Mihu írta:Barcaforever írta:Ha Rijkaard nem teszi be Dinhot a kezdőbe kicsúcsosodik az edzői hozzá nem értése...
Mikor mindenki mondta, hogy padoznia kéne őt nem érdekelte semmi, erőltette.Mire kezd magára találni, akkor meg leülteti és egy olyan meccsen, mint a legutóbbi 1 persre se állítja be.
Sztem ez botrányos.

Ö S S Z E V E S Z E T T R I J K A A R D - A L .....mondtam már sokszor. Beszéltem Xavi-val telón és Ő mondta

Viccet félretéve szerintem ennek nagy valószinűséggel az az oka, hogy a múltkor visszahívta az edzés végén. Ez valószinűleg nem tetszett neki, volt egy kis szóváltás köztük és kész. Szóval senki se lepődjön meg ha télen vagy nyáron eligazol.
Sztm tuti nem vesztek össze, ott volt a sajtó is azon az edzésen, már rég kiderült volna, vagy kiszivárgott volna, ilyen verzióval még a vérmes madridi média sem áll elő. Sztm most többet kell edzenie, bizonyítania kell újra, mielőtt megint a csapatba kerül, hiszen Rijkaardnak abban igaza van, h "győztes csapaton ne változtass", csak ha jó okod van rá

!
Bizonyítsa be a két srác, h elég motiváltak és jó formában vannak ahhoz, h játszanak. Hozzáteszem, az ő esetükben, ha csereként állnak be, az sem tragédia, mert mindketten tudnak úgyis lökni a csapaton.
Bízzuk ezt az edzőre, sokáig azért kritizáltuk, h nem mer változtatni, most ügyeskedik, eddig jól sült el, hátha tovább tart a jó irányba...