Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.28. 15:43:12

Rivaldinho írta:Én pedig azt érzem , hogy vissza fog térni... talán az mondatja velem hogy kedvencem, de nekem valami azt súgja, valamiért, valahogyna azt érzem h vissza fog térni ragyogni... sztem akkora lesz benne a bizonyítási vágy h ez átgázol a Stutgart védőin is :shock:
Egyébként így csöndben megjegyzem, hogy én is így érzem. Viszont amíg kijár neki a kritika, addig nem kell szépíteni.

Ezt most nem kifejezetten neked címeztem Rivaldinho, csak a Te hszed kapcsán jutott eszembe :)
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.09.28. 15:38:03

Én pedig azt érzem , hogy vissza fog térni... talán az mondatja velem hogy kedvencem, de nekem valami azt súgja, valamiért, valahogyna azt érzem h vissza fog térni ragyogni... sztem akkora lesz benne a bizonyítási vágy h ez átgázol a Stutgart védőin is :shock:
OvaMind
Jugador d'estrella

2007.09.28. 15:21:58

Szerintem Ronaldinho azóta nem találja önmagát, mióta felvette ezt a hajpántos nagyképű stílust, azóta nincs alázat a játékában. Most is ugyanazt tudja a labdával mint régen, csak padoztatni kéne kicsit, lehet hogy akkor rájön, hogy egy Barca-szintű gárdában senkinek sincs bérelt helye. Mellesleg Iniesta elég jól pótolja:)

Viszont én nem mondom azt hogy menjen el, mivel nem csak akkor kell egy játékost támogatni mikor jó formában van, hanem a nehéz időkben is.

Egyébként nem rossz most sem, csak ahhoz képest, amit a 2005-ös real alázás (3-0 idegenben), és a Bl menetelés idején nyújtott. Viszont egy ilyen támadószekciónál (ami idén összejött) a mostani teljesítménye nem biztos hogy elég a csapatba kerüléshez.

Aki menjen viszont- az Oleguer. Tavaly tétmeccsek mentek el rajta, most is a
Sevilla csak az ő helyezkedési hibája miatt tudott gólt szerezni. Lassú, gyenge rúgótechnikájú játékos, az nb1-ben lehet hogy elmenne, de egy Barcában... nem tudom hogy szorítja ki Thuramot.

Azoknak is üzennék, akik azt mondják, hogy a Barca ugyanúgy sztárokkal teletűzdelt kirakatcsapat mint a real.

Most látni lehet, hogy Iniesta, Puyol, Xavi, Messi, Bojan, Dos Santos- nem egy rossz névsor- kiváló játékosok és Barca-nevelések.

Amúgy ha már real, szerintem nagy versenyfutás lesz a bajnokságban, mert most nem rosszak- bár mára kiderült mekkora szégyen az a csapat- minden átigazolási időszakban euroszázmilliókat dobtak ki az ablakon, és egy mákos, pontazonossággal megnyert bajnoki cím miatt most azt hiszik, érnek valamit. Na mind1 :))
doki
Entrenador del Barça

2007.09.28. 15:06:16

retek írta:Én azt mondom, hogy Ronaldinho sose lesz az ami volt! És nem azért, mert nem tud anyyit mint 2 éve, hanem azért mert egyszerüen tul laza neki minden. Ugyanaz lett vele mint Ronaldoval...néha megcsillant vmit a tudásából, de kifujt. Ő itt a Barcában sose lesz már az igazi, ez több mint biztos.
Sajnos én is így érzem,bár cáfolna meg bennünket!
retek
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.09.28. 14:34:31

vacak írta:
Ezt meg mire alapozod? Szerintem egyáltalán nem megy neki. A Reálban volt egy jó éve, azóta semmi.
Hát arra, hogy azért jóval szebben tolja, mint a realban, meg eredményesebb. de ez off.
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.09.28. 14:07:53

Roniee21 írta:Holnap játszik Ronaldinho? :)
Úgy néz ki pihen még pár napot és szerdán elvileg már ott lehet a Stuttgart ellen.
vacak
Barça B

2007.09.28. 10:22:34

retek írta:De mint látjuk Ronaldonak is megy a milanban...
Ezt meg mire alapozod? Szerintem egyáltalán nem megy neki. A Reálban volt egy jó éve, azóta semmi.
mypeter
Entrenador del Barça

2007.09.28. 09:47:17

Én még mindig bízom benne. Neki kellene adni az irányító szerepkört, akár a 4-4-2 -re való áttérés árán is. Ott nem lehet lazsálni, és kb ezt játszatták vele, amikor idejött. Pl Touré, Xavi(Ini) Deco (Ini) Ronaldinho középpálya és 2 ék Messi, Henry (Eto'o).
retek
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.09.28. 09:38:57

