Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
zolinhoreal
Barça B
Kapcsolat:

2007.11.11. 22:58:41

Ha jól tudom LG írta, hogy amióta Robinho felszedett egy pár kilót, és megemberesedett, azóta ki is tudja használni a technikai adottságát. Smile És tényleg.
Ebben teljesen igazad van. Robinhon tényleg látszik, hogy már nem egy pálcikaember hanem megemberesedett és mostmár nem tudják a védők sem ellökni és leszerelni. Látszik hogy élvezi a focit!!! JOGA BONITO
HALA MADRID!!!!!!
"Ugyan elmegyek, de a szívemet itt hagyom, és megígérem, hogy vissza fogok jönni. Madrid az én igazi otthonom" - Roberto Carlos
"A legfontosabb, amit a győzelemből megtanulhatunk, hogy képesek vagyunk rá."
Grege
Capitá del Barça

2007.11.11. 22:58:01

zolinhoreal írta:Most miért vagyok hülye???????
Az utóbbi időben (be kell vallanotok) Ronaldinhóból(!!!!) nincs semmi. Vagy hülyeséget mondtam??? Amit az előbbi hsz-emben írtam abban mi nem volt igaz??? Várom a véleményed.
üdv:Zolinhoreal
Azt hiszem pillanatra elfelejtetted, h Barca oldalon vagy, és Barcának befújt kamu tizenegyesekről szövegeltél pár sort....
zolinhoreal
Barça B
Kapcsolat:

2007.11.11. 22:54:40

Most miért vagyok hülye???????
Az utóbbi időben (be kell vallanotok) Ronaldinhóból(!!!!) nincs semmi. Vagy hülyeséget mondtam??? Amit az előbbi hsz-emben írtam abban mi nem volt igaz??? Várom a véleményed.
üdv:Zolinhoreal
HALA MADRID!!!!!!
"Ugyan elmegyek, de a szívemet itt hagyom, és megígérem, hogy vissza fogok jönni. Madrid az én igazi otthonom" - Roberto Carlos
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.11. 22:53:10

Ha jól tudom LG írta, hogy amióta Robinho felszedett egy pár kilót, és megemberesedett, azóta ki is tudja használni a technikai adottságát. :) És tényleg.

Nekem modjuk meglepő, hogy egy RM szintű csapat 3-at kap otthon, egy Mallorcától. Sőt, a Mallorca vezetett is, ha jól tudom.

Már leírtam pár hete, de megteszem most is. Nem dobom magam hanyatt a Realtól, mert bár előttünk vannak (és nem csak pontban) annyira nem vagyunk mi sem lemaradva. :)

Nem tom ki az a Marci, de ha már itt van, és ma van, akkor boldogat neki is! :D
realm89
Barça B

2007.11.11. 22:52:57

4 tizenegyes?????? Te melyik meccset nézed???
Lehet én vagyok hülye, de szerintem Sacchi ironikusan gondolta ezt, amit írt. 8)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.11. 22:51:30

Te h.ülye vagy ember! Ezért érdemes volt átjönnöd! És neked meg nem Dinho hanem Ronaldinho, maximum. Hány éves vagy? Kb 10-13-ra tippelek.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
zolinhoreal
Barça B
Kapcsolat:

2007.11.11. 22:46:32

Sacchi írta:Szerintem legalább 4 tizenegyest nem adtak meg a Mallorcának, és a második góljuk kettőt ért volna. Megint elfújják a meccset :(

( mellesleg ellenfélről pattant a labda vagyis nem volt les, de mindegy )
4 tizenegyes?????? Te melyik meccset nézed??? Az első percekben a heinze kezezése az 11es volt, de mi volt az ami 3 11est ért???
Mielőtt azt írod hogy elfújják a meccset azelőtt gondolkodj sztem. A Barca hány ajándék 11est kapott már a bajnokságban és tegnap mikor a kis Yaya Turé kiütötte a gólra tartó labdát az nem volt 11es???? Sárga lap és neki már volt 1 tehát piros. És akkor 9 emberrel fejeztétek be volna a meccset. Ja és még Touréhoz: amikor "gólt" lőtt csak az volt a baj hogy a labda 20centivel a gólvonal előtt pattant le???
Azért nem szeretek egyébként barca meccset nézni, mert a múlt évben az volt jellemző, hogy egy 11es meccsenként uti volt. Dinhot meg az újságok istenítik, mert lő két szabadrúgás gólt. Az igaz hogy egész meccsen kettőnél nincs több értelmes megmozdulása, de azért istenítik.
HALA MADRID!!!!!!
Mihu
Director del Fútbol

