Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.20. 21:27:50

Bányász írta:
Barcaforever írta:Ha Rijkaard nem teszi be Dinhot a kezdőbe kicsúcsosodik az edzői hozzá nem értése...

Mikor mindenki mondta, hogy padoznia kéne őt nem érdekelte semmi, erőltette.Mire kezd magára találni, akkor meg leülteti és egy olyan meccsen, mint a legutóbbi 1 persre se állítja be.

Sztem ez botrányos. :x
Ha Ronaldinho nélkül nyernénk akkor is ezt gondolnád???
Vajon az a jó edző aki azt teszi amit mindenki mondogat???
Nem, az a jó edző, aki a csapt és a játékosok érdekeit tartja szem előtt. Az a jó edző, aki kellően motiválni tudja a játékosokat, akinek van pszichológiai érzéke, és aki kevesebbre tartja magát, mint a klubot. Rijkaard egyik kitételnek sem felel meg. A csapt érdekei azt kívánják - szerintem -, hogy vasárnap este 19 órakor a csapat Ronaldinhóvan a kezdőben fusson ki az El Classicóra. Minden más eset az edző szakmai hozzá nem értését, pszichológiai érzéketlenségét, és teljes felkészületlenségét jelentené. R10-re a csapatnak minden körülémények közepette szüksége van, főleg most: amikor igenis jó teljesítményt nyújt. Aki ezt nem látja, vagy vak, vagy annak tetteti magát.
Amennyiben tovább alázza Ronit Frank, úgy mehet Isten hírével.
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.20. 21:21:11

Kalap1988 írta:Az,h összeveszett vele még nem jelentheti azt,h a csapat érdekeit figyelmen kivül hagyva Ronnie padozzon.
Kapásból most fel tudok neked sorolni 2-t, ami híressé vált. Beckham vs Sir Alex, Cassano vs Capello... Az igaz hogy nem kellene a személyes érdekeket szem előtt tartani, de ez sosincs így...ha valakik összevesznek, lehet az egyik akármilyen fontos tagja is a csapatnak, akármilyen közönségkedvenc, az edző akkor sem fogja játszatni. Sajnos ez így volt, így van, és így is fog maradni :?
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.20. 21:20:50

Grege írta:
Mihu írta:
Barcaforever írta:Ha Rijkaard nem teszi be Dinhot a kezdőbe kicsúcsosodik az edzői hozzá nem értése...

Mikor mindenki mondta, hogy padoznia kéne őt nem érdekelte semmi, erőltette.Mire kezd magára találni, akkor meg leülteti és egy olyan meccsen, mint a legutóbbi 1 persre se állítja be.

Ö S S Z E V E S Z E T T R I J K A A R D - A L .....mondtam már sokszor. Beszéltem Xavi-val telón és Ő mondta :D Viccet félretéve szerintem ennek nagy valószinűséggel az az oka, hogy a múltkor visszahívta az edzés végén. Ez valószinűleg nem tetszett neki, volt egy kis szóváltás köztük és kész. Szóval senki se lepődjön meg ha télen vagy nyáron eligazol.
Sztm tuti nem vesztek össze, ott volt a sajtó is azon az edzésen, már rég kiderült volna, vagy kiszivárgott volna, ilyen verzióval még a vérmes madridi média sem áll elő. Sztm most többet kell edzenie, bizonyítania kell újra, mielőtt megint a csapatba kerül, hiszen Rijkaardnak abban igaza van, h "győztes csapaton ne változtass", csak ha jó okod van rá :wink: !
Bizonyítsa be a két srác, h elég motiváltak és jó formában vannak ahhoz, h játszanak. Hozzáteszem, az ő esetükben, ha csereként állnak be, az sem tragédia, mert mindketten tudnak úgyis lökni a csapaton.
Bízzuk ezt az edzőre, sokáig azért kritizáltuk, h nem mer változtatni, most ügyeskedik, eddig jól sült el, hátha tovább tart a jó irányba...
teljesen igazad van,de azt azért tudhatná,hogy tavaly egy rossz formában elvő dinho hogy felszivta magát a real ellen és akkor jol is játszott a márciusi meccsen!szal most meg még kezd jo formába is lendülni!kezdjen,de ah csereként áll be,miondegy,de min 30 percet kapjon és játszon!
.
robag
Jugador d'estrella

2007.12.20. 21:20:47

Bányász írta:
Saviola írta:Ha Deco és Ronaldinho nem kezd,Rijkaard egy hatalmas barom.Ez a véleményem.Nem most kell ráébredni egyes dolgokra.Most eredmény kell..s ez nélkülük nem lesz meg. :roll: :evil:
Ennyire nem bízol a csapatban??