Én azt mondom, hogy Ronaldinho sose lesz az ami volt! És nem azért, mert nem tud anyyit mint 2 éve, hanem azért mert egyszerüen tul laza neki minden. Ugyanaz lett vele mint Ronaldoval...néha megcsillant vmit a tudásából, de kifujt. Ő itt a Barcában sose lesz már az igazi, ez több mint biztos. De mint látjuk Ronaldonak is megy a milanban...szoval sztem, csak egy klubbváltás tenne neki jót. 2003 óta itt játszik, vele szenzációs eredményeket értünk el... de ő már sose lesz az igazi itt.Rajta a klubbválltás segitene, de vkire pl. negativan hat: pl. Sevcsenko... :roll:
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
noname
Llegenda del Barça

2007.09.28. 09:26:35

Miután felépül sztem egy ideig leültetik a padra és az lesz a döntő.Ha 4-5 meccs pad után se látszik a játékán az akarás, akkor mehet ahova akar!
A Fifa egy szégyen
andrewwind
Barça B

2007.09.28. 09:17:47

most olvastam a Borsonline-on, hogy Ronaldinho szombaton sem játszik a Levante ellen, majd csak kedden a Stutgart elleni BL meccsen térhet vissza, ha akar. amúgy állítólag a Milan is vinné 70 milláért, de kevesebb fizut adna neki mint a Chelsea. állítólag az ügynöke megegyezett a londoniakkal de Laporta szerint Londonból nincs hivatalos megkeresés a Barca felé. Amúgy szép volt jó volt amit eddig adott nekünk és a klubnak, de véleményem szerint ha valaki menni akar mert nem érzi jól magát a Barcelonában akkor engedni kell had menjen majd jön hejette más :evil:
Én két csapatnak szurkolok az egyik a Barçelona a másik a real madrid aktuális ellenfele."-José Carreras. Viva Barca! Forever!
haze71
Entrenador del Barça

2007.09.28. 09:06:16

Gondoltam, hogy nem fog Tamás egy mondattal válaszolni. Még mindíg nem tudom, hogy szerinte is elfogadható-e R10 mostani teljesítménye. Renkívüli kritikai érzéke csupán Ronnival szemben nem működik. De hát szerencsére nem vagyunk egyformák...
A dicső múltról írt monológjához hozzáfűzném, hogy azért a teljesítményéért megkapta az aranylabdát és a jól megérdemelt fizetését. Aztán azóta semmi. Igaz, volt néhány emlékezetes megmozdulása és lőtt jónéhány gólt, de véleményem szerint egy Ronnitól ennél több kell. Nagy szükség volna a régi formájára. Ezért kap ennyi támogatást a csapattól és a vezetéstől is. De a türelem hamarosan elfogy. Én eddig kétszer mentem ki Barcelónába, mert élőben szerettem volna látni, hogy hogyan játszik, de idén Messi miatt megyek. Remélem tévedek, de szerintem már a Barcában nem fog régi fényében tündökölni... Szerintem mindenki, aki kritikával illeti, azt szeretné, hogy ezen az oldalon csak dicsőítő hozzászólások legyenek. De ehhez nem elég egy-két szép megmozdulás, 11-es és szabadrúgásgól.
Roniee21
Capitá del Barça

2007.09.28. 05:51:02

Holnap játszik Ronaldinho? :)
R10aKIRÁLY
Barça B
Kapcsolat:

2007.09.28. 02:41:43

Zozihno-val teljesen egyetértek! :!:
És abban pedig biztos vagyok, h még fog minket örvendeztetni Dinho! :wink:
zozinho
Barça B

