Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem akarok kötekedni,de nem lehetett hajdú B. mert azt a meccset,az M1 adta,viszont vagy Egri Viktor volt,vagy az a másik csávó.Nóbi írta:Hajdú B. István volt az ha jól emlékszemDemonhunter írta:Még a hazai meccsünkön a Lyon ellen,nem tom hogy melyik kommentátor:Nem
jut a Lyon-el messzire ha nem figyel Lionel Messire.Ez nekem nagyon bejött.Le is írtam!![]()
![]()
Hajdú B. István volt az ha jól emlékszemDemonhunter írta:Még a hazai meccsünkön a Lyon ellen,nem tom hogy melyik kommentátor:Nem
jut a Lyon-el messzire ha nem figyel Lionel Messire.Ez nekem nagyon bejött.Le is írtam!![]()
![]()
Ha német lenne, akkor Sznájder-nek kellene mondani, mivel ha "sch"-val írnák, akkor ejtenénk 's"-nek. Mivel szimplán "s"-sel van írva, így 'sz"-nek kellene ejteni. Szerintem.Fernando írta:Igazából mki máshogy mondja, Snejder, Sznájder, Sznájdör, Személyszerint mivel holland és nem német Sznájdernek mondom, kinek mi esik a szájáraDrigo írta:Farkas Norbi megint kitett magáért. Amikor elkezdte, hogy "Snájder/Snájdör", akkor majdnem a falra másztam már.
Azért amikor finoman elküldte a rendezőt melegebb éghajlatra, akkor jót mosolyogtam.
mondjuk ha német lenne is Snájdernek kéne mondani mivel ei=áj
Igazából mki máshogy mondja, Snejder, Sznájder, Sznájdör, Személyszerint mivel holland és nem német Sznájdernek mondom, kinek mi esik a szájáraDrigo írta:Farkas Norbi megint kitett magáért. Amikor elkezdte, hogy "Snájder/Snájdör", akkor majdnem a falra másztam már.
Azért amikor finoman elküldte a rendezőt melegebb éghajlatra, akkor jót mosolyogtam.
bouba írta:tegnap Hajdú B. : ,,Milyen edző az akit még soha nem rúgtak ki???"
+
"A Barcelonában 10 centi alatt nem is lehet k.védőnek lenni ...
mármint hajra gondoltam . Talán ezért is nincs esély Thuramnak... "
nana...volt ott már 4szeres válogatott isBlest írta:én a sportklubbon szeretem a szakértő vendégeket, behívnak ilyen 2x magyar válogatottakat akik anno az nb3omban voltak fix pontok a csapatukban...![]()
Yah,csak az értelemesebb,és kevésbé bunkó komment be bírja nyögni,h honnan is idézgojo írta:azért vicces volt visszahallani az összes cikket egy két három napra visszamenőleg...már azon tippelgettem, hogy melyiket mondja legközelebb.de legalább olvassa az oldalt...persze biztos sokan nézik olyanok is a meccset akik nem tájékozódnak, így nekik biztos izgalmas hallani...én meg halálra unom magam...amire persze a meccs is rátesz, mert a játékosok is alszanak...nade ez már off.
Ezt a mondást nem ő találta ki, más tollával könnyű ékeskedni.Ronaldinho&Barca írta:Ez nekem is nagyon tetszettcsak hiányzott a tapsvihaz és röhögés a háttérből.. bár Világi elvan a vicceivel mindig
Illetve még tetszett az Oroszlán és a bárány féle mondata.. a bárányt mindig kicserélték.
jjajaRonaldinho&Barca írta:Ez nekem is nagyon tetszettvarga tamás írta:Nekem az idézete tetszett a legjobban:
"Demokrácia az, amikor két farkas és egy bárány szvaznak arról, hogy mi legyen a vacsora"
Majd szétröhögtem az agyam. Honnan vette ezt? De jó volt.csak hiányzott a tapsvihaz és röhögés a háttérből.. bár Világi elvan a vicceivel mindig
Illetve még tetszett az Oroszlán és a bárány féle mondata.. a bárányt mindig kicserélték.
Ez nekem is nagyon tetszettvarga tamás írta:Nekem az idézete tetszett a legjobban:
"Demokrácia az, amikor két farkas és egy bárány szvaznak arról, hogy mi legyen a vacsora"
Majd szétröhögtem az agyam. Honnan vette ezt? De jó volt.