Valenciában nélkülük is meglett...
És lehet,hogy egy gyenge Valencia volt,de a Barca ellen játszottak,tuti felszívták magukat!Más kérdés,hogy így sikerült a meccs!
És szerintem abba a Barcába is több volt ennél a három gólnál...tehát én akkor sem ilyednék meg ha ugyan az a kezdő szaladna ki a páylára mint akkor!
Messi helyett meg betehet akár kit!Csak ne azért tegye be Ronaldinhot mert Ő Ronaldinho!
Respect Bányász! Teljesen igazad van. Hagyjuk már a legendákat, a múltat, meg ilyeneket.
A valencia ellen egy kiválóan játszó csapatot láttunk ( Nem csak azért mert [auto_cenzúra] volt az ellenfél ) és azt se felejtsük el hogy a barca keretébe tartozik még kb 20 másik játékos is, akik valószínüleg nem az utcáról lettek összeszedve. Szóval bárki is kezd az tegye ki a szívét, lelkét és adja bele legjobb tudását, minden erejét és nem lesz gond. Ja, és még ott lesz talán 100.000 barcarajongó is. ezt se felejtsétek el....
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
DaNNy
Jugador d'estrella

2007.12.20. 21:20:44

Hát kb én is ilyen véleményen vagyok. Ha Nem rakja be Frankie Ronaldinhot meg Decot akkor elemehet a búbánatba.... Ha Ronie nincs a legjobb formájában akkor is jobb mint Gudy szvsz. Hétvégén pedig hajra barca!
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2007.12.20. 21:18:48

Lionel85 írta:Más csapat ellen azt mondanám hogy jó, padozzon Ronaldinho és Deco mert hozzuk a meccset, de a Real ellen kezdhet Gudjohnsen, kezdhet Giovani, én akkor lennék nyugodtabb, ha Ron és Deco játszana. Ráadásul az edzéseken sokat kiadnak magukból, jó lenne ezt mérlegre tenni és nem a (vélt vagy valós) sérelmek miatt kihagyni őket.
Sztem több esze van Rijkaardnak annál minthogy egy Clásicon személyes érvek miatt hagyjon ki valakiket!Tudja ő is,hogy ebbe a meccsbe bele is bukhat(ha nem is konkrétan ebbe,de egy vereség közel vinné a bukáshoz)!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.12.20. 21:13:34

Más csapat ellen azt mondanám hogy jó, padozzon Ronaldinho és Deco mert hozzuk a meccset, de a Real ellen kezdhet Gudjohnsen, kezdhet Giovani, én akkor lennék nyugodtabb, ha Ron és Deco játszana. Ráadásul az edzéseken sokat kiadnak magukból, jó lenne ezt mérlegre tenni és nem a (vélt vagy valós) sérelmek miatt kihagyni őket.
Kép
Kép
Kép
Grege
Capitá del Barça

2007.12.20. 21:11:45

Mihu írta:

Ö S S Z E V E S Z E T T R I J K A A R D - A L .....mondtam már sokszor. Beszéltem Xavi-val telón és Ő mondta :D Viccet félretéve szerintem ennek nagy valószinűséggel az az oka, hogy a múltkor visszahívta az edzés végén. Ez valószinűleg nem tetszett neki, volt egy kis szóváltás köztük és kész. Szóval senki se lepődjön meg ha télen vagy nyáron eligazol.
Sztm tuti nem vesztek össze, ott volt a sajtó is azon az edzésen, már rég kiderült volna, vagy kiszivárgott volna, ilyen verzióval még a vérmes madridi média sem áll elő. Sztm most többet kell edzenie, bizonyítania kell újra, mielőtt megint a csapatba kerül, hiszen Rijkaardnak abban igaza van, h "győztes csapaton ne változtass", csak ha jó okod van rá :wink: !
Bizonyítsa be a két srác, h elég motiváltak és jó formában vannak ahhoz, h játszanak. Hozzáteszem, az ő esetükben, ha csereként állnak be, az sem tragédia, mert mindketten tudnak úgyis lökni a csapaton.
Bízzuk ezt az edzőre, sokáig azért kritizáltuk, h nem mer változtatni, most ügyeskedik, eddig jól sült el, hátha tovább tart a jó irányba...
Kalap1988
Director del Fútbol

2007.12.20. 21:05:41

Az,h összeveszett vele még nem jelentheti azt,h a csapat érdekeit figyelmen kivül hagyva Ronnie padozzon.Kezd jó formában lenni,akar,hajt,de ehhez meccsek is kellennek(meggyőződésem szerint Frank a Valencia ellen követte el a legnagyobb hibát mikor nem játszatta)
Az én "álom" felállásom szombatra:Valdes-Abidal,Márquez,Milito,Puyol-Touré,Xavi,Iniesta(Deco esetleg bár ez erősen forma függő)-Ronaldinho,Eto'o,Giovanni
El tudom még azt képzelni,h Iniesta játszik jobb szélsőt Dos Santos helyett és a középpályára helyette Deco vagy Gudi jön
Mi a véleményetek ezekről?
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.12.20. 20:57:56

Ronaldinho&Barca írta:Ha a Real elleni meccsen Ronaldinho nemlesz kezdő szeritnem annál nagyobb szégyent nemélt még meg... és akkor valószínüleg el is igazol.
Egy ilyen világklasszis játékos aki most nagyon jó formában van nem ezt érdemli!
A nagyon szót javulóra lehete javitani.
Bányász

2007.12.20. 20:57:48

Fundly írta:És ha ronaldinho jó teljesítmény nyújt, adja isten lőne gólt akkor biztos nem ezt mondanátok!!
Mit is mondunk??