2007.09.27. 22:50:32

Sziasztok.Mindennap rendszeresen olvasom a fórumot de nagyon ritkán írok be.A mostani Ronaldinho-témához azonban már én is szeretnék hozzászólni.Engem komolyan meglep néhány szurkoló véleménye.Rengetegen bíráljátok Dinhot gyengébb játéka miatt,ami úgyhiszem teljesen jogos,cseppet sem vagyok elfogult vele.Az ideiglenes padozással is teljesen egyetértek.De hogy vki ennyire ne bízzon benne,ne érdekelje az esetleges távozása(itt most ne írjátok azt h az elenyésző kisebbség mert annál többen vannak,és akinek nem inge ne vegye magára),azt nem bírom megérteni.de legtöbben annyira elfogultak vagytok vele szemben(negatív irányban) amit sztem soha nem érdemelne meg.már az is baj h a büntetőt belőtte,h szöglet után,vagy szabiból lőtt gólt?Szal akkor ti nem is örültetek neki,az nem is az ő érdeme,ezt oleguer is tudná.van aki azt írja h eredménycentrikus világ van,rossz formában van,el kell küldeni,meg legalább sokat keresnénk vele,ja és van der vaart és quaresma is de jó lenne.Eyg igazi szurkoló nem írhat ilyet sztem.akkor ti ti mióta szurkoltok a barcának,vagy a mikor rossz periódus van akkor éppen nem?Dinho annyit adott a barcának és nekünk már, h nem hiszem h ezt érdemelné!És ismétlem itt nem arra gondolok h a folyamatos kezdőt érdemli(sőt!!),a múlt tleg nem jogosít fel semmire.DE a múltja miatt szereted őt és ez már bőven feljogosít arra h bízzál benne,h ne gyülölettel beszélj róla(itt sokan észre sem veszik de ezt teszik) és szurkolj neki!( a jogos és kulturált bírálat teljesen belefér)És én pont emiatt becsülöm Varga Tomit ,akinek a fellengzős,kioktató stílusa engem is nagyon idegesít és sok mindebben nem értek egyet vele de ő kiáll mellette és egy szóval sem azt mondja h jól játszik csak szól h nem kéne bántani.Továbbá sztem h most jól megy a csapatnak(ami nek eszméletlenül örülök) és ő nincs benne még nem kéne teljesen lesajnálni.ugyanúgy csináljátok mint decóval,akinek szintén volt egy gyengébb idénye és bár zseniális focista de mindenki el akarta küldeni ,most meg mindenki vele példálózik h lám vele is milyen jót tett a padozás és mennyire jó is igazából,amikor ugyanezek úgy elküdték volna mint a szemét, még padra sem ültették volna le!és bármennyire is imádom messit és iniestáért is egyenesen megőrülök de biztos nekik is lesz gyengébb periódusuk.(messi 21-22 éves korára elfog érni mindent,sztetek nála nem lesz megelégedés,nagy arc,egy hullámvölgy?de akkor majd ő is padozni fog,de aszurkolók majd mellette állnak és ezeket feldolgozza magában és újra küzdeni fog de majd akkor őt is el akarják majd küldeni)Ez lenne az én véleményem és nagyon bocsi h ilyen hosszúra sikeredett de le akartam írni mindent.

Hajrá BARCA!Hajrá Ronaldinho!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.09.27. 21:56:54

És itt ennél a csapatnál!!!
Kép
Gömzító
Jugador del Barça

2007.09.27. 21:55:33

Kralo írta:Tamás!
Miért nem fogadod el, hogy vannak olyanok, akik szerint Ronnienak a PADON a helye JELENLEG. Nincs szó ittt gyalázásról,fikázásról utálatról esetleg elüldözésről. Csupán arról, hogy sokaknak szemet szúr a semmittevés, és félnek. Főként a tavalyi emlékekből kiindulva. Én is így vagyok ezzel.
Felhoztad Decot is, hogy esélyt kapott. Igen ám, de ő is volt a padon nem is egyszer, és lássunk csodát..
Szerintem itt mindenki arra vár, hogy Ronaldinho újra a régi legyen. :roll:
TEljesen egyetértek! Ha pad az ára annak hogy kinyissa R10 szemét akkor legyen pad, de én újra látni akarom a régi Ronit!
RIVALDO egy LEGENDA!!!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
Kralo
Entrenador del Barça

2007.09.27. 20:56:56

Tamás!
Miért nem fogadod el, hogy vannak olyanok, akik szerint Ronnienak a PADON a helye JELENLEG. Nincs szó ittt gyalázásról,fikázásról utálatról esetleg elüldözésről. Csupán arról, hogy sokaknak szemet szúr a semmittevés, és félnek. Főként a tavalyi emlékekből kiindulva. Én is így vagyok ezzel.
Felhoztad Decot is, hogy esélyt kapott. Igen ám, de ő is volt a padon nem is egyszer, és lássunk csodát..
Szerintem itt mindenki arra vár, hogy Ronaldinho újra a régi legyen. :roll:

Másrészt mindenkinek vannak vitát kiváltó véleményei. Nézd meg az aláírásodat: Rijkaard takarodj! Belekössek?!
A sikerekben neki is része volt, így ezt az évet dolgozza csak végig nyugodtan. Aztán most oldalakon keresztül osszalak, mert másképp látod? Ugyanis TE ezt teszed néhány a véleményéért kiálló fórumozóval. Már nem először. Ráadásra a jelenlegi vitának semmi értelme, hisz itt mindenki ugyanazt szeretné.. a Barca a legjobb legyen, és ehhez fog kelleni egy jó formában lévő Ronaldinho is.
Messinho
Jugador del Barça

