Szerintem Ronaldinho azóta nem találja önmagát, mióta felvette ezt a hajpántos nagyképű stílust, azóta nincs alázat a játékában. Most is ugyanazt tudja a labdával mint régen, csak padoztatni kéne kicsit, lehet hogy akkor rájön, hogy egy Barca-szintű gárdában senkinek sincs bérelt helye. Mellesleg Iniesta elég jól pótolja:)
Viszont én nem mondom azt hogy menjen el, mivel nem csak akkor kell egy játékost támogatni mikor jó formában van, hanem a nehéz időkben is.
Egyébként nem rossz most sem, csak ahhoz képest, amit a 2005-ös real alázás (3-0 idegenben), és a Bl menetelés idején nyújtott. Viszont egy ilyen támadószekciónál (ami idén összejött) a mostani teljesítménye nem biztos hogy elég a csapatba kerüléshez.
Aki menjen viszont- az Oleguer. Tavaly tétmeccsek mentek el rajta, most is a
Sevilla csak az ő helyezkedési hibája miatt tudott gólt szerezni. Lassú, gyenge rúgótechnikájú játékos, az nb1-ben lehet hogy elmenne, de egy Barcában... nem tudom hogy szorítja ki Thuramot.
Azoknak is üzennék, akik azt mondják, hogy a Barca ugyanúgy sztárokkal teletűzdelt kirakatcsapat mint a real.
Most látni lehet, hogy Iniesta, Puyol, Xavi, Messi, Bojan, Dos Santos- nem egy rossz névsor- kiváló játékosok és Barca-nevelések.
Amúgy ha már real, szerintem nagy versenyfutás lesz a bajnokságban, mert most nem rosszak- bár mára kiderült mekkora szégyen az a csapat- minden átigazolási időszakban euroszázmilliókat dobtak ki az ablakon, és egy mákos, pontazonossággal megnyert bajnoki cím miatt most azt hiszik, érnek valamit. Na mind1

)