Sztem mindenki azt akarja,hogy játszon!
De RONALDINHO játszon....ne a mostani figura...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Bányász

2007.12.20. 20:55:35

Ronaldinho&Barca írta:Ha a Real elleni meccsen Ronaldinho nemlesz kezdő szeritnem annál nagyobb szégyent nemélt még meg... és akkor valószínüleg el is igazol.
Egy ilyen világklasszis játékos aki most nagyon jó formában van nem ezt érdemli!
Melyik meccsen volt nagyon jó formában???
(a többivel egyetértek....a legnagyobb..:))
Kép

Fundly
Barça C
Kapcsolat:

2007.12.20. 20:54:28

És ha ronaldinho jó teljesítmény nyújt, adja isten lőne gólt akkor biztos nem ezt mondanátok!!
Bányász

2007.12.20. 20:54:03

Saviola írta:Ha Deco és Ronaldinho nem kezd,Rijkaard egy hatalmas barom.Ez a véleményem.Nem most kell ráébredni egyes dolgokra.Most eredmény kell..s ez nélkülük nem lesz meg. :roll: :evil:
Ennyire nem bízol a csapatban??

Valenciában nélkülük is meglett...
És lehet,hogy egy gyenge Valencia volt,de a Barca ellen játszottak,tuti felszívták magukat!Más kérdés,hogy így sikerült a meccs!
És szerintem abba a Barcába is több volt ennél a három gólnál...tehát én akkor sem ilyednék meg ha ugyan az a kezdő szaladna ki a páylára mint akkor!
Messi helyett meg betehet akár kit!Csak ne azért tegye be Ronaldinhot mert Ő Ronaldinho!
Kép

Mihu
Director del Fútbol

2007.12.20. 20:52:26

Kép
Bányász

2007.12.20. 20:50:56

Ha Ronaldinho nélkül nyernénk akkor is ezt gondolnád???
Vajon az a jó edző aki azt teszi amit mindenki mondogat???
Kép

Dawe
Jugador d'estrella

2007.12.20. 20:42:21

Na én most lőném le Rijkardot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:twisted: :twisted: :evil: :evil:
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett :D
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
robag
Jugador d'estrella

2007.12.20. 20:42:16

Mondották már ezt előttem és van bent némi igazság: Ha Roni kimarad, akkor az a gyenge védekezése miatt ( nem zár vissza, nem támadja le a párját, stb.. ) lesz , nem pedig azért mert egy 18 éves kölök jobban firkálja a madrid védelmét.
Ettől függetlenül én is beraknám a kezdőbe, Abidal-lal és Deco-val hárman már elég erősek lesznek a balon...
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.12.20. 20:39:08

Ha Rijkaard nem teszi be Dinhot a kezdőbe kicsúcsosodik az edzői hozzá nem értése...

Kép
Bodi
Director del Fútbol

2007.12.20. 20:32:46

Nehogymár Ronaldinho ne kezdjen egy Clásicon!
Még ha nincs formában,Eto'o-val akkor is nagyon érzik egymást és biztos jobb labdákat fog adni Samunak,mint Gio.Gio egy nagy tehetség,de azért ne ő kezdjen már Ronaldinho helyett egy ekkora meccsen.
Múlt szerdán a BL-ben amúgy is elég jól játszott,szükség lesz rá vasárnap is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bodi 2007.12.20. 21:51:52-kor.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.12.20. 20:21:26

Ha Deco és Ronaldinho nem kezd,Rijkaard egy hatalmas barom.Ez a véleményem.Nem most kell ráébredni egyes dolgokra.Most eredmény kell..s ez nélkülük nem lesz meg. :roll: :evil:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.20. 20:19:54

Ha a Real elleni meccsen Ronaldinho nemlesz kezdő szeritnem annál nagyobb szégyent nemélt még meg... és akkor valószínüleg el is igazol.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Grege
Capitá del Barça

2007.12.20. 20:19:19

Sztm egyértelmű, h Rijkaard azért jegelte mostanában, mert támadásban nem nyújtott annyival többet, amennyivel védekezésben vesztettünk rajta, sajnos ez így van, bármennyire is birom a srácot, egyszerűen elfutnak mellette, megkerülik, ő meg "nézi".
Lehet, h nem kockáztatja meg, ha védelmünk meginogjon a Real ellen.
Ennek ellenére továbbra is csodának tartanám, ha Giot a kezdőben látnánk.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.20. 20:13:44

rijkaard helyében én betenném a kezdőbe. melyik meccsen pörögjön fel, ha nem a madrid ellenin? azért vele nem az a gond elsősorban, h elfelejtett focizni.
ha esetleg mégsem váltaná be a reményeket, akkor le lehet cserélni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ronal.10
Entrenador del Barça

2007.12.20. 20:04:28

Ronaldinho és deco azért volt a gyengébbik csapatba hogy formába lendüljenek mert a gyengébbik csapatba mindig többet kell dolgozni!+ nyertek is sztem 2öjük nagy erőbedobásával.
sztem logikus... vagy csak nekem :shock:
Lezárt