2007.09.27. 20:47:55

Szerintem tök fölöslegesen vitatkozunk R10-en!!!!!
Miért adjuk el az egyik legjobb játékosunkat??????
Azért, mert nincs formában????Ez hülyeség, padozzon, vívja ki azt, hogy csapatba kerüljön!!!!!!!!!!!!!!
KépKépKép
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.09.27. 20:42:41

zsaneva írta:még mindig km-ekkel előrébb jár Iniestatól
Aha, ja.. a Tegnapi Iniestához képest Ronaldinho eddig mindig fényévekkel jobb volt, aha... Ennyire nem lehet senki elfogult vele szemben, nekem is nagy kedvencem ő, de azért gyerekek, ő is egy focista és nem isten, és minden focistával ugyanúgy kell bánni! Ha nem megy, le kell ütetni, hogy magára találjon... Mert ha azt érzi, hogy bármikor megkapja a lehetőségét, akkor ugyanúgy bele fog szarni, mint eddig.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
elprat
Capitá del Barça

2007.09.27. 20:42:15

:shock: Jajj Dinnyécske micsoda nézeteltérést generáltál, hát nem szégyenled magad,ejj-ejjj :lol:

Sztem ez csak a sz@ros sajtó koholmánya,vmit fel kell röppenteni mikor már 1hete nem játszik tétmeccsen :shock:
Vagy ezt már tudjuk?!?!?
Nem igazán tudom elképzelni ,hogy itt hagyjon minket -sztem nem kell ilyenektől tartani.
Továbbá mindenkinek van a játékáról véleménye,nekem ez:
ha a padozás kell ahhoz,hogy régi fényében tündököljön-vagy valami hasonló-akkor tessék!
Ja és ha a helyzet megkívánja,cserélje le Franky,ne legyünk már ennyire elfogultak gyerekek.....hjááááááááááááááááá
8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elprat 2007.09.29. 19:26:23-kor.
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
noname
Llegenda del Barça

2007.09.27. 20:40:44

zsaneva írta:Mindenki bántja Ronniet! azért ott még nem tartunk h hátráltatná a csapatot :!: előző szezonban is mindenki csak bántotta aztán ő lőte a legtöbb gólt a Barcaba és még egyik idényében se lőt annyit. nem játszik fényesen, de azért még mindig km-ekkel előrébb jár Iniestatól és a többiektől is. talán ha nem bántanák a saját szurkolói akik még szurkolóknak nevezik magukat? és nem fütyülnék ki :!: akkor talán egyszerübb lenne magára találnia :!: :!: :!: :!: de ahogy látom nem sok emberr áll mellette :!: tisztelet a kivételnek!

visca el Barca
Sempre RONALDINHO(L)
Ne legyél már ennyire levakult!!!!Az lehet h tudásban mindenkit felülmúl, de Iniesta sokkal jobban játszott tegnap Roni posztján, mint ő bármikor az utóbbi időben!Akkor pedig igenis hátráltatja a játékat ha van valaki a posztjáraz aki pillanatnyilag jobb!! :roll: :roll:
Még egy dolog:Honnan a fenéből szeded h bárki kifütyülte?
A Fifa egy szégyen
zsaneva
Barça C

2007.09.27. 20:37:30

Mindenki bántja Ronniet! azért ott még nem tartunk h hátráltatná a csapatot :!: előző szezonban is mindenki csak bántotta aztán ő lőte a legtöbb gólt a Barcaba és még egyik idényében se lőt annyit. nem játszik fényesen, de azért még mindig km-ekkel előrébb jár Iniestatól és a többiektől is. talán ha nem bántanák a saját szurkolói akik még szurkolóknak nevezik magukat? és nem fütyülnék ki :!: akkor talán egyszerübb lenne magára találnia :!: :!: :!: :!: de ahogy látom nem sok emberr áll mellette :!: tisztelet a kivételnek!

visca el Barca
Sempre RONALDINHO(L)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.27. 20:34:50

Mr. Master írta:
varga tamás írta:Zozzy: attól még, hogy ellenvetéssel élek a hsz-re, attól még megértem amit írsz. Hiszen ha nem érteném, akkor nem tudnék rá válaszolni. Szerintem.
Oké, nem vitatom, hogy megérted, amit Ronaldinhorol írunk, csak épppneséggel képtelen vagy rá érdemben válaszolni, mindnekit lefikázol, pedig senki sem azt akarja, hogy elmenjen, hanem a többség egyet ért abban, hogy a mostani csapatot hátráltatja, tökéleesen impotens és az egészbe beleszarós játékával... És itt MINDENKI azt akarja, hogy újra csillogjon :!: Nagyon nehéz felfogni...?
Kemény valóság...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.09.27. 20:34:24

Na jólvan, elég lesz a vitából....
Kép
Lezárt