2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyébként így csöndben megjegyzem, hogy én is így érzem. Viszont amíg kijár neki a kritika, addig nem kell szépíteni.Rivaldinho írta:Én pedig azt érzem , hogy vissza fog térni... talán az mondatja velem hogy kedvencem, de nekem valami azt súgja, valamiért, valahogyna azt érzem h vissza fog térni ragyogni... sztem akkora lesz benne a bizonyítási vágy h ez átgázol a Stutgart védőin is
Sajnos én is így érzem,bár cáfolna meg bennünket!retek írta:Én azt mondom, hogy Ronaldinho sose lesz az ami volt! És nem azért, mert nem tud anyyit mint 2 éve, hanem azért mert egyszerüen tul laza neki minden. Ugyanaz lett vele mint Ronaldoval...néha megcsillant vmit a tudásából, de kifujt. Ő itt a Barcában sose lesz már az igazi, ez több mint biztos.
Hát arra, hogy azért jóval szebben tolja, mint a realban, meg eredményesebb. de ez off.vacak írta:
Ezt meg mire alapozod? Szerintem egyáltalán nem megy neki. A Reálban volt egy jó éve, azóta semmi.
Ezt meg mire alapozod? Szerintem egyáltalán nem megy neki. A Reálban volt egy jó éve, azóta semmi.retek írta:De mint látjuk Ronaldonak is megy a milanban...
TEljesen egyetértek! Ha pad az ára annak hogy kinyissa R10 szemét akkor legyen pad, de én újra látni akarom a régi Ronit!Kralo írta:Tamás!
Miért nem fogadod el, hogy vannak olyanok, akik szerint Ronnienak a PADON a helye JELENLEG. Nincs szó ittt gyalázásról,fikázásról utálatról esetleg elüldözésről. Csupán arról, hogy sokaknak szemet szúr a semmittevés, és félnek. Főként a tavalyi emlékekből kiindulva. Én is így vagyok ezzel.
Felhoztad Decot is, hogy esélyt kapott. Igen ám, de ő is volt a padon nem is egyszer, és lássunk csodát..
Szerintem itt mindenki arra vár, hogy Ronaldinho újra a régi legyen.![]()
Aha, ja.. a Tegnapi Iniestához képest Ronaldinho eddig mindig fényévekkel jobb volt, aha... Ennyire nem lehet senki elfogult vele szemben, nekem is nagy kedvencem ő, de azért gyerekek, ő is egy focista és nem isten, és minden focistával ugyanúgy kell bánni! Ha nem megy, le kell ütetni, hogy magára találjon... Mert ha azt érzi, hogy bármikor megkapja a lehetőségét, akkor ugyanúgy bele fog szarni, mint eddig.zsaneva írta:még mindig km-ekkel előrébb jár Iniestatól
Ne legyél már ennyire levakult!!!!Az lehet h tudásban mindenkit felülmúl, de Iniesta sokkal jobban játszott tegnap Roni posztján, mint ő bármikor az utóbbi időben!Akkor pedig igenis hátráltatja a játékat ha van valaki a posztjáraz aki pillanatnyilag jobb!!zsaneva írta:Mindenki bántja Ronniet! azért ott még nem tartunk h hátráltatná a csapatotelőző szezonban is mindenki csak bántotta aztán ő lőte a legtöbb gólt a Barcaba és még egyik idényében se lőt annyit. nem játszik fényesen, de azért még mindig km-ekkel előrébb jár Iniestatól és a többiektől is. talán ha nem bántanák a saját szurkolói akik még szurkolóknak nevezik magukat? és nem fütyülnék ki
akkor talán egyszerübb lenne magára találnia
![]()
![]()
![]()
de ahogy látom nem sok emberr áll mellette
tisztelet a kivételnek!
visca el Barca
Sempre RONALDINHO(L)
Kemény valóság...Mr. Master írta:Oké, nem vitatom, hogy megérted, amit Ronaldinhorol írunk, csak épppneséggel képtelen vagy rá érdemben válaszolni, mindnekit lefikázol, pedig senki sem azt akarja, hogy elmenjen, hanem a többség egyet ért abban, hogy a mostani csapatot hátráltatja, tökéleesen impotens és az egészbe beleszarós játékával... És itt MINDENKI azt akarja, hogy újra csillogjonvarga tamás írta:Zozzy: attól még, hogy ellenvetéssel élek a hsz-re, attól még megértem amit írsz. Hiszen ha nem érteném, akkor nem tudnék rá válaszolni. Szerintem.Nagyon nehéz felfogni...?