2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
a pepe az aki tegnap csinált egy tizit és a lazio góljánál lemaradt pandev-ről?realbarca írta:Örülnétek, ha nálatok jáccana Pepe vagy Ramos közül vmelyik.
Jó lenne, hogyha a madridisták nem nyúlnák le a szövegemet. Vagy ha már felhasználják legalább a forrás jelölnék meg...Etooka írta:vki kiirta a madridistán,hogy az évezred vicce:Jobb ma egy Oleguer,mint holnap 2 Pepe!
szerintem ez a realitás....
Ez nem az én véleményem, csak elemeztem Rivaldo-étZozzy 5 írta:Ez egy számunkra kedves kis közhely, csak már lassan kimegy a forgalomból...
Ez egy számunkra kedves kis közhely, csak már lassan kimegy a forgalomból...Danka00792 írta:"Minöségibb futballt játszunk" nem egyböl azt jelenti hogy fénykorunk-ban vagyunk, csupán azt hogy még igy is szebb játékot mutatunk mint ti.
Nem tapsollak, mert még mindig nem lehet találni egy ilyen mondatod sem a hsz-eiben amiben leirná hogy ez a Barca a 2évvel ezelötti. És az, hogy azt mondja "Minöségibb futballt játszunk" nem egyböl azt jelenti hogy fénykorunk-ban vagyunk, csupán azt hogy még igy is szebb játékot mutatunk mint ti.battya írta:Barátom, látom a lényeg elúszott melletted.
Rivaldo úgy állítja be ezt az egész "minőságibb futballt játszunk mint a Madrid", mintha a két évvel ezelőtti Barcát látná, miközben ha még teljesen objektív akarok lenni, akkor is látom, hogy nem.
Tapsolj, ha az megnyugtat.
Barátom, látom a lényeg elúszott melletted.De ha figyelmesen elolvasod a hsz-ét, akkor neked is ki kellene hogy derüljön, hogy nem irt semmi olyasmit, hogy ugy játszunk mint 2 éve.... ha találtál ilyent szolj, megtapsollak.
Ja ennyi erővel ahol gyenge a rivális, az a bajnoki cím sem ér semmit...Ami a mi sikeres két évünket illeti...nos ott többnyire aláztunk...játékban is...ami nem egyenlő a pontazonossággal, utolsó perces gólokkal, nem kevés mázlival kierőszakolt bajnoki címmel.
Pontosan ugyanannyit. Csak a megitélés szempontjából íram. Egy így megnyert bajnoki cím nem ugyanolyan erőviszonyokat feltételez, mint a mi esetünkben, amikor tényleg nem volt ellenfél.... De tényleg mindegy.bouba írta:hát szerintem meg a pontazonosságos ,mázlis bajnoki cím ugyanannyit ér ,mint az alázós bajnoki cím.....Rivaldo11 írta:Ami a mi sikeres két évünket illeti...nos ott többnyire aláztunk...játékban is...ami nem egyenlő a pontazonossággal, utolsó perces gólokkal, nem kevés mázlival kierőszakolt bajnoki címmel.DJ REAL Bee írta: Meg nem értem, sose ismertek el minket, mondván ellenfél csapat, mutasd meg itt hányan nem ismerjük el a sikeres 2 éveteket... Fel is lennél háborodva sztem
hát szerintem meg a pontazonosságos ,mázlis bajnoki cím ugyanannyit ér ,mint az alázós bajnoki cím.....Rivaldo11 írta:Ami a mi sikeres két évünket illeti...nos ott többnyire aláztunk...játékban is...ami nem egyenlő a pontazonossággal, utolsó perces gólokkal, nem kevés mázlival kierőszakolt bajnoki címmel.DJ REAL Bee írta: Meg nem értem, sose ismertek el minket, mondván ellenfél csapat, mutasd meg itt hányan nem ismerjük el a sikeres 2 éveteket... Fel is lennél háborodva sztem
Szép is lenne, pezsgőt bontanék, ám erre kicsi a sansz. Szerintem min. 2 góllal behúzza a madrid.Los Banditos írta:Ma nagyon remélem, hogy nyer a Lazio, és ők jutnak tovább, és nem a Madrid.Nem kis ciki lenne
![]()
Ami a mi sikeres két évünket illeti...nos ott többnyire aláztunk...játékban is...ami nem egyenlő a pontazonossággal, utolsó perces gólokkal, nem kevés mázlival kierőszakolt bajnoki címmel.DJ REAL Bee írta: Meg nem értem, sose ismertek el minket, mondván ellenfél csapat, mutasd meg itt hányan nem ismerjük el a sikeres 2 éveteket... Fel is lennél háborodva sztem
Hidd el már én is bekészíttem mindent a mai meccsre..Los Banditos írta:Ma nagyon remélem, hogy nyer a Lazio, és ők jutnak tovább, és nem a Madrid.Nem kis ciki lenne
![]()
Én még emlékszem a Rijkaard-éra első bajnoki címénél a madridisták előszeretettel hangoztatták (ezen az oldalon), hogy arra vagyunk, hogy ez az egy emberes (Ronaldinho) csapat bajnok lett. Csak egy szemelvény arról, hogy ki mit ismer el.DJ REAL Bee írta: Egyáltalán kit érdekel ez az egész, hogy ki minőségi, ki nem?Nyugtatod magad egész szezonban, mindenre keresel választ, vedd észre.
Meg nem értem, sose ismertek el minket, mondván ellenfél csapat, mutasd meg itt hányan nem ismerjük el a sikeres 2 éveteket... Fel is lennél háborodva sztem
gy igazolták ide, de eleinte nem igazán szolgált rá ezekre a jelzőkre. Biztatóan indult, aztán jött az az egy meccs, a Sevilla elleni Szuperkupa-döntő visszavágó, ahol talán rajta ment el a mérkőzés, és a trófea. Nem szerencsés ilyet mondani, mert a foci csapatjáték, és soha nem lehet csupán egy emberre hárítani a vereség terhét, de akkor két elkerülhető gólt hozott össze a Sevillának, és még a végén ki is állíttatta magát. A következő bajnoknyitányon aztán mégis a kezdőben találta magát, és gyakorlatilag hibátlanul lehozta az Atlético elleni meccset; volt egy nagy mentése is. Aztán a sors újabb nagy akadályt gördített a védő elé, miután egy előzőleg 2 hetesre kalkulált sérülésből, 2,5 hónapos lett, számára pedig valószínűleg a legrosszabb az volt, hogy nem tudott idejében javítani a róla alkotott képen. A Mallorca ellen közel 80 nap után térhetett vissza a pályára, és maradandót alkotott, már az első megmozdulása egy 40 méteres hajszálpontos indítás volt Raúl felé, és jó benyomást tett játékával. Ennyi is elég volt Luis Felipe Scolarinak, a portugálok szakvezetőjének, aki régebb óta szerette volna soraiban tudni Pepét, aki aztán a Finnország elleni 0-0 alakalmával be is mutatkozott. Visszatérése óta biztos kezdő a Real Madridban, az azóta lejátszott 4 meccsen pedig (Murcia, Bremen, Racing, Bilbao) statisztikai mutatói önmagukért beszélnek: 51(!) szerzett labda, 12 eladott és csupán 5 szabálytalanság. Most a Bilbao ellen a tökéletességet súrolta, ugyanis 10 labdát szerzett (a legtöbet a mezőnyböl), nem szabálytalankodott, 24 jó passza volt, és csupán egy rossz. Gyakorlatilag senki nem tudta átjátszani az utóbbi időben, köszönhetően a hihetetlen robbanékonyságának, és szerelőkészségének.