2007.11.11. 22:26:37

El Madridismo írta:Na. HTC-ra akarok kilyukadni, az ő posztja akkor mi volt? :D
Amúgy szerintem értetted elsőre is ;)
Tavaly is Johan Neskeens volt a másodedzőnk. Tavaly előtt volt MTKte :D :D
Kép
El Madridismo
Barça B

2007.11.11. 22:21:54

Na. HTC-ra akarok kilyukadni, az ő posztja akkor mi volt? :D
Amúgy szerintem értetted elsőre is ;)
Madrid
takivini
Capitá del Barça

2007.11.11. 21:58:50

El Madridismo írta: A keretetek erősebb mint tavaly, a másodedzőtök gyengébb. Úgy tűnik, az utóbbi nyom többet a latban...
Khm... a másodedzőnk ugyanaz...
Kép
phelan
Barça C

2007.11.11. 21:56:55

basszus, nagyon kellene egy új edző...nagyon-nagyon. ha most nem Riijkaard lenne simán vezetnénk a tabellát 6-7 ponttal mert nincsenek az idegenbeli bakik
:)

28 pontot szereztünk a megszerezhető 36-ból... :)
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.11.11. 21:42:45

Zsé78 írta:
Szerintem amúgy ez a Schuster se valami nagy durranás,
Szerintem se.

Rivaldo: Tul nagy a mellény,egyenlőre jobb a madrid.

A Mallorca nagyon jól játszott!
Zsé! :lol: Te inkább maradj a társkeresőoldalaknál, és ne próbálkozz ilyen gyerekes dolgokkal, hogy Barça-szurkolónak álcázod magad Madridista létedre. :roll:

Marci: Igen, úgy értettem. Ugyanúgy képesek vagytok felállni a lehetetlen helyzetekből, és egy meccsen legalább 15-20 gólhelyzetig eljuttok.
in to exile
El Madridismo
Barça B

2007.11.11. 21:38:32

Los Banditos írta:Szerintem ez a Barcelona ugyanolyan, mint tavaly, viszont a 2, 3 évvele zelötti formájától jócskán elvan maradva. A Real Madrid se sokat fejlődött tavalyhoz képest: éppen annyival jobbak nálunk, mint amennyivel kell.
Ezt a véleményt úgy tudom adni, hogyha úgy értetted: EZ a NOVEMBERI Real Madrid nem sokat fejlődött a tavaly MÁJUSI Real Madridhoz képest.
Capello novembere és Schuster novermbere... az viszont ég és föld.

A keretetek erősebb mint tavaly, a másodedzőtök gyengébb. Úgy tűnik, az utóbbi nyom többet a latban...
Madrid
Zsé78
Barça C

2007.11.11. 21:37:31

Szerintem amúgy ez a Schuster se valami nagy durranás,
Szerintem se.

Rivaldo: Tul nagy a mellény,egyenlőre jobb a madrid.

A Mallorca nagyon jól játszott!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.11.11. 21:36:31

Szerintem ez a Barcelona ugyanolyan, mint tavaly, viszont a 2, 3 évvele zelötti formájától jócskán elvan maradva. A Real Madrid se sokat fejlődött tavalyhoz képest: éppen annyival jobbak nálunk, mint amennyivel kell.
in to exile
El Madridismo
Barça B

2007.11.11. 21:33:15

Rivaldo11 írta:
Aprieto írta:Rivaldo könyörgöm mire vagy ennyire optimista??? Nézz már rá erre a bagázsra... mert mint Puyol is elmondta nem működnek csapatként.

Akkor mit akarsz a Madrid ellen?

Tavaly 3-3 lett otthon... tudjuk jól hogyan.
Az bekkelés volt madrid részről? De csomó más meccset felhozhatnék... ez már nem tudom milyen szintű optimizmus... vagy már nem is az.
Amíg nem állították ki Oleguert, 2:2 volt az állás, és hiába vezettek kétszer, mi domináltunk. Egyébként hozz fel légyszi meccseket, mert érdekelne.
Bocs, hogy beleszólok, de ez egy másik Barcelona, és főleg egy másik Real Madrid.
Felesleges arról a meccsről vitatkozni, arról meg pláne, hogy melyik csapat lehetett nemkicsit elégedett az x-el a végén
Madrid
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.11.11. 21:20:52

Aprieto írta:Rivaldo könyörgöm mire vagy ennyire optimista??? Nézz már rá erre a bagázsra... mert mint Puyol is elmondta nem működnek csapatként.

Az bekkelés volt madrid részről? De csomó más meccset felhozhatnék... ez már nem tudom milyen szintű optimizmus... vagy már nem is az.
Amíg nem állították ki Oleguert, 2:2 volt az állás, és hiába vezettek kétszer, mi domináltunk. Egyébként hozz fel légyszi meccseket, mert érdekelne.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.11.11. 21:17:06

Aprieto írta:
Rivaldo11 írta:A formahanyatlásukra nincs szükségünk, feltéve, hogy mi tudásunknak megfelelően játszunk. Abban az esetben problémamentes 90 percünk lesz.

