Nem akarok kötekedni,de nem lehetett hajdú B. mert azt a meccset,az M1 adta,viszont vagy Egri Viktor volt,vagy az a másik csávó.Nóbi írta:Hajdú B. István volt az ha jól emlékszemDemonhunter írta:Még a hazai meccsünkön a Lyon ellen,nem tom hogy melyik kommentátor:Nem
jut a Lyon-el messzire ha nem figyel Lionel Messire.Ez nekem nagyon bejött.Le is írtam!![]()
![]()
Kommentátori aranyköpések
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
..................................
- Nóbi
- Capitá del Barça
Hajdú B. István volt az ha jól emlékszemDemonhunter írta:Még a hazai meccsünkön a Lyon ellen,nem tom hogy melyik kommentátor:Nem
jut a Lyon-el messzire ha nem figyel Lionel Messire.Ez nekem nagyon bejött.Le is írtam!![]()
![]()

-
- Entrenador del Barça
Tegnapi Ajax-Twente mérközés vége felé Sport tv-ben egy, a bíróra tett megjegyzés:
Hát otthon senki nem szól hozzá?! Egéssz mérkőzésen csak beszél.
Hát otthon senki nem szól hozzá?! Egéssz mérkőzésen csak beszél.

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ha német lenne, akkor Sznájder-nek kellene mondani, mivel ha "sch"-val írnák, akkor ejtenénk 's"-nek. Mivel szimplán "s"-sel van írva, így 'sz"-nek kellene ejteni. Szerintem.Fernando írta:Igazából mki máshogy mondja, Snejder, Sznájder, Sznájdör, Személyszerint mivel holland és nem német Sznájdernek mondom, kinek mi esik a szájáraDrigo írta:Farkas Norbi megint kitett magáért. Amikor elkezdte, hogy "Snájder/Snájdör", akkor majdnem a falra másztam már.
Azért amikor finoman elküldte a rendezőt melegebb éghajlatra, akkor jót mosolyogtam.
mondjuk ha német lenne is Snájdernek kéne mondani mivel ei=áj

- Fernando
- Llegenda del Barça
Igazából mki máshogy mondja, Snejder, Sznájder, Sznájdör, Személyszerint mivel holland és nem német Sznájdernek mondom, kinek mi esik a szájáraDrigo írta:Farkas Norbi megint kitett magáért. Amikor elkezdte, hogy "Snájder/Snájdör", akkor majdnem a falra másztam már.
Azért amikor finoman elküldte a rendezőt melegebb éghajlatra, akkor jót mosolyogtam.
mondjuk ha német lenne is Snájdernek kéne mondani mivel ei=áj
-
- Capitá del Barça
Még a hazai meccsünkön a Lyon ellen,nem tom hogy melyik kommentátor:Nem
jut a Lyon-el messzire ha nem figyel Lionel Messire.Ez nekem nagyon bejött.Le is írtam!

jut a Lyon-el messzire ha nem figyel Lionel Messire.Ez nekem nagyon bejött.Le is írtam!

-
- Eurobarca Staff
Farkas Norbi megint kitett magáért. Amikor elkezdte, hogy "Snájder/Snájdör", akkor majdnem a falra másztam már.

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
+ a Barcelona támadói: Messi 170cm Bojan 172cm és a LANGALÉTA Iniesta a maga 170 centijével rohangálnak a Lyoni védők között!
by Hajdú B.

by Hajdú B.

- -Deco-
- Jugador del Barça
bouba írta:tegnap Hajdú B. : ,,Milyen edző az akit még soha nem rúgtak ki???"
+
"A Barcelonában 10 centi alatt nem is lehet k.védőnek lenni ...
mármint hajra gondoltam . Talán ezért is nincs esély Thuramnak... "
Ezek nagyon tetszettek tegnap

Jó szövege van Hajdúnak

- -Deco-
- Jugador del Barça
nana...volt ott már 4szeres válogatott isBlest írta:én a sportklubbon szeretem a szakértő vendégeket, behívnak ilyen 2x magyar válogatottakat akik anno az nb3omban voltak fix pontok a csapatukban...![]()

tegnap Hajdú B. : ,,Milyen edző az akit még soha nem rúgtak ki???"
+
+

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Yah,csak az értelemesebb,és kevésbé bunkó komment be bírja nyögni,h honnan is idézgojo írta:azért vicces volt visszahallani az összes cikket egy két három napra visszamenőleg...már azon tippelgettem, hogy melyiket mondja legközelebb.de legalább olvassa az oldalt...persze biztos sokan nézik olyanok is a meccset akik nem tájékozódnak, így nekik biztos izgalmas hallani...én meg halálra unom magam...amire persze a meccs is rátesz, mert a játékosok is alszanak...nade ez már off.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ezt a mondást nem ő találta ki, más tollával könnyű ékeskedni.Ronaldinho&Barca írta:Ez nekem is nagyon tetszettcsak hiányzott a tapsvihaz és röhögés a háttérből.. bár Világi elvan a vicceivel mindig
Illetve még tetszett az Oroszlán és a bárány féle mondata.. a bárányt mindig kicserélték.

Viszont Messit 18 évesnek nevezni nem volt semmi.

azért vicces volt visszahallani az összes cikket egy két három napra visszamenőleg...már azon tippelgettem, hogy melyiket mondja legközelebb.
de legalább olvassa az oldalt...persze biztos sokan nézik olyanok is a meccset akik nem tájékozódnak, így nekik biztos izgalmas hallani...én meg halálra unom magam...amire persze a meccs is rátesz, mert a játékosok is alszanak...nade ez már off.

- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
jjajaRonaldinho&Barca írta:Ez nekem is nagyon tetszettvarga tamás írta:Nekem az idézete tetszett a legjobban:
"Demokrácia az, amikor két farkas és egy bárány szvaznak arról, hogy mi legyen a vacsora"
Majd szétröhögtem az agyam. Honnan vette ezt? De jó volt.csak hiányzott a tapsvihaz és röhögés a háttérből.. bár Világi elvan a vicceivel mindig
Illetve még tetszett az Oroszlán és a bárány féle mondata.. a bárányt mindig kicserélték.

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Ez nekem is nagyon tetszettvarga tamás írta:Nekem az idézete tetszett a legjobban:
"Demokrácia az, amikor két farkas és egy bárány szvaznak arról, hogy mi legyen a vacsora"
Majd szétröhögtem az agyam. Honnan vette ezt? De jó volt.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nekem az idézete tetszett a legjobban:

Azért a bye-bye Szásás poénja se volt gyenge... 

Tegnap nem is tom melyik rögbi meccsen Horty kommentálta mellette egy szakkommentátor. Valakinek belenyulnak a szemébe erre megszolol a szakkom. hogy nálunk van egy mondás erre: Mire jó az üvegszem?.... Kiveszem ha verekszem
:D:D:D nah ekkor estem ki a fotelből
:D