2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
"Ehhez nem kell kommentár. "Rivaldo11 írta: Ejha...
Ehhez nem kell kommentár.
Én 95-96-os szezon óta szurkolok a csapatnak szívvel lélekkel. Azóta sokan megfordultak a csapatnál, volt fiatalítás, volt holland korszak, voltunk harmatgyengék, és voltunk a csúcson. De ilyen megjegyzést nem engedtem volna meg magamnak. Nem az új" arcoknak", hanem a csapatnak, a mindenkori Barcelonának szurkolok. De ha én is így gondolkoznék, lehet, az európai játékosingadozást figyelembe véve szezononként új kedvenc után lehetne nézni...
Merthogy mindig vannak új arcok...akiket nem könnyű "rögtön megszeretni"...
Zozzy: Tiszteletben tartom a véleményed, de ez ütött...
Ejha...Zozzy 5 írta: Egyébként vegyesek az érzelmek ezzel a Barcával kapcsolatban. Én a 2004-2005-ös csapatba szerettem bele,
egy másik csapat, tele új játékosokkal, akiket én még nem szerettem meg igazán, Ja, és a 'divatdrukker szöveg sem kell azért, amiért nem tudok rögtön egy teljesen más arcokból álló csapatot megszeretni és sírni értük a TV előtt. Én így érzem, és pont)
Kezdem már érteni, h miért a Betis a kedvenc csapatod... Onnan szépen kiirtották minden évben a férgesét, és megmaradt az "elit", akik meg nem képesek semmire...Aprieto írta:Rivaldo11 írta:Hogy jön ide a Madrid? Mondd már el. Erre a részre nincs miért reagálnom...
Engem a Barca érdekel (meg a BETIS) és az amit nyújt vagy éppen nem nyújt. Csupán mindenkinek jobb lenne, egyszerűbb és ésszerűbb, ha az úgymond "férgese" kihullana. Ez jelenleg Rijkaard. Elsősorban.
Namármost nagyon úgy fest, hogy ha nem UEFA-kupa helyen állunk akkor Laporta bácsi elvacsizgat esténként a tengerparton Rijkaarddal és megbeszélik, hogy majd lesz jobb is.
Ennyi erővel velem is kajálhatna, mert ezt én is meg tudom ígérni. Szegény ember az, ki már azt sem tud... viszont szikrája nem látszik annak, hogy ez az ember életet tud lehelni a csapatba, Ronaldinhoba és a többiekbe... Mindez személyes véleményem, nem a szomszédé, nem a tiéd és nem az övé. És az is az enyém, hogy a Ronaldinho-transzfernek mindenki örülne a Milannal és előbb-utóbb Barcelonában is...![]()
A Deportivo La Coruna utolsó előtti helyen áll a bajnokságban, mégis tele lett néha a gatyó mikor megindultak előre. Miért is van ez abban a stadionban ahol eddig nem is mertek a kisebb csapatok futballozni? A Depor mert, első támadás óriási gól.
Küzdöttünk. Oké. Küzd a Murcia is meg a Valladolid is. Ez szerintem baromira nem olyan dolog, hogy becsülhető lenne a világ egyik legnagyobb klubjánál hazai pályán 90000 katalán előtt. SZERINTEM
Abban én is nagyon bízom, hogy többet nyújtunk a Valencia ellen. Mert nagy lesz rá a szükség. Csak nem tudom miért tudnánk több szinttel jobban játszani 1 héttel ezután a ... "teljesítmény" után. De majd meglátjuk...
Bízni azt mindig lehet...don gamper írta:realbarca írta:Sztem a valencia tuti hozza a hazai meccsét ellenetek és akkor az el classico-ra már +7 pontunk lecc.
A classicón meg x-nél rosszabbra semmiképp nem számítok bízok egy nagyarányú vendégsikerben, aztán a 10 pontos előny az már nem semmi lecc.![]()
A kisgyerek eldönthetné, hogy Real vagy Barca. Hogy Real Zaragoza, hogy Real Sociedad, hogy Real Valladolid stb?don gamper írta:realbarca írta:Sztem a valencia tuti hozza a hazai meccsét ellenetek és akkor az el classico-ra már +7 pontunk lecc.
A classicón meg x-nél rosszabbra semmiképp nem számítok bízok egy nagyarányú vendégsikerben, aztán a 10 pontos előny az már nem semmi lecc.![]()
realbarca írta:Sztem a valencia tuti hozza a hazai meccsét ellenetek és akkor az el classico-ra már +7 pontunk lecc.
A classicón meg x-nél rosszabbra semmiképp nem számítok bízok egy nagyarányú vendégsikerben, aztán a 10 pontos előny az már nem semmi lecc.
Aztán meg belelóg a kezed a bilibe és moshatod a slanyát a kezedről...realbarca írta:Sztem a valencia tuti hozza a hazai meccsét ellenetek és akkor az el classico-ra már +7 pontunk lecc.
A classicón meg x-nél rosszabbra semmiképp nem számítok bízok egy nagyarányú vendégsikerben, aztán a 10 pontos előny az már nem semmi lecc.
Hogy jön ide a Madrid? Mondd már el. Erre a részre nincs miért reagálnom...Rivaldo11 írta:Kiváncsi lennék mit gondolsz ennyi erővel a madrid bajnoki címéről? Nekik csak idén is volt már jópár ilyen meccsük( hát még tavaly)...akkor az nem szégyen. Értem. Nekik lehet így nyerni.Aprieto írta:Tartom a szerény kis véleményemet... szégyen.
Megérdemelte volna a csapat hogy ikszeljünk. Akkor talán nem tudná Rijkaard sem megmenteni a kis helyét és talán mindenki felfigyelne ott fent is arra, hogy okádék amit nyújtunk. IMMÁRON hazai környezetben is
Elég nagy baj nekünk ez a tegnapi győzelem!