Játszottunk tudásunkhoz méltóan mostanában? Szólj ha igen... :?
Otthon igen. De ha neked nem is volt megfelelő szintű a Sevilla, a Zaragoza, vagy az Atletico elleni derbin mutatott produkciónk, nyugodj meg. A Madrid ellen elég lesz. Ez meggyőződésem. De feltennék egy kérdést: Hogy a búbánatba lehet az, hogy mi szerinted egyszer sem nyomtuk jól eddig-ugyanakkor tartasz attól a madridtól, akit mondjuk ma láthattunk.
Érdekes. Ezek szerint ők ma szenzációsan játszottak, és ehhez hasonló produkció elég nekik a Nou Campban is.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.11.11. 21:08:50

Rivaldo11 írta:Azért nem szeretném, ha nekünk is ez lenne a játékunk. Érdekes. A Camp Nouban át nem jönnek az ellenfelek a felezőn, a Bernabeuban megegpróbálnak játszani...
Rivaldo11, már bocsi, de szerintem te nagyon elfogult vagy. A Madrid elég szép focit játszik, és nagyon izgalmasat is. Én összetenném, ha a két kezemet, ha úgy játszanánk, és olyan eredményesek lennénk, mint a Madrid.
in to exile
Aprieto

2007.11.11. 21:05:59

Rivaldo11 írta:A formahanyatlásukra nincs szükségünk, feltéve, hogy mi tudásunknak megfelelően játszunk. Abban az esetben problémamentes 90 percünk lesz.

Játszottunk tudásunkhoz méltóan mostanában? Szólj ha igen... :?
Aprieto

2007.11.11. 21:04:09

Rivaldo könyörgöm mire vagy ennyire optimista??? Nézz már rá erre a bagázsra... mert mint Puyol is elmondta nem működnek csapatként.

Grege
Capitá del Barça

2007.11.11. 21:02:14

csababarca írta:hát nyeregeti a madrid a meccseit,de egyáltalán nem meggyőzőek...persze teljesen mind1...
egyébként nem kell elájulni a madridtól...egy kisebb csapat is felveszi velük a lépést...egy mallorcat a madridnak otthon(!) -2-3 góllal simán kéne vernie...
Ezzel most nem értek egyet, ez egy kifejezetten jó, bátran játszó Mallorca volt, akiknek néha még egész elképesztő gólok is összejöttek, a Madrid még így is megverte őket... Nem tudom, kire kéne számítanunk, h majd pontokat lop a Madridtól, túl vannak a Villarealon, Sevillán, Valencia, Atleticon, Espanyolon... Nekünk még hátra lesz a Valencia, Espanyol... Nekik kb idáig tartott a nehéz sorozat. Sajnos decemberben kötelező lesz a győzelem, és ez visszaüthet, mert a Madrid tényleg beállhat kontrákra, és Binho nem lenne jó, ha ott szhopatná Zambrottát...ejejej
Mihu
Director del Fútbol

2007.11.11. 20:58:07

Hát Puyolt kell otthagyni szélen. Őt tartom képesnek arra hogy megfogja Robinho-t. Bár Zambrotta gyorsabb mint Puyi de amit ebben az évben mutat, még a sérülése előtt is....sok esélye nem lenne Robinho ellen :?
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2007.11.11. 20:57:27

hát nyeregeti a madrid a meccseit,de egyáltalán nem meggyőzőek...persze teljesen mind1...
egyébként nem kell elájulni a madridtól...egy kisebb csapat is felveszi velük a lépést...egy mallorcat a madridnak otthon(!) -2-3 góllal simán kéne vernie...

nah mind1...
4 pont különbség....
nem tom hol kivel játszim a madrid kövi héten,de jó lene ha csípne ellenük pontokat az ellenfél...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.11.11. 20:56:43

Grege írta: Remélem a Madridból páran formavesztésen mennek át decemberig. Kicsit aggaszt, amit egy-egy alkalommal bemutatnak támadásban.
Bekkelni fognak, és kontrázni. Ahogyan mindig is teszik ellenünk. Így lesz majd tavasszal is amikor otthon játszanak. Még Antic edzősködése idején, amikor kicsit erősebb volt a Madrid a mostaninál, akkor is bekkeltek a Bernabeuban ellenünk...
A formahanyatlásukra nincs szükségünk, feltéve, hogy mi tudásunknak megfelelően játszunk. Abban az esetben problémamentes 90 percünk lesz.
Talán túl optimistán látom, de ettől a csapattól nincs félnivalónk otthon. Akkor már inkább bármelyik idegenbeli meccstől.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2007.11.11. 20:59:15-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lezárt