Zsolti írta:meg lehet nézni azt a 21 gólt..mennyit is lőtt akcióból? sztem max 2-t...többi szabi,büntető,szöglet fejes....
Kezd leáldozni az ideje...el kellene fogadni már végre..meg lehet nézni a csapat jelenlegi játékát ha van Ronaldinho és ha nincs..azthiszem minőségi a különbség....
És a szabadrúgás, meg a 11-es csak fél gólt ér? Nem néztem utána, de valszeg elég sok pontot hozott ő tavaly nekünk. Ha nem lett volna ő sem (mint ahogy nem volt Eto'o), akkor nem a bajnoki címért küzdünk, hanem az UEFA-kupa indulásért. "Csak" ennyit ér nekünk a rossz formában játszó Ronnie.
Én értem, hogy tőle lényeegesen többet vártok, mint más játékostól. Várjatok is, hisz kap érte elég zs-t. Azt is teljességgel elfogadom, hogy jót tenne neki a mostani helyzetében egy kis padozás. Azt viszont soha, semmilyen körülmények között, hogy el kellene küldeni. Erre csak azt tudom mondani, amit már egy másik topicban is mondtam, hogy ez olyan Real Madridos megoldás lenne. => Megvettük kilóra, használtuk, majd mikor már nem tetszik, akkor kidobjuk.
Mert ezt szajkózzátok páran, a nélkül, hogy kicsit is belegondolnátok, hogy mit próbálunk elmagyarázni mi, akik védjük Ronniet. Mert ez a minimum, amit ő megérdemel.