Valencia ellen ez a játék...? Aha...
Megérdemeltük volna hogy iksz legyen?![]()
Melyik meccset nézted? Nem azt mondom, hogy jól nyomtuk. Mert a 90-ből összvissz talán 30 perc volt elfogadható. De küzdöttünk, és ez meghozta a megérdemelt győzelmet.
Az meg, hogy elég baj nekünk a győzelem...nos, értem én hogy mit szeretnél ezzel mondani. Én is ezen a véleményen lennék, HA a madridot nem tartanám megfoghatónak-még ilyen silány formánkban is. A javulásban persze mindig biznunk kell. Hogy mire lehet elég a jövő héten mindez? Semmire. Ám remélem többet nyújtunk majd.
Legyen így, nyilván én sem a bukásért szorítok. Tegnap volt küzdés, ez kétségtelen, ugyanakkor nagy szerencsénk, hogy ezt a 18. ellen kellett bemutatni, hazai pályán. Idegenben a tapasztalatok alapján ez nem sikerült volna. Hozzá lehet állni kétféleképpen: pozitívum, hogy küzdöttünk, ez az egyik. Úgyis fel lehet viszont fogni, hogy ezt már hazai pályán kellett bemutatni. Persze itthon is lehetnek húzós meccseink, nincs megírva ennek az ellenkezője sehol...Enrique írta: Ez marhaság. Nem volt hasznos??? Minden győzelem ér valamennyit, a tegnapi pedig szerintem sokat is. Egyrészt Eto'o és Deco vissszatért, győzelemmel tért vissza, másrészt a csapatnak végre sikerült együtt kiharcolnia a 3 pontot. Végre hajtottak, küzdöttek, és végre megfordították a meccset, amire évmilliók alatt egyszer-egyszer volt csak példa.
Hiába reménykedtek, Rijkaard a szezon végéig szinte biztos, hogy a kispadon marad, ha csak agyon nem vágja egy becsapódó meteor. És szerintem még akkor sem küldené el Laporta, ha kikapna a csapat Valenciában és mondjuk a RM ellen is csak egy sovány, ránk nézve hízelgő döntetlenre lennének képesek. Ha esetleg 2-3-4-szer kikapunk egymás után, akkor meglenne rá az esély, hogy elküldjék, de ilyen sorozatba meg úgysem fognak belefutni.
Inkább legyenek ilyen hajtós, szenvedős de a végén 3 pontot hozós meccseink, mint flikk-flakkos esernyőcseles joga bonitós szambás döntetlen. Az ilyen kiszenvedett győzelmek fogják meghozni az áttörést, én legalábbis nagyon remélem.
Komolyan mondom teljesen megváltoztál az utóbbi időben - pozitív iránybanvarga tamás írta:Ismertek, az egyik legkritikusabb Barca-szurkoló vagyok a fórumon. A tegnapi eredménnyel és mutatott játékkal elégedett vagyok. A csapat megmutatta, hogy tud fordítani hátrányból; hogy tud küzdeni, hajtani; hogy tud javulniu; hogy nem adja fel.
mypeternek van igaza: A csapat játéka átalakult. A 2004-2006-os brillírozást, hat kötény, öt ollózás egy támadáson belül - játékot lehet, hogy nem látjuk az idén. De, a győzelem, az győzelem. Ronnie pedig igenis visszatért, amit már jó pár meccs alatt megfigyelhettünk, és láthattunk. Csúszik-mászik, visszajön védekezni, kiválóan passzol és mosolyog. A közönség pedig oda van érte. Úgy, hogy remélem: Laporta komolyan gondolta a szavait, hogy nem adja el, és szerződést hossabbítanak vele.
Franknek viszont továbbra sincs helye a kispadon, de ettől még nem utálom. Viszont van Bastentől is az Úristen mentsen meg minket.
Most azért szurkolunk hogy győzzön kedvenc csapatunk vagy azért hogy Franket elzavarják minél hamarabb és azért hogy a Milan elvigye R10-ot,azt aki hatalmas szerepet játszott abban hogy ujra csillogjon Európa teteén a Barcelona?????????Ugy látom te inkább a másodiknak örülnél!!Zozzy 5 írta:Annyit jelent, hogy hosszútávon ez a győzelem nem nevezhető hasznosnak. Ha most kikaptunk vna, akkor talán elküldték volna jóbarátunkat is, így viszont minden marad a régiben. Egy nagycsapat ellen koppani fogunk, de keményen.Zsoltbarca írta: Ne haragudj,kérdezhetek valamit??
Te Barca szurkoló vagy amugy????????????????
""Elég nagy baj nekünk ez a tegnapi győzelem!""Ez mi???????
Kövezzetek meg, nemigazán tudok örülni a tegnapi sikernek, nem elsősorban azért, amiért magas léchez képest megint trágyák voltunk, hanem mert az igazi változást egy másik edző hozhatná meg, ami nem lesz mindaddig, amíg vmi orbitális nagy, nem megmagyarázható szégyen nem történik...
Kiváncsi lennék mit gondolsz ennyi erővel a madrid bajnoki címéről? Nekik csak idén is volt már jópár ilyen meccsük( hát még tavaly)...akkor az nem szégyen. Értem. Nekik lehet így nyerni.Aprieto írta:Tartom a szerény kis véleményemet... szégyen.
Megérdemelte volna a csapat hogy ikszeljünk. Akkor talán nem tudná Rijkaard sem megmenteni a kis helyét és talán mindenki felfigyelne ott fent is arra, hogy okádék amit nyújtunk. IMMÁRON hazai környezetben is
Elég nagy baj nekünk ez a tegnapi győzelem!
Valencia ellen ez a játék...? Aha...