A fiatalok közül pedig Higuain, Gago, és Marcelo egyenlőre vék ...
Hát ha kibírja a Mallorca akkor meztelenül kiszaladok majd örömöben az utcára.
De ne madridig, mert ha Guti észrevesz...
Ne szídjuk őket...Ez egy nagyon szerény képességű munkás madrid. Nagyon picit kellett volna nyújtanunk, hogy megelőzzük őket. Épp ezért, elsősorban magunkban keressük a hibát.
A futballban az a szép, hogy a gyengébb is megelőzheti az erősebbet. Most ez történt, bár több pontot nem szereztek nálunk. Magunkat okolhatjuk, mert gyengébb képességű csapat mögött lettünk másodikak ...
Nálunk a klasszisok a legjobb korban vannak, és még nagyon sok van bennük. Azt nem mondom, hogy 20 ponttal nyerjük a ligát, de az a véleményem, hogy nagy esélyesei leszünk a köv. szezonnak. Ezt alátám ...
DJ REAL Bee írta:Diarra el van tiltva még tavalyról, szóval Gago lesz, ami finoman szólva sem életbiztosítás...A mi meccsünkkel kapcsolatban remélem Diarra emgszüri a támadásokat
Diarra el van tiltva még tavalyról, szóval Gago lesz, ami finoman szólva sem életbiztosítás...A mi meccsünkkel kapcsolatban remélem Diarra emgszüri a támadásokat
Ez jogos. de egyelőre én a Sevillát látom főfavoritnak, márcsak az összeszokottságuk miatt is ő nekik x éve állandó keretük van ami látszik a két Uefa kupa és egy spanyol kupa győzelemben. Suszter bácsi ugy néz ki, hogy talált egy jó taktikát amivel sorra tudjuk hozni a meccseket, természetesen 99,9%, hogy még mindkét illetve mindhárom, mert azt hiszem az Andaluziaiakat is ide lehet venni nyugodtan, ha most tippelni kellene hangsúlyozom (!) MOST én erre a sorrendre szavaznék: Sevilla Real Barca azt hiszem ez a realitás jelen pillanatban hangsúlyozom! A szerdai meccsettekkel kapcsolatban szerintem simán hozzátok egy meggyengült lyon ellen ráadásul hazai pályán. A mi meccsünkkel kapcsolatban remélem Diarra emgszüri a támadásokat és semlegesíti valaki Diegot akkor nem lehet probléma ugy néz ki a védelmünk is összeállt és a Cannavar - Metzelder belső kettős végre jól mükődik. A Vallaloid ellen természetesen győzelmet várok de nem korántsem ennyire egyértelmű 90%, hogy az újonc beáll védekezni és kontrákra rendezkedik be és így még akár veszélyesek is lehetnek ránk, de mindenképpen győzelmet várok Vallaloid - Real 1-3Rivaldo11 írta:Nem biztos, hogy bomba keretből könnyű összerakni a lóklasszis csapatot. Talán meg kell próbálni egy másik felállást. De előbb utóbb összeáll a csapat, ebben biztos vagyok. időnk van, még csak 3 fordulón vagyunk túl. Mások is botlanak majd.wakii írta:akármennyire erős a keretetek ezt még nem mutattétok meg. Egy gyenge bilbaot vertetek meg hozzátenném az első félidőben nagyszerű játékkal. Csak eddig volt már hat félidő amiből egyen játszotattok jól. Négy pont még könnyedén ledolgozható semmi nem dőlt el a bajnokság elején vagyunk. Otthon ugy néz ki továbbra is verhetetlenek vagytok ám idegenben továbbra sem megy. Dehát aztán majd meglátjuk mi leszbéke veletek
Nem biztos, hogy bomba keretből könnyű összerakni a lóklasszis csapatot. Talán meg kell próbálni egy másik felállást. De előbb utóbb összeáll a csapat, ebben biztos vagyok. időnk van, még csak 3 fordulón vagyunk túl. Mások is botlanak majd.wakii írta:akármennyire erős a keretetek ezt még nem mutattétok meg. Egy gyenge bilbaot vertetek meg hozzátenném az első félidőben nagyszerű játékkal. Csak eddig volt már hat félidő amiből egyen játszotattok jól. Négy pont még könnyedén ledolgozható semmi nem dőlt el a bajnokság elején vagyunk. Otthon ugy néz ki továbbra is verhetetlenek vagytok ám idegenben továbbra sem megy. Dehát aztán majd meglátjuk mi leszbéke veletek
hát az sztem véletlenül jött ki így, úgy tűnt sarokkal akarja letenni a mögötte lévőnek, csak eltalálta a tartólábát. Egyébként a hírben az összefoglalón is ezt mondják.A teljes tanácstalanságot látva Rijkaard végül Bojan Krkicsnek is lehetőséget adott szűk negyedórával a vége előtt Giovani helyén, mely nem volt rossz húzás a hollandtól, mivel a 17 éves „kisember" frissen, tele energiával dolgozott a neki jutó kevés időben. Bojan előtt adódott a meccs utolsó helyzete is, melyet nehéz helyzetből egy lehetetlen, ám varázslatos csellel próbált megoldani, majdnem sikerült neki...
Sőt: 2 primerát, és 1 király kupát. De ami ennél is fontosabb, hogy egyeduralkodók voltunk, és a Rivaldo-Kluivert-Figo támadósor bizony vetekedett a maival. Sőt...Bombacsapatot rakott össze, európa tán legjobbját az 1999-2000-es szezonban, de aztán a sok feszültség szétrobbantotta azt a csapatot.Slither írta:Azért nyert bajnokságot és kupát az 1. időszakában.noname írta:Hogy lehet szeretni ha egyszer nem volt jó?
Én szerettem van Gaal-t is attol függetlenül hogy nem voltunk mindig sikeresek.Rivaldo11 írta:ő tényleg nem hibás, sőt, vele tényleg jobbak lettünk. Őt csak a korszak érzékeltetése miatt írtam. Sajnos van gaal túlságosan mélyre vitte a csapatot, már Anticnak nem volt esélye arra, hogy bl helyig vigyen.
Ez vicces:DRVN01 írta:Én emlékszem olyanra, hogy a Barca 3 évig sehol nem volt még 14.is volt évközben. Az kicsit sokáig tartott most még három év és ki is estek
ő tényleg nem hibás, sőt, vele tényleg jobbak lettünk. Őt csak a korszak érzékeltetése miatt írtam. Sajnos van gaal túlságosan mélyre vitte a csapatot, már Anticnak nem volt esélye arra, hogy bl helyig vigyen.Drigo írta:Na őt azért ne vagyük elő, eszméletlenül összerakta a csapatot, nem bántam volna azt sem, ha marad, nagyon mályről hozta fel a csapatot amennyire csak lehetett, én nagyon megkedveltem.Rivaldo11 írta:Antic érában
Na megpróbálom minden türelmemet összeszdni és úgy írni, bár ezután nem lesz egyszerű.Megpróbálok civilizáltan írni, ha az nem haladja mea a te szintedet. Én azt megértem h még csak 10 éves körül lehetsz és annak a csapatnak (divat)szurkolsz, amiről először hallottál életedben, de akkor miért kell ezt megosszad(főleg így) egy olyan fórumon ahol értelmes emberek vannak? Lefogadom h fel se tudnád sorolni a dgágaságos madridod kezdőjét és ezzel csak az értelmes real-szurkolókat hozod kellemetlen helyzetbe.Remélem értettél ebből valami, bár az első hszedet olvasva kétlem h olyan értelmiségi szinten vagy h ezt megértsed.RVN01 írta:Én emlékszem olyanra, hogy a Barca 3 évig sehol nem volt még 14.is volt évközben. Az kicsit sokáig tartott most még három év és ki is estek
Na őt azért ne vagyük elő, eszméletlenül összerakta a csapatot, nem bántam volna azt sem, ha marad, nagyon mályről hozta fel a csapatot amennyire csak lehetett, én nagyon megkedveltem.Rivaldo11 írta:Antic érában
Ennek a humor topikban a helye. MuhahaRVN01 írta:Én emlékszem olyanra, hogy a Barca 3 évig sehol nem volt még 14.is volt évközben. Az kicsit sokáig tartott most még három év és